תרשו לי לפתוח שרשור חדש...

gabrielle

New member
../images/Emo9.gifבול../images/Emo9.gif

ריגשת אותי... קליפ מדהים... כמה קטעים מ-FIN יאו! * רגישה לקטעים האלה * בכל מיקרה... הוא משגע... באמת. כמובן שאני אשמור אותו

ברודי

New member
../images/Emo12.gif אל תשמרו...

אחרי זה יתמוטט המחשב עם המגה בייטים יאשימו אותי
תודההה!!!

shanyz

New member
איזה פרק? ואגב...איזה שיר חמוד!

=) ורציתי להגיד עוד משהו... אני יודעת שבגרנו את עניין הבגידה של גבריאל בזינה בצ'ין.. פשוט ראיתי עכשיו את הפרק של אתמול... forget me not ופשוט גבריאל הודתה בכך שהיא בגתה בזינה! היא אמר לאמרה: רציתי לבגוד בה, להכאיב לה, שנאתי אותה על שהיא אהבה מישהי אחרת!!! אני בשוק! הייתי בהלם כשראיתי את הפרק והיא אמרה את זה! ועוד דבר, שהיא גם שיקרה לזינה, כי כשהיא הייתה התוך המים כזה, לפני שהיא גירדה לזינה באף, אז היא אמרה: הדבר המצחיק הוא שאני חשבתי שאני מצילה אותך. היא ממש משקרת פה! היא כאילו אומרת שהיא עשתה את זה כדי הלציל אותה! אבל זה לא נכון! כי בפרק הזה יש לנו הוכחה שהיא עשתה את זה ממניעים זדוניים!!!! (נא לא להתנפל עלי בתגובות:) חחה..) אני לא אומרת שהיא רעה, אבל לפי הפרק, זה מה שרואים...כאילו אי אפשר להתעלם מהעובדה שהיא אמרה במילים שלה שהיא שנאה את זינה על שאהבה מישהי אחרת, ושהיא רצתה לפגוע בה ו-ל-ב-ג-ו-ד בה!!!! אז... אהמ אהמ, אני חושבת שויכוחנו הגיע לסיומו, לא? יש לנו הוכחה שהאי אכן בגדה בה=)

ברודי

New member
לא-היא-לא!!!

היא אמרה שהיא עשתה את זה כדי להציל אותה ואולי היא לא עשתה את זה בתום לב (בעע... חזרתי ממשפטים כרגע) כמו שחשבנו, אבל עדיין במידה מסוימת היה לה רצון להציל אותה. לא היה לה אומץ להודות שהיא עושה את זה כי היא כועסת עליה אז היא שיקרה לעצמה שהיא עושה את זה כדי להציל את זינה, (כבר דיברנו על הקטע של לשקר לעצמה לא?) ואגב אל תשכחי שארס היה שמה ושיכנע אותה. ומעניין שכשהוא עושה את זה לזינה ומשכנע אותה לעשות משהוא רע, אז זה בסדר. אבל כשארס עושה את זה לגבריאל אז זה אשמתה? וחוץ מזה שהיא קינאה בה בצורה חיובית, ז"א לא ממש חיובי אבל, היא אוהבת אותה נורא וזה טיבעי להרגיש ככה, סה"כ אם מסכמים את זה, גבריאל וזינה עברו כבר כמה שנים ביחד ופתאום האשה הזאת מוזכרת וזינה עושה הכול, מוחקת את כל מה שהיא עברה עם גבריאל בשבילה,(לחזור לרצוח זה רציני) ולכי תדעי איך זינה תחזור משמה, אולי היא תחזור רעה? אז גבריאל קינאה (בהתאם לנסיבות בצורה מוצדקת) באישה ההיא. ארס פשוט היה שמה באותה רגע בזמן הנכון לגרום לה להגיע לשמה, הרי אם לא הוא, גבריאל ב-ח-י-י-ם לא היתה חולמת אפילו ללכת לשמה, היא הייתה שומרת את מה שהיא מרגישה בלב וממשיכה הלאה...

shanyz

New member
נכון..היא לא הייתה פועלת

אבל עדיין בלב שלה היא רצתה לפגוע בזינה, לבגוד בה, היא שנאה אותה!! יכול להיות שבאמת אם ארס לא היה שם, זינה הייתה חוזרת, והן היו ממשיכות את החיים הרכיל.. ואת צודקת, ארס באמת השפיע, ולא אמרתי שזה בסדר שהוא משפיע על זינה, וכשעל גבריאל זה לא בסדדר... (למרות, שכשחושבים על זה, לזינה יש נקודת חולשה אצל ארס, וגם גבריאל היא יותר כזאת, נו אתם ידועים, יותר ממושמעת, כאילו לא ממושמעת מבחינה שהיא עושה מה שאומרים לה, אלא יותר חושבת בהיגיון רוב הזמן, את יודעת איך זינה לפעמים משתנה וגבריאל מחזירה אותה לנורמליות). אז נכון, ארס השפיע עליה וזה, אבל בפרק היא אמרה שהיא שנאה אותה ורצתה לפגוע בה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ברודי

New member
לא-היא-לא!!! 2.

