⚡💗ת'ור 4: אהבה ורעם💗⚡

LeR@nch

Well-known member
בניו אסגרד, אבל זה סוד😶

חחחחח הגזמת, עוד שבועיים לא יהיה עומס.

מי זה? ראו אותו לשניה ולא נראה לי מספיק חתיך.
רוי קנט מ״טד לאסו״

Aranel Nenharma

Well-known member
ואני אפילו יותר רחוק... = או אחרי סוף החופש הגדול + השביתות של מערכת החינוך שבטח יגיעו אחריו,
או כשיגיע לדיסני פלוס אם זה יהיה עדיין בחצי שנה חינם שלי.
הראשון מביניהם.
אני גם אראה איתך
מאז הקורונה עדיין לא חזרתי לבתי קולנוע, וגם לפני אני לא הכי אהבתי ללכת לבית קולנוע - כל הדביקות, צעקות ואי נוחות כשצריך ללכת לשירותים ואי אפשר להפסיק

limors2

Active member
תגובות שופעות ספוילרים

מודה שלמרות שתור הפך לקומיק ריליף דאגתי, כי לא כל המארוולים האחרונים מוצלחים (בלשון המעטה) וכי בהתחלה תהיתי לרגע אם זה הסרט או טריילר נוסף, אבל אז הגיע אל זהוב גדול ומטופש ונרגעתי. ואז הגיעו תור ושומרי הגלקסיה ובאמת נרגעתי. ואז הופיעו עיזים עצומות וידעתי שהכל יהיה בסדר:-D

הטוב-
- עיזים עצומות
- ולקירי בכלליות, וזה שהיא לא מתה. פחדתי שהיא תמות
- כל האינטרקציה של תור עם שומרי נגלקסיה, וזה שהם כולם הופיעו בסרט מבלי לגנוב לתור את הרעם (חהחהחהחהחה) אפילו טיפה, כי לא לשם זה התכנסנו
- תור ההיפי שיושב ועושה מדיטציה, עד סצינת הקרב המרהיבה (!!!) שלו, במיוחד באיימקס
- הפסקול!!!!!!!!!!!
- דארסי!!!!!!
- העיזים!!!!!
- הרבה אזכורי LGBT, כן ירבו. גם אצלנו הקהל הריע בכל אחד ואחד מהם
- קורג אבא|מאוהב|
- ג׳יין מתה. תמיד הייתה די מיותרת לטעמי, היא לא תחסר לי עכשיו
- תור יחזור!

הפחות טוב-
תור נתקע עם ילדה. לא אכפת לי שזו באמת הבת של השחקן (חשדתי בזה ברגע שהיא פתחה את הפה וחשפה מבטא אוסטרלי ויכולות משחק בינוניות, הקרדיטים בסוף אישרו את זה), אני ממש מקווה שהיא לא תיתקע לנו בשאר הסרטים. ילדים בסרטים זה מיותר
- המבטא היווני של ראסל קרואו
- לא בהכרח לא טוב אבל לא נעים, כי הם כן עשו את זה בצורה טובה- כל עניין הסרטן של ג׳יין והדעיכה שלה במיטה היה קצת טרי מדי בשבילי, וקצת טריגרי |חבול| (אבא שלי נפטר מסרטן דרגה 4 לפני חודשיים)

didalf

Well-known member
מבלי לגנוב לתור את הרעם (חהחהחהחהחה)
חעחע:-D

- כל האינטרקציה של תור עם שומרי נגלקסיה, וזה שהם כולם הופיעו בסרט מבלי לגנוב לתור את הרעם (חהחהחהחהחה) אפילו טיפה, כי לא לשם זה התכנסנו
כן הם היו קצת בהתחלה וזהו. האמת זה די מה שציפיתי שנפרד מהם בהתחלה ושמחה שצדקתי.

