תשלום בדייט כשלא מעוניינים

Berethor

New member
פעם הבאה תבהיר תעניין לפני שמזמינים

ככה אני עושה, תגיד ישר שזה חצי חצי ואז לא תנוצל כספית בשנית, אם לא אז אל תתלונן.

pinguin5

New member
ככה אני חושב

אין שום הצדקה הגיונית בימינו שגבר ישלם על בחורה או יחזר אחריה יותר ממה שהיא אחריו.
אלא שבפועל אני נוהג לשלם בדייטים כדי לא להראות קמצן או לא מעוניין....(יש בחורות שמפרשות את זה כחוסר עניין)

אבל לא ידעתי מראש שהיא לא תהיה מעוניינת! אם הייתי יודע ברור שלא הייתי משלם

Berethor

New member
אתה לא מאמין בזה אבל נכנע לתכתיבים האלו

אז קודם כל תעשה בדק בית אצלך, למה אתה ממשיך לשלם כפול, על בחורות שאתה אפילו לא חבר שלהן, תפסיק להיות פראייר, ואם אתה בכל זאת רוצה להיות פראייר אז אל תתלונן על זה אחר כך כי זה בחירה שלך. בגלל שגברים פראיירים ממשיכים לשלם, נשים רבות חושבות כאילו שחייבים לשלם עליהן, אתה בעצם תורם לתופעה. כמובן יש גברים שלא אכפת להם לשלם, בין אם שטפו להם את המוח שזה חובה, בין אם לא אכפת להם לשלם על שניים, ובין אם הם חושבים שככה הם קונים את האישה. בכל אופן אתה יכול למצוא מספיק בחורות לא פרימיטיביות שיצאו איתך גם אם לא תשתלם עליהן, כל עוד אתה בחור מספיק אטרקטיבי אין שום סיבה שבחורות היו איתך רק בגלל הכסף שלך. המנהג שגבר צריך לשלם על אישה צמח בתקופה שלנשים לא היה עבודה בכלל, כיום זה מנהג שאבד עליו הכלח, אל תתן יד לדבר הזה, ואם כבר בחורה מתעקשת על זה אז אתה תתעקש שבתמורה תעזור לך בניקוי הבית והכנת האוכל.

זה קרה לי ברוב הדייטים אין מה לעשות זה חלק

מהעניין להיות ג'נטלמן ולהזמין

והדלק אליה לאסוף אותה ולהחזיר אותה לא עלה? גם על זה היא צריכה לשלם?

Berethor

New member
קודם כל מאיפה לך אם הוא הסיע אותה?

וגם אם כן יש הבדל בין דלק לבין לשלם עליה גם אחר כך, על דלק לבקש זה פשוט לא מנומס כי אתה לא מונית, שמזמינים אוכל זה כן מנומס.

אתה כנראה לא מעורה במחירי הדלק

נתתי את זה כדוגמא לא הצגתי את זה כקביעה

מה לעשות שלא כל הדייטים מתקיימים באותה עיר או אזור מגורים ולכן לא פעם עלות ההגעה יקרה פי כמה מעלות הכוס קפה בפגישה.
אז אמרתי שגם על זה לא מבקשים להתחלק כי מה לעשות כשמחפשים אהבה צריכים להשקיע

pinguin5

New member
צריך להשקיע אכן. אבל למה רק הגבר?

למה רק הגבר צריך להשקיע בשביל למצוא האהבה? רק הגבר זקוק לאהבה והבחורה לא?

Berethor

New member
בטח שלא, נשים צריכות אותה לא פחות ממך

לכן אין שום הצדקה לכך שרק אתה תשקיע.

נורמה או לא

כל עוד יש גברים שרוצים להתנהג כמו גברים,
אתם הקמצנים במסווה שיוויוניות - נדפקתם!

Berethor

New member
העניין שהדוגמה שלך לא רלוונטית

מחיר הנסיעות זה משהו שקשור למרחק, זה המחיר שאתה משלם על להיות בקשר עם מישהי שקרה רחוק, וזה עניין ידוע שקשר מרחוק זה דבר בעייתי, לא רק בגלל הכסף אלא גם בגלל הזמן שזה גוזל הנסיעות האלה. בכל אופן התשלום על נסיעות זה לא עניין של בחירה אבל תשלום שמזמינים אוכל הוא כן עניין של בחירה, כי כל אחד יכול לשלם שם על עצמו. בנוסף מי שמפריע לו להיות תמיד הצד הנוסע יכול גם לקבוע שפעם צד אחד נוסע ופעם שנייה הצד השני נוסע. זה גם משהו שהוא אפשרי. אבל אם רק לך יש רכב אין לך מה לתפלא שרוב ההוצאות בנסיעות היו עליך, זה חלק מהעניין שיש לך רכב, כי מה אתה צריך רכב אם אינך משתמש בו.

Berethor

New member
נו באמת

אם גם מרחק קטן הוא בעיה אז יש אוטובוס או ברגל..

LsMs

New member
תכלס חוצפנית

כאילו...גם מחמת הנימוס גם אם היה בא לה שתשלם עליה היא לא מכירה אותך..סה"כ אתה אדם זר אתה לא חייב לה כלום זה בסה"כ דייט לא חתונה קתולית..ועוד על חשבון של 60 שקל..נו באמת..מה כואב לה לשלם 30 שקל על בירה? אז שלא תצא לבירה בדייט ראשון?

ודבר שני...אם היא לא מעוניינת אז למה היא חשבה שאתה צריך לשלם עליה..תמוהה במיוחד

Ejay03

New member
תגובה של גבר

(ועוד אחד שלא מאמין בלשלם בדייט ראשון).
בהנחה שהזמנתם פחות או יותר אותו הדבר אז בזבזת עליה שלושים וקצת שקלים. זה זניח לחלוטין.

עדיף שהייתה משלמת על עצמה אם היא לא מעוניינת, אבל אני לא רואה כאן אקט של ניצול. סתם זרמה עם המנהג המפגר שהבחור צריך לשלם.

למעלה