⚡💗ת'ור 4: אהבה ורעם💗⚡

didalf

Well-known member
1658087102074.png

או:
Thor Four: More Thor

תזכורת: לסמן ספוילרים ובלי טיזרים בכותרת!

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
אחותך נכנעה? כל הכבודדדדדדדדד
זה לא עניין של נכנעה היה סביר שנלך היום רק לא להזמין שבועיים מראש, הסתדר לנו היום. הודעתי לה בשישי שהולכים ברביעי אבל רק היום בבוקר הזמנתי באמת.
האמת ימי רביעי הרבה יותר טובים לנו מחמישי שישי מזל שיש את ההקרנות בכורה האלה.
איפה את רואה?
כנראה לא איפה שאת:-D אני אגיד לך בסוד כי אני מרגישה שאני חושפת יותר מידי איפה אני גרה:-D

limors2

Active member
אני רואה היום ב19:00. הולכת להיות מסיבת קורונה במתחם, כל רבע שעה מתחילה הקרנה חדשה. מזל שבדיוק החלמתי 😅

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אנייי
רק מחר? הדרדרת:-0
כשאני הולך לראות ביום רביעי בערב זה בגלל שאני לא עובד ביום חמישי. השבוע אני כן עובד ביום חמישי :-(

באיזו שעה את רואה?
אני רואה היום ב19:00. הולכת להיות מסיבת קורונה במתחם, כל רבע שעה מתחילה הקרנה חדשה. מזל שבדיוק החלמתי 😅
כולם בסוף יראו את זה היום חוץ ממני.

אבל בסדר, אני אראה כבר בלי הילדים

didalf

Well-known member
כשאני הולך לראות ביום רביעי בערב זה בגלל שאני לא עובד ביום חמישי. השבוע אני כן עובד ביום חמישי :-(

באיזו שעה את רואה?
גם 19:00.
23:00 אני כבר במיטה, עבודה או לא (סתם אני לא במיטה אני על הספה בוהה בטלוויזיה ובפורום במקביל, אבל כבר בבית אז יכולה להיות במיטה)

אבל בסדר, אני אראה כבר בלי הילדים
זה יתרון. אוח אני מקווה שהמטומטמים האלה מהמיניונים לא הולכים להרוס את ההקרנות של ת'ור כי אני ארצח אותם:-[

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה יתרון. אוח אני מקווה שהמטומטמים האלה מהמיניונים לא הולכים להרוס את ההקרנות של ת'ור כי אני ארצח אותם:-[
למזלנו המיניונים לא שייכים לדיסני, לכן אני חושב שאין סיכוי שהם יעשו קמאו בסרט של ת'ור
(אני יודע שלא לזה התכוונת, אבל אני בחרתי להבין את זה ככה כי זה מצחיק יותר)

LeR@nch

Well-known member
הולך לראות היום ב-19:00, האולם כבר נראה מפוצץ לפי האתר של סינמה סיטי אבל מקווה שלא יהיו יותר מדי ילדים מעצבנים.

מילי08

Well-known member
כנראה לא איפה שאת:-D אני אגיד לך בסוד כי אני מרגישה שאני חושפת יותר מידי איפה אני גרה:-D
בישראל, לא?
הולך לראות היום ב-19:00, האולם כבר נראה מפוצץ לפי האתר של סינמה סיטי אבל מקווה שלא יהיו יותר מדי ילדים מעצבנים.
יא, כיף לכם
זה בסדר, גם אני עוד לא. מקווה לגרור את האחיינים בקרוב

Lhuna3

Well-known member
זה בסדר, גם אני עוד לא. מקווה לגרור את האחיינים בקרוב
ואני אפילו יותר רחוק... = או אחרי סוף החופש הגדול + השביתות של מערכת החינוך שבטח יגיעו אחריו,
או כשיגיע לדיסני פלוס אם זה יהיה עדיין בחצי שנה חינם שלי.
הראשון מביניהם.

LeR@nch

Well-known member
דארסי!!
אריק!!!
היימדל!!!!!!!!!!!
ברט גולדסטין הוא פאקינג הרקולס!!!!!!!
THOR WILL RETURN!!!!
אמאל׳ה איזה סרט מושלם!!!!!

