חחח, זה מזכיר לי שכל כתבה שעולה פה בארץ מתייחסת אל הדוקטור כבתור דוקטור הו (כלומר X ישחק את דוקטור הו), טכנית בסדרה הקלאסית, הדוקטור הראשון הופיע בכתוביות כבתור דוקטור הו אבל זה מצחיק ומעצבן בו זמנית.
אני שמחה שאתה מצליח לגרום לאנשים להכיר את הסדרה גם אם הם לא צופים בה
כמובן שבבריטניה כולם מכירים את דוקטור הו, כשהייתי שם לפני כמה שנים, קניתי מחזיק מפתחות של הטראדיס, עד היום יש לי אותו. חבל לי שאף אחד לא מזהה את הרפרנס.
ועכשיו לשאלה הקריטית
הדוקטור של טום בייקר באמת טוב? בכל מקום אני רוצה שמהללים את הדוקטור שלו. אתה זוכר איך בחרת אילו פרקים לראות? אני מניחה שלבחור באופן אקראי פחות עובד כשיש הרבה פרקים. איך היה לך בהתחלה עם השחור לבן והאפקטים?
וואו, אתה ואח שלי יכולים להיות חברים, חחח. הייתה לו תקופה שהוא ממש אהב את הרפתקאות שרה ג'יין
לגבי טורצ'ווד, אכן מסכימה לגבי העונה 3, עונה שקצת מכניסה להלם. ראית את העונות הראשונות אחרי העונה ה-3?
אני מוכנה לאכול את הכובע בקשר לטורצ'ווד. לפני הרבה זמן רציתי לראות את הסדרה ושיכנעתי את אח שלי לראות איתי אבל זה לא עניין אותי מספיק ונטשתי אותו (לא יפה מצידי), הוא סיים אותה לבד ונהנה. לפני שנתיים, נתתי לה עוד צ'אנס וגיליתי שסתם פסלתי אותה.
נראה לי שהמלוות (סליחה רורי) נוצרו כדי שלקהל יהיה עם מי להזדהות. אתה אוהב את המלוות כי הן יותר relatable?