בוא נעמיד דברים על דיוקם
1. אני לא חושבת שזלזלתי או לא כיבדתי את הדקאן 2. את הדברים שכתבתי כאן על אכזבתי - אמרתי לו גם ישירות בדרכי שלי. ואני חושבת, שהיא אכזבה מובנת ולגיטימית. 3. על זה שאפשר היה שיאמר שאינו מעוניין - אני דווקא חושבת שהייתי מעדיפה את הlose הזה מאשר את הwin לכאורה, שנוצר.... (אם ממש חייבים להגדיר את זה במונחים האלה) אני גם , אגב, ממש לא חושבת שהוא התכוון ליצור את הסיטואציה הזו רק כדי לצאת ידי חובה.אני הבנתי ממנו שיש לו עניין אמתי בזה. ולכן בחרתי לקיים את האירוח הזה. ייאמר לזכותו /לזכות מזכירותיו - שהציעו את הדחייה של הפגישה לעוד כחודש וחצי-חודשיים, אבל - מכיון שכבר הודעתי כאן על התאריך, ובדיוק משום שלא רציתי שישתמע שהוא "מתחמק" כמו שאנשים טוענים אמרתי שאני חושבת שעדיף בכל זאת לקיים את האירוח, אף אם בחלקו, אף אם יינתן מענה רק לחלק מהשאלות, אבל בצורה מעמיקה ורצינית. 4. זה שאין לי מושג מי אתה וזה שאתה מפציע דווקא כעת כן קשור לטיעונים שלי, בדיוק מהנימוקים שכבר כתבתי. אני מאמינה שכשמישהו בא לסביבה חדשה, הוא צריך להיות קודם כל צופה, ללמוד על ההשתלשלות של המארג החברתי עלטיבו ואופיו ורק אז להיות חלק ממנו, כי לעתים, אתה מביא את עצמך למקום שהוא שונה מאוד מאופייך וטבעך, וזה עלול לגרום לאנטגוניזם או לרתיעה. הטיעונים האלה תופסים יתר עוצמה מבחינתי, כי השרשור הזה מאוד משמעותי - הרי, מבחינתי - אני לא אנונימית (כמוך וכמו עכל האחרים) כאן מבחינת הדקאן .. אתה נכנס וכותב בשמו או בקולו. ומפרש כל מיני פרשנויות על האנשים ועליי, באופן אישי. ומאחר שכל מה שכתבת כאן מבחינתי על היחס של הכותבים הוא לא משהו שאני חושבת שאני "חטאתי" בו , (וגם לא כל האחרים היו נוראיים כמו שאתה הגדרת בתחילה), זה משהו שאני לא רוצה שיהיה אפילו מראית עין או שישתמע שאני חושבת כך, כי לי - זה לא רק לכתוב מאחורי מחשב באינטרנט. אני מכירה את האיש ואת פועלו, וחושבת שאני מעריכה ומכבדת אותו, ויודעת את מאבקיו הלא פשוטים ואת מדיניותו, ולהגיד שאני מזלזלת בו, כשאתה "מפרשן" אותי ו"מדברר" אותו... זה מאוד בעייתי. אתה לא חושב? 5. כמו שאתה מבין מ-4, לא, אני לא מצפה שתחמיא לחברים וכו'. אני מקווה שאתה מבין למה אני מתכוונת. 6. הנחת הקדם שלך שלי אין לאילוצים, היא לא רק לא מבוססת, אלא אפילו - מקוממת. אתה אינך יודע מי אני (או לפחות לכאורה אינך יודע מי אני) ואינך יודע ממה מורכבים חיי, מלבד לנהל את הפורום הזה. התנשאות זה לא משהו שאני מאוד מחבבת.... ולא, אני לא חושבת שזלזלתי ולו לרגע. להפך, למיטב זכרוני שבתי ואמרתי שלמרות אכזבתי, אני נותנת את כל הקרדיט לכך שזה מחוסר ברירה ולא מהתחמקות או חוסר רצון להשתתף. מניחה שיצא לי קצת מבולגן, אבל בהחלט לא רוצה שיפרשו אותי ואת הדברים שאני אומרת. מקווה שהצלחתי להבהיר אותה בעצמי.