ת-ק-ש-י-ב-ו!

גמאניי הספקתי להכיר אותך ואת אחלה

של ילדה!!! אל תעזבי בגלל ילדות מטומטמות..(למרות שאני לא יודעת מה קרה)... גמאני רבה פה כמעט עם כולם אבל אני לא עוזבת אל תיתני לבנות האלו את התענוג שאת עוזבת הן ישמחו את לא מבינה זה מה שהן רצו בטח בבקשה ממך אל תעזביי את אחלה ילדה ואנחנו לא רוצות שתעזבי!!!

בידיוק!

את עשו לך משו רע? אז למה את מחזירה להם בטוב? נותנת להם מה שהן רוצות!? הן רוצות שתעזבי- אל תעשי את זה...תישארי ותמשיכי ליהיות כמו שאת ואל תשתני בשביל אף אחת! אנחנו מקבלות אותך כמו שאת- מושלמת!

yafit93

New member
ברו'ש תשארייייי

אל תעזבי אותנווווו תשארייי מה את מתייחסת לכל מיני ילדות

ברו'ששש.. כנסי

כבר כתבתי בשירשור אחר ואני יכתוב שוב.. חבל סתם ככה לעזוב לא צריכים לשים על הבנות האלה וזהו לפי דעתי שרעות פה חייבים לדבר איתה ולפרסם כללי פורום ומי שיעבור עליהם י=ח=ס=ם=!

מהה מהה מהה?!

למהההההההה ברר עוזבתתתתתת!?!?!??!? מהההההה?!?!?לא נכוווווןןןןןןןן!? בררררררררר לאא מאמייי אין סיבה ללכתתת לאא צריך להתעצבןן בגללל סתםם בנותתתת!! אתתתת בונהה לנו תפורוםםם איתך הוא מתפקדד כמו שצריךךךך אתת לא עוזבתת אותוווווווו!! אים את נשארתתת{ואת נשארתת!}אני מזמינה אותך לבית שלי לאכולל אצלי מלאא מלא ג'חנוווןןןןןןןןןןן חחח לאא ברר עכשיוו רציניי את לא עוזבתת!! ואים אני עשיתי לך משווו שמעצבןן אותך אז ס=ל=י=ח=ה! וסליחהה מכללללללל הבנותת של הפורוםם! וכלל הבנות המטומטמותת למינהןןן >>התעסקתם עים בר התעסקתם איתיי ועים כל הפורוםםם ברר אנייי חולהה עליךך תישארייייייייייייייייי אושריי יפגעע אים תעזביייייי!

ברו'ש

ברו'ש... את ילדה חמודה ואת תורמת ה-מ-ו-ן לפורום וחבל שתעזבי.. אני לא יודעת למה את רוצה לעזוב, אבל בכל מיקרה אם עשיתי לך משהו אז סליחה... אהה וצריך להחזיר את הפורום לאיך שהוא היה קודם לכןןן... זה לא יכול להיימשך כך כל הכניסות האלה של בנות חדות שמקללות...

טובבב בנות כנסוו שניהה זה נורא חשוב

אניי לא יודעתת מה קרה לפורוםםם הזהה!?מהה קרהה שכולן רבות פה עים כולןןן?!באמתת אני לא נגדד אפ אחתת מפהה אני אוהבתת את כולכןן באמתת! אבלל איך הידרדרנוו ככה!?אנחנוו אמורות להיות פורוםםם מגובשש ומפרגןןן לאא שאים ילדה אחת אומרת משוו כדי לשתף אותנוו כולםם צועקותת עליה שזה אשכול מיותררר ומה זה ומה זהה! בגלל זה ברר עזבהה!כיי אנחנו לא יכולותת להיות פעם אחת טובות ולפרגןן.. ואיםם ילדה חדשה באה לפורום ופותחת הודעה חדשההה לא נורא זה לא ביגג דיל אפשר להסביר לה ביפה להסביר לה על השירשורים ועל איך הפורום מתנהלל! אוו כשבאה ילדהה ואומרת שהיא שכנה של שרון או ערן או אשורי לאא צריך ישרר לצעוק עליההה אבל לפרגן להה או לדבר איתההה!לאא חיבים בצעקות וקללות ודיבור לאא יפהה!! בנותתת הפורוםם הזהה באמתת חשובב לי אני את כל היום מבלהה בוו! בגלל זה אני כתבתי את ההודעהה הזאתת! ואיםם הפורום חשוב גם לכם אז תגיבו ותבקשוו סליחהההה ותשנו את ההתנהגותת!! אני מבקשתת סליחהה מכל ה-
איםם עשיתיי משו לא במקוםם!! אוהבתת המוניםם,שרין!

נויוש131

New member
ברו'שש..

בר חבל שתעזבי.. את נורא חשובה פה לכולםם.. כולם פה נורא אוהבות אותך ולא רוצות שתעזבי.. אז תחשבי לפני שאת עוזבתת ואל תעזבייי.. למרות שאנחנו לא ממש מכירות, אני רואה איך את תורמת לפורום ואת כל ההודעות שאת רושמתת.. אז אל תעזבביי =ס=ל=י=ח=ה=

rotem rispecttt

New member
../images/Emo100.gif לאאא ברו'שית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אל תעזבי אותי כאןן..
את הראשונה שאי פעם הכרתי מכאןן..
ברו'ש בבקשה
סליחה אם פדעתי סליחה אם העלבתי
אל תעזבי אותנוו...

ברוש כפרעליךך כנסי

את רואה שכולם אוהבים אותך
את לא עוזבת לשום מקום
תשימי פס על מי שמעצבן אותך
אמרתי לך גם את זה באייסי אל תשימי לב לילדות מציקותתת כאן זה פורום לבנות שאוהבות את הגיים בויז ואת אחת מהם
אז אל תעלבי מכל שתות ואת לא עוזבת לשום מקום
חולה עליך כפרעעעעעעע

למעלה