תשלום בדייט כשלא מעוניינים

אייבורי

New member
הבנתי

אתה פשוט אילם ולא יודע שפת סימנים

בעיה באמת

בפעם הבאה תכין פתק, "את צריכה לשלם חצי"

הל

New member

spartadus

New member
לא תמיד יודעים באותו הרגע

זה שאתם קמים מהשולחן לא אומר שבזה נגמרה העבודה... אתם יכולים לטייל ביחד קצת... אתה יכול ליזום משהו שיוביל ל"מזמוזים"...

היו לי דייטים יבשים שאחרי שלב התחקיר עברו למזמוזים של שעות, אז אי-אפשר לדעת...

פעם הבאה אתה יכול לנסות לייצור מגע כבר במהלך הארוחה, בין אם זה דרך הברכיים, או להחזיק ביד, אולי חיבוקים אם אתם אחד ליד השני... אם היא לא זורמת בכלל - אתה בכיף יכול להגיד לה "הנה החצי שלי"

spartadus

New member
זה לא וידוא זו שאיפה

אני חושב שאינטרקציה פיזית צריכה להיות כבר בדייט הראשון - אם לא, הסיכוי שאמשיך לשני היא מאוד קטנה, אלא אם מדובר במישהי מיוחדת כמו ידידה... לדעתי חייב את הניצוץ - אני חושב שהגבר צריך לחתור למגע(בצורה מכבדת כמובן).

ולא תמיד אפשר לדעת עד כמה תאהיה זרימה אחרי שתצאו מאיפה שישבתם...

ואם היא זורמת

אז זה בסדר לשלם גם את החצי שלה?
מה, ההשקעה מחזירה את עצמה?

אבל הנה המעשה הטוב שלך להיום-
קצת התעצבנתי על חבר שלי קודם, ועכשיו אני חושבת שהוא גבר הגברים שוב.
תודה!

spartadus

New member
שמח לשמוע שעשיתי לך טוב

למי שמאוד כואב לשלם 30 שקל על בחורה שלא יראה שוב - אז וואלה אני באמת מאמין שזה טיפ טוב.
אבל אני אישית לא מתנהג לפי מה שכתבתי - היו לי דייטים ראשונים שעלו 200 שקל, ושילמתי עליהם מכל הלב בלי שקיבלתי אפילו לחיצת יד.

לדעתי היא

חשבה שזה שאתה משלם זה פיצוי הולם לעובדה שהיא ישבה ערב שלם איתך..

וברצינות,
לדעתי הגישה שלך מעט קטנונית. אתה באמת חושב שהחיים וחוקי הדייטים הם מוחלטים וברורים?
אם היא היתה מנשקת איתך ואחרי עוד דייט חותכת- אז זה כן מצדיק תשלום עליה?
אם אתה לא מעוניין בה אז היא משלמת עליך?
האם אתה חושב שנשים צריכות לתת תמורה בעד האגרה?

אני חושבת שאם אתה לא מעוניין בלשלם על בנות בדייטים-
אל תשלם.
אבל אל תתנה את זה ברצון שלה/בעיניין שלה להמשיך/בכל דבר אחר.

אני אומרת ששלושים וקצת שקל

בשביל לקבל תשובה חד משמעית שהיא לא הטיפוס בשבילך, זה לא כל כך יקר...

lost green eyes

New member
לא נשמע

שאתה כזה לארג' .
אז כן הבחורה ללא ספק פוסטמה ..אבל היי!! כולה 30 ש"ח. שחרר ..אתה לא תתעשר מהשקלים האלה.
אני בעד מחווה ג'נטלמנית בדייט הראשון . אז לא יצא מהמפגש הזה סיפור אגדה ..so what? אתה היית בסדר גמור.
לחזור אליה רק כדי להגיד לה מה אתה חושב? באמת? טיפ ממני - אל תנסה לחנך את העולם, זה לא ילך לך. תתקדם הלאה ושזה לא יעסיק אותך יותר מידי.

DANA123411

New member
וואו אתה פשוט מזעזע

וגם כל האלה ה"עלק" פמינסטים שמחזיקים לך את היד ושלא נדבר על הקמצנים שתולים פוסטרים שלך עכשיו בחדר שלהם.
מתי תתחילו לקלוט שכן יש הבדלים בין נשים לגברים ואין מה לעשות עם זה, פשוט עובדה תיאורתית שנחתמה עם הזמן. דייט ראשון? ברור שאתה צריך לשלם ולא משנה בכלל אם היא רוצה או לא! אתה הזמנת? אז תהיה גבר ותשלם ואם לא? אז אל תזמין בכלל.
כנראה יש לה תביעת עין טובה מאוד שהיא סירבה להמשיך איתך.

למעלה