🆕שרשור חדשות ועדכונים - מאי 2022📺

Lhuna3

Well-known member
אבל למה להמנע בעצם?
כאילו אתם יודעים שיחליפו את הדוקטור כל כמה זמן, למה זה סוד לדעת מי זה? ועד לאיזה שלב הם מחכים בדיוק לדעת? אשכרה בתחילת העונה החדשה?
להמנע מאותה סיבה של כל ספוילר שרוצים להמנע ממנו, כי הכי כיף להיות מופתעים, זה יותר מרגש כשלא יודעים.
אם אני הייתי מסוגלת להמנע מזה, הייתי גם נמנעת. הבעיה היא שזה מוכרז המון זמן מראש והסקרנות שלי גדולה מידי להתאפק כל כך הרבה, אחרת הייתי מנסה, והייתי מחכה לגלות את זה בפרק עצמו, ברגע ההתחדשות (שבד"כ קורה אם אני זוכרת נכון בספיישל שבין העונות).

אוסווין

Active member
חחחחחחח מצחיקולה. טוב במקרה שלה זה כבר וויבלי וובלי בהחלט.
אומייגאד קבלו את התמונה הרשמית שצירפו עכשיו להודעה
חחחחחחח נפלא
מוכן שזה יהיה הלוק אבל בהחלט תפס אותי בהפתעה
אומייגאד פשוט דוקטור הומו כן אני רוצה אותו הכי הומו שאפשר
חייב מלווה בת כי אין חייב אנרגיה נשית אבל יאללה שיהיה איזה רוב טיילר שיתאהב בו
ראיון קטנטן ראשון של הדוקטור החדש + ראסל טי דייוויס
אוקיי, הערב יש את טקס הבאפטה והשניים הגיעו לשם. כנראה שההודעה הגיעה היום לא בכדי. והתלבושת שלו מהתמונה למעלה זו התלבושת שלו לבאפטה חח.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני לא מאמין שהחדשות פורסמו כאן כבר לפני 3 שעות ואני לא הייתי כאן להגיב
איך הם מעזים! לא רק שליהקו אדם שחור, אלא מישהו שאין לו אפילו שם אנגלי ראוי.
לפחות יש לו ביצים שזה כידוע הדבר הכי חשוב לכל דוקטור!

אלו אני מניח יהיו חלק גדול מהתגובות באינטרנט.
האמת שתכלס זה לא ממש משנה את מי היו מלהקים אני נלהב מאוד לדוקטור החדש הזה בגלל שראסל טי. דייויס אחראי עליו.
אבל אני גם מרגיש אופטימי לגבי הליהוק כי אני בטוח שלראסל הייתה השפעה בליהוק, ואם הוא היה אחראי גם על ליהוק דייויד טננט (שעוד ממש לא היה שם גדול) אז אני בוטח בו.
יחד עם זה זה גם מוזר כי אני מכיר את השחקן טוב מאוד בדמות אחת מסויימת אז קשה לחשוב עליו כמשהו אחר. אבל זה אתגר של כל שחקן.

כמה דברים:
הוא כמובן יהיה השחקן השחור הראשון בתפקיד, אבל למרות שאנחנו מכירים אותו כתיכוניסט הוא לא יהיה השחקן הצעיר ביותר בתפקיד. מאט סמית' היה בן 28 כשהוא התחיל להיות הדוקטור. בעוד הוא כבר בן 29. וכנראה יהיה כבר בן 30 כשהוא יופיע לראשונה בתפקיד.

לפי IMDB הוא הולך לשחק בסרט ברבי שיצא ב2023. לצד המון כוכבים כמו מרגוט רובי, וויל פארל, ריאן גוסלינג, אמריקה פררה... וגם השחקן שמשחק את אדם ב"חינוך מיני".

ההנחה שלי הייתה שמבטאים את השם שלו Ncuti Gatwa כ"נקוטי" אבל זאת טעות. מבטאים את השם שלו שוטי. שוטי גטווה.

לא נראה לי שתהיה בעיה עם צילומי "חינוך מיני". קודם כל כי הוא בטח יתחיל צילומים בתור דוקטור הו רק בעוד זמן מה. וגם כשזה יהיה אז לשתי הסדרות יש עונות קצרות מאוד אז הגיוני שאפשר יהיה לצלם את שניהם בחודשים שונים.
אבל חוץ מזה אני מניח שחינוך מיני תסתיים בסוף עונה 4 או 5. גם כי זאת מרגישה כמו סדרה שצריכה להסתיים וגם כי נטפליקס לא נותנים לשום דבר להשאר יותר מידי זמן.

