תרשו לי לפתוח שרשור חדש...

ברודי

New member
אם את רוצה ../images/Emo4.gif

העלתי לנט. ת'כלס זה פאקינג 36 מגה, וזה מזופזפ (.zip) שככה זה ממש חולני הסרטון הזה. אז את יכולה להוריד לראות ולמחוק. חופשי... ואת יכולה לא להוריד בכלל אם אין לך קריזה. מובן בהחלט!! כאן.

gabrielle

New member
* מורידה *

חחח אני מתנהגת כאילו יש לי 40 ג'יגה במחשב... שבעצם יש בו בקושי 15.. והוא ניתקע לי כל שניה גם - קקה. בכל מיקרה, אני מניחה שאני אשמור אותו:)

*neta*

New member
דמט קטעים מFIN !

התחלתי לראות עד שנתקעתי בקטעים מסויימים שלא ממש רציתי לראות.

ברודי

New member
מממה לא אהבת?../images/Emo4.gif

מתי יש קטעים מ-FIN? אוי, יש בפזמון קטע... ובסוף קצת... רק שירשם בפרוטוקול (כי אני רואה שאנשים טרחו ממש להוריד) ש..תקשיבו למילים כי כל קטע יש לו משמעות עם המילים ושהסוף של הסרטון זה הקטע שמסמל, בשבילי לפחות, את הסוף של זינה... שככה...זה לא נקטע באמצע, זה אמור להיות ככה.

*neta*

New member
מי אמר שלא אהבתי? ../images/Emo13.gif

פשוט לא הייתי מוכנה לקטעים של FIN זה הכל. והמעברונים ממש יפים והמוסיקה והקטעים ממש מתאימים. ושני לגבי FIN..אני פשוט לא מסכימה עם הסוף..

shanyz

New member
אאווף@ אני שונאת את המחשב שלי!

הורדתי את הסרטון שלך אבל זה לא נתן לי לפתוח אותו:((((((

shanyz

New member
יאאא הצלחתי לראות!!!!!!!!!!!!!!!

זה מממממממממש יפה!!!!! כל כך אהבתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את חייבת להכין עוד:) אהבתי גם את המעברים בין הקטעים.. וגם היה קטע שהכדור אש של יודושי פגע בגבריאל והעיף אותו אחורה כזה.. אז זה היה בדיקו בבום כזה במנגינה, זה היה ממש יפה:) כל הכבוד! שווה את ה-36 מגה..:)

ברודי

New member
38 מגה אם מוצאים מהזיפ

אבל למה להיות קטנונים... תודה. היתי עושה עוד אבל שום סרטון לא פועל לי כמו שצריך. (הפירמוט הזה...) אני עדיין מנסה לתקן את זה.

shanyz

New member
אויי חבל...כשתתקני, תעשי:)

אגב, מאיזה תוכנה עשית? גם אני רוצה כאלה מעברים יפים.. אני עושה מהתוכנה של אקס פי... גם שם יש? =S וכל הקטעים ששמת, אז גזרת אותם מתוך פרקים שהורדת או קטעים קטנים כאלה כמו שנניח יש באתר של תום, ששי כל מיני קטעים קטנים? גם אני רוצה את הקטעים האלה:)

ברודי

New member
יש לי את פרימייר

אבל לקח לי אישית מליינתא זמן לקלוט אותה. היא מתוסבכת של הלייף. הקטעים, הם לקוחים ממקום שאין לומר את שמו.
(המבין אמור להבין) אבל זה קטעים קטעים ולא גזרתי מפרקים.

shanyz

New member
אין לומר את שמו כי הוא לא חוקי?:)

או מסיבה כלשהי אחרת? בכל מקרה אם תוכלי, אז את יכולה לכתוב לי במסר מאיפה השגת אותם..?

*צמרמורות!!!*

וואי, ברודי, ראיתי את זה עכשיו... יש לי רק מילה אחת להגיד.. ברררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר!!! צמרמורת עשית לי!!! כל פעם שאני שומעת ת'שיר הזה, שד"א קניתי את הפסקול ה-ש-ל-ם של עיר של מלאכים רק בשבילו, יש לי צמרמורת... אבל לראות את גבריאל על הקליפ הזה? מדהים! ילדה, מדהים! נהניתי נורא!!! אני שומרת אותו כמובן!
בך!

למעלה