אני כמובן מגיבה באיחור אופנתי כשהחדשות כבר ישנות
זה בעיקרון האדם האחרון שהייתי מעלה בדעתי שיקבל את התפקיד
נראה שהם עסוקים בלסמן וי על שחקנים מגוונים. היתה אשה, עכשיו שחור, הבא יהיה טרנס אסייתי? אם הם היו אמיצים באמת היו עושים רג'נרציה נוספת לאשה אבל כשזה חד פעמי זה מאבד מהערך שלו. מעניין מה יהיה עם השחקן הזה
אבל זה לחלוטין מעלה לי את הציפיות ואת הרצון לחזור לצפות בסדרה
כנ"ל. זה והחזרה של ראסל טי דיוויס
להמנע מאותה סיבה של כל ספוילר שרוצים להמנע ממנו, כי הכי כיף להיות מופתעים, זה יותר מרגש כשלא יודעים.
נראה לי שזה עובד יותר טוב כשהשחקן פחות מוכר ואז מצפים לדעת מה הוא יביא לתפקיד. ככה הזה היה עם טננט וסמית'. אבל הדוקטורים האחרונים כבר ידועים במידה כזאת או אחרת וזה יוצר מערך ציפיות שונה לחלוטין
ממש! אני חושבת שאני אוהבת אותה בזכות עצמה ולא רק בזכות בעלה
האמת שתכלס זה לא ממש משנה את מי היו מלהקים אני נלהב מאוד לדוקטור החדש הזה בגלל שראסל טי. דייויס אחראי עליו.
אבל אני גם מרגיש אופטימי לגבי הליהוק כי אני בטוח שלראסל הייתה השפעה בליהוק, ואם הוא היה אחראי גם על ליהוק דייויד טננט (שעוד ממש לא היה שם גדול) אז אני בוטח בו.
יחד עם זה זה גם מוזר כי אני מכיר את השחקן טוב מאוד בדמות אחת מסויימת אז קשה לחשוב עליו כמשהו אחר. אבל זה אתגר של כל שחקן.
בדיוק.
אגב, אני יכולה לראות אותו כדוקטור ואפילו דוקטור מגניב וכייפי כמו שצריך להיות
ההנחה שלי הייתה שמבטאים את השם שלו ... אבל זאת טעות. מבטאים את השם שלו
וואלה. אין קשר הגיוני בין הכתיבה וההגייה
*האם זה מוגזם לקוות שהם ילהקו את ... בתור המלווה שלו?
אוו, הלוואי! יהיה מעולה כי הכימיה ביניהם היא אחת הטובות EVER
גם מייב נראה לי. שזה מצחיק כי היא קופי מרגו רובי.
נכון. בעונה הראשונה הייתי בטוחה שזאת אותה שחקנית
כרגע כדי להימנע מהחדשות האלו(מי זה הדוקטור) היית צריך להיתקע בבוקר באי בודד וכול מה שנשאר לך זה להתפלל שלא יעוף לכיוון שלך עיתון.
איכשהו הצלחתי לחמוק מזה
מצד אחד מסכימה איתך, מצד שני יש אנשים מאד מוכשרים בלהיות קלולס, כמו אחותי שלא ידעה שד"ר סטריינג' יהיה בספיידרמן למרות שהוא היה על פוסטרים ענקיים בכל רחבי העיר כולל בתחנת אוטובוס שהיא עומדת בה כל יום, אז לכי תדעי.
טוב, אחותך היא משהו מיוחד
אבל במקרה הזה גם אני לא נחשפתי לידיעה