dory30
Well-known member
כאחד שאוהב בשר, אני מנסה ככל יכולתי לשמור על 2-3 פעמים בשבוע לאכול דברים כמו דגים ופסטה. היום אכלתי למשל בערב 2 קציצות פרסה (כרישה) ונודלס כתוספת.וואו נשמע מעולה!
כאחד שאוהב בשר, אני מנסה ככל יכולתי לשמור על 2-3 פעמים בשבוע לאכול דברים כמו דגים ופסטה. היום אכלתי למשל בערב 2 קציצות פרסה (כרישה) ונודלס כתוספת.וואו נשמע מעולה!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחעדי את היית בחלום שלי הלילה:
היינו ליד בניין עם הרבה חדרים (משהו כמו אוניברסיטה או בי"ח) ואנשים בחוץ אמרו לך שטיילור סוויפט נמצאת שם, ואת רצת פנימה כל כך מהר שראו רק את השובל שהשארת כמו דמות מצוירת שאלתי אותם מה מה הם אמרו לך (למרות שניחשתי את התשובה) ואז רצתי אחרייך כי הסתקרנתי גם לראות אותה (בכל זאת סלב-על). אבל כשמצאתי אותך כבר הגעת לחדר שהיא היתה אמורה להיות שם וגילית מאוכזבת שהיא לא, והראיית לי דרך החלון השקוף בדלת של החדר, שהיו בו כל מיני מכונות שהזכירו לי את הגיף הזה ששמת (שהיא רוכבת על מסילה מתחת לבמה) אז אמרתי "אה, זה באמת היה נראה כמו מקום שהיא יכולה להיות בו" (כאילו לצלם בו קליפ).
זהו.
חחחחחחחחחחחחחחחחח צחקתי בקול מהשורה הזאתואת רצת פנימה כל כך מהר שראו רק את השובל שהשארת כמו דמות מצוירת
מבחינתי האימג' שלך הוא של טיילור סוויפט ואף אחד לא יכול לשכנע אותי אחרתחחחחחחחחחחחחחחחחח צחקתי בקול מהשורה הזאת
כיוון שאת מכירה אותי כחזרזיר ורדרד אני באמת דמות מצוירת מבחינתך
את זוכרת איך נראיתי בחלום שלך?
יששש אז אני הכי יפה בעולם אם ככהמבחינתי האימג' שלך הוא של טיילור סוויפט ואף אחד לא יכול לשכנע אותי אחרת
אם זה יהיה חלום צלול אז מבטיחה.חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לונה את מבקשת פעם הבאה לחלום שפגשתי אותה!!
לא!את זוכרת איך נראיתי בחלום שלך?
מבחינתי האימג' שלך הוא של טיילור סוויפט ואף אחד לא יכול לשכנע אותי אחרת
אז איך ידעת שזו היא?
את לא מכירה את זה שבחלום את פשוט יודעת דברים?אז איך ידעת שזו היא?
אז איך ידעת שזו היא?
בדיוק, פשוט ידעתי.את לא מכירה את זה שבחלום את פשוט יודעת דברים?
תודה רבה!
עשינו את הרוב אבל לא מצליחים את "רק הוא לא שמח"
לא אני לא זורם לי היום לא מצליחה הרבה.עשינו את הרוב אבל לא מצליחים את "רק הוא לא שמח"
יכולים לעזור?
חחחחח סרטון מעולה.שלא תתקע לכם חתכה בצל אחרי הצום
הפרלמנט: יום הכיפורים של שאולי וראובן | פיתה על הגז. ופה יש קטעים שלא שודרו: http://www.mako.co.il/tv-parliament/cut-out/Article-de53ce6d14cf831006.htm | By העמותה נגד חשיפת קטינים לזוועות התנ"ך | Facebook
פיתה על הגז. ופה יש קטעים שלא שודרו: http://www.mako.co.il/tv-parliament/cut-out/Article-de53ce6d14cf831006.htmwww.facebook.com
אוףלא אני לא זורם לי היום לא מצליחה הרבה.
זה מצווה לצפות בו ביום כיפור.חחחחח סרטון מעולה.
לא יודעת.אוף
מה לגבי פרי אינדוקציה?
מרגיש לי שחיפוש בגוגל מותר אבל AI זה כבר ממש רמאות.אגב ניסיתי להעזר בai לראשונה בתשחץ והוא היה נוראי. הוא לא הצליח להבין שכשאני אומר שזה חמש אותיות אז זה חייב להיות חמש אותיות.
לא משנה מצאתי.מה זה מלחין שהוחרם בישראל? אני רוצה להגיד וגנר וגם מתאים בשם פרטי אבל יש לי יותר מידי אותיות לשם משפחה.
גם לי. אבל ממילא הסיכוי שהוא יצליח בהגדרה מתחכמת נראה לי מאוד נמוך, ובטח בעברית.מרגיש לי שחיפוש בגוגל מותר אבל AI זה כבר ממש רמאות.
אבל בין חתניםעשינו את הרוב אבל לא מצליחים את "רק הוא לא שמח"
יכולים לעזור?
בדיוק הגעתי לזה גם.אבל בין חתנים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.