- הרבה אזכורי LGBT, כן ירבו. גם אצלנו הקהל הריע בכל אחד ואחד מהם
אני תוהה אם בגלל שהיו אזכורים אבל לא הראו נשיקה מפורשת זה עבר מתחת לרדאר של המדינות הערביות הבכייניות והם מקרינים את זה ככה. הלוואי. למרות שאז הם יכולים להתחכם בתרגום/דיבוב בעצם|תוהה|:-/

תור נתקע עם ילדה. לא אכפת לי שזו באמת הבת של השחקן (חשדתי בזה ברגע שהיא פתחה את הפה וחשפה מבטא אוסטרלי ויכולות משחק בינוניות, הקרדיטים בסוף אישרו את זה), אני ממש מקווה שהיא לא תיתקע לנו בשאר הסרטים. ילדים בסרטים זה מיותר
אה זאת הבת שלו? מגניב. דווקא הם היו חמודים בסוף כשהם יצאו להלחם ביחד.
אבל תכלס חצופה ג'יין מפילה על תור לאמץ ילדה משומקום ועוד לבד. ואפילו לא ילדה שלהם!

- המבטא היווני של ראסל קרואו
חחחחחח זה היה גרוע והצחיק אותי, אבל אני תוהה תוך כמה זמן תקום מחאת טוויטר בנושא.

- לא בהכרח לא טוב אבל לא נעים, כי הם כן עשו את זה בצורה טובה- כל עניין הסרטן של ג׳יין והדעיכה שלה במיטה היה קצת טרי מדי בשבילי, וקצת טריגרי |חבול| (אבא שלי נפטר מסרטן דרגה 4 לפני חודשיים)
אוי נכון|נחמה||נחמה|

LeR@nch

Well-known member
אם לא היה ברור מההודעה הקודמת - אהבתי את הסרט מאוד, בעיניי הוא השני הכי מוצלח ב-Phase אחרי ספיידרמן.
אהבתי מאוד את האינטראקציה של ת׳ור ושומרי הגלקסיה, אפילו שהם לא הופיעו יותר מדי (אנחנו בכל זאת נקבל המון מהם בסוף השנה ובתחילת השנה הבאה) והם לא גנבו יותר מדי פוקוס. ת׳ור עצמו היה פשוט מעולה וכיפי ומצחיק. אני ממש אוהב את מה שכריס מביא לתפקיד, וזה גם די ברור שמה שהכימיה עם השחקנים סביבו גורמת וכמובן טאיקה שהוא מאסטרמיינד של קולנוע.
עלילת הסרטן של ג׳יין הייתה באמת מרסקת. אני באמת הופתעתי לראות את דארסי (איך היא לא אמרה מילה על עלילת וונדהויז׳ן?!). נטלי פורטמן החליקה יפה לתפקיד של mighty thor והייתה גם מאוד משעשעת בסרט. באסה שהיא מתה בסוף, ואני בניגוד לאחרים לא חושב שהמטרה של סצנת הסיום עם היימדל היא איזשהו רמז להחייאה עתידית שלהם. נראה לי שזו באמת הייתה הסצנה האחרונה של שניהם בתפקידים האלה ואני לגמרי בסדר עם זה.
ואלקירי - את באמת מלכה (סליחה סליחה - מלך) - כל משפט שיוצא לה מהפה הוא אגדי.
היה כיף לראות גם את ליידי סיף (ועכשיו ברור למה ג׳יימי אלכסנדר אמרה בפרימיירה שהיא לא הייתה צריכה להתאמן יותר מדי לסרט) ואני שמח שהיא חיה ומקווה לראות גם אותה שוב בעתיד.
קורג - הוא באמת הנשמה של הסרט והפרנצ׳ייז של סרטי ת׳ור. ואני רוצה לראות אותו גם בדדפול 3, לא אכפת לי איך.
כמו שכבר ציינתי - גור היה מצמרר ואחד הנבלים המוצלחים ביותר עד כה ביקום הקולנועי של מארוול. אהבתי ופחדתי מאוד!
זאוס - איזה פוץ. באסה שלא מת. ועדיין ראסל קרואו היה נהדר.
המוזיקה והאפקטים, העיזים, היריבות בין מיולניר וסטורמברייקר:-D:-D כמה שאני צחקתי.
הסוף - תיארתי לעצמי שהילדה היא הילדה של כריס במציאות כי היא נורא דומה לו. האם מתוכנן לה תפקיד גדול יותר ב-young avengers ביחד עם קיד לוקי ושאר הגרסאות הצעירות של הגיבורים? דווקא במקרה הזה נראה לי שלא כי היא לא שחקנית מקצועית. אבל היו הפתעות אז מי יודע.

