מה מחיר הפירואט, שאת עושה שם!!!../images/Emo98.gif
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעולם מצידי - אחד השירים פשוט ככה. - שיר השבוע (כללי):"לא איתה" בית הבובות, "אצלך בעולם" אביתר בנאי ומאיר בנאי. - אלבום השבוע: אוסף של רמי קלינשטיין. - האדם שעשה לכם את השבוע: כ"כ הרבה, בעיקר דודים שלי. טושטוש. תותי. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"ואם הטעם מר אל תשכח את שאמרת לכולם כל הזמן ואם זה לא מהנשמה, אז אולי מוטב שלא יהיה בכלל וכל אותו זמן שבחרת להתעלם אז הלב לא ויתר וצעק חזק יותר לא איתה, לא איתה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): מסיעים את סבתא של ידיד שלי, ברמזור, איזה מישהו הסתכל עלייה היא פותחת את החלון "מה אתה מסתכל י'מכוער!!!" D: "מלצרית, את יודע למה את תמיד צריכה לחייך? לא בגלל שאת יפה! בגלל שאת לא תימנייה!" אימא של ידיד שלי, "יודע איזה מכוער היית כשהיית קטן? שנולדת, אני בכיתי, אמרתי לרופאים שאתה לא הבן שלי! אבל היום.. אני צועקת שאתה הבן שלי מרוב שאתה חתיך. כנראה שנולדת לאלוהים היה יום רע ועם השנים הוא פיצה אותך!" ודברים שכמובן לא יבינו אותם פה... - דבר שהשגתם השבוע: בגדים והמון, ביקור באזור כפ"ס, חזרתי להיות בלונדה חחח. - מאכל השבוע: ג'חנונים, פיצות. - משהו שעשה לכם את השבוע: החברים, הנסיעות, החופש עם אימא כפרעלייה. - משהו שהרס את השבוע: שהוא חוזר=/ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תתאהבו בהומואים, זה לא טוב לבריאות.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופ"ש, לעבור טסט! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני יעבור את הטסט.. שהשבוע לא יגמר
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: תשארי עוד קצת - רמי קלינשטיין. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: פינק. תות. שי. סתם: - תמונה (תתפרעו.):כבר עברה שנה!