איך יכלת לשכוח כזה מרכיב בסיסי ומאחד באנושותשכחתי שכולכם תינוקות מגודלים.
לא אין בעיה אתם תמשיכו את מלחמה הגיפים המטופשת שלכם שם ודיוני אוף נורמלים נעשה פהעדי עכשיו:
אני מרגישה שאני ממש בחרדה כרגע, משהו כמעט בלתי נסבל. אז כדאי להרגיש קצת יותר טוב, מישהו יכול לספר משהו מצחיק בבקשה? אני זקוקה להסחת דעת.
חמוד, עוזר בהחלט! תודה!
קבלי בדיחות מפגרות (שיכלו להגיע ממוחו הקודח של ניק):
הכי טוב, תמיד מצחיק שם.חמוד, עוזר בהחלט! תודה!
בינתיים אני גם עוברת על השרשור של השאלון, אז זה כבר מעודד.
הנה בדיחה:אני מרגישה שאני ממש בחרדה כרגע, משהו כמעט בלתי נסבל. אז כדאי להרגיש קצת יותר טוב, מישהו יכול לספר משהו מצחיק בבקשה? אני זקוקה להסחת דעת.
אגב, שימי לב שאני לא כתבתי שם הודעה עכשיו
אגב, שימי לב שאני לא כתבתי שם הודעה עכשיו
חחחחחח
כן, דגים זה טעים באופן כלליאתם אוהבים דגים? אני בדיוק מכין את "המתכון הקלאסי שלי". דג אמנון עם פטריות, לימון (סחוט או פלחים, הפעם השפרצתי), טימין, סויה, דבש, פלפל ושמן זית.
אזמין אותך בהזדמנות אם תרצי.כן, דגים זה טעים באופן כללי
אומנם לא יצא לי לאכול אמנון עם דבש, אבל יצא לי לאכול סלמון עם דבש ומאוד אהבתי.
אזמין אותך בהזדמנות אם תרצי.
דגים זה מסריח .אתם אוהבים דגים? אני בדיוק מכין את "המתכון הקלאסי שלי". דג אמנון עם פטריות, לימון (סחוט או פלחים, הפעם השפרצתי), טימין, סויה, דבש, פלפל ושמן זית.
לבריאות, מרבית החברים שלי חושבים כמוך והם לא טבעוניים או צמחוניים. אני סבור אחרת.דגים זה מסריח .
(אני חוגגת היום 19 שנה צמחונות, פשוט תתעלמו)
ליטרלידגים זה מסריח .
שנה הבאה נעשה מסיבה גדולה.(אני חוגגת היום 19 שנה צמחונות, פשוט תתעלמו)
וואו נשמע מעולה!אתם אוהבים דגים? אני בדיוק מכין את "המתכון הקלאסי שלי". דג אמנון עם פטריות, לימון (סחוט או פלחים, הפעם השפרצתי), טימין, סויה, דבש, פלפל ושמן זית.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.