ואחרי שפרקתי….
וואו! באמת וואו!!! זה היה סרט מצחיק, מפתיע, מרגש, מפחיד ממש!!!
כריסטיאן בייל הוא פשוט בית ספר למשחק - בפער אחד הרשעים המפחידים והמלחיצים והמצמררים ביותר שמארוול סיפקו עד כה. אני באמת באמת באמת פחדתי בכל הסצנות שהוא הופיע בהן. שחקן מופתי וחד פעמי לחלוטין.
העלילה עצמה הייתה כל כל Bonkers וכל כך אופיינית לטאיקה וזה היה מבריק בעיניי. אני מאמין שהמחשבות שלי יסתדרו אחרי שאני אשן ואתאפס על עצמי מבחינת הרגשות שלי לגבי הסרט הנפלא הזה אז אני אסיים רק בטוסו לצפות כבר!!!

רוב הזמן נח

Well-known member
אתמול היתה שממה בנושא. שלחו אותי לאיזה סרט מקביל סוג ב. נראה עכשיו אם הדודים התחילו לעבוד..

didalf

Well-known member
בישראל, לא?
בניו אסגרד, אבל זה סוד😶

ואני אפילו יותר רחוק... = או אחרי סוף החופש הגדול + השביתות של מערכת החינוך שבטח יגיעו אחריו,
חחחחח הגזמת, עוד שבועיים לא יהיה עומס.

אוקי היה סרט כיף החזיר לי קצת את האמון באמאוורל, גאד בלס טאיקה|כתר|

ג'יין סופסוף נהייתה דמות מעניינת כמעט, ועכשיו היא ות'ור אפילו היו חמודים ביחד. אבל לא נורא שהיא מתה. העיקר שואל לא מתה|מזיע| נבהלתי לרגע.

ניו אסגרד קרעה אותי מצחוק:-D עם כל האטקרציות התיירותיות והגילדריה עם הכפפה:-D חחחחחח והמשך התיאטרון הקהילתי ע"ש לוקי!!:-D|כתר| אבל מי מביים אם אין לוקי? ההצגה שוב הרסה אותי מצחוק. מאט דיימון חזר!!!! היה קטע שהם החליפו בגדים בהצגה היה כ"כ מגוחך ובדיוק לקחתי שלוק מהקולה כמעט השפרצתי אותה:-D אה בעצם ראו שמאט דיימון והמסוורת' השני לקחו אחריות על התיאטרון:-D יאוו אני חייבת מוקומנטרי כזה על לוקי ומאט דיימון בתיאטרון הקהילתי של אסגרד!!!!

היו עוד מלא דברים מצחיקים שאני לא זוכרת לצטט.

תור חזר להיות חתיך תודה לאל (לאל ת'ור כמובן)|מזיע| מדד בוד לגוד בוד:-D היה נהדר ת'ור ללא בגדים בכלל ואח"כ בטוגה בלבד:-D ויש לו קעקוע על הגב עם הקסדה של לוקייי וRIP לוקייי|מאוהב|

העיזים:-D

התקצירים של קורג טובים כמעט כמו לואיס. ונחמד לדעת שלג'יין ות'ור הייתה תקופה שהם אשכרה היו זוג.

ההתחלה שבה בור מגלה שהאל שהוא סוגד לו הוא סתם חלאה שלא מעניין אותו האנשים שלו, ולמעשה כל הת'מה של לאלים בעצם לא אכפת מאיתנו מאד אתטיאיסטית (לא בטוחה אם אתאיסטית בהכרח, אבל מאד יוצאת נגד התפיסה של אמונה באל) וזה מעניין לשים את זה בסרט של מארוול.

אגב בור AKA כריסטיאן בייל, תראו מה קרה לו, הוא חי מספיק זמן להפוך לנבל:-P: הייתה איזה סצנה אני לא זוכרת כבר איזה שהוא ממש הזכיר את הג'וקר של הית' לדג'ר, בטח שאב ממנו השראה.

הפסקול שהם שדדו מגנאז אנד רוזס היה נהדר איך אני אוהבת את השירים האלה:-D וגם שיר של אבבא איפשהו. ממש חזק בגנז אנד רוזס אפילו הבן של היימדל (|לב|) קורא לעצמו אקסל:-D ואגב היימדל יאאא היה מרגש לראות אותו אחרי הכתוביות|לב|

הסרט היה מספיק מוצלח כדי שאני לא אתגעגע ללוקי יותר מידי, אבל עדיין הוא היה לי חסר בעיקר בגלל שהוא יכל להשתלב נהדר עם ההומור של הסרט. הקטעים של לוקי ברגנרנוק הורסים.

איך נהבלתי שקורג מת!! ואז הוא לא:-D ושואל כמעט מתה עוד יותר:-0 איזה מהממת וכיפית היא|כתר| "לא זה רמקול":-D "רק דברים הכרחיים" *מעלים חבית בירה* "זה הכרחי":-D

הקהל היה מצחיק כי הוא הריע ממש בכל אזכור קטן למשהו להטב"י. שהיה נחמד אגב, לואל יש אקסית ומפלרטטת עם מישהי, קורג מדבר על האבות שלו ואיך הם מחזיקים ידיים מעל לבה עד שיוצא תינוק:-D (אגב פתאום קלטתי פשלה: ברגנרוק קורג מדבר על זה שאף אחד לא בא להפגנה שלו חוץ מאמא שלו והחבר שלה!!) וקורג מוצא לעצמו חבר להחזיק איתו ידיים מעל לבה:-D איך טאיקה אוהב גיי:-D אלב בתכלס זה עדיין היה מאד מעט. מארוול יש תינוקות עם בייביסטפס יותר גדולים ממכם.

אה כל הסיפור של סטורמברייקר שמקנא במיולניר האקס היה קורע:-D
גם היה מגניב שמיולניר מתפרק לחתיכות וחוזר.

אז הולך להיות עוד ת'ור לפי הפוסט קרדיט?:-0

אולסו קהל: כשהזמנתי באינטרנט כל השורה לידי הייתה תפוסה אבל הם לא הגיעו אז הייתה לנו שורה ריקה כמעט וזה היה נחמד.

דארסי!!
אריק!!!
היימדל!!!!!!!!!!!
אה כן היה משמח לראות את כל אלה. וליידי סיף!!!!!

ברט גולדסטין הוא פאקינג הרקולס!!!!!!!
מי זה? ראו אותו לשניה ולא נראה לי מספיק חתיך.

כריסטיאן בייל הוא פשוט בית ספר למשחק - בפער אחד הרשעים המפחידים והמלחיצים והמצמררים ביותר שמארוול סיפקו עד כה. אני באמת באמת באמת פחדתי בכל הסצנות שהוא הופיע בהן. שחקן מופתי וחד פעמי לחלוטין.
דווקא לא הפחיד אותי במיוחד. ואני לא ישנתי אחרי ד"ר סטריינג'. למרות שהמראה שלו די מחריד מסוג הדברים שמפחידים אותי. אולי כי הכל סביב היה מספיק קומי.
אבל כן סרט נהדר!

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
חחחחח הגזמת, עוד שבועיים לא יהיה עומס.
למה את קוראת שאין עומס?
מבחינתי יותר מעוד 20 איש בקולנוע זה עומס (וילד/ה/ או נער/ה נחשב כמו 2 אנשים לעניין זה)
מזכירה לך שאנחנו בחופש הגדול.

didalf

Well-known member
למה את קוראת שאין עומס?
מבחינתי יותר מעוד 20 איש בקולנוע זה עומס (וילד/ה/ או נער/ה נחשב כמו 2 אנשים לעניין זה)
מזכירה לך שאנחנו בחופש הגדול.
אה לאדעת סתם הנחתי שאחרי שבועיים כבר רוב מי שדחוף לו יראה ואז האולמות די ריקים. לא נראה לי שתצטרכי לחכות עד סוף החופש הגדול בשביל זה.

למעלה