*האם זה מוגזם לקוות שהם ילהקו את אסא באטרפילד בתור המלווה שלו?

1652028046518.png

אוסווין

Active member
אני לא מאמין שהחדשות פורסמו כאן כבר לפני 3 שעות ואני לא הייתי כאן להגיב

האמת שתכלס זה לא ממש משנה את מי היו מלהקים אני נלהב מאוד לדוקטור החדש הזה בגלל שראסל טי. דייויס אחראי עליו.
אבל אני גם מרגיש אופטימי לגבי הליהוק כי אני בטוח שלראסל הייתה השפעה בליהוק, ואם הוא היה אחראי גם על ליהוק דייויד טננט (שעוד ממש לא היה שם גדול) אז אני בוטח בו.
יחד עם זה זה גם מוזר כי אני מכיר את השחקן טוב מאוד בדמות אחת מסויימת אז קשה לחשוב עליו כמשהו אחר. אבל זה אתגר של כל שחקן.

כמה דברים:
הוא כמובן יהיה השחקן השחור הראשון בתפקיד, אבל למרות שאנחנו מכירים אותו כתיכוניסט הוא לא יהיה השחקן הצעיר ביותר בתפקיד. מאט סמית' היה בן 28 כשהוא התחיל להיות הדוקטור. בעוד הוא כבר בן 29. וכנראה יהיה כבר בן 30 כשהוא יופיע לראשונה בתפקיד.

לפי IMDB הוא הולך לשחק בסרט ברבי שיצא ב2023. לצד המון כוכבים כמו מרגוט רובי, וויל פארל, ריאן גוסלינג, אמריקה פררה... וגם השחקן שמשחק את אדם ב"חינוך מיני".

ההנחה שלי הייתה שמבטאים את השם שלו Ncuti Gatwa כ"נקוטי" אבל זאת טעות. מבטאים את השם שלו שוטי. שוטי גטווה.

לא נראה לי שתהיה בעיה עם צילומי "חינוך מיני". קודם כל כי הוא בטח יתחיל צילומים בתור דוקטור הו רק בעוד זמן מה. וגם כשזה יהיה אז לשתי הסדרות יש עונות קצרות מאוד אז הגיוני שאפשר יהיה לצלם את שניהם בחודשים שונים.
אבל חוץ מזה אני מניח שחינוך מיני תסתיים בסוף עונה 4 או 5. גם כי זאת מרגישה כמו סדרה שצריכה להסתיים וגם כי נטפליקס לא נותנים לשום דבר להשאר יותר מידי זמן.

צפה בקובץ המצורף 47284
האמת שכבר כמה חודשים יש שמועות סביב כוכבי חינוך מיני בהקשר של דוקטור הו. דיברו על השחקנית של לילי לתפקיד המלווה, ועל השחקנית שמשחקת את המורה לתפקיד הדוקטור. קטע שהשמועות היו באיזור הנכון חח פשוט לא על השחקן הנכון. למרות שעוד לא הודיעו מי המלווה, אז נראה.

בקשר לצילומים של הדוקטור ושל חינוך מיני, עוד משהו שיכול לעזור הוא שאם אני זוכר נכון שתי הסדרות מצטלמות בויילס. כאילו, דוקטור הו בטוח, חינוך מיני אני כמעט בטוח. אבל, דוקטור הו קצת ידועה בזה שהצילומים שלה ארוכים ומפרכים, כך לפחות שמעתי מרוב הראיונות עם השחקנים לאורך השנים.

didalf

Well-known member

וגיי, לא עלינו :eek:

גם אדם?? גם מייב נראה לי. שזה מצחיק כי היא קופי מרגו רובי.

חסר להם שלא!!
האמת כן, נראה לי שעונה 4 צריכה להיות האחרונה. גם ככה הם גדולים מידי. הוא פאקינג כמעט בן 30!!
חחחח יאא זה נשמע כ"כ חמוד שזה כמעט יגרום לי לרצות לראות.

Lhuna3

Well-known member
חחחח יאא זה נשמע כ"כ חמוד שזה כמעט יגרום לי לרצות לראות.

ואני לא חמוד???????????

dilia snake

Well-known member
להמנע מאותה סיבה של כל ספוילר שרוצים להמנע ממנו, כי הכי כיף להיות מופתעים, זה יותר מרגש כשלא יודעים.
כרגע כדי להימנע מהחדשות האלו(מי זה הדוקטור) היית צריך להיתקע בבוקר באי בודד וכול מה שנשאר לך זה להתפלל שלא יעוף לכיוון שלך עיתון.

