חשבתי אולי כדאי לישון.
השבוע שעבר:
- שיר השבוע (של היהודים): "קח אותי", "לא קל".
- שיר השבוע (כללי): "פרח קיר", אחושרמוטה
.
- אלבום השבוע: שיר פה, שיר שם.. אין אלבום ספציפי.
- האדם שעשה לכם את השבוע: טל.
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לבד, לבד, אני רוצה לבד", "אני אפס..צעקתי לפני כולם במסיבה".
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אל תבגדי בעצמך". |
| ביום ראשון, על האוטובוס בדרך לסמינר.. שניר: "מי עף אתמול בכוכב נולד?" אני: "דניאל בן חיים" שניר: "מה? שיעיפו כבר ת'שמן המסריח הזה.. הוא בכלל לא מתאים לסדרה"
באחד הימים בסמינר, אוחנה נרדמה ואיש לא הצליח להזיז אותה. אז זמי החליטה להציק לה, באה עם הפלאפון עם צלצול של "אההה סבניייייה" [ממלך האריות] D: , ואז קניאס: "לא יפה מה שאת עושה.. את לא מבינה מה רץ לה עכשיו בראש, היא מדמיינת נמרים רצים.."
שיחה באולם הגדול באחד הימים בסמינר, על מעשי שטות שנעשו בלילה כמו ששפכו על מישהו זבל בזמן שהוא ישן, השפריצו מים עם צינור על אנשים בלילה וכד'... אז אוחנה באה בלי קשר עם הקופסת סיגריות שלה לפרצוף של ספיר: "קחייי", ספיר: "כן?! כן?" זורקת לה ת'קופסא לכסא שמקדימה.. אחת הילדות שהיו בסמינר: "אֶה! קרה עוד מעשה קונדס!"
ספיר בחדר אוכל באה לירון [המרכז לשעבר של השבט שלנו] : "ירון, אפשר להתחתן איתך?" ירון: "לא..." ספיר: "
שברת את לבי" ירון: "אני כבר מתחתן עם אסף.."
[ציטרין] בוקר אחד כל הגרעין שלנו לא התעורר.. אז המדריכה השטותית של האחווה שלנו באה להעיר אותנו, ומתחילה לפטפט: "א. קומו כבר. ב. זה לא בסדר שאני מעירה אתכם. ג. בלה בלה.. ד. אם ההורים שלכם היו פה אתמול והביאו אוכל, מה איתי?"
כולם מסתכלים עליה, וחוזרים לישון. בא מדריך של אחווה אחרת: "שלוםםםםם!!! אני בוקר!!!!!11 אני מגיע אחרי שהלילה נגמר.."
בא לסדין של המיטה של ספיר: "שלום!! אני סדין! אני מכסה אנשים.." |מכסה אותה|
ספיר אתמול בבוקר בתל אביב, הולכת לתקן ת'פלאפון שלה. יוצאת מהאוטו, "טוב, מה אני צריכה? תעודת זהות.. כרטיס SIM..." אוחנה: "למה את צריכה את הכרטיסים?" ספיר: "כרטיס sim!" אוחנה: "אהה.. ואני לא מבינה מה היא רוצה להראות להם שיש לה כרטיסים לסלקום ווליום.."
אוחנה מתארת לנו מה היה בארוחת צהריים בכפר גלים ביום חמישי .. "איכ איכ! זה היה דוחה.. היה עוף, הוא היה נראה טעים, לקחתי. נתתי ביס, וראיתי איך כל החלקים מתחברים להיות תרנגול, עושים קוקוריקו"
D "אח..אח..אחוות 13"
"או אה! נווה מגן! HIV! חיובי!" D:
- דבר שהשגתם השבוע: לנצח ת'פחד.
- מאכל השבוע: מקדונלדס ב-M הדרך, ארומה והכרוביות של אמא של ספיר!
.
- משהו שעשה לכם את השבוע: ההגעה לכפר גלים, צביעת החדר, וראש העין ביום חמישי.
- משהו שהרס את השבוע: ראשון, שני ואתמול.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תבגדו בעצמכם. השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: מסיבת "גיוס" ?
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה בסדר, שלא יגיע הסופ"ש.
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: "מגדלור" בביצוע של חן אהרוני.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: . סתם:
- תמונה (תתפרעו.): עדיין אין אינטרנט במחשב השני