איך הם מעזים! לא רק שליהקו אדם שחור, אלא מישהו שאין לו אפילו שם אנגלי ראוי.
לפחות יש לו ביצים שזה כידוע הדבר הכי חשוב לכל דוקטור!
אלו אני מניח יהיו חלק גדול מהתגובות באינטרנט.
האמת שתכלס זה לא ממש משנה את מי היו מלהקים אני נלהב מאוד לדוקטור החדש הזה בגלל שראסל טי. דייויס אחראי עליו.
אבל אני גם מרגיש אופטימי לגבי הליהוק כי אני בטוח שלראסל הייתה השפעה בליהוק, ואם הוא היה אחראי גם על ליהוק דייויד טננט (שעוד ממש לא היה שם גדול) אז אני בוטח בו.
יחד עם זה זה גם מוזר כי אני מכיר את השחקן טוב מאוד בדמות אחת מסויימת אז קשה לחשוב עליו כמשהו אחר. אבל זה אתגר של כל שחקן.
כמה דברים:
הוא כמובן יהיה השחקן השחור הראשון בתפקיד, אבל למרות שאנחנו מכירים אותו כתיכוניסט הוא לא יהיה השחקן הצעיר ביותר בתפקיד. מאט סמית' היה בן 28 כשהוא התחיל להיות הדוקטור. בעוד הוא כבר בן 29. וכנראה יהיה כבר בן 30 כשהוא יופיע לראשונה בתפקיד.
לפי IMDB הוא הולך לשחק בסרט ברבי שיצא ב2023. לצד המון כוכבים כמו מרגוט רובי, וויל פארל, ריאן גוסלינג, אמריקה פררה... וגם השחקן שמשחק את אדם ב"חינוך מיני".
ההנחה שלי הייתה שמבטאים את השם שלו Ncuti Gatwa כ"נקוטי" אבל זאת טעות. מבטאים את השם שלו שוטי.
שוטי גטווה.
לא נראה לי שתהיה בעיה עם צילומי "חינוך מיני". קודם כל כי הוא בטח יתחיל צילומים בתור דוקטור הו רק בעוד זמן מה. וגם כשזה יהיה אז לשתי הסדרות יש עונות קצרות מאוד אז הגיוני שאפשר יהיה לצלם את שניהם בחודשים שונים.
אבל חוץ מזה אני מניח שחינוך מיני תסתיים בסוף עונה 4 או 5. גם כי זאת מרגישה כמו סדרה שצריכה להסתיים וגם כי נטפליקס לא נותנים לשום דבר להשאר יותר מידי זמן.
*האם זה מוגזם לקוות שהם ילהקו את אסא באטרפילד בתור המלווה שלו?