מה שעצבן אותי בכללי היו ערימות הילדים באולם. רק אצלי היה טרנד מטופש ומעצבן של מחיאות כפיים בכל סצנה לא משנה מה קורה בה עם צעקות ״כפיים״? נשבע שהייתי בהיכון להתחיל לשבור שם ידיים. למה למען השם אתם נכנסים לסרטים שלא מעניינים אתכם? למה להפריע סתם? למה להיות ילדים חארות?!?!?!!?!?!?!

limors2

Active member
אם לא היה ברור מההודעה הקודמת - אהבתי את הסרט מאוד, בעיניי הוא השני הכי מוצלח ב-Phase אחרי ספיידרמן.
אהבתי מאוד את האינטראקציה של ת׳ור ושומרי הגלקסיה, אפילו שהם לא הופיעו יותר מדי (אנחנו בכל זאת נקבל המון מהם בסוף השנה ובתחילת השנה הבאה) והם לא גנבו יותר מדי פוקוס. ת׳ור עצמו היה פשוט מעולה וכיפי ומצחיק. אני ממש אוהב את מה שכריס מביא לתפקיד, וזה גם די ברור שמה שהכימיה עם השחקנים סביבו גורמת וכמובן טאיקה שהוא מאסטרמיינד של קולנוע.
עלילת הסרטן של ג׳יין הייתה באמת מרסקת. אני באמת הופתעתי לראות את דארסי (איך היא לא אמרה מילה על עלילת וונדהויז׳ן?!). נטלי פורטמן החליקה יפה לתפקיד של mighty thor והייתה גם מאוד משעשעת בסרט. באסה שהיא מתה בסוף, ואני בניגוד לאחרים לא חושב שהמטרה של סצנת הסיום עם היימדל היא איזשהו רמז להחייאה עתידית שלהם. נראה לי שזו באמת הייתה הסצנה האחרונה של שניהם בתפקידים האלה ואני לגמרי בסדר עם זה.
היה כיף לראות גם את ליידי סיף (ועכשיו ברור למה ג׳יימי אלכסנדר אמרה בפרימיירה שהיא לא הייתה צריכה להתאמן יותר מדי לסרט) ואני שמח שהיא חיה ומקווה לראות גם אותה שוב בעתיד.
קורג - הוא באמת הנשמה של הסרט והפרנצ׳ייז של סרטי ת׳ור. ואני רוצה לראות אותו גם בדדפול 3, לא אכפת לי איך.
כמו שכבר ציינתי - גור היה מצמרר ואחד הנבלים המוצלחים ביותר עד כה ביקום הקולנועי של מארוול. אהבתי ופחדתי מאוד!
זאוס - איזה פוץ. באסה שלא מת. ועדיין ראסל קרואו היה נהדר.
המוזיקה והאפקטים, העיזים, היריבות בין מיולניר וסטורמברייקר:-D:-D כמה שאני צחקתי.
הסוף - תיארתי לעצמי שהילדה היא הילדה של כריס במציאות כי היא נורא דומה לו. האם מתוכנן לה תפקיד גדול יותר ב-young avengers ביחד עם קיד לוקי ושאר הגרסאות הצעירות של הגיבורים? דווקא במקרה הזה נראה לי שלא כי היא לא שחקנית מקצועית. אבל היו הפתעות אז מי יודע.

