LeR@nch
Well-known member
בניו אסגרד, אבל זה סוד
חחחחח הגזמת, עוד שבועיים לא יהיה עומס.
מי זה? ראו אותו לשניה ולא נראה לי מספיק חתיך.
רוי קנט מ״טד לאסו״
בניו אסגרד, אבל זה סוד
חחחחח הגזמת, עוד שבועיים לא יהיה עומס.
מי זה? ראו אותו לשניה ולא נראה לי מספיק חתיך.
אני גם אראה איתךואני אפילו יותר רחוק... = או אחרי סוף החופש הגדול + השביתות של מערכת החינוך שבטח יגיעו אחריו,
או כשיגיע לדיסני פלוס אם זה יהיה עדיין בחצי שנה חינם שלי.
הראשון מביניהם.
אני מכחיש כל קשר להפקה!אני רק שאלה: צריך לחכות לסצנות פוסט קרדיט כדי לראות את ליון או שהוא מופיע על ההתחלה?
זה לא מובן מאליו? לכל מקום מגיעים עם חליפה !חגיגה. תגיעו לקולנוע עם חליפות
חעחעמבלי לגנוב לתור את הרעם (חהחהחהחהחה)
כן הם היו קצת בהתחלה וזהו. האמת זה די מה שציפיתי שנפרד מהם בהתחלה ושמחה שצדקתי.- כל האינטרקציה של תור עם שומרי נגלקסיה, וזה שהם כולם הופיעו בסרט מבלי לגנוב לתור את הרעם (חהחהחהחהחה) אפילו טיפה, כי לא לשם זה התכנסנו
אני תוהה אם בגלל שהיו אזכורים אבל לא הראו נשיקה מפורשת זה עבר מתחת לרדאר של המדינות הערביות הבכייניות והם מקרינים את זה ככה. הלוואי. למרות שאז הם יכולים להתחכם בתרגום/דיבוב בעצם- הרבה אזכורי LGBT, כן ירבו. גם אצלנו הקהל הריע בכל אחד ואחד מהם
אה זאת הבת שלו? מגניב. דווקא הם היו חמודים בסוף כשהם יצאו להלחם ביחד.תור נתקע עם ילדה. לא אכפת לי שזו באמת הבת של השחקן (חשדתי בזה ברגע שהיא פתחה את הפה וחשפה מבטא אוסטרלי ויכולות משחק בינוניות, הקרדיטים בסוף אישרו את זה), אני ממש מקווה שהיא לא תיתקע לנו בשאר הסרטים. ילדים בסרטים זה מיותר
חחחחחח זה היה גרוע והצחיק אותי, אבל אני תוהה תוך כמה זמן תקום מחאת טוויטר בנושא.- המבטא היווני של ראסל קרואו
אוי נכון- לא בהכרח לא טוב אבל לא נעים, כי הם כן עשו את זה בצורה טובה- כל עניין הסרטן של ג׳יין והדעיכה שלה במיטה היה קצת טרי מדי בשבילי, וקצת טריגרי (אבא שלי נפטר מסרטן דרגה 4 לפני חודשיים)
אוי, כןאם לא היה ברור מההודעה הקודמת - אהבתי את הסרט מאוד, בעיניי הוא השני הכי מוצלח ב-Phase אחרי ספיידרמן.
אהבתי מאוד את האינטראקציה של ת׳ור ושומרי הגלקסיה, אפילו שהם לא הופיעו יותר מדי (אנחנו בכל זאת נקבל המון מהם בסוף השנה ובתחילת השנה הבאה) והם לא גנבו יותר מדי פוקוס. ת׳ור עצמו היה פשוט מעולה וכיפי ומצחיק. אני ממש אוהב את מה שכריס מביא לתפקיד, וזה גם די ברור שמה שהכימיה עם השחקנים סביבו גורמת וכמובן טאיקה שהוא מאסטרמיינד של קולנוע.
עלילת הסרטן של ג׳יין הייתה באמת מרסקת. אני באמת הופתעתי לראות את דארסי (איך היא לא אמרה מילה על עלילת וונדהויז׳ן?!). נטלי פורטמן החליקה יפה לתפקיד של mighty thor והייתה גם מאוד משעשעת בסרט. באסה שהיא מתה בסוף, ואני בניגוד לאחרים לא חושב שהמטרה של סצנת הסיום עם היימדל היא איזשהו רמז להחייאה עתידית שלהם. נראה לי שזו באמת הייתה הסצנה האחרונה של שניהם בתפקידים האלה ואני לגמרי בסדר עם זה.
ואלקירי - את באמת מלכה (סליחה סליחה - מלך) - כל משפט שיוצא לה מהפה הוא אגדי.
היה כיף לראות גם את ליידי סיף (ועכשיו ברור למה ג׳יימי אלכסנדר אמרה בפרימיירה שהיא לא הייתה צריכה להתאמן יותר מדי לסרט) ואני שמח שהיא חיה ומקווה לראות גם אותה שוב בעתיד.
קורג - הוא באמת הנשמה של הסרט והפרנצ׳ייז של סרטי ת׳ור. ואני רוצה לראות אותו גם בדדפול 3, לא אכפת לי איך.