קודם כל, בסדר סיכמנו שהיא הודתה שהיא עשתה את זה בגלל שהיא כעסה על זינה ואני לא זוכרת אם בפרק היא השתמשה במילה שינאה. זינה אמרה לה בפרק ההוא שהיא יכולה לכעוס עליה אבל היא לעולם לא תוכל לשנוא אותה. אותו כנ"ל על גבריאל, כמדומני. וזה לא הפעם הראשונה שאנחנו נתקלים בזה, גם אחרי המוות של סולן אז היה קטע דומה שגבריאל אמרה שהיא כועסת על זינה שהכול בגללה שהיא הביאה אותה לבריטניה וכ"ו. אני חושבת שלגבריאל יש הרבה כעס כלפי זינה שמצתבר עם הפרקים, ובגלל זה הפרק של היום FFG מתאים כ"כ. זינה קיבלה דיבוק על אחיה, שהיא מרגישה שהיא חייבת לו משהוא וגבריאל מקבלת דיבוק על...זינה! ז"א בגלל זינה, שהיא מרגישה שהיא לא נותנת לה קרדיט וכאלה... אז אני חושבת שלפרק המשעשע והקליל הזה בכל זאת הייתה משמעות רצינית וזה שאחרי כל הפרקים שגבריאל כועסת על זינה על היחס שלה ושבאשמתה הכול קורה, בא פרק שזינה מבטיחה לתת לגבריאל יותר קרדיט. שכחתי מה הייתה הפואנטה שלי...
נקווה שזה יספיק. אהה ו.. לזינה אוי יש נקודות תורפה עם ארס, אבל אל תשכחי שהוא אל מלחמה שיודע לתמרן טוב מאוד מאוד מ-א-ו-ד אנשים, גם אנשים כמו גבריאל.

gabrielle

New member
../images/Emo46.gifרואים שאת לא מבינה כלום בחברות

מה שגבריאל עשתה זה נובע מאהבה ולא משנאה!!!!!! מה קרה?? כשאת כועסת על חברה שלך או רואה שהיא פתאום מתחברת למשהי אחרת את לא תעשי משהו כדי למנוע את זה?? ולא סתם משהו שזינה עשתה אלא היא הלכה לרצוח מישהו!!! גבריאל ניסתה לעצור בעדה למרות כל מה שהיא הרגישה בתוכה ועשתה את זה מהמניעים הכי לא אנוכיים שאפשר- וזה מה שזינה אומרת כל הזמן, במשך כל הסידרה על גבריאל
ומה קשור שהיא שיקרה לה בכלא?! היא בכלל לא שיקרה היא כן ניסתה להציל את זינה מלהרוג כי היא פחדה שזינה תהרוס את כל מה שהיא עבדה עליו במשך כל כך הרבה זמן!!!! אין פה שום קשר למניעים זדוניים של גבריאל
זה לא מתקרב לזה בכלל- זה פשוט ההפך לחלוטין. ותראי- איך כל הפרק היא סובלת, מתייסרת בתוכה על מה שהיא עשתה, למרות שהיא עשתה את זה כי ככה המצפון שלה אמר לה, לא אוכלת, לא ישנה בגלל כל זה ואת מתייחסת לזה שהיא אמרה שהיא שונאת את זינה???? הרי כולנו יודעים פה טוב טוב מה היחס של גבריאל לזינה! אז במקום להתייחס לחלק השולי בפרק, כדאי שתראי את הפרק הזה שוב ותראי מה באמת חשוב.

shanyz

New member
../images/Emo10.gifלא צריך להרוג אותי!../images/Emo10.gif../images/Emo46.gif

