אניייאני רואה מחר בערב.
מי רואה היום?
זה לא עניין של נכנעה היה סביר שנלך היום רק לא להזמין שבועיים מראש, הסתדר לנו היום. הודעתי לה בשישי שהולכים ברביעי אבל רק היום בבוקר הזמנתי באמת.אחותך נכנעה? כל הכבודדדדדדדדד
כנראה לא איפה שאת אני אגיד לך בסוד כי אני מרגישה שאני חושפת יותר מידי איפה אני גרהאיפה את רואה?
כשאני הולך לראות ביום רביעי בערב זה בגלל שאני לא עובד ביום חמישי. השבוע אני כן עובד ביום חמישיאנייי
רק מחר? הדרדרת
כולם בסוף יראו את זה היום חוץ ממני.אני רואה היום ב19:00. הולכת להיות מסיבת קורונה במתחם, כל רבע שעה מתחילה הקרנה חדשה. מזל שבדיוק החלמתי
גם 19:00.כשאני הולך לראות ביום רביעי בערב זה בגלל שאני לא עובד ביום חמישי. השבוע אני כן עובד ביום חמישי
באיזו שעה את רואה?
זה יתרון. אוח אני מקווה שהמטומטמים האלה מהמיניונים לא הולכים להרוס את ההקרנות של ת'ור כי אני ארצח אותםאבל בסדר, אני אראה כבר בלי הילדים
למזלנו המיניונים לא שייכים לדיסני, לכן אני חושב שאין סיכוי שהם יעשו קמאו בסרט של ת'ורזה יתרון. אוח אני מקווה שהמטומטמים האלה מהמיניונים לא הולכים להרוס את ההקרנות של ת'ור כי אני ארצח אותם
למזלנו המיניונים לא שייכים לדיסני, לכן אני חושב שאין סיכוי שהם יעשו קמאו בסרט של ת'ור
(אני יודע שלא לזה התכוונת, אבל אני בחרתי להבין את זה ככה כי זה מצחיק יותר)
בישראל, לא?כנראה לא איפה שאת אני אגיד לך בסוד כי אני מרגישה שאני חושפת יותר מידי איפה אני גרה
אני רואה היום ב19:00. הולכת להיות מסיבת קורונה במתחם, כל רבע שעה מתחילה הקרנה חדשה. מזל שבדיוק החלמתי
יא, כיף לכםהולך לראות היום ב-19:00, האולם כבר נראה מפוצץ לפי האתר של סינמה סיטי אבל מקווה שלא יהיו יותר מדי ילדים מעצבנים.
זה בסדר, גם אני עוד לא. מקווה לגרור את האחיינים בקרובכולם בסוף יראו את זה היום חוץ ממני.
כולם בסוף יראו את זה היום חוץ ממני.
ואני אפילו יותר רחוק... = או אחרי סוף החופש הגדול + השביתות של מערכת החינוך שבטח יגיעו אחריו,זה בסדר, גם אני עוד לא. מקווה לגרור את האחיינים בקרוב
בניו אסגרד, אבל זה סודבישראל, לא?
חחחחח הגזמת, עוד שבועיים לא יהיה עומס.ואני אפילו יותר רחוק... = או אחרי סוף החופש הגדול + השביתות של מערכת החינוך שבטח יגיעו אחריו,
אה כן היה משמח לראות את כל אלה. וליידי סיף!!!!!דארסי!!
אריק!!!
היימדל!!!!!!!!!!!
מי זה? ראו אותו לשניה ולא נראה לי מספיק חתיך.ברט גולדסטין הוא פאקינג הרקולס!!!!!!!
דווקא לא הפחיד אותי במיוחד. ואני לא ישנתי אחרי ד"ר סטריינג'. למרות שהמראה שלו די מחריד מסוג הדברים שמפחידים אותי. אולי כי הכל סביב היה מספיק קומי.כריסטיאן בייל הוא פשוט בית ספר למשחק - בפער אחד הרשעים המפחידים והמלחיצים והמצמררים ביותר שמארוול סיפקו עד כה. אני באמת באמת באמת פחדתי בכל הסצנות שהוא הופיע בהן. שחקן מופתי וחד פעמי לחלוטין.
למה את קוראת שאין עומס?חחחחח הגזמת, עוד שבועיים לא יהיה עומס.
אה לאדעת סתם הנחתי שאחרי שבועיים כבר רוב מי שדחוף לו יראה ואז האולמות די ריקים. לא נראה לי שתצטרכי לחכות עד סוף החופש הגדול בשביל זה.למה את קוראת שאין עומס?
מבחינתי יותר מעוד 20 איש בקולנוע זה עומס (וילד/ה/ או נער/ה נחשב כמו 2 אנשים לעניין זה)
מזכירה לך שאנחנו בחופש הגדול.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.