LeR@nch
Well-known member
לא ניתן יהיה להפעיל תוכנית בסטארט-אובר, לצפות בשידורים קודמים (שבוע אחורה כמו ברוב הממירים) וגם התכנים של קשת יוסרו מהוי.או.די. הכל במטרה שצרכנים יתחברו ל-FreeTV.
לא ניתן יהיה להפעיל תוכנית בסטארט-אובר, לצפות בשידורים קודמים (שבוע אחורה כמו ברוב הממירים) וגם התכנים של קשת יוסרו מהוי.או.די. הכל במטרה שצרכנים יתחברו ל-FreeTV.
מאיפה ההודעה הזאת?
מהפייסבוק של קשתמאיפה ההודעה הזאת?
מוזר ביותר.
וואלה זה נראה דומה לזה שהיה עבור הוט:
ביהמ"ש אסר על HOT להשתמש בתכני קשת בצפייה נדחית באינטרנט
לפי צו המניעה הזמני שהוציא בית המשפט, אסור ל-HOT לעשות שימוש בתכני הטלוויזיה של קשת באמצעות צפייה נדחית (catch up ו-start over) ב-NEXT TVmobile.mako.co.il
מניאקים.לא ניתן יהיה להפעיל תוכנית בסטארט-אובר, לצפות בשידורים קודמים (שבוע אחורה כמו ברוב הממירים) וגם התכנים של קשת יוסרו מהוי.או.די. הכל במטרה שצרכנים יתחברו ל-FreeTV.
גם לא.מניאקים.
מי בכלל צריך אותם חוץ מארץ נהדרת.
עדיין ניתן להקליט אבל נכון?
שותפים למסע!!! אני ממש רוצה שיזכו!!המיני-סדרה/סרט הטלוויזיה הטובים ביותר
כל האור שאיננו רואים
עצבים
דייזי ג'ונס והסיקס
פארגו
שותפים למסע
שיעורים בכימיה
אני בעד רק רוציחות בבניין וכל המועמדויות שלה וגם צריכה לסיים את העונההסדרה הקומית/מוזיקלית הטובה ביותר
בית הספר היסודי אבוט
בארי
הדוב
Jury Duty
רק רוצחים בבניין
טד לאסו
לא ראיתי את הסדרה של ליזי ועדיין אני רוצה שתזכההשחקנית הטובה ביותר במיני-סדרה/סרט טלוויזיה
ריילי קיאו, דייזי ג'ונס והסיקס
ברי לרסון, שיעורים בכימיה
אליזבת' אולסן, אהבה ומוות
ג'ונו טמפל, פארגו
רייצ'ל וייס, תאומות המריבה
אלי וונג, עצבים
אוקייי מה אבל מאט בומר מועמד וג'וני לא? מעליב ממשהשחקן הטוב ביותר במיני-סדרה/סרט טלוויזיה
מאט בומר, שותפים למסע
סאם קלאפלין, דייזי ג'ונס והסיקס
ג'ון האם, פארגו
וודי הרלסון, שרברבי הבית הלבן
דיוויד אוילואו, Lawmen: Bass Reeves
סטיבן יאן, עצבים
לא ראיתי אף אחד ומהקצת שראיתי מאיימי שומר אני לא אוהבת את ההומור שלה אבל היא העלתה מלא פוסטים של תמיכה בישראל אז אני בעדההסטנדאפיסט הטוב ביותר בטלוויזיה
ריקי ג'רבייס
טרבור נואה
כריס רוק
איימי שומר
שרה סילברמן
וונדה סייקס
סדרת הדרמה הטובה ביותר
יורשים
השחקנית הטובה ביותר בסדרת דרמה
שרה סנוק, יורשים
השחקן הטוב ביותר בסדרת דרמה
קירן קאלקין, יורשים
שחקנית הטובה ביותר בסדרה קומית/מוזיקלית
אל פאנינג, קתרינה
שחקנית המשנה הטובה ביותר בטלוויזיה
ג' סמית'-קמרון, יורשים
שחקן המשנה הטוב ביותר בטלוויזיה
מת'יו מקפדיין, יורשים
השחקן הטוב ביותר במיני-סדרה/סרט טלוויזיה
מאט בומר, שותפים למסע
מעניין שהיא עלתה לא מזמן וכבר מועמדת לפרס. לטקס השה יש חוקים אחרים מהאמי, אני מניחה.שותפים למסע!!! אני ממש רוצה שיזכו!!
באיזה פרק את כרגע?אני בעד רק רוציחות בבניין וכל המועמדויות שלה וגם צריכה לסיים את העונה
בעיקר אין יור פייס אנשים מעצבנים שגם היא וגם שרה סילברמן מועמדות!
בקיצור את רוצה שיורשים יזכו?הבחירות שלי
סדרת הדרמה הטובה ביותר
יורשים
השחקנית הטובה ביותר בסדרת דרמה
שרה סנוק, יורשים
השחקן הטוב ביותר בסדרת דרמה
קירן קאלקין, יורשים
שחקנית הטובה ביותר בסדרה קומית/מוזיקלית
אל פאנינג, קתרינה
שחקנית המשנה הטובה ביותר בטלוויזיה
ג' סמית'-קמרון, יורשים
שחקן המשנה הטוב ביותר בטלוויזיה
מת'יו מקפדיין, יורשים
השחקן הטוב ביותר במיני-סדרה/סרט טלוויזיה
מאט בומר, שותפים למסע
זה לגמרי כן מבאס אותי!אבל ברצינות, נגיד בקטגוריה כמו השחקן הדרמטי הכי טוב, זה לא מבאס אותך שרק אחד מהם יכול להיבחר?
כן אני לא יודעת מה החוקים שלהם הם מוזרים יותר, גם מועמדים סרטים שרק יצאו או עוד לא יצאו להפצה רחבה אפילו.מעניין שהיא עלתה לא מזמן וכבר מועמדת לפרס. לטקס השה יש חוקים אחרים מהאמי, אני מניחה.
לא, יש עוד 2 פרקים (כאילו בארהב יש עוד פרק כי יס בפיגור קצת)אגב, הסדרה הזו הסתיימה?
אני חושבת שזה תוכנן מראש כמיני סדרה של עונה אחת.ועוד שאלה, חידשו אותה לעונה נוספת?
8. נשארו לי עוד שניים.באיזה פרק את כרגע? [רק רציחות בבניין]
בייבי בוישחקן המשנה הטוב ביותר בטלוויזיה
בילי קרודאפ, תוכנית הבוקר
אין לו מתחרה שחשוב לי אז מאחלת לך ולו בהצלחה.בייבי בוי
אוי לא !השחקן אנדרה בראוור הלך לעולמו בגיל 61 לאחר מאבק קצר במחלה.
Andre Braugher, Star of Homicide and Brooklyn Nine-Nine, Dead at 61
Emmy-winning actor Andre Braugher, whose illustrious TV career included roles on 'Homicide' and 'Brooklyn Nine-Nine,' has died at the age of 61.tvline.com
מהההההההההה הולטטטטטטט לאאאהשחקן אנדרה בראוור הלך לעולמו בגיל 61 לאחר מאבק קצר במחלה.
Emmy-winning actor Andre Braugher, whose illustrious TV career included roles on 'Homicide' and 'Brooklyn Nine-Nine,' has died at the age of 61.tvline.com
השחקן אנדרה בראוור הלך לעולמו בגיל 61 לאחר מאבק קצר במחלה.
אני לא מאמינההשחקן אנדרה בראוור הלך לעולמו בגיל 61 לאחר מאבק קצר במחלה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.