תרגום לגלים

אבל זה קרושה ואנחנו רוצות ב-2 מסרגו

מסרגות. שולי איפה את? הוראות ל-2 מסרגות בבקשה, נורא מתחשק לי לנסות כמו שראיתי אצלך במפגש.

סתם מבקרת

Active member
אמא של דפנה, בחוברות הסריגה הישנות

יש דוגמאות של סוודרים עם דוגמאות גלים. מצאי אחת שמוצאת חן בעינייך וסרגי לפיה שמיכה. זה מה שעשיתי כשהבת שלי רצתה צעיף צבעוני עם דוגמת גלים

סתם מבקרת

Active member
לצערי הרב הסורק שלי החליט לשבות../images/Emo10.gif

אחרת הייתי מעבירה לך דוגמאות בשמחה

זה זה?

ניראה לי שזאת אותה דוגמא שעשיתי פעם בשאל? (בתמונה) אם כן, הדוגמא מתבצעת כדלקמן: הדוגמא נעשית בכפולות של 18 עיניים שורה 1: ימין שורה 2: שמאל שורה 3: *(2 ימין יחד) 3 פעמים, (חוט מעל למסרגה, 1 ימין) 6 פעמים, (2 ימין יחד) 3 פעמים)* לחזור על מה שבין ה-* וה-* שורה 4: ימין זהו. חוזרים על 4 השורות האלה עד לאורך המתאים. אפשר להעלות כמה עיניים שרוצים, רק בכפולות של 18. כמובן שאפשר מכל צד להוסיף כמה עיניים ולסרוג אותן רק ימין כדי שיהיו שוליים, ואפשר (כמובן) גם לסרוג כמה שורות רק ימין בתחילת העבודה ובסוף העבודה כדי שיהיו שוליים גם למטה ולמעלה.

אני נותנת לכם את הדוגמה בבקשה

שורה ראשונה=עין ראשונה אני לא סורגת 2 יחד ימין במשך 3 פעמים חוט על המסרגה עין ימין במשך 6 פעמים 2 יחד ימין במשך 6 פעמים השורה מסתיימת ב 2יחד ימין 3 פעמים ועין ימין. שורה שניה החוזרת=הכל שמאל שורה שלישית= הכל ימין. שורה רביעית חוזרת= הכל שמאל. להתחיל מהתחלה. זו דוגמה שאני סורגת שנים בבקשה.

דניאל 116

New member
גלים

תודה רבה לכל מי שהתגייסה ותרמה הוראות לגלים, אבל מה עם הגלים האלו

עוד שאלה - כשאת אומרת 2 ימין יחד

שלוש פעמים חוט על המסרגה הכוונה שגם החוט על המסרגה הוא שלוש פעמים מתבלבל לי............ זאת אומרת 2 ביחד חוט על המסרגה 3 פעמים? אני קצת סתומה.......

ספי כך

שנים יחד ימין חוט על המסרגה שוב 2 יחד ימין חוט על המסרגה כך 6 פעמים בהתחלה ובסוף 3 פעמים. צלצלי והסביר לך .

תודה שולי - אני חושבת שתפסתי את

העיניין סוף סוף

סתם מבקרת

Active member
דניאל 116 שימי לב בהבדל בין הדוגמה

שנתנה גוגי לבין זו של שולי. אצל גוגי השורה הרביעית נסרגת ימין ושולי סורגת אותה שמאל כך שזה יצא כמו שאת מתכוונת. לפי מה שנראה לי בצילום שלך הדוגמה לא חוזרת כל 4 שורות אלא אולי כל 6 שורות, נסי לספור את השורות בצילום

סוף סוף קלטתי ויוצאים לי יופי של גל

גלים אבל הגלים בתמונה של דניאל הם אחרים וגם יפים..........

../images/Emo124.gifשולי - עדיין מלבד פעם 1

לא מצליחה. אולי את מוכנה לשבת איתי במפגש ולהראות לי?

למעלה