dilia snake
Well-known member
טריילר לעונה החדשה של הכתר שתעלה בנטפליקס ב-9/11.
(נקודות תפוזיות למי שיצליח לזהות את ג'וני לי מילר בטריילר)
(נקודות תפוזיות למי שיצליח לזהות את ג'וני לי מילר בטריילר)
הבהרה - בבריטניה התוכנית תמשיך להיות משודרת ב-BBC. בשאר העולם, דיסני פלוס.העונות החדשות של דוקטור הו ישודרו החל מהשנה הבאה בדיסני+.
‘Doctor Who’ Moves To Disney+ Outside UK And Ireland Via BBC-Disney Branded Television Partnership
"Doctor Who" is teleporting to Disney+ outside the UK and Ireland ahead of its 60th anniversary and the debut of new episodes next year.deadline.com
צפה בקובץ המצורף 66243
התקווה שלי היא שכחלק מהמהלך יגיעו לדיסני+ עונות ישנות של הסדרה.העונות החדשות של דוקטור הו ישודרו החל מהשנה הבאה בדיסני+.
‘Doctor Who’ Moves To Disney+ Outside UK And Ireland Via BBC-Disney Branded Television Partnership
"Doctor Who" is teleporting to Disney+ outside the UK and Ireland ahead of its 60th anniversary and the debut of new episodes next year.deadline.com
צפה בקובץ המצורף 66243
לא חושב שהעונות הישנות (1963-1989) יהיו בדיסני פלוס. תראה את הציוץ הזה מה-Press Office של ה-BBC.התקווה שלי היא שכחלק מהמהלך יגיעו לדיסני+ עונות ישנות של הסדרה.
נכון שהם אמרו רק שהעונות הבאות יהיו בדיסני+ (מחוץ לUK) אבל אולי עדיין יש משא ומתן על העונות הקודמות. או שפשוט שומרים את זה כהפתעה לעתיד.לא חושב שהעונות הישנות (1963-1989) יהיו בדיסני פלוס. תראה את הציוץ הזה מה-Press Office של ה-BBC.
"דיסני פלוס הוא הבית של העונות הבאות מחוץ לבירטניה ואירלנד"
אני גם יודע שהעונות הקלאסיות נמצאות בשירות סטרימינג בריטי בשם BritBox, אז אולי יש שם עניינים עם זה.
נראה ממש מענין!טריילרים וכאלו
1899
סדרת דרמה מסתורין שמתרחשת באוקיינוס האטלנטי
מהיוצרים של DARK
יוצאת בנטפליקס ב17 לנובמבר
הסדרה בנות לנצח, ששתי עונותיה הראשונות שודרו ב-Peacock, תשוב לעונה שלישית בנטפליקס.
Girls5eva Moving to Netflix for Season 3 After Two Seasons on Peacock
The girl-group comedy 'Girls5eva' is moving to Netflix for Season 3 after two seasons on Peacock — get the details.tvline.com
צפה בקובץ המצורף 66336
הידד!דיסני+ מפתחת סדרת-בת שנייה של וונדהויז׳ן - השחקן פול בטאני צפוי לשוב לגלם את ויז׳ן שינסה להשיב לעצמו את האנושיות והזיכרון בסדרה החדשה Vision Quest.
WandaVision Spinoff With Paul Bettany as Vision in the Works at Disney+
Marvel is developing a 'WandaVision' spinoff for Disney+ with Paul Bettany set to reprise his role as Vision — get the details.tvline.com
צפה בקובץ המצורף 66383
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.