תתפרעו.

Z A M i

New member
תתפרעו.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו.):

חשבתי אולי כדאי לישון.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): "קח אותי", "לא קל". - שיר השבוע (כללי): "פרח קיר", אחושרמוטה
. - אלבום השבוע: שיר פה, שיר שם.. אין אלבום ספציפי. - האדם שעשה לכם את השבוע: טל. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לבד, לבד, אני רוצה לבד", "אני אפס..צעקתי לפני כולם במסיבה". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אל תבגדי בעצמך". |
| ביום ראשון, על האוטובוס בדרך לסמינר.. שניר: "מי עף אתמול בכוכב נולד?" אני: "דניאל בן חיים" שניר: "מה? שיעיפו כבר ת'שמן המסריח הזה.. הוא בכלל לא מתאים לסדרה"
באחד הימים בסמינר, אוחנה נרדמה ואיש לא הצליח להזיז אותה. אז זמי החליטה להציק לה, באה עם הפלאפון עם צלצול של "אההה סבניייייה" [ממלך האריות] D: , ואז קניאס: "לא יפה מה שאת עושה.. את לא מבינה מה רץ לה עכשיו בראש, היא מדמיינת נמרים רצים.."
שיחה באולם הגדול באחד הימים בסמינר, על מעשי שטות שנעשו בלילה כמו ששפכו על מישהו זבל בזמן שהוא ישן, השפריצו מים עם צינור על אנשים בלילה וכד'... אז אוחנה באה בלי קשר עם הקופסת סיגריות שלה לפרצוף של ספיר: "קחייי", ספיר: "כן?! כן?" זורקת לה ת'קופסא לכסא שמקדימה.. אחת הילדות שהיו בסמינר: "אֶה! קרה עוד מעשה קונדס!"
ספיר בחדר אוכל באה לירון [המרכז לשעבר של השבט שלנו] : "ירון, אפשר להתחתן איתך?" ירון: "לא..." ספיר: "
שברת את לבי" ירון: "אני כבר מתחתן עם אסף.."
[ציטרין] בוקר אחד כל הגרעין שלנו לא התעורר.. אז המדריכה השטותית של האחווה שלנו באה להעיר אותנו, ומתחילה לפטפט: "א. קומו כבר. ב. זה לא בסדר שאני מעירה אתכם. ג. בלה בלה.. ד. אם ההורים שלכם היו פה אתמול והביאו אוכל, מה איתי?" :D כולם מסתכלים עליה, וחוזרים לישון. בא מדריך של אחווה אחרת: "שלוםםםםם!!! אני בוקר!!!!!11 אני מגיע אחרי שהלילה נגמר.."
בא לסדין של המיטה של ספיר: "שלום!! אני סדין! אני מכסה אנשים.." |מכסה אותה| :D ספיר אתמול בבוקר בתל אביב, הולכת לתקן ת'פלאפון שלה. יוצאת מהאוטו, "טוב, מה אני צריכה? תעודת זהות.. כרטיס SIM..." אוחנה: "למה את צריכה את הכרטיסים?" ספיר: "כרטיס sim!" אוחנה: "אהה.. ואני לא מבינה מה היא רוצה להראות להם שיש לה כרטיסים לסלקום ווליום.."
אוחנה מתארת לנו מה היה בארוחת צהריים בכפר גלים ביום חמישי .. "איכ איכ! זה היה דוחה.. היה עוף, הוא היה נראה טעים, לקחתי. נתתי ביס, וראיתי איך כל החלקים מתחברים להיות תרנגול, עושים קוקוריקו" :DD "אח..אח..אחוות 13"
"או אה! נווה מגן! HIV! חיובי!" D: - דבר שהשגתם השבוע: לנצח ת'פחד. - מאכל השבוע: מקדונלדס ב-M הדרך, ארומה והכרוביות של אמא של ספיר!
. - משהו שעשה לכם את השבוע: ההגעה לכפר גלים, צביעת החדר, וראש העין ביום חמישי. - משהו שהרס את השבוע: ראשון, שני ואתמול. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תבגדו בעצמכם. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מסיבת "גיוס" ? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה בסדר, שלא יגיע הסופ"ש. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: "מגדלור" בביצוע של חן אהרוני. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: . סתם: - תמונה (תתפרעו.): עדיין אין אינטרנט במחשב השני

../images/Emo121.gifפאק, אני צריך הופעה של היהודים!!

