ת-ק-ש-י-ב-ו!

ברוש נישמתייי כנסי

על תעזבי תפורום בחייםשלך על תשימי לב לבנות המגעילות האלה...על תעזבי אוהבים אותך פהההההההההההההההה המוןןןןןן
אמתה עליייךךךךךךך נשמה שילי

ברוש מאמי

אני לא מכירה אותך טוב ואני גם לא תמיד כותבת בפורום רק כשיש לי זמן... מאמי בגלל כמה בנות מפגרות (סורי על המילה חחח
) לא צריך לעזוב... תשארי אל תעזבי את ממש חמודה ואני הרבה קראתי את מה שכתב ורוב הזמן אני מסכימה איתך תשארי מאמי לא שווה לעזוב בגלל בנות שאין להן לבב... ובנונות חמודות שלי תתיחסו יפה לכל מי שכותב בפורום הזה כולנו אוהבת את גיים בויז ויש פה בנות שממ מתיחסות מגעיל לבנות אחרות... אוהבת ביושששש ברוש מאמי תשארי!!

ברוששששש

אל תעזבי אני בטחה שכולם פה אוהבים אותך לפחות אני ממש אוהבת אותךך... את תיהייה חסרה מאודדד

תודה רבה לכן ב'מת!!

אבל.... יש רק 2 סיבות שאני רוצה לעזוב!! והן: 1.היחס פה של הבנות אחת לשניה פשוט מתחת לקו!![לא כדאי לפרט!
] 2.הבנות פה החדשות למיניהן..ב'מת ברוכות הבאות!!אבל השרשורים...!!! אם אני אומרת פה משו כל העולם מתנפל עליי!!אי'פשר להגיד כלום!! אני אוהבת'ותכן!!!

אז...

אל תתיחסי אליהן ככה הן חושבות שהכל סובב סביבן וזה ממש לא שווה ברוש מאמי...תשארי ותראי להן שאת נשארת פה עם ראש מורם ואין לך מה לפחד כי אם מישהי תעשה לך משהו אני ידעג לה
חח...

נכוןן בריי היא צודקתתתת

שימייייי זיןןןןןןן על כל הפוסטמותתתתתתת! והעיקררררררררר שתשאריי איתנווווווווווו

ברו'ש....

לפי דעתי ילנה ושרין צודקות..... חייבים לדבר עם רעות שתחסום אותם ונגמר הסיפור....... חבל ככה לעזוב באמת המצב בין כמה בנות פה כבר לא כמו פעם וחבל לגרור כל דבר קטן לוויכוח ענק בגלל שטויות

נכון מאמי אדווה צוקדת

זה פורום של גיים בויז של להקהת הבנים שאנחנו אוהבות בגלל כמה בנות לא שווה להרוס אותו כשאני באתי לפה חשבתי שפה מדברים רק על גיים בויז אבל רק עליהם.... זה לא פורום של ריבים או משהו כזה מי שרוצה שיכנס לפורום של WWE המכות זה יתאים להם וזהו.... ברוש את נשארת וזהו את לא עוזבת בגלל בנות שרוצות רק ליביב!!!!!!!

ברושית שלי כנסי שניה!

תחשבי בהיגיון...2 סיבות מול 1,000 סיבות?!... א=נ=ח=נ=ו א=ו=ה=ב=ו=ת א=ו=ת=ך... משפט ששווה אפילו 145826523756287830 סיבות! בגלל כמה ילדות פוסטמות שפותחות שרשורים כאילו זה חבילת וופלים את לא תעזבי שומעת?! אני ואדווה וילנה ואורי וכולם פה אוהבות אותך!...תראי יש לי דוגמא טובה: נגיד את יוצאת עם חברות שלך...ל...מסעדה... תמיד יהיו שם כמה מעצבנים בלי חיים... מה תעשי?! תעזבי את המסעדה?!...לא לא לא!...את תישארי עם ה=ח=ב=ר=ו=ת ש=ל=ך=!...שבמקרה הזה זה אנחנו!

תגידו לי משהו אחד בבקשה

מה יש לירדן מבר... כאילו עכשיו סתם קראתי את הודעות שאתן כותבות ואני שמתי לב שירדן תוקפת כל הזמן את בר... מה פיספיתי כאילו איזה בעיה יש לירדן מבר????

כן הבנתי..

אבל למה ירדן כל הזמן תוקפת אותה??? כאילו כל דבר שבר הייתה אומרת אז ירדן הייתי מציקה לה מקללת אותה כל מני דברים כאילו מה בר עשתה לירדן??

למעלה