מה שעצבן אותי בכללי היו ערימות הילדים באולם. רק אצלי היה טרנד מטופש ומעצבן של מחיאות כפיים בכל סצנה לא משנה מה קורה בה עם צעקות ״כפיים״? נשבע שהייתי בהיכון להתחיל לשבור שם ידיים. למה למען השם אתם נכנסים לסרטים שלא מעניינים אתכם? למה להפריע סתם? למה להיות ילדים חארות?!?!?!!?!?!?!
אוי, כן

היריבות בין מיולניר לסטורמברייקר הייתה מעולה 😂😂😂

גם אני לא לקחתי את סצינת הסיום כמשהו שהוא לא סתם "הם הגיעו למקום טוב"

didalf

Well-known member
כן. וזה לא שיש הרבה תחרות.

אני באמת הופתעתי לראות את דארסי (איך היא לא אמרה מילה על עלילת וונדהויז׳ן?!)
חחח נכון? קיוויתי לאזכור קטן.

ואני בניגוד לאחרים לא חושב שהמטרה של סצנת הסיום עם היימדל היא איזשהו רמז להחייאה עתידית שלהם. נראה לי שזו באמת הייתה הסצנה האחרונה של שניהם בתפקידים האלה ואני לגמרי בסדר עם זה.
אנשים חושבים את זה?8-* חשבתי שזה ברור שהם מתים והגיעו לוולאהלה וזה פשוט מוות יפה כזה וסמלי.

|כתר|

חחחחח איזה מטומטמים|חבול| דווקא אצלי לא לשמחתי. רק כמו שאמרתי קצת בכל אזכור להטב"י, כשתור וג'יין התנשקו משומה, ואולי באיזה כניסה יפה של ת'ור לקרב. היה קהל די רגוע האמת.

LeR@nch

Well-known member
כן. וזה לא שיש הרבה תחרות.

חחח נכון? קיוויתי לאזכור קטן.

אנשים חושבים את זה?8-* חשבתי שזה ברור שהם מתים והגיעו לוולאהלה וזה פשוט מוות יפה כזה וסמלי.

|כתר|

חחחחח איזה מטומטמים|חבול| דווקא אצלי לא לשמחתי. רק כמו שאמרתי קצת בכל אזכור להטב"י, כשתור וג'יין התנשקו משומה, ואולי באיזה כניסה יפה של ת'ור לקרב. היה קהל די רגוע האמת.
מילא למחוא כפיים בכל פעם שדמות הופיעה לראשונה על המסך (הם פספסו לגמרי את אריק) - מקבל.
אבל בכל סצנת נשיקה/קרב/משפט מרגש? וואי, זה פשוט היה בלתי נסבל!
בדוקטור סטריינג׳ הערתי לאנשים שישבו לידי שיסתמו ת׳פה שלהם, אבל בת׳ור לא הייתה לי סבלנות והיו אנשים אחרים שצעקו לילדים האלה לשתוק כבר. זה היה באמת מרגיז.

Lhuna3

Well-known member
מי שצפה: מה הציון שלכם לסרט מ-1 עד 10?
בבקשה בלי שום תוספות ורמזים וספוילרים, רק ציון.

didalf

Well-known member
אני גם אראה איתך
מאז הקורונה עדיין לא חזרתי לבתי קולנוע, וגם לפני אני לא הכי אהבתי ללכת לבית קולנוע - כל הדביקות, צעקות ואי נוחות כשצריך ללכת לשירותים ואי אפשר להפסיק
את רוצה להגיד לי שעם אנדגיים חיכית שלושה חודשים?:-0

Lion_Heart

Well-known member
סרט נהדר,ממש אהבתי ופרט קטן, מי ששיחקה את "אהבה" היא ביתו של כריס המסוורת'

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי
קראתי מה שכתבתם
אז קראתי עוד הרבה דברים של האינטרנט
והנה מה שיש לי אנרגיה לכתוב עכשיו לפני שאני אפול לשינה עמוקה
מוזר לכתוב את שם הסרט עכשיו שיודעים את המשמעות שלו.

מגניב מאוד שהבת של כריס המסוורת' משחקת את "אהבה". מגניב גם שיש לה כוח (ולמי שמכיר את הקומיקס היא מזכירה קצת את הדמות Singularuty).
אגב, טום הולנד חזה לה קריירה גדולה לפני כמה שנים:

אבל תוך כדי שחקרתי קצת על הסרט גיליתי שגם אחד הבנים של כריס משחק בסרט, הופעה הרבה יותר קצרה בתור ת'ור כשהיה ילד.
ואז גיליתי שחוץ מזה גם הילדים של טאיקה וואיטיטי, נטלי פורטמן וכריסטיאן בייל משחקים בסרט. רובם הם פשוט חלק מהילדים האסגרדיים החטופים.

הזכרתם הרבה מהופעות האורח המגניבות.
גם אני שמחתי מאוד לראות את דארסי, רציתי יותר ממנה וקיוויתי שאיכשהו תציין את אירועי וונדהויז'ן. (אם כי אני מניח שזה לא כל כך נעים להזכר בזמן שהיא פעלה לעזור למישהי שאחר כך הרגה הרבה מאוד אנשים)
אבל הופעת אורח שאפילו יותר הלהיבה אותי הייתה כשראו את דאריל. מהסרטונים הקצרים:

חוץ מזה ציינתם כמובן את מאט דיימון ולוק המסוורת' ששיחקו את לוקי ות'ור. והם קיבלו בעצם תפקיד קצת יותר גדול הפעם כי ראו אותם גם מחוץ לבמה (כשהם חושבים שהדרך הנכונה להתמודד עם החטיפה של הילדים זה להתחיל לתכנן את ההצגה על המאורע)
לא זכרתי שזה סאם ניל שמשחק את אודין.
אבל ההופעה הכי גדולה בחלק של ההצגה הייתה של מליסה מקארת'י בתפקיד הלה. מסתבר שבעלה של מקארת'י גם הופיע שם בתור הבמאי של ההצגה. אני שמח שלא שמתי לב אליו כי עדיין יש לי טראומה ממנו בעקבות הסדרה "האדיוט החביב על אלוהים" שהוא יצר ומככב בה. (באופן אירוני גם הסדרה הזאת יכלה להוות מוטיבציה לנבל של הסרט בשביל להחליט להרוג אלים)(בגלל שהיא כל כך גרועה)

ואם כבר מדברים על הנבל - גור - הוא נבל מעולה. אני לא מצטרף להרגשה של אורן שהוא מפחיד נורא, אבל הוא מאדו בעל נוכחות, הוא בהחלט אמין בתור איום אמיתי על ת'ור והאחרים ויש לו סיפור טוב. חלק מהעניין הוא שלמרות שברור שהוא הושחת על ידי החרב, גם יכלתי לחלוטין להבין אותו ברצון להרוג את כל האלים פשוט בגלל המוות של הבת שלו והגילוי שלו על כך שלאל שלו לא אכפת ממנו.
*והאמת שאחרי שראו שהרבה מאוד מהאלים מניאקים גדולים אז גם לא הרגשתי כל כך רע מהמחשבה שגור יצליח להרוג את כל האלים (כל עוד ת'ור ינצל).
בנוסף גור גם היה מצחיק קצת חלק מהזמן.
חוץ מזה המראה של גור היה מעולה. אם לא הייתי יודע שמשחק אותו כריסטיאן בייל לא נראה לי שהייתי יכול לזהות אותו כי בסרטים אחרים שלו הוא נראה כל כך שונה.
אם כי היה קטע מסוים שבו פתאום הוא נראה לי דומה לכריסטיאן בייל - אבל דווקא איך שהוא נראה בסרט ישן שלו שבו הואו שיחק כשהוא היה ילד - Empire of the Sun. הקטע הוא שגם בסרט ההוא בייל היה צריך להראות מאוד צנום ועל סף מוות כזה. תראו בעצמכם:
1657237650522.png

1657237671132.png

מה עוד...
אז מסתבר שלת'ור יש יכולת לתת את הכוח שלו לקבוצה גדולה של ילדים לפחות לפרק זמן קצר. זה מרגיש לי כמו יכולת עצומה שהיה שווה לציין בעבר.
זה גם אומר שהוא יכל לקחת קבוצה גדולה של אסגרדים בוגרים לקרב שלו מול גור ולתת להם את הכוח.