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):Don't Like - שיר השבוע (כללי): שיר של אחי שנתקע לי בראש - אלבום השבוע: פורטה - האדם שעשה לכם את השבוע: חבובוס - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): and i don't like what you've become - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אין רוסטביף, כשר פה.. עזוב אותך כנראה יש פה יהודים" (אבא קונה לי משו לאכול בעפולה לפני כמה דק'.. חח לא הבנתי מה הקשר בין כשר לרוסטביף, עד שהבנתי שהם פשוט לא מוכרים בשר, רק גבינות) - דבר שהשגתם השבוע: מחלה? חח - מאכל השבוע: סמבוסק! - משהו שעשה לכם את השבוע: יום שלישי בניצנים, היה מטורף! (נכון רן? חח) - משהו שהרס את השבוע: אתמול והיום (מה 38.34 חום באמצע הקיץ? מה? מה? מה??????) - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: להיות חולה באמצע הקיץ זה באסה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעורי נהיגה, הופעות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני באמת אעשה את מה שאני מתכנן -שיר שפתחתם איתו את השבוע: משו של אחי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יגאל! (המורה נהיגה שלי) סתם: - תמונה (תתפרעו.):

הולצ

New member
יש לך שמה אחלה פוסטר של מטאליקה מאחורה ../images/Emo6.gif

יש לי אותו!

little WhiSper

New member
ללא נושא.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): להיות. דונט לייק. לעולם מצידי. - שיר השבוע (כללי): שייגעצ- ניו יורק רפיח. עידן יניב- את יפה (זה לא אני,זה הצבא
) - אלבום השבוע: פורטה. - האדם שעשה לכם את השבוע: ממ... משפחה. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לקטוף גבעול לחלום על שקיעות בסגול לשכוח הכל למה אני בלי כל בלי שם כמו ציור על החול מחר כמו אתמול ככה אני. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אני קדמית, כי השארתי משהו מאחור." "תודה לך שהארת את עיניי והחשכת את חיי." - דבר שהשגתם השבוע: ביקור משפחתי - מאכל השבוע: ג'חנון! - משהו שעשה לכם את השבוע: ביקור משפחתי - משהו שהרס את השבוע: צבא, געגוע, ייאוש. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תהיו שלמים, ותהנו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגמר ומהר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיגמר מהר וטוב. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: חופשי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אדם! חברות ומשפחה. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

eliavtu

New member
כמה מיותרררררר

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): I'm In Love - שיר השבוע (כללי): כנסיית השכל - דברים בלחש <המקורי>/ בן ארצי - קרוסלה - אלבום השבוע: דברים בלחש - האדם שעשה לכם את השבוע: עומר, כי הוא מזהה העביר לי את הזמן בעבודה - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "גחליליות ישירו שיר, מלאכים יאירו" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אם יגמרו הקרטונים, אני אביב ביד!"
- דבר שהשגתם השבוע: MP4 (?..) - מאכל השבוע: חלווה - משהו שעשה לכם את השבוע: כינרת.. - משהו שהרס את השבוע: ששוטי הנבואה התפרקו וביטלו ת'הופעה פה, שלא הייתי בניצנים, ועוד כמה דברים שאני לא יכול לכתוב כאן - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תאמינו. יש בכם את הכוח להכל. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבוד הרבה(?) לא ממש מחכה אבל... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: שלומי שבן - מוכן לאהבה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: א לוט.. <רשימת הגעגועים חזרה רשמית! ;)> סתם: - תמונה (תתפרעו.):

../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעולם מצידי - שיר השבוע (כללי): עברי לידר - לבד - אלבום השבוע: הדיסקים שענבר הכינה לי פעם ליומולדת - האדם שעשה לכם את השבוע: גרעין מי זהההההה
, ירון, זיסברג ושרצקי.
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) וואי. היה לי מלא, ורשמתי את זה בפלאפון וזה נמחק
אני לא רוצה שנחזור. אני רוצה שנגמור עם זה וניפרד. [אחריי שהוא שלח לי הודעה יום לפני שהוא אוהב אותי, ומצטער על הכל. כמה דפוקים יש בעולם.. :/] גרעין מי זההההה באחווה אנחנו משחקים ת'משחק הזה עם המכוניות, שצריך להוציא את המכונית האדומה. אנ'לא יודעת איך קוראים למשחק. עכשיו שיחקנו את זה עם אנשים. אז בחרו בן אדם שהוא מכונית שצריך להיות על 2 משבצות, ואני הייתי משאית, והייתי על 3 משבצות. עכשיו אמרו לי לעמוד מולו. "רגע, אני צריכה לעמוד מולו מלפנים? או מאחור?" הוא : "תלוי איך את אוהבת את זה." וכל מה שענבר כתבה במומלצ"ש.. - דבר שהשגתם השבוע: דף חדש, כרטיסים לסלקום ווליום, פלאפון. מאכל השבוע מקדונלדס. - משהו שעשה לכם את השבוע: המסיבה בסמינר, הביקור באריאל אצל הגרעין ביום רביעי, כפר גלים, צביעת החדרים. - משהו שהרס את השבוע: הפרידה, החלום שהתנפץ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תפתחו ציפיות. לכלום. גם אם מאמינים בכם ואומרים לכם שאתם מסוגלים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מסיבת גיוס - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להכיר את החניכים בפינימייה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכרת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שיצי, טל,דניאל,שנשונה. אין תמונות, מצלמה עדיין בתיקון.

