עםג
תהיתי אם לכתוב את זה בשרשור אוף. אולי אפילו בשרשור משל עצמו.אבל למה החבאת את זה בספוילר בקצה של שרשור על סרט שלא כולם עדיין ראו?
פעם דברים כאלה היו מקבלים לפחות אוף משלהם.
לא. תעשה שרשור חדש ויפה. זה גם לא ספוילר בכלל.תהיתי אם לכתוב את זה בשרשור אוף. אולי אפילו בשרשור משל עצמו.
אבל כאן דיברנו על "מה יהיה בעתיד של הMCU" אז זה טבעי לכתוב כאן
יש אנשים שיחשיבו את המידע הזה ספוילרי. אבל נכון שבגדול זה לא ממש ספוילר.לא. תעשה שרשור חדש ויפה. זה גם לא ספוילר בכלל.
דווקא אהבתיסרט גרוע. עושה רושם שמארוול לקראת צלילה חופשית לאבדון
קורג הולך אחרי ת'ור. (או ממתי ת'ור עם שומרי הגלקסיה? בסוף של אנדגיים הוא הצטרף אליהם. ואז הוא וסטארלורד רבים על מי הקפטן)ת'ור עם שומרי הגלקסיה וגם קורג (ממתי הוא איתם?)
יש - גאנז אנ' רוזס!
איזה כיף.
חחח כן זה היה ממש כיף כל הגאנז אנד רוזס כל הסרט(והשיר פרדייז סיטי )
פפף את גרועה בלייב תפוזינגזה השלב שנמאס לי לכתוב אבל סרט קורע ומעולה, אי אפשר לפספס עם טאיקה וואיטיטי וכריס המסוורת'.
כמובן שאני זוכרת את זה שת'ור הצטרף לשומרים, התכוונתי זה שקורג הולך אחרי ת'ור. את זה לא זכרתי מסרטים קודמים.קורג הולך אחרי ת'ור. (או ממתי ת'ור עם שומרי הגלקסיה? בסוף של אנדגיים הוא הצטרף אליהם. ואז הוא וסטארלורד רבים על מי הקפטן)
פפף את גרועה בלייב תפוזינג
גדול! כל הקטע עם הגרזן והפטיש היה אדיר פשוט.קצת ממים/דברים ששמרתי ושכחתי אם כבר הקפצת את השרשור:
כן טוב זה נכון.אבל זה נורא מעייף כל שניה לעשות פאוז בשביל לכתוב, במיוחד בסרט שכל הזמן יש משהו מצחיק!
אה אני לא חושבת שהראו את זה באמת זה פשוט ברירת מחדל זאת. כאילו ראו נגיד שקורג נמצא איתו בניו אסגרד באנדגיים כשהם שיחקו משחקי וידאו. לא ראו את קורג עולה לחללית גם בסוף הסרט אבל אפשר להניח את זה.כמובן שאני זוכרת את זה שת'ור הצטרף לשומרים, התכוונתי זה שקורג הולך אחרי ת'ור. את זה לא זכרתי מסרטים קודמים.
וואי כל כךגדול! כל הקטע עם הגרזן והפטיש היה אדיר פשוט.
אני מאוד אוהב את המונח הזהלייב תפוזינג
וכשאני עושה את זה עם סרטי דיסני שלא ראיתי אני עוצר כל רגע כדי לכתוב למרות שזה אמצע הלילה ככה שזה לוקח איזה 4 שעותכשאני עושה את זה עם סרטי דיסני אלו סרטים שכבר ראיתי אז אני לא טורחת לעצור.
כמובן שאני זוכרת את זה שת'ור הצטרף לשומרים, התכוונתי זה שקורג הולך אחרי ת'ור. את זה לא זכרתי מסרטים קודמים.
תזכרו שסטורמברייקר של ת'ור מאפשר לו בעצם לעשות טלפורטינג בין כוכבים. ככה שהוא יכל לנסוע עם שומרי הגלקסיה, ואז בשלב מסוים לחזור לניו-אסגרד, לאסוף את קורג ואז לחזור אל שומרי הגלקסיה.אה אני לא חושבת שהראו את זה באמת זה פשוט ברירת מחדל זאת. כאילו ראו נגיד שקורג נמצא איתו בניו אסגרד באנדגיים כשהם שיחקו משחקי וידאו. לא ראו את קורג עולה לחללית גם בסוף הסרט אבל אפשר להניח את זה.
זה גרם לי לצחוק בקול רם
רגע, זה אמיתי?
שמנו לבוכשאני עושה את זה עם סרטי דיסני שלא ראיתי אני עוצר כל רגע כדי לכתוב למרות שזה אמצע הלילה ככה שזה לוקח איזה 4 שעות
כן, מעריצים חדי עין שמים לב להכל.רגע, זה אמיתי?
שאלתי בדיוק את אותה שאלה ברגע הזה בסרט!רגע, זה אמיתי?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.