זה נמצא בכול מקום אפשרי, אי אפשר להימנע מזה גם אם ממש רוצים.

Lhuna3

Well-known member
כרגע כדי להימנע מהחדשות האלו(מי זה הדוקטור) היית צריך להיתקע בבוקר באי בודד וכול מה שנשאר לך זה להתפלל שלא יעוף לכיוון שלך עיתון.

זה נמצא בכול מקום אפשרי, אי אפשר להימנע מזה גם אם ממש רוצים.
אני מאמינה שכן, יש אנשים שיכולים.
יש אנשים שנחשפים למעט מאוד חדשות בידור או בכלל לא.
כמובן שמי שבפורום הזה כנראה לא אחד מהם, אבל אין לדעת מי קורא פה.

Lhuna3

Well-known member
ההנחה שלי הייתה שמבטאים את השם שלו Ncuti Gatwa כ"נקוטי" אבל זאת טעות. מבטאים את השם שלו שוטי. שוטי גטווה
תודה שחסכת לי לבדוק את זה. היה ברור לי שזה לא "נקוטי", אבל מצד שני בחיים לא הייתי מנחשת שוטי.
כן, אבל מותר לנו לחלום.

didalf

Well-known member
זה היה גם באתרים כמו YNET והארץ, שיש להם הרבה יותר חשיפה מאשר אתרי בידור מחו"ל.
מצד אחד מסכימה איתך, מצד שני יש אנשים מאד מוכשרים בלהיות קלולס, כמו אחותי שלא ידעה שד"ר סטריינג' יהיה בספיידרמן למרות שהוא היה על פוסטרים ענקיים בכל רחבי העיר כולל בתחנת אוטובוס שהיא עומדת בה כל יום, אז לכי תדעי.
אני עדיין לא חושבת שזה צריך להיות ספוילר בכלל אבל שיהיה, זורמת אתכם.

dilia snake

Well-known member
ככה זה נראה עכשיו בהארץ(תתעלמו מזה שאני לא יודעת לערוך תמונות):

ללא שם.png

dilia snake

Well-known member
יש אנשים שלא קוראים גם שם, יודעת שקשה להאמין אבל תאמיני לי. קיים.
אני יודעת שיש אנשים שלא נכנסים לאתרי חדשות כי הם חרדתיים או כול מיני סיבות אחרות. הנקודה היא שלאדם ממוצע קשה לברוח מהחדשות האלו כי זה מופיע בעשרות אתרים, שלא נדבר בכלל על רשתות חברתיות וכ'ו.

Lhuna3

Well-known member
אני יודעת שיש אנשים שלא נכנסים לאתרי חדשות כי הם חרדתיים או כול מיני סיבות אחרות. הנקודה היא שלאדם ממוצע קשה לברוח מהחדשות האלו כי זה מופיע בעשרות אתרים, שלא נדבר בכלל על רשתות חברתיות וכ'ו.
יש גם לא חרדתיים, סתם לא מתעניינים בחדשות.
ברור שרוב מוחלט יחשפו, אבל יש גם כאלו שלא, ובואו נזכור שדוקטור הו לא הסדרה הכי מוכרת ופופולרית בישראל, אז זה יצוין עכשיו ואולי עוד איזה פעם בכותרת קטנה כזאת כמו ששמת בעמוד הראשי של הבידור, אבל לא יהיה על זה הרבה יותר מזה.
אני לא אומרת להיות נאציים, אבל בואו נתחשב כמה שאפשר. כמו שאנחנו עושים עם כל דבר אחר שאנחנו יכולים. זו דעתי.

dilia snake

Well-known member
יש גם לא חרדתיים, סתם לא מתעניינים בחדשות.
ברור שרוב מוחלט יחשפו, אבל יש גם כאלו שלא, ובואו נזכור שדוקטור הו לא הסדרה הכי מוכרת ופופולרית בישראל, אז זה יצוין עכשיו ואולי עוד איזה פעם בכותרת קטנה כזאת כמו ששמת בעמוד הראשי של הבידור, אבל לא יהיה על זה הרבה יותר מזה.
אני לא אומרת להיות נאציים, אבל בואו נתחשב כמה שאפשר. כמו שאנחנו עושים עם כל דבר אחר שאנחנו יכולים. זו דעתי.
אני לא אומרת שלא צריך לסמן ספוילר או לא להתחשב, אני רק אומרת שלדעתי זה קשה מאוד שלא להיתקל בזה, כי כרגע זה בכול חור אפשרי(כמו ששמתי שזה צץ בצד בכתבה בכלל על המלחמה באוקראינה).

למעלה