זאת דעתי וככה אני חושבת.... ולא צריך להתנפל! ואם חברה שלי תתחבר אם מישהי אחרת אני לא אעשה נגדה פעולות למיניהן, כי כל אחד מתבחר עם מי שבא לו ועם מי שטוב לו! אני לא אגיד לחברות שלי עם מי להיות ועם מי לא, ו....אני מבינה בחברות... לפחות בחברויות שלי.. אז בבקשה לא לשפוט!!!!
והיא כן אמרה שהיא עשתה את זה ממניעים של שנאה ושל כעס....! אולי אחר כך זה השתנה, בזמן שהיא הייתה בארמון של מינג טיאן, אבל לפי הפרק זה מה שהראו! אני לא יודעת מה היה באמת! אני מסתכלת על מה שהיא אמרה, וזה מה שהיא אמרה! ונכון, היא מתייסרת וסובלת, ולא אמרתי שלא.. ולא אמרתי שהיא שונאת את זינה! אמרתי שבאותו רגע, של כעס, שזינה הלכה היא שנאה אותה! ככה היא טוענת!!! אבל לא משנה! אני רואה שאי אפשר להגיד פה משהו (שהוא עובדתי גם לפי הפרק) בלי שיתקפו אותי.. אז.. בואי נשאיר את הויכוח הזה בצד ולא נעלה אותו שוב כי כנראה שאי אפשר לדבר כמו בוגרים על הנושא..! =( ובקשר לברודי... אז הפרק של היום ,גם אני אהבתי את הקטע שכאילו בסוף זינה הבינה שהיא לא נותנת לגבי מספיק קרדיט... ו.. היה קטע שגבריאל שרה שיר כזה על עצמה, זה מזה הצחיק אותי..:) ומה שהכי קרע אותי כל הפרק, שזאת נראה לי הסיבה היחידה שבגללה אהבתי את הפרק זה בגלל שלזינה היה במשך כל הפרק את הקול של מג!!!! חחה=) וגם לגבי היה מן קול משונה כזה.. הן עיוותו את הקול... =S

gabrielle

New member
אין פה שום קשר לבגרות.

את כן אמרת שגבריאל שונאת את זינה- אין על זה מה להתווכח ואני לא מבינה איך אפשר להבין כזה דבר. כנראה שההסתכלות שלנו על המילה " חברות " היא שונה לגמרי... וחוץ מיזה, את ממשיכה לעלות את הנושא הזה שוב ושוב כאילו כדי להוכיח למישהו משהו ובאמת שאני לא מבינה למה את עושה את זה. אז למה את באה בטענות אחר כך שאני עונה למה שאת כותבת? וכן- כשאת אומרת " גבריאל פעלה ממניעים זדוניים " זאת סיבה מספקת בשביל " להתנפל " . אם הדיון הזה מפריע לך פשוט אל תעלי אותו יותר ( בפעם ה- 7 ).

shanyz

New member
תראי...

העלתי אותו כי ראיתי פרק שנתן באופן ברור הסבר למה היא עשתה את זה. בגלל זה העליתי את זה... אבלכ שראיתי שתוקפים אותי, ואומרים לי שאני לא יודעת מה זאת חברות ובעצם מ-ע-ל-י-ב-י-ם- אותי (~!!) אז כבר אני מעדיפה שלא יהיה על זה דיון ולא כלום כי אי אפשר להביע דעה שונה. את חושבת ס ואני חושבת y וכל אחד עם המחשבות שלו, על זינה ועל חברות ואני לא חושבת שצריך ככה לכתוב בצורה תוקפנית בגלל שיש לך דעה שונה משלי. אפשר להסברי את אותם הדברים בצורה יותר עדינה, גם אם זה הרגיז אותך.. הרבה דברים פה מרגיזים גם אותי, ואם אני רוצה להגיד משהו אני מנסה כמה שיותר להסביר את זה בצורה יפה ולא בצורה שתפקע במישהו... תחשבי על זה.. לא משנה, לא נדבר על זה במילים שלך :בפעם ה-8!!! ביי!!

shanyz

New member
ואם למישהו יש בעיה עם חברות

אולי זאת את, כי כל פעם שלחברות שלך יש דעה ששונה משלך את ישר תוקפת אותם ורבה איתם? את כן, אז חבל מאוד...כי בעולם הזאת יש הרבה מאוד אנשים שונים עם מחשבות שונות ודעות שונות ואמונות שונות וצריך לקבל את זה בלי לתקוף ישר ולשפוט!!! אז... חבל באמת שככה זה.. גם אם זאת גבריאל, שהיא אהבת חייך, ואומרים עליה משהו רע, את לא חייבת להסכים עם זה, אבל את יכולה לקבל את זה. בדיוק כמו זינה וגבריל, זינה לא מסכימה עם הדרך של גבריאל, אבל היא מקבלת את זה, וזה מה שחברות אמיתית היא. לקבל את הדעות של האחר גם אם הן נוגדות לשלך... אבל את לא יכולה לקבל את זה. ושתדעי שגם לגבריאל יש חסרונות, וגם לר-נ-ה יש.. אף אחד לא מושלם, ואם אומרים משהו רע פעם אחת בחיים, זה לא בהכרח משהו שחייבים ישר להוכיח אחרת. אפשר לקבל גם חסרונות אצל רנה, או אצל אנשים אחרים....!!

אתן שמות בכלל לב על מה אתן רבות?

