תתארו לכם ש..

python 4

New member
../images/Emo45.gif

חלילה שתפנה לנו קצת זמן מחיי החברה התובעניים שלך (אנחנו יודעים עד כמה סימון יכולה להיות קשה), ולכן אנו, נתינך הנאמנים, נאלץ להסתפק בליטרות הבשר שתשליך לעברנו מעת לעת. ואגב, אני שמח שאין לך שום דבר רע נגד המקום שבו אני גר. אני אוהב אותו מאוד. חוץ מהאנשים עם החלוקים הלבנים. נכון שאנחנו לא אוהבים את האנשים עם החלוקים הלבנים? לא, אנחנו לא אוהבים את האנשים עם החלוקים הלבנים. השרשור הזה נעשה כבר מטופש לאללה. נמאס לי. היו שלום.

python 4

New member
../images/Emo46.gif

ולמי בדיוק אתה קורא רגיש?? עזוב, לא חשוב. לילה טוב.

t o o l

New member
יש לי רעיון מגניב

לפורום של באוו וואו נחוקק חוק שיגיד: מותר לפתוח רק הודעה אחת בכל יום! כן כן רוצים הסבר?

הצילצול

New member
ראית איך שיכנעתי אותם?

עכשו כולם מתים עליך פה!!! זה הזמן להודות לי חמוד..

Bow Wow2004

New member
לא, זה לא טוב...

עכשיו שכולם אוהבים אותי אני לא יכול לשחוט פרות קדושות, לעלות על העצבים, להרתיח דם ולהעיר מתים מהקבר... אבל אם זכרוני אינו מטעני כן הודיתי בכל אופן תודה מיוחדת לך. MAY THE FORCE BE WITH YOU

backstreet girl

New member
אני רוצה לומר משהו.........

אני אוהבת לצחוק והמון, באוו וואו ופייטון גורמים לי לצחוק באופן מטורף בהחלט. אם תמשיכו כך, תגיעו רחוק עם בחורות. בהצלחה. ואגב, רעיון לא רע לפתוח פורום לבאוו וואו.

python 4

New member
../images/Emo6.gifהרגת אותי!!!!!!!!../images/Emo6.gif

'תגיעו רחוק עם בחורות'... קטעים איתך בקסטריט! ברגע זה אני מכתיר אותך
כמצחיקת הפורום. צר לי, באו ואוו, you've met your match?
גדול!

Bow Wow2004

New member
ללא צל של ספק

אני המלך בקסטריט היא המלכה (רציתי לעשות משהו עם אייקון אבל מאז שהורתי את התוכנה שמבטלת פופ-אפס זה לא עולה). (הייתי שם עכשיו פרצוף עצוב אבל...כן...)

למעלה