אני אוסיף למה שרשמה אדי
ההתמודדות היא אותה התמודדות, אם את יחידנית או בזוג. אני אפילו חושבת שלפעמים ההתמודדות בזוג קשה יותר כי לכל אחד אופי משל עצמו. אצלנו לפחות אני זו שמחליטה לבד, לא צריכה להתפשר. מצד שני - יש מימד לוגיסטי ליחידנות שמאוד בולט. אני אף פעם לא בחופש. אין לי עם מי להתחלק במטלות. יש לי תאומים שעלו לכיתה א' בשתי כיתות שונות. כל אחד עם בעיות אחרות - לימודיות / חברתיות. כל אחד עם דרישות שונות של תשומת לב. טלפונים והודעות מבית הספר , מטלות, שיעורי בית שהם לא יכולים עדיין לעשות לגמרי לבד ועד כמה שאני מסמכת על הצהרון אני עדיין חייבת לשבת איתם ולבדוק שיעורים או לעשות איתם שיעורים (תלוי במטלה שקיבלו. ההורים צריכים להיות מאוד מעורבים, לפחות אצלנו) . טיולים ומסיבות , הסעות לחוג או אירוע אחר. הכל עלי. החודש הזה הוא חודש מסיבות סיום. ישלי 8 מסיבות כאלה (כיתתיות, בית ספריות, חוגים ). זה אומר שאתמול ביליתי עד עשר בלילה עם הבן בטיול עששיות, שבוע הבא אשחק איתו במסיבת סיום כדורסל הורים נגד ילדים ואחרי יום אשתתף במסיבת סיום של הבת... אין מישהו שיילך במקומי לדברים האלו וגם לא הייתי רוצה - הבחירה ביחידנות היתה שלי, לא של הילדים והם לא צריכים להתפשר או להפסיד משהו בגללי כל זמן שאני מסוגלת לתת את זה. זה רק אומר שאניבהתרוצצות תמידית. ואחרי שבע שנים זה מתחיל להתיש.