🎈🎀🎁🎉שרשור ימי הולדת 2023🎉🎁🎀🎈

didalf

Well-known member
אתן יודעות מה זה אומר...
שצריך לארגן עוד צפייה בברוקלין 99 ושגם אור תצטרף אלינו
אני מידי פעם רנדומלית צופה בפרקים נבחרים כשאני צריכה משהו קצר אהוב וכיפי, אבל הפרקים האלה אף פעם לא היו נבחרים בשבילי.

Lhuna3

Well-known member
חחח
כמה פעמים צפיתם בסדרה?
(מיועד לכל מי שצפה/צפתה בברוקלין)
(לא כולל העונה האחרונה)
3 פעמים.
מייד אחרי הבינג' הראשון התחלתי אותה מחדש בבינג' שני! (הסדרה היחידה שגרמה לי לעשות את זה).
ואח"כ נדמה לי שעשינו פה צפיה משותפת.

keren or5

Well-known member
לונה מזל טוב |גביע||לב||נרות||שי||חיבוק||מזלט||בלון||בלונים||חגיגה|🤡

תמשיכי להיות האדם המעניין והמדהים שאת! תמשיכי להשתתף איתנו בדיונים מרתקים בפורום ולהגן על דמויות שאנשים אחרים לא אוהבים ובכך לגרום לנו לראות דברים מזויות שונות! כל סדרה שאני רואה נהיית יותר כייפית אם את רואה אותה גם. אוהבת אות המון! מאחלת לך את כל האושר בעולם! |חיבוק||חיבוק|

Lhuna3

Well-known member
לונה מזל טוב |גביע||לב||נרות||שי||חיבוק||מזלט||בלון||בלונים||חגיגה|🤡

תמשיכי להיות האדם המעניין והמדהים שאת! תמשיכי להשתתף איתנו בדיונים מרתקים בפורום ולהגן על דמויות שאנשים אחרים לא אוהבים ובכך לגרום לנו לראות דברים מזויות שונות! כל סדרה שאני רואה נהיית יותר כייפית אם את רואה אותה גם. אוהבת אות המון! מאחלת לך את כל האושר בעולם! |חיבוק||חיבוק|
איזו מחמאה מדהימה! :-]:-]:-] תודה! |חיבוק||חיבוק||חיבוק|

didalf

Well-known member
|בלון||שי||בלונים||חגיגה||גאווה||לב||לבצהוב||לבירוק||לבכחול||לבסגול|🤩🥳🥳🥳🎂🍰🎉🎊🎀🎁🎈❤️🧡💛💚💙💜🎂
היום יומולדת לדיקקטור הגדול ומנהלינו היקר והאהוב שאנחנו בכלל בכלל לא רוצים לחבוט בו מידי פעם - ניק @טוני החתול !! שחוגג יומולדת עגול!
אז ניק מה אפשר לאחל לך? בתכלס הצלחת לגרור את הפורום לצפיה משותפת בבאפי אז לדעתי באמת שלא נשאר עוד מה לאחל לך. תתספק במה שהשגת עד כה!
טוב בכל זאת נאחל לך שטום הולנד יגיע לביקור בארץ, יתקל בך ברחוב ויגיע למסקנה שהוא גיי ותחיו באושר ועושר.
שתזכה (טוב שנזכה, זה גם אינטרס שלי) לעוד סדרות להטב"ית רבות וחמודות.
שתקבל ארוחה שווה ליומולדת שתכלול רק בשר.
שתקבל הארכה ליממה לראות את כל המליון סדרות שלך (או לחלופין שתלמד להיות קצת יותר בררן)
ותזכור שגיל זה רק מספר ואתה אולי בן 40 אבל בלב אתה כבר מזמן בן 80.

תודה לך על תרומתך לשגשוג הפורום ולזה שהוא עדיין חי וקיים|חיבוק|
ועל זה שאתה מאד מצחיק אותי גם אם לפעמים בא לי להרביץ לך!
ועל זה שבתוך תוכך אתה כנראה אדם מקסים|לב|

אוהבת|חיבוק||לב|

|בלון||שי||בלונים||חגיגה||גאווה||לב||לבצהוב||לבירוק||לבכחול||לבסגול|🤩🥳🥳🥳🎂🍰🎉🎊🎀🎁🎈❤️🧡💛💚💙💜🎂

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום יומולדת לדיקקטור הגדול ומנהלינו היקר והאהוב שאנחנו בכלל בכלל לא רוצים לחבוט בו מידי פעם - ניק @טוני החתול !! שחוגג יומולדת עגול!
אז ניק מה אפשר לאחל לך? בתכלס הצלחת לגרור את הפורום לצפיה משותפת בבאפי אז לדעתי באמת שלא נשאר עוד מה לאחל לך. תתספק במה שהשגת עד כה!
טוב בכל זאת נאחל לך שטום הולנד יגיע לביקור בארץ, יתקל בך ברחוב ויגיע למסקנה שהוא גיי ותחיו באושר ועושר.
שתקבל הארכה ליממה לראות את כל המליון סדרות שלך (או לחלופין שתלמד להיות קצת יותר בררן)

תודה לך על תרומתך לשגשוג הפורום ולזה שהוא עדיין חי וקיים|חיבוק|
ועל זה שאתה מאד מצחיק אותי גם אם לפעמים בא לי להרביץ לך!
ועל זה שבתוך תוכך אתה כנראה אדם מקסים|לב|

אוהבת|חיבוק||לב|

תודה תודה תודה תודה
על הברכות, המחמאות, הירידות והתמונות

(אם כי מטריד אותי המחשבה שחיפשת תמונה של באפי שקשורה ליום הולדת כי זה סכנת ספויילרים)

אני מרגיש שאני כן נעשה יותר בררן. פשוט ממש לא מספיק.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
(מצחיק כי זה כל כך נכון)

didalf

Well-known member

Lhuna3

Well-known member
:-D:-D צודקת!
:-D:-D:-D

מזל טוב ניק היקר! |חיבוק| 🦚 🥳🥳🥳

מה עוד נשאר להוסיף?
שאנשים יקשיבו לכל ההמלצות שלך ויצפו/יקראו בהן!

(ותענה כבר על שאלון החודש או שניקח את היומולדת שלך בחזרה |שוטר|(אבל הגיל עדיין יעלה))

Lion_Heart

Well-known member
תודה תודה תודה תודה
על הברכות, המחמאות, הירידות והתמונות

(אם כי מטריד אותי המחשבה שחיפשת תמונה של באפי שקשורה ליום הולדת כי זה סכנת ספויילרים)

אני מרגיש שאני כן נעשה יותר בררן. פשוט ממש לא מספיק.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D
(מצחיק כי זה כל כך נכון)
MAZALTOV!!!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
@טוני החתול מזל טוב 🥳🥳
תמשיך לכתוב תגובות מושקעות ולהיות המעריץ הכי גדול של באפי :-]
תודה רבה
ואני שואף שכולנו נהיה מעריצי באפי ביחד.
מזל טוב ניק היקר! |חיבוק| 🦚 🥳🥳🥳

מה עוד נשאר להוסיף?
שאנשים יקשיבו לכל ההמלצות שלך ויצפו/יקראו בהן!
תודה רבה
*שיעול* Jury Duty *שיעול*
(ותענה כבר על שאלון החודש או שניקח את היומולדת שלך בחזרה |שוטר|(אבל הגיל עדיין יעלה))
כן, זה בהתקדמות איטית.
אבל באמת כבר מוגזם.
תודהרבה ;)

keren or5

Well-known member
ניק היקר!
מה אפשר לאחל לאדם שיש לו הכל בעולם? אני לא יודעת, אז מזל שאני לא צריכה לעשות את זה (אין לך הכל בעולם נכון?)
שיהיה המון מזל טוב. הרבה סדרות טובות והרבה חפירות משותפת. הרבה אחיינים ונכדנים (אבל בלי ילדים בכלל!).
הרבה סצנות של אנג'ל בלי חולצה!!

|מזלט||סוכריה||חגיגה||בלון||בלונים||נרות||שי||כתר|🤡🥮🎊🎉💖💖💗💓💞💕💝

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ניק היקר!
מה אפשר לאחל לאדם שיש לו הכל בעולם? אני לא יודעת, אז מזל שאני לא צריכה לעשות את זה (אין לך הכל בעולם נכון?)
שיהיה המון מזל טוב. הרבה סדרות טובות והרבה חפירות משותפת. הרבה אחיינים ונכדנים (אבל בלי ילדים בכלל!).
הרבה סצנות של אנג'ל בלי חולצה!!

|מזלט||סוכריה||חגיגה||בלון||בלונים||נרות||שי||כתר|🤡🥮🎊🎉💖💖💗💓💞💕💝
תודה רבה
אין לי הכל בעולם, אבל עכשיו לפחות יש לי הרבה יותר תמונות של אנג'ל בלי חולצה
|מזיע|

LeAnnDylan

Well-known member
מזל טוב דיקטטור שלנו|עוגה| (זו עוגה שעשויה משניצלים)
מאחלת לך שכל הסדרות ברשימת הסדרות שלך יצבעו באדום.

+אם לעדי מותר למחזר גיפים אז גם לי

למעלה