הולצ

New member
../images/Emo219.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): בסוף תבכו - שיר השבוע (כללי): metallica - Enter Sandman - אלבום השבוע: metallica-black album - האדם שעשה לכם את השבוע: עילי [נכון שזה אומר לכם המון? נכון?]
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אני מנסה לנשום.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "התגעגעתי" - דבר שהשגתם השבוע: חבר טוב, בחזרה. - מאכל השבוע: המנה שאוורמה הזאת לפני יומיים, בחיים זה לא בא לי כ"כ טוב D: - משהו שעשה לכם את השבוע: הולכת לווליום כנרת!!! - משהו שהרס את השבוע: לבטל לה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: זה קודם כל אתם, ואחר כך כולם. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: גיא ותומר חוזרים מאייה נאפה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להנות? -שיר שפתחתם איתו את השבוע: metallica - Sad But True -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יובל 3> שבוע טוב

עוד לילה עבר

- שיר השבוע (של היהודים): חולמת - שיר השבוע (כללי): רקוויאם לחלום - אלבום השבוע: פורטה (הגיע הזמן) - האדם שעשה לכם את השבוע: לירון - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): על הכנרת בזריחה - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): -תימנים אומרים סליחות חודש שלם. לכן עם הזמן יש פחות אשכנזים ויותר תימנים. -ברור שאתם צריכים חודש שלם! כל השנה אתם "לא נוהגים" אז נראה לך ששבוע יספיק לכם לכפר על הכל!?!?!? - דבר שהשגתם השבוע: טיול עם חברות לכנרת (וכן.. במקרה שלי קשה להשיג את זה..) - מאכל השבוע: שקשוקה עם פלפלים חריפים - משהו שעשה לכם את השבוע: תומר בא לבקר אותי בכנרת - משהו שהרס את השבוע: שמוריה נסעה הביתה אחרי שהיא ולירון רבו
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תימנים לא נוהגים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סמינריון ישובי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שתומר יחזור מהמכינה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ידיים למעלה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מירב סתם: - תמונה (תתפרעו.):

ליאןןן

New member
חרקים זמזמו לי שיר על חופש ../images/Emo204.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ליפול - שיר השבוע (כללי): זה מה שיש - הבנות נחמה, Let love in - כנסיית השכל, Lovestoned - Justin timberlake - אלבום השבוע: הבנות נחמה והאמפי שלי - האדם שעשה לכם את השבוע: ספירי, איילת ורחלי - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "בינתיים אותי תבין עד שאני אבין בינתיים אותי תקבל עד שאני אקבל.... בינתיים זה מה שיש." "לגעת ברוח...לתת לגל לשטוף." "She looks like a model, except she got a little more ass"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): איזה נהג מונית אחד בטורקיה מסיע אותנו חזרה למלון, ובדרך עובר כל רמזור אדום שנקלע לדרכו.. איילת: "HELLO! red means STOP!" הנהג: "no no its ok its ok" אני: "עזבו, הרמזור האדום הוא בגדר המלצה בלבד.." בתוך הבריכה בלילה, אני וספיר באמצע שיחה..אורטל באה אלינו בשיא הרצינות: "תקשיבו, אני יכולה להגיד לכן משהו ממש חשוב?" ספיר: "ברור, אנחנו מקשיבות" אורטל: |עושה בועות במים|
- דבר שהשגתם השבוע: טורקיה...טיפה שקט ומרחק ויופי. - מאכל השבוע: פחמימות פחמימות פחמימות
- משהו שעשה לכם את השבוע: טורקיה!
ושיחה ארוכה עם ג'סיקה.
- משהו שהרס את השבוע: געגועים. שג'סיקה סגרה שבת. והיום בערב. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: "בכל זאת לפעמים...האור בא מבפנים"
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אין למה לחכות..שבוע של פרידות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אולי גיחה קצרה לכנרת. אולי שבק ס' בחמישי. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו.):

חמדונה

New member
אני אוהב את השקרים הקטנים שלך

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הבלוז - שיר השבוע (כללי): האביב הנצחי - אלבום השבוע: ידיים למעלה - האדם שעשה לכם את השבוע: כל מי שהיה בעיר הבירה. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "יש רק שני פתרונות לכל בעיה: הפתרון הלא נכון והפתרון שלי" (תומאס אדיסון) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "נ ח ש י ם אדומים עפים פההההההההההההההההההההההה" (נו, זה מצחיק אחרי מספיק בירה) - דבר שהשגתם השבוע: הצלחתי להגיע לניצנים! - מאכל השבוע: בירה. - משהו שעשה לכם את השבוע: עיר הבירה, הערב השני. הראשון היה לא-משהו. - משהו שהרס את השבוע: הסלולרי מוחרם. אני מקווה לקבל אותו חזרה היום. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תהיו חופשיים, ואם אין לכם כסף למונית הביתה אז אל תשתו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מסיבות מתגייסים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לקבל תסלולרי -שיר שפתחתם איתו את השבוע: I'm singing in the rain -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את מי לא. סתם: - תמונה (תתפרעו.): תנסו לנחש איך כל הקבוצה הלכה בסוף אותו יום.

אימיול נורמלי, סופסוף

שיר השבוע (של היהודים): לעולם מצידי, עוד ארון, סמי - שיר השבוע (כללי): לא משהו ספציפי. - אלבום השבוע: צרוב - האדם שעשה לכם את השבוע: לא יודע... - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לסלוח, גם בכוח. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אלון: "מה שלומך עוגת פחזניות?!" ליהיא: "מצויין! מה שלומך בייגלה מלוח??" - דבר שהשגתם השבוע: קובות!!!
- מאכל השבוע: קובות!! (זה עם המרק..לא יודע את ההבדל בשמות...חח) - משהו שעשה לכם את השבוע: מפגש שלשום - משהו שהרס את השבוע: ריב - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לפעמים זה טוב לצעוק על אנשים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא משהו ספציפי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אולי יהיה פלאפון חדש
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: Good Charlotte - Dont wanna be in love (Danceflorr Anthem( -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: - סתם: - תמונה (תתפרעו.):

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gif../images/Emo125.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):ליהיות, לעולם מצידי - שיר השבוע (כללי):נעים בחוץ-יוני בלוך, מטרופולין אין לי מקום - אלבום השבוע:יוני בלוך-אולי זה אני - האדם שעשה לכם את השבוע:קארין,שני מחלב. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"את הכי אבודה שאת יודעת מה את רוצה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):כל מה ששני מחלב אמרה אחרי ההופעה בבלום בר. - דבר שהשגתם השבוע:עבודות זמניות, קניתי כרטיס לווליום - מאכל השבוע:שניצל - משהו שעשה לכם את השבוע:הופעה של מאור בבלום בר, פסטיבל הבירה, עבודות מזדמנות - משהו שהרס את השבוע:שלא נסעתי לאילת - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:ששני מחלב היא הילדה הכי קורעת בעולם השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שכולם יחזרו מאילת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אמכור מלא כרטיסי נסיעות לווליום -שיר שפתחתם איתו את השבוע:להבין את המים\עברי לידר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מאוריי סתם: - תמונה (תתפרעו.):

אחח איזה שבוע

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):וואט אבאוט יו - שיר השבוע (כללי):כל ההופעה של מוש והכנסייה...היה בנזונה - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:כל מי שפגשתי בניצנים,האנשים בפסיכומטרי ואחד מיוחד - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):-"רחוק מהעין רחוק מהלב" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"עדי זה לא בסדר" - דבר שהשגתם השבוע:בדיוק את מה שרציתי - מאכל השבוע:המוקפץ בניצנים - משהו שעשה לכם את השבוע:ניצנים בעיקר שלישי,אתמול,יום חמישי והיום
- משהו שהרס את השבוע:הוא - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:תשחקו אישקוקה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לסיים אותו,ובטוב,יוני - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אקבל ציון טוב,שניסע ליוני :9 -שיר שפתחתם איתו את השבוע:- -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מי שבא ברוך הבא,ואדם כמובן סתם: - תמונה (תתפרעו.):

תשקר לי, ככה.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תענה לי - שיר השבוע (כללי): בסוף תבכו - אלבום השבוע: פחד מוות - האדם שעשה לכם את השבוע: נור:) - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): תשקר לי, ככה, כאילו אין מחר, כאילו לא היינו יחד..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אחי, ההורים שלו אחים" - דבר שהשגתם השבוע: מאבק D: - מאכל השבוע: ספגטי - משהו שעשה לכם את השבוע: הולך להיות טורקיה! - משהו שהרס את השבוע: כלום. היה טוב - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תלכו יותר מידי את הטיילת של אילת. זה מעייף. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טורקיה:) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא יודעת -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ניו יורק סיטי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד

למעלה