גם אבי היה שם
מ מוטי חוף מציצים New member 1/6/13 #281 קשה לבדוק באמת כי קיים דיילי בין מה שקורה באמת בחצר לבין השידור ב20 ובמאקו כנראה גם עוברים על החומר ושמים שקופית צנזורה=הפסקות שידור.
קשה לבדוק באמת כי קיים דיילי בין מה שקורה באמת בחצר לבין השידור ב20 ובמאקו כנראה גם עוברים על החומר ושמים שקופית צנזורה=הפסקות שידור.
א אשליונת New member 1/6/13 #277 גילי לא שמע ...שיצעקו לו שוב שיזהר מאבייייייי כשיצא החוצה מקווה שיצעקו לו שוב ...שיזהר מאבייייייייייי
גילי לא שמע ...שיצעקו לו שוב שיזהר מאבייייייי כשיצא החוצה מקווה שיצעקו לו שוב ...שיזהר מאבייייייייייי
ר רותי167 Well-known member 1/6/13 #310 מי שצועק עושה טעות שלא מתאם עם מישהו שרואה את הערוץ ולצעוק רק כשגילי בחוץ. לאון אמר שלא יגיד לו וענת כמובן מתממת, מה יש להיזהר מאבי.
מי שצועק עושה טעות שלא מתאם עם מישהו שרואה את הערוץ ולצעוק רק כשגילי בחוץ. לאון אמר שלא יגיד לו וענת כמובן מתממת, מה יש להיזהר מאבי.
E edmasa New member 1/6/13 #292 טבוניה זו בדיוק מעיין חודידה היא מקללת מהבוקר עד הערב כבר 4 שבועות.[חוץ מהיומיים אחרי שרוני יצא ואז היא קצת נרגעה אבל מיד חזרה לסורה].היא מקבלת שם מהאח יחס מועדף
טבוניה זו בדיוק מעיין חודידה היא מקללת מהבוקר עד הערב כבר 4 שבועות.[חוץ מהיומיים אחרי שרוני יצא ואז היא קצת נרגעה אבל מיד חזרה לסורה].היא מקבלת שם מהאח יחס מועדף
ל ליר 47 New member 1/6/13 #293 טהוניה ללאון:צעקת עלי. אני? כן. סליחה על חברים שלי אני לא צועק...נמושה!!
E ExsoTic Cop New member 1/6/13 #296 האח הגדול המצונזר בעולם רק בישראל חברים,אפילו באיראן אין כזאת צנזורה.
נ נאמנה למטרה New member 1/6/13 #300 אח גדול בבקשה תן לנו לשמוע את פניני הלשון של טעוניה להעשרת השפה העברית ! אל תנתק !!!