תרגיל התהפכות של הונציההההה

klein134

New member
ואם יש ים חזק?

ואנשים מתחילים להיסחף? אתה בכל זאת תשלח אותם לשים גלגל הצלה בתורן?

מתן ציח

New member
ומה אם

צריך ישר לרכז את כולם בירכתיים לראות שכולם בסדר ושאף אחד לא נפגע ואז לכחת תגלגל הצלה לתורן או למי שצריך

Sweety Shiri

New member
קודם כל, והכי חשוב,

כולם לירכתיים. לבדוק שכולם בסדר, שכל החניכים נמצאים, שאף אחד לא קיבל מכה, נתקע מתחת למפרש או קרה לו משהו. חיי אדם מעל הכל, לא מתעכבים על להטיל עוגן או לשחרר מפרשים, עדיף שהסירה תתהפך פעמון ותיסחף מאשר שלמישהו יקרה משהו. אחרי זה שולחים מישהו לתורן, לחרב, לבדוק שהעוגן נפל ולשחרר מפרשים.

shak shaki

New member
אותי הכי הצחיק

ההוא שקפץ ישר לחרב כי הוא לא רצה להירטב... בטח הוא גם עלה מהחרב ישר לחרטום

אוהד ט

New member
לא חייבים להסחף...

אם אנשים מתתחילים להסחף?יש לסירה הרבה נקודות אחיזה להחזיק בהן,אתה יכול אפילו לתפוס ונטה קדמית או בסירות שישי בהם -ונטה אחרוית לועקוב אחריה עד לטופ של התורן,וכל השאר תופסים ביירכתים.,אין סיבה שמישהו ייסחף,אלא אם אז חניכים קטנים ואז זה צרה אחרת,כמו שקרה בקוראל שזאת גם סירה עם בידונים פתוחים אז זה בכלללל סיפור אחר...

GaGi הסלב

New member
מההה קשורר???

מה אתםם מדברים שטויותת מה אתץם מבינים בכלל??? זה שעברר מהדופןן לחרבבב הוא המפקדד סירהה והוא לא חייב לקפוץץ למייםםם (אולי נכוןן ככה הוא לא נרטב) אבל ככה זה גם יותר מהירר.

GaGi הסלב

New member
ואתהה גומאלל או איךך שלא קוראים לך

אתהה מדבר יותר מידי שטויותתת מדברר לי על חשבוןן כל זהה מנסהה ללמדד איך לדבררר שקולל מילים וקבלל רגיעהה מהרר

goomal

New member
אני רואה שמה שאני אומר נופל על אזניים ארלות

במקום להגיד שטעית את אומרת שאני מדבר שטויות. אני לא מכיר אותך או מאיזה שבט את אבל כדי שתעברו תדרוך שוב על התהפכות. ואת ספציפית גם בנימוסים.

GaGi הסלב

New member
אההה לא הבנתהה מה זה לשקול מיליםם?!

א. אל תגיד לי מה ללמוד יש לי מספיק נימוסיםם אז אל תעירר לי. ב. לא טעיתי בכלוםם!! ג. נכוןן אתה מדבר שטויות ולפי ההודעה ששלחתה עכשיו אתה ממשיך לדבר שטויות ד. אל תגיד איזה תדרוך לעבור הבן אדם היחידי שצריך לעבור בו תדרוך זה אתה וזה תדרוך בהבנת הנקרא כי אמרתי לך לשקול מילים ולהירגע!!! ה. אני משבט יפו

goomal

New member
רואים שמיפו

אני יודע שתגיבי על זה אבל לי אין יותר מה לדבר איתך כי את לא מסוגלת לשיחה. אז אני לא ימשיך את מה שקורה פה.

GaGi הסלב

New member
אהאה

אז אם אתה יודעע אני יגיבב אזז למה אתה מגיב להודעה הקודמתת שליי? ולמהה אתה אומרת דבר כמו רואיםם שמיפוו ואתה לא מכירר אותי אז אל תשפוט סתםם ככה אנשיםם... אז אל תגיד שאני לא יודעתת לנהל שיחה!!!

adaradler

New member
הנה התחלנו שוב

מזל שאת פה, כבר מזמן לא היה ריב בפורום, אני לא יודע מה היינו עושים בלעדיך.

למעלה