טוב, כאילו, אני לא אתחיל להיכנס לכל מיני דיונים גם, אבל בחייאת, תפסיקו לפגוע אחת בשנייה. דיון זה סבבה. כשזה גולש לפסים שזה גלש פה, עם תקיפות וכאלה, אני חושבת בכנות שזה גועל נפש. תראו, אני חולה על שתיכן, אבל אני לא יכולה לסבול שאנשים רבים... אף אחד לא יכול לקבוע את האופי של גבריאל, ואני אסביר לכם גם למה. כל פרק, יש תסריטאי שונה. לפעמים התסריטאים אוהבים לסגור בצורה שונה משהו של מישהו אחר. וזה מה שקרה בForget me not. רצו לסגור את הפעם של the debt. אני מבינה את זה, כאילו, למה לא, באמת? אבל אי אפשר לדעת למה גבריאל התכוונה. הגיוני שגבריאל קינאה באותו רגע וכעסה. אולי היא גם רצתה לנקום על הקטע שהיה כמה פרקים לפני זה עם הופ. יש המון הסברים. אבל אי אפשר לדעת מה היו המניעים של גבריאל בעצם, ולמה היא עשתה את זה. אני לא חושבת שצריך פה להוכיח שלמישהו יש חסרונות. עקרונית, אלה דמויות בסדרה למען האמת. אני מבינה את הקטע שזה הדמות כזאת מדהימה ובלה בלה בלה, אבל אי אפשר לדעת ולהתחיל לנתח את האופי שלה לפי כל הסדרה. לפי דעתי אי אפשר גם לפי עונות. אפשר לפי פרק פרק. בסדר, פרק אחד היא בוגדת, פרק אחד היא חברה הכי טובה. היא בגדה בזינה, סו וואט? אם זינה הייתה מתייחסת אליי כמו שהיא מתייחסת לגבריאל, סביר להניח שגם אני הייתי מתעצבנת עליה. בכל מקרה, תפסיקו עם הדיון הזה, כי הוא נורא נורא מרגיז. אי אפשר לדעת. אולי כשתטוסי ללונדון, ירדן, תוכלי לשאול את רנה, כי לפי מה שאני זוכרת בWho's Gurkhan היא מהשחקנים האלה שנכנסים עמוק לתוך הדמות... אז תשאלו אותה למה, בינתיים אני מנסה להעלות דיון יותר משמח ויותר נחמד... יום טוב לשתיכן
[תתחלקו!]

shanyz

New member
אני חושבת בדיוק כמוך!

לא צריך לריב ולא צריך לתקוף. לא בשביל זה יש פורום. ובאמת, זאת רק תוכנית, וחבל שצריך ככה לריב בגלל דמות... אז גם אני אשמח אם הריב הזה יסתיים...! ובקשר למה אמרת, כל פרק מישהו אחר כותב? אין כותבים קבועים? לא ידעתי.......=S יש פרק שלוסי כתבה..? או רנה..? אמממ בכל מקרה, ירדן, תראי זה באמת גלש יותר ממה שזה היה אמור לגלוש, וכנראה שכל אחת חושבת דבר שונה אז באמת עדיף שנשאיר את העניין הזה של צ'ין כרגע בצד... ו.... מיכלי, יום מצויין גם לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש מעט מאוד כותבים קבועים...

ועד כמה שאני זוכרת, לוסי ורנה לא כתבו פרקים... רנה ביימה שניים, והיו עוד שחקנים מהסדרה שביימו פרקים, כמו למשל ברוס קמפבל שמשחק את אוטוליקוס...

gabrielle

New member
קודם כל את לא יודעת עלי

ועל החברות שלי כלום אז אל תדברי עליהן. ואני לא אמרתי שאני תוקפת את החברות שלי כל פעם שיש להן דעה שונה משלי אז אל תכניסי לי מילים לפה- מה שכן אמרתי, זה שאם אני אראה שחברה שלי עושה טעות חמורה אני אנסה לעצור בעדה- בדיוק כמו אז שדיברנו על האנורקסיה ואת אמרת שאת לא תלכי להורים שלה או למורה ואני אמרתי שכן כדי להציל את חייה- אז יש לנו התייחסות שונה לחלוטין למילה " חברות " כי אני חברה גם כשרע ולא רק כשטוב. ואני אף פעם לא אמרתי שגבריאל או רנה מושלמות ואני גם לא מאמינה בזה ומה בכלל רנה קשורה לשיחה הזאת?! ולא- אני לא אקבל את זה שאת תגידי שגבריאל פעלה ממניעים זדוניים, כי זה פשוט ההפך ממנה. כמו שאמרתי- תצפי בפרק שוב. ואל תגידי לי שאני לא מבינה את משמעות המילה " חברות " כי אני חיה את המילה הזאת יום יום, וזאת הסיבה שאני רואה זינה וכותבת בפורום הזה.

gabrielle

New member
ואם את רוצה לסגור את הויכוח

( ראיתי את ההודעות שלך ושל מיכל אחרי שעניתי לך ) אז ראי אותו כסגור.

למעלה