וואו, תגובות הזויות. הנה אחת קשורה...
כמו שאמרו לפניי, ראשית - לא לצנזר. כן, זה נחמד שאתם רוצים את הרייטינג לתכנית המרכזית, ואני מבינה שהמטרה של התכנית היא לא פורנו, אבל בחייכם - זה כל כך הרבה יותר אמין כשבאמת רואים הכל. תמצאו אטרקציות אחרות לתכנית המרכזית, תוודאו שידעו שצריכה להיות הגבלה בצפייה, אבל אל תצנזרו. בנוסף, אפשר להמציא גם מספרים, אבל זה קצת יותר אמין להראות את היחס בין ההצבעות. כן, זה יכול לעוות קצת את שבוע הבא כי יודעים שא' הצליח רק קצת יותר מב' וב' יתאמצו יותר - אבל באותה חשיבה גם א' יתאמצו יותר, אז זה לא כזה נורא ויש קצת יותר אמינות. עוד אמינות תהיה למקסס בקצרה את כ-ל הפסילות לכל משימה ולתת הסבר, לפחות לצופים - אם לא לדיירים, מתי זו פסילה וכן מתי זו עבירה על החוקים. (כך שלא יענישו רק חלק, כמו שטוענים. אם מישהו עובר על חוקים ברורים אז חייבים להעניש אותו. ככה הכל מעורפל וקל להם לעשות מה שרוצים) ומה כדי לעניין ? אנשים חדשים אחרים !!!! האמת שלא עולה לי מי היו טובים יותר אבל אני בטוחה שאם אלפי טיפוסים היו מופיעים לפניי הייתי בוחרת טובים יותר. הייתי נותנת להם מידי פעם נושאים לדיון להתחבט בהם. כן, כשיש להם יד חופשית (או בעצם פה חופשי) זה נחמד, אבל אם מכוונים אותם לוויכוחים בנושאים שונים או לווידויים בכל מיני תחומי חיים - זה יכול להיות הרבה יותר מעניין. כך גם מכריחים אותם להיות כולם יחד וזה מאפשר גם הוגנות בזמן מסך, גם השוואה נכונה בין הדיירים וגם מצב שבו יש אינטראקציה בין כולם והם בוחרים מה נכון להם בהתאם ולא לפי משהו ספציפי שקרה בתנאים של הוילה שעיצבן. וואלה, בטח היה לי יותר, אבל היה לי יום ארוך, ערב טוב