חבל לי שלא ראינו את הרגע שמיולנר מתחבר לראשונה והופך את ג'יין לראשונה לת'ור. נראה לי שזה היה יכול להיות מגניב מאוד.

כל הקטעים של סטורמברייקר נעלב היו הורסים.

אני חושב שהקטע בסוף בסוף נועד אולי בעיקר כדי לא להשאיר אותנו עם הרגשה רעה מידי לגבי המוות של ג'יין. וגם הזדמנות לראות שוב את היימדל.
אבל זה נראה לי גם נעשה במחשבה שזה יוכל להוות דרך בשביל ההחזרה שלהם. מה שנראה לי יותר סיכוי שיעצור את זה הוא שנטלי פורטמן הבהירה שהיא לא תהיה מוכנה להיות סתם האישה מהצד בעוד סרט.

אגב, שלא כמו חלק מכם, אני לרגע לא חששתי שואלקירי תמות. איכשהו לא חשבתי בכלל שהוא עשוי לעשות לנו את זה. אבל אני הייתי באופן כללי אופטימי והייתי די משוכנע שג'יין תנצל בסוף מהסרטן (בשלב מסוים הנחתי שת'ור יגיע ראשון למשאלה ויבקש שהיא תשרוד

אני אוהב את זה שת'ור בסוף אימץ את הבת של גור ושהם נלחמים יחד ב"רעים". זה מצחיק שהיה נראה שהוא מכין אותה ליום בבית ספר - עם המגפיים וזה שהוא אומר להיות נחמד אם רואים מישהו שמציקים לו - אבל אז מתברר שהוא בעצם מכין אותה לקרב.
אבל למה הוא נתן לה בסוף את סטורמברייקר? קודם כל זה בטח מעליב את סטורמברייקר שאנחנו כבר יודעים שהוא רגיש. וחוץ מזה נראה לי לא אחראי לתת לילדה קטנה נשק שגם משמש אמצעי טלפורטציה.

זה מזכיר לי שהיה קטע מצחיק בהתחלה שת'ור שותל את סטורמברייקר ואז כשהוא מוציא את האדמה גדלו שורשים. וגם אז שהוא קופץ עליו כאילו זה מטאטא של מכשפה.

אני יכול להשבע שבאחד הטריילרים שראיתי (לפני שהספקתי) ציינו את השם בטא ריי ביל. אבל הוא לא אוזכר בכלל. (זה יהיה מובן רק למי שמכיר את הקומיקס)(או סדרת אנימציה של הנוקמים)

היה יכול להיות מאוד מאוד מגניב אם במפגש האלים היינו רואים את קונשו או את האלה היפופוטם הזאת. היו שם כמה אלים מצריים, אבל בסדרה אנחנו ראינו רק את האווטארים האנושיים שלהם.
בעיקרון זה שראינו שהאלים המצריים האלו קיימים זה סוג של קישור לסדרה.

אוי, לחלוטין מוקדם מידי. אני מצטער
אני לעומת זאת עשר שנים אחרי המוות של אמא שלי מסרטן ובכלל לא חשבתי על הקשר אליה עד שקראתי את זה.

רוב הזמן נח

Well-known member
שבוע אחרי שראיתי את הסרט הקודם, קיבלתי מחלה. בהדבקה בשפעת לוקח איזה יום עד 3 מההדבקה עד המחלה. בקורונה זה לוקח שבוע עד שבועיים מההדבקה עד שמקבלים את המחלה. לי זה הרגיש כמו שפעת.

למעלה