ת-ק-ש-י-ב-ו!

ת-ק-ש-י-ב-ו!

ואני מודיעה מראש מי שלא רוצה להקשיב=>הבייתה! לא אכפת לי שפתחתי הודעה חדשה, שאני לא מנצלשת, מצידיי שרעות תחסום אותי בסדר?! אני פתחתי את השרשור הזה בישביל דבר אחד: שרשור סליחה מבר! למרות שיש פה כאלה שלא עשו כלום- היא הולכת לעזוב את הפורום! ומי שלא רוצה לבקש שפשוט לא ירשום הודעה טוב?!אני עצבנית אל תתעסקו איתו! אז בר...אני אומרת בפעם המאה ושלוש להיום ס-ל-י-ח-ה באמת שאני לא רוצה לריב איתך!

אני מבינה שכולן פה אוהבת את הגיים ב

ויז בכל ליבן...אבל אני גם בטוחה שלכולם פה יש קצת מקום בלב בשביל לבקש סליחה מחברה שלהן!

מהההההההה???בר כנסיי!

תראווו מזמןן לא הייתי פה ואתןן צודקותת סוריי יאפותת שליי אבל זה לא הגיוני שבר הולכתת לעזוב אותנו כל כך מהר? בלעדיהה הפורום הזה ירכבב פשוטט היא זאת שמעירה את הפורום ולטובהה אז בנותת תעשוו משו'!!! ברו'שש תישאריי יפהה שליי אני לא רוצה שתלכיי ודרך אגב כנסו אליי לאייסיי ברר גםם את: 206902239

ברע שלי!

יאפה שלי אל תתיחסי לכמה בנות תפוקות ! אל תתני להם את התענוג הזה לראות אותך עוזבת! ליבנו ישבר יקרע לחתיכות קטנות קטנות ואת לא רוצה שזה יקרה נכון? ולא לא לא הגזמתי! אני רצינית ביותר! בקיצור א=נ=י אדאג לזה שיהיה פה סדר!! 1 2 3 הקשבבבב כמה דברים לומר לכם! לא לפתוח סתם הודעות ולא לעצבן את ברע אחרת יהיה לכם עסק איתי !

shoshishoosh

New member
כנסו...

בר סליחה אם פגעתי בך. צריך להיות נחמדות גם לבנות אחרות בפורום(כמו לירדן). בר תחזרי והכל יהיה כמו פעם מבטיחהה.

shoshishoosh

New member
כשאמרתי...

שצריך להיות נחמדות לבנות אחרות בפורום זה לא רק לבר אלא לכולן!!

תראי אם ילדה אחרת הייתה עוזבת אומנם

לא הייתי פותחת לה שרשור חדש(בר היא החברה הכי טובה שלי) אבל כן הייתי מבקשת סליחה אם פגעתי.. אז בנות להתעורר!

תגיבוו!!!

מה יש לכםם בנותת תגיבוו כאילוו אתם לא מבינות מה הולךך פהה?!?!? בר עוזבת את הפורוםם למרות לשא ניתן לזה לקרותת!

shoshishoosh

New member
נוווו

יבש פהה.. למה אתן לא מגיבות?!!? אף אחת לא רושמת כלום נמאס לי הלכתי ביוש!

אני חוזרת ואומרת! בר כנסי לפה

יש ילדות מטומטמות בעולם!! שפשוט צריך להתעלם מהן! זה מה שאת צריכה לעשות!! גמני רבה עם המון בנות אבל זו לא סיבה לעזוב את הפורום!!! יש כאן הרבה בנות שאוהבות אותך מאוד ( אני אחת מהן ) ולא רוצות שתעזבי! ההחלטה בידיים שלך מאמי

למעלה