חחח לאון עכשיו שמע, וענת משחקת אותה תמימה כאילו היא לא שמעה מקודם הנחש הזאת.
ל ליאור032 New member 1/6/13 #305 חחח לאון עכשיו שמע, וענת משחקת אותה תמימה כאילו היא לא שמעה מקודם הנחש הזאת.
ש שרה נתניהו1 New member 1/6/13 #320 בפעם הבאה שענת בחצר מקוה שיצעקו: שהיא ראש בבית ושהיא גם תשמע את הצעקות
ס סר עמית New member 1/6/13 #306 חחחחחחחחח הרגה אותי ענת אלעק "מה יש לו להזהר מאבי " כאילו היא לא יודעת על התוכנית של אביב ושל בז'ו להפיל את גילי . גועה נפש איזה צבועים! ועאלק טהוניה משחקת אותה "לא לא אמרו תזהר מפאולינה" איך היא משחקת אותההההה שונא אותה..
חחחחחחחחח הרגה אותי ענת אלעק "מה יש לו להזהר מאבי " כאילו היא לא יודעת על התוכנית של אביב ושל בז'ו להפיל את גילי . גועה נפש איזה צבועים! ועאלק טהוניה משחקת אותה "לא לא אמרו תזהר מפאולינה" איך היא משחקת אותההההה שונא אותה..
D DITY100 New member 1/6/13 #309 אוי, עכשיו דורין ולאון שמעו שצעקו לגילי שיזהר מאבי. ולאון החליט לא לספר לגילי. וענת משכנעת אותו שזה סתם לסכסך... מחכה שדורין תספר לגילי
אוי, עכשיו דורין ולאון שמעו שצעקו לגילי שיזהר מאבי. ולאון החליט לא לספר לגילי. וענת משכנעת אותו שזה סתם לסכסך... מחכה שדורין תספר לגילי
א אלמינה זאב New member 1/6/13 #312 בן **** לאון!!!!!!!!!!! ו-ענת!!!!!!!!!!! אני לא עומדת בעצבים האלו יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מ מוטלה73 New member 1/6/13 #322 ההפקה לא תסלק את טהוניה. מכל מקום לא בשלב זה. בעוד שבועיים יסלקו אותה. אחרי שיגיעו מים עד נפש. ההפקה לא מעוניינת להרגיש את העדה האטיופית. עוד דבר. צריכים לצעוק להם שיניב מרגל אחריהם והולך לספר לביז'ו ואחרים.
ההפקה לא תסלק את טהוניה. מכל מקום לא בשלב זה. בעוד שבועיים יסלקו אותה. אחרי שיגיעו מים עד נפש. ההפקה לא מעוניינת להרגיש את העדה האטיופית. עוד דבר. צריכים לצעוק להם שיניב מרגל אחריהם והולך לספר לביז'ו ואחרים.