תתפרעו.

Noam TG

New member
ממליץ../images/Emo70.gif

[לא ממליץ כמו....ג. יפית, אבל ממליץ!
] השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): להיות-גם כשלא בוכה - שיר השבוע (כללי): U2 - Bullet The Blue Sky - Live 2001-06-06 - אלבום השבוע: U2 - The Unforgettable Fire - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): [בגלל שלא עניתי המון חודשים אני מרשה לעצמי פסקה: "And I can feel the cold steel I can feel the cold steel And I can make a wound that won't heal I can make a wound that won't heal 38millimeters like the police I'm at the door where John and Yoko live in love and peace In love and peace In love and peace Feel like an old shoe A rerelease Soon to be deceased " - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): סתם נזכרתי בסיפור של נעמה על האזרח ותיק
אין זה לא מפסיק להצחיק אותי! - דבר שהשגתם השבוע: 2 סינגלים של יו2 - מאכל השבוע: פרגיות! - משהו שעשה לכם את השבוע: סינגלים של יו2 - משהו שהרס את השבוע: החוםםם
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: "Six hundred and seventy six thousand Will go down in the streets of America With a bullet in the next 20 years 20 years, these bitter tears In a business of bitter tears " השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חבריי חוזרים מפולין
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה נחמד ולא חם! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Blackfield - My Gift Of Silence -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חבריי סתם: - תמונה (תתפרעו.): תלוי אצלי בחדר

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif יאללה שיעבור><

- שיר השבוע (של היהודים): עד שזה יעבור - שיר השבוע (כללי): Madina kame- stars - אלבום השבוע: נו זה של מדינה לייק - האדם שעשה לכם את השבוע: כל החברים באילת - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): Attention Please, All the passenger to Zuric, Please come immediately to gate C4! - דבר שהשגתם השבוע: הרבה - מאכל השבוע: פיצה סבארו - משהו שעשה לכם את השבוע: אילת - משהו שהרס את השבוע: געגועים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בולגריה!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: יעבור מהר עד יום חמישי>< -שיר שפתחתם איתו את השבוע: נמממ לא יודעת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא משהו מיוחד... סתם: - תמונה (תתפרעו.):

2shahar

New member
../images/Emo99.gifיפה!

גם אני הייתי באילת:).. את תהיי בווליום?

bazmaster

New member
אתה לא יכול לנשום אתה נשרף...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):לא יכול אחרת - שיר השבוע (כללי):נקמת הטרקטור-כנפיים שבורות - אלבום השבוע:פורטה כמובן - האדם שעשה לכם את השבוע:האמ... - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):עכשיו אני יודע, מי שיש לו כנפיים, יכול לעוף ולהוריד את הירח. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אתמול היה ערב סטנדאפ אצלנו בעיר למתגייסים, אז שגיב פרידמן עושה כזה: יודעים?בדרך לפה חשבתי..בנצרת נולד ישו (אני גר בנצרת עילית) אז איך אצלכם הצלחתם מקסימום דודו אוואט?? - דבר שהשגתם השבוע:האמ..להתעודד אני מניח..הא! והצלחנו להשיג ללהקה שלנו הופעה ברדיו בר בבית קשת! אני אתן פרטים בקרוב - מאכל השבוע:ראנץ' ספרדי - משהו שעשה לכם את השבוע:אתמול הערב סטנדאפ, ויום לפני זה מסיבה באיזה קיבוץ פה באיזור בגבול חח - משהו שהרס את השבוע:רבתי עם ידידה..ואנחנו לא מדברים יותר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:שימו זין השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לא משהו מיוחד... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני וידידה שלי נשלים..מקווה -שיר שפתחתם איתו את השבוע:דף חדש-צומת וולקן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:... סתם: - תמונה (תתפרעו.):

yuvizz

New member
מה זה שאני תמיד מחפשת ולא מוצאת.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):לא היה ספציפי. סתם נורא בא לי פתאום לשמוע SE - שיר השבוע (כללי):מגי-שילה פרבר. - אלבום השבוע:מציאות נפרדת. - האדם שעשה לכם את השבוע:כל מי שהיה בו, בעיקר מאיה. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"עכשיו רחוקה, רחוקה מכאן אני סופרת עוד דקה עברה שרק אהיה חזקה עכשיו" , "מה זה שתמיד אני מחפשת ולא מוצאת". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) *ילד עכשיו שממש לא אוהב נשיקות בלחי, והוא לא נותן לאף אחד לתת לו ננשיקה על הלחי. ורק ביום שישי הוא הסכים שאתן לו אחת, ואז היום שלחתי לו מלא נשיקות.. אז הוא עושה כזה: "לא להתנפל אני רק בתחילת דרכי"
. *היו מלא שטויות של מאיה שאני פשוט לא זוכרת - דבר שהשגתם השבוע:שיחה עם מאיה, נסיעות. - מאכל השבוע:סיני!
. - משהו שעשה לכם את השבוע:יום שבת קידרון+ישנהאצל מאיה, יום ראשון בסיתריה, יום שני עם מאיה בכפר תבור, יום שלישי אצל מאיה, יום רביעי מאיהו עדי כאן, יום חמישי בבית, יום שישי אחי פה+מסיבה בעיינות+ישנה אצל אחי, יום שבת שיא פה. - משהו שהרס את השבוע:סוף השבוע. הגעגועים. "מה זה שתמיד אני מחפשת ולא מוצאת". - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:לעולם אל תשאירו דברים מאחוריי המיטה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אין למה לחכות. רק שיעבור כבר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיעבור הכי מהר שאפשר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:מגי-שילה פרבר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:זאמי, ענבר, טולי ועמרי. סתם: - תמונה (תתפרעו.):כל-כך ישן.

Tom 7

New member
טוב נו.. :]

תתפרעו.ו Z A M i ו 00:38 | 19/08/07 השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לרנינג, עד שזה יעבור - שיר השבוע (כללי): אין לי מקום- מטרופולין, אבריל לאבין- וואן יור גון - אלבום השבוע: פורטה.. - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תגלי לי תגלי לי" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"סיום מעגל" - דבר שהשגתם השבוע: עייפות ומלא בתים ללכת לראות.. - מאכל השבוע: וואלה אין.. אולי מנטוס - משהו שעשה לכם את השבוע: אמא.. אני חושב.. - משהו שהרס את השבוע: הבית.. בדביר 27.. :\ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: "אל תצפו ליותר מידי" השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שנמצא בית כבר!!!!!!!!!!!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנמצא בית!! נוו גאד דמאט!! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: הימים שלנו- אקוסטי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אחותי.. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

liloosh tt

New member
מה מחיר הפירואט, שאת עושה שם!!!../images/Emo98.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעולם מצידי - אחד השירים פשוט ככה. - שיר השבוע (כללי):"לא איתה" בית הבובות, "אצלך בעולם" אביתר בנאי ומאיר בנאי. - אלבום השבוע: אוסף של רמי קלינשטיין. - האדם שעשה לכם את השבוע: כ"כ הרבה, בעיקר דודים שלי. טושטוש. תותי. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ואם הטעם מר אל תשכח את שאמרת לכולם כל הזמן ואם זה לא מהנשמה, אז אולי מוטב שלא יהיה בכלל וכל אותו זמן שבחרת להתעלם אז הלב לא ויתר וצעק חזק יותר לא איתה, לא איתה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): מסיעים את סבתא של ידיד שלי, ברמזור, איזה מישהו הסתכל עלייה היא פותחת את החלון "מה אתה מסתכל י'מכוער!!!" D: "מלצרית, את יודע למה את תמיד צריכה לחייך? לא בגלל שאת יפה! בגלל שאת לא תימנייה!" אימא של ידיד שלי, "יודע איזה מכוער היית כשהיית קטן? שנולדת, אני בכיתי, אמרתי לרופאים שאתה לא הבן שלי! אבל היום.. אני צועקת שאתה הבן שלי מרוב שאתה חתיך. כנראה שנולדת לאלוהים היה יום רע ועם השנים הוא פיצה אותך!" ודברים שכמובן לא יבינו אותם פה... - דבר שהשגתם השבוע: בגדים והמון, ביקור באזור כפ"ס, חזרתי להיות בלונדה חחח. - מאכל השבוע: ג'חנונים, פיצות. - משהו שעשה לכם את השבוע: החברים, הנסיעות, החופש עם אימא כפרעלייה. - משהו שהרס את השבוע: שהוא חוזר=/ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תתאהבו בהומואים, זה לא טוב לבריאות.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופ"ש, לעבור טסט! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני יעבור את הטסט.. שהשבוע לא יגמר:) -שיר שפתחתם איתו את השבוע: תשארי עוד קצת - רמי קלינשטיין. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: פינק. תות. שי. סתם: - תמונה (תתפרעו.):כבר עברה שנה!

Z A M i

New member
היישר מהמח"מ בכפר גלים..../images/Emo11.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):לעולם מצידי - שיר השבוע (כללי):would-alice in chains - אלבום השבוע:לא היה - האדם שעשה לכם את השבוע:כל הגרעין
, גרעין אתגר
, ודנה
. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תן לשינוי לצמוח". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): חנע:"את בכוח רוצה לאכול היום את האוכל של שניידר!?". ציטרין:"תראו את השניר הזאת..הביאה מזוודה לחו"ל" שניר:"תראו את הציטרין הזה...הביא תיק של מודן שאבא שלו קיבל כשהוא סיים תיכון" מישהו שר מוראל:"מי שלא בשנת שירות אפסססססס!!!!!!111" אוחנה:"לא אפס...שלוש!" - דבר שהשגתם השבוע:להתחיל ש"ש..עניבת שינשינים חתיכה ביותר
,ב"ש. - מאכל השבוע:מוקפצים של אבא של בנה.
- משהו שעשה לכם את השבוע:השכונה בסמינר
- משהו שהרס את השבוע:החפירות על הצופים.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אאאאנלא יודעת. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:סמינר הכנה ומה שכלול בו
אני חושבת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:קיוויתי לקבל את מכבי ולרכז חוגים. לא קרה.
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:מותק שלי-גלעד שגב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את החניכים
. ואת שיצי! סתם: - תמונה (תתפרעו.): אין לי פה

האמת שאין לי כח לחפור

היה מלא קטעים מצחיקים שאין לי כח לכתוב עכשיו מור ליפשיץ עשתה לי את השבוע הזה לבנזונה במיוחד ורק בגללה אני מגיבה ושמה את התמונה הזו
וטוב לחזור הביתה.

למעלה