כמו שכבר ציינתי - גור היה מצמרר ואחד הנבלים המוצלחים ביותר עד כה ביקום הקולנועי של מארוול. אהבתי ופחדתי מאוד!
זאוס - איזה פוץ. באסה שלא מת. ועדיין ראסל קרואו היה נהדר.
המוזיקה והאפקטים, העיזים, היריבות בין מיולניר וסטורמברייקר כמה שאני צחקתי.
הסוף - תיארתי לעצמי שהילדה היא הילדה של כריס במציאות כי היא נורא דומה לו. האם מתוכנן לה תפקיד גדול יותר ב-young avengers ביחד עם קיד לוקי ושאר הגרסאות הצעירות של הגיבורים? דווקא במקרה הזה נראה לי שלא כי היא לא שחקנית מקצועית. אבל היו הפתעות אז מי יודע.
מה שעצבן אותי בכללי היו ערימות הילדים באולם. רק אצלי היה טרנד מטופש ומעצבן של מחיאות כפיים בכל סצנה לא משנה מה קורה בה עם צעקות ״כפיים״? נשבע שהייתי בהיכון להתחיל לשבור שם ידיים. למה למען השם אתם נכנסים לסרטים שלא מעניינים אתכם? למה להפריע סתם? למה להיות ילדים חארות?!?!?!!?!?!?!
כן. וזה לא שיש הרבה תחרות.אם לא היה ברור מההודעה הקודמת - אהבתי את הסרט מאוד, בעיניי הוא השני הכי מוצלח ב-Phase אחרי ספיידרמן.
חחח נכון? קיוויתי לאזכור קטן.אני באמת הופתעתי לראות את דארסי (איך היא לא אמרה מילה על עלילת וונדהויז׳ן?!)
אנשים חושבים את זה? חשבתי שזה ברור שהם מתים והגיעו לוולאהלה וזה פשוט מוות יפה כזה וסמלי.ואני בניגוד לאחרים לא חושב שהמטרה של סצנת הסיום עם היימדל היא איזשהו רמז להחייאה עתידית שלהם. נראה לי שזו באמת הייתה הסצנה האחרונה של שניהם בתפקידים האלה ואני לגמרי בסדר עם זה.
ואלקירי - את באמת מלכה (סליחה סליחה - מלך) - כל משפט שיוצא לה מהפה הוא אגדי.
חחחחח איזה מטומטמים דווקא אצלי לא לשמחתי. רק כמו שאמרתי קצת בכל אזכור להטב"י, כשתור וג'יין התנשקו משומה, ואולי באיזה כניסה יפה של ת'ור לקרב. היה קהל די רגוע האמת.מה שעצבן אותי בכללי היו ערימות הילדים באולם. רק אצלי היה טרנד מטופש ומעצבן של מחיאות כפיים בכל סצנה לא משנה מה קורה בה עם צעקות ״כפיים״? נשבע שהייתי בהיכון להתחיל לשבור שם ידיים. למה למען השם אתם נכנסים לסרטים שלא מעניינים אתכם? למה להפריע סתם? למה להיות ילדים חארות?!?!?!!?!?!?!
כן. וזה לא שיש הרבה תחרות.
חחח נכון? קיוויתי לאזכור קטן.
אנשים חושבים את זה? חשבתי שזה ברור שהם מתים והגיעו לוולאהלה וזה פשוט מוות יפה כזה וסמלי.
חחחחח איזה מטומטמים דווקא אצלי לא לשמחתי. רק כמו שאמרתי קצת בכל אזכור להטב"י, כשתור וג'יין התנשקו משומה, ואולי באיזה כניסה יפה של ת'ור לקרב. היה קהל די רגוע האמת.
8-9מי שצפה: מה הציון שלכם לסרט מ-1 עד 10?
בבקשה בלי שום תוספות ורמזים וספוילרים, רק ציון.
8-9, בדיוק מאותה סיבה של עדימי שצפה: מה הציון שלכם לסרט מ-1 עד 10?
בבקשה בלי שום תוספות ורמזים וספוילרים, רק ציון.
את רוצה להגיד לי שעם אנדגיים חיכית שלושה חודשים?אני גם אראה איתך
מאז הקורונה עדיין לא חזרתי לבתי קולנוע, וגם לפני אני לא הכי אהבתי ללכת לבית קולנוע - כל הדביקות, צעקות ואי נוחות כשצריך ללכת לשירותים ואי אפשר להפסיק
מה פתאוםאת רוצה להגיד לי שעם אנדגיים חיכית שלושה חודשים?
נרגעתימה פתאום
סרטי מארוול הם היחדים שהייתי עושה בשבילם מאמץ (pre covid)
אוי, לחלוטין מוקדם מידי. אני מצטער- לא בהכרח לא טוב אבל לא נעים, כי הם כן עשו את זה בצורה טובה- כל עניין הסרטן של ג׳יין והדעיכה שלה במיטה היה קצת טרי מדי בשבילי, וקצת טריגרי (אבא שלי נפטר מסרטן דרגה 4 לפני חודשיים)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.