תתפרעו.

אוקי דוקי

- שיר השבוע (של היהודים): להיות - שיר השבוע (כללי): טיים אפטר טיים -קוויטדרייב - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: רונה - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: רישיון!!!
- מאכל השבוע: יותר מדי - משהו שעשה לכם את השבוע:שעברתי טסט, היירספריי עם רונה - משהו שהרס את השבוע: לא ראיתי אריאלניקים
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: בסוף זה קורה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חצי בית ריק, שאנשים יחזרו מפולין - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה פנאן -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכרת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לירון, אריאלניקיות, עומרי סתם: - תמונה (תתפרעו.):

יונים מתות מכוסות עלי זית - שלום ולא מילחמה!

- שיר השבוע (של היהודים):המאה עשרים - שיר השבוע (כללי):גשם כבד עומד ליפול- בוב דילן אתה מלך מלכי המלכים מלים הכי יפות ששמעתי בחיים שלי - אלבום השבוע:החדש של יצאת חירום - האדם שעשה לכם את השבוע:הילוש - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):ילד ישן עם רובה ועם חרב ו.. יונים מתות מכוסבות עלי זית - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)נווו דייי אני לא צפונבונית טוב נו אולי קצת! - דבר שהשגתם השבוע:לא הרבה - מאכל השבוע:אין - משהו שעשה לכם את השבוע:הילוש - משהו שהרס את השבוע:שהיא הלכה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אני חולק על כולם בריזר זה הדבר הכי מגעיל ששתתי בחיים שלי!!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אין - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:אין -שיר שפתחתם איתו את השבוע:גשם כבד -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את משיח צידקנו סתם: - תמונה (תתפרעו.):

got my kicks for free

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): סאמבדי אלס, לרנינג. - שיר השבוע (כללי): cigarettes & alcohol-oasis, round round- sugababes - אלבום השבוע: הדיסק שהדיג'יי מהעבודה הביא לי. - האדם שעשה לכם את השבוע: נעמונת, אפילו אם רק לקצת.. וטלי, ושירה והחברים מהעבודה. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): 'והכללללללללללל יהיה בסדר' - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) חחחח שיחה שלי עם ידיד: 'ביציאה אחת אני מוציאה 200 שקל' 'מה?! איך???' 'בוא נגיד כזה דבר-רק וודקה עם רדבול עולה לי 40' 'נו, ומה עם שאר הכסף??' 'שאר הוודקה עם רדבול' - דבר שהשגתם השבוע: בגדים
- מאכל השבוע: טוסט? - משהו שעשה לכם את השבוע: קריון עם נעמושקונת, מסיבת גיוס של טלי ושירה - משהו שהרס את השבוע: טלי ושירה מתגייסות
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: להכל יש פיתרון. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחררררררררררררררר ת"א!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אקנה בגד ים מ!ש* מושלם. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: תענה לי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעמונת! סתם: - תמונה (תתפרעו.): טלי ונעמונת

mooshki

New member
צ'מעי,

אני אוהבת אותך, באמת... אבל למה את התמונה הזאת?!?!?!!?!??!!??!!?!

תומע79

New member
../images/Emo34.gifאיזה שבוע מוזר.

- שיר השבוע (של היהודים): ניו יורק סיטי - שיר השבוע (כללי): הראל מויאל-האישה של חיי - אלבום השבוע: היהודים-פורטה - האדם שעשה לכם את השבוע: מאי,מיטל - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "גייייייייייייייייל" "מה?" "אמא שלך זונה"
- דבר שהשגתם השבוע:הרבה ג'קוזי,לראות אנשים ישנים :) - מאכל השבוע: טבעות בצל! - משהו שעשה לכם את השבוע: שהם,הג'קוזי
- משהו שהרס את השבוע:אסתי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לכו זדיינו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של שבק. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אלך באמת להופעה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עברי לידר-בוא. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל מי שבא ברוך הבא :) סתם: - תמונה (תתפרעו.):ישן משהו? לפני 4 שנים כמעט. :) אני והדבר הכי חמוד בעולם :)

LoLi Goddess

New member
הדפוק הזה עושה לך טוב...

השבוע שעבר: שיר השבוע (של היהודים):
שיר השבוע (כללי): ירמי קפלן - הדפוק הזה אלבום השבוע:
האדם שעשה לכם את השבוע: גלעד משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "יש ילדים שלא מתאימים למסגרת המרובעת. יש ילדים עיגולים, ויש ילדים שמיניות... ויש ילדים זיגזג" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אוף, כבר שכחתי. היו לי מלא... דבר שהשגתם השבוע: הרגילה הגיעה =) מאכל השבוע: פיצה משהו שעשה לכם את השבוע: סופשבוע בקיבוץ של גלעד משהו שהרס את השבוע: המעפנים מהמקח"ר מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הצבא מעפן לפעמים השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: הביקור אצל איגור, היומולדת של גלעד משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אראה את איגור! שיר שפתחתם איתו את השבוע: Mr. Bungle - Air Conditiones Nightmare האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מוש וצחר סתם: תמונה (תתפרעו.): השבוע אין...

Dug E

New member
אין לך מושג כמה אני מתגעגע../images/Emo23.gif

אני ממש צמ לשיחה איתך.

תחזיק חזק עלה קטן שלי.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעולם מצידי - שיר השבוע (כללי): שלום חנוך - גיטרה וכינור / חן אהרוני - בואי אמא/ הקצב הוא המסר - שבקס' - אלבום השבוע: הבנות נחמה
- האדם שעשה לכם את השבוע: סםסם ואורטל
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ככה את רצית אותי קחי אותי ככה עם כל מה שיש בי" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "יו המקום הזה מוכר לי!" "כן, מהווינדוז?" "וויקי וויקי" "אל תבכייייי אל תתאהבבבבבבבי" "מחבק בקבוק בדמעות חנוק"
!!! "ב |נפייייייייייייייייילה| וּוּוּ" וואי היה מצחיק. - דבר שהשגתם השבוע: תמניאדה
טוניקה ושרשרת ולצאת ביום שישי ולאהוב את המשפחה. - מאכל השבוע: רול אנטריקוט דייייי התמכרתי - משהו שעשה לכם את השבוע: קיבלתי את הטלוויזיה?&?#%#&^?@$?^?#% - משהו שהרס את השבוע: היה לי גמל שלמה עם עיניים אדומות ושטניות במקלחת כמה ימים כי כולם פה עצלנים
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: גמלי שלמה הם חרמנים לא קטנים! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שני בבק דור, שלישי בלימה לימה, שבקס' ואחרי זה עם כל החבר'ה ואיך לא חומוס בשישי!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שכלום לא יתבטל? :/ -שיר שפתחתם איתו את השבוע: שבקס' - תתקעו בחצוצרה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה (תתפרעו.):

אני אוהב אותך בכל מובן. ככה וככה.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): גם כשלא בוכה - שיר השבוע (כללי): לצלול - אדיר אוחיון - אלבום השבוע: אוונסנס בישראל - האדם שעשה לכם את השבוע: החניכים שלי! - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): הדפוק הזה עושה לך טוב. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "היי סקסית", ועוד כמה מילים טובות מאנשים טובים. - דבר שהשגתם השבוע: מייספייס מלא בכל טוב:) - מאכל השבוע: גלידה פונטש בננה - משהו שעשה לכם את השבוע: טיול עם הילדים לצפון, הופעה של אהוד בנאי - משהו שהרס את השבוע: כלום
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תחשבו חיובים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופ"ש, אחותי באה:) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: משהו מפתיע כזה שיגרום לחיוכים - שיר שפתחתם איתו את השבוע: Jason Wade - You Belong To Me- -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בא לי אותו. סתם: - תמונה (תתפרעו.): וואי, היה מדהים

singlestroke

New member
איךאני אוהב שאתם כותבים דברים יפים כאלה בנושא

- שיר השבוע (של היהודים): חופשי, Somebody Else, אין לך מקום, Oh Lord, ג'קי, ליפול, לא קל, גנבה, שחק אותה, מחפש תשובה, ככה אני (הסולו מזיין לי ת'פנים כל פעם כוס אמק !!!!!!!!!), ניו יורק סיטי. - שיר השבוע (כללי): אמממ אמממ. אמ. אוף רק היהודים |: - אלבום השבוע: פורטה חח - האדם שעשה לכם את השבוע: אני לא בטוח. כנראה שאור. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לפעמים האור בא מבפנים". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כל "ככה אני" וכל "חופשי". - דבר שהשגתם השבוע: ... כלום. - מאכל השבוע: כלום. - משהו שעשה לכם את השבוע: חוזר להתאמן ? אנא עראף. - משהו שהרס את השבוע: אמממ. לא יודע. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: העולם בבלגאן... תחיו כמו שצריך, תחפשו את מה שהנשמה שלכם אמורה להשלים, אל תתקעו על קטנות ושימו לב מה חשוב לכם ומה לא. תהיו אמיתיים, כי החיים שלנו לא כלכך ארוכים, ועם זאת מלאי תפניות הפתעות ודברים טובים. תחיו על הצד הכי טוב - רק אתם יכולים להחליט מהו. והאור בא מבפנים. תמיד. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ...שיעורי נהיגה כנראה... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: טסט. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ניו יורק סיטי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא יודע. באמת שאני לא יודע. סתם: "ברחובות כמו אידיוט בהיתי". - תמונה (תתפרעו.)

singlestroke

New member
לצערי הרב לא. של ידידה שלי.

עכשיו הוא נהיה חיה רעה. שורט נושך בלגאנים. אני היחידי שנכנס אליה הביתה ואשכרה מרים אותו ומשחק איתו!

למעלה