Aranel Nenharma
Well-known member
אתן יודעות מה זה אומר...חחח האמת אני גם לא, חיפשתי גיפים של ברוקלין 99 + יומולדת והגעתי לזה.
שצריך לארגן עוד צפייה בברוקלין 99 ושגם אור תצטרף אלינו
אתן יודעות מה זה אומר...חחח האמת אני גם לא, חיפשתי גיפים של ברוקלין 99 + יומולדת והגעתי לזה.
אני מידי פעם רנדומלית צופה בפרקים נבחרים כשאני צריכה משהו קצר אהוב וכיפי, אבל הפרקים האלה אף פעם לא היו נבחרים בשבילי.אתן יודעות מה זה אומר...
חחחאתן יודעות מה זה אומר...
(לא כולל העונה האחרונה)חחח
כמה פעמים צפיתם בסדרה?
(מיועד לכל מי שצפה/צפתה בברוקלין)
6 פעמיםחחח
כמה פעמים צפיתם בסדרה?
(מיועד לכל מי שצפה/צפתה בברוקלין)
איזו מחמאה מדהימה! תודה!לונה מזל טוב
תמשיכי להיות האדם המעניין והמדהים שאת! תמשיכי להשתתף איתנו בדיונים מרתקים בפורום ולהגן על דמויות שאנשים אחרים לא אוהבים ובכך לגרום לנו לראות דברים מזויות שונות! כל סדרה שאני רואה נהיית יותר כייפית אם את רואה אותה גם. אוהבת אות המון! מאחלת לך את כל האושר בעולם!
את הדובון השני, כן?
ALSO ADIחחחח היא תכחיש אבל כן.
נההה דילן היא מרשעת וגאה בזה.
דילן היא כמו לחם - קשה מבחוץ ורכה מבפנים.ALSO ADI
לחם מחמצת שנאפה יותר מידי ועכשיו הוא שרוף מבחוץ ודוחה מבפנים אולי.דילן היא כמו לחם - קשה מבחוץ ורכה מבפנים.
תודה תודה תודה תודה
היום יומולדת לדיקקטור הגדול ומנהלינו היקר והאהוב שאנחנו בכלל בכלל לא רוצים לחבוט בו מידי פעם - ניק @טוני החתול !! שחוגג יומולדת עגול!
אז ניק מה אפשר לאחל לך? בתכלס הצלחת לגרור את הפורום לצפיה משותפת בבאפי אז לדעתי באמת שלא נשאר עוד מה לאחל לך. תתספק במה שהשגת עד כה!
טוב בכל זאת נאחל לך שטום הולנד יגיע לביקור בארץ, יתקל בך ברחוב ויגיע למסקנה שהוא גיי ותחיו באושר ועושר.
שתזכה (טוב שנזכה, זה גם אינטרס שלי) לעוד סדרות להטב"ית רבות וחמודות.
שתקבל ארוחה שווה ליומולדת שתכלול רק בשר.
שתקבל הארכה ליממה לראות את כל המליון סדרות שלך (או לחלופין שתלמד להיות קצת יותר בