בכלל לפי דעתי אנחנו צריכים לפתוח פורום "מעריצי באו ואוו". מה דעתך? נוכל לשים את התמונה שלו בדף הפתיחה, וכל יום ננהל שרשור בנושא "היציאה היומית". יהיו לנו גלריות וקישורים, והכי יפה - בפורום שלנו אסור יהיה בכלל לפתוח שרשורים חדשים, וכל הפורום יהיה שרשור אחד גדול. אני כבר פונה להנהלת תפוז בנושא.
לא יכול להיות שתשתתף בו. קווין משתתף קבוע בפורום בקסטריט בויז? לא. חוץ מזה שאנחנו נרצה לבנות קצת מתח עד שיום אחד נכריז חגיגית על זה שאנחנו מארחים אותך לשעה לענות על שאלות של המעריצים. תאזר בסבלנות!
למה אתה מדבר אלי ככה לא יפה? מה, לא שלחתי לך את האנג'ל גירל הכי חמודה שמצאתי אצלי בגן עדן שתארח לך חברה? וככה אתה גומל לי? OK... what comes around goes around. מחר אל תתפלא כשתמצא לידך במיטה את סימון.
אני יודע מה אתה מנסה לעשות עם התמונות עם הכיתוב האלה. עכשיו הכל ברור לי... אתה מנסה לגרור! אתה רוצה לגרור את חברי הפורום ולגרום להם להכתיר אותך בתור המצחיק הרשמי!!
את יכולה לנהל אותו! את גם ככה מנהלת את פורום מעריצי בוסקו, ופורום מעריצי לואיס, אז זה לא יהיה שינוי גדול בשבילך. רק שימי לב ששם, במקום לתת לכל משתמש חדש
על חשבון ה-
את תצטרכי לחלק
לכל מי שישתתף בפורום כזה, כולל ביקורים יזומים באברבנל.
לא יתכן שבזמן שאנחנו מנהלים לנו דיונים במושא הערצתנו באו וואו הגדול והנערץ, אתה תכנס ותציף לנו את הפורום עם כל מני שטויות. הרי תאר לך שלואיס היה נכנס עכשיו לפורום הזה ומתחיל לכתוב כל מני שטויות. איפה נשמע כדבר הזה? רעות היתה חוסמת אותו בטוח. ואז הוא היה חוזר לנו בדמות luis2, luis3, luis2004 וכו' וכו'. ממש עצוב. חוץ מזה, מה יש לך נגד המקום שאני גר בו? זה אחלה מוסד. היום התפרענו במיוחד - היה לנו ערב פירה ואפונה.
על זה כבר הסכמנו. וחוץ מזה יש לי לוח זמנים מאוד עמוס וחיי חברה מאוד תובעניים, כך שאפילו אם אני ירצה להיות חבר פעיל בפורום שלי אני לא יוכל. פעם בכמה זמן אני יאחל לכם Happy Holydays אבל לא יותר... לעומת זאת, אני בטוח שאתה תהיה חבר מאוד פעיל בפורום שלי. ואין לי שום דבר רע נגד המקום בו אתה גר. למעשה אני מכיר כמה שרחוקים טיפול הלם אחד ממגורים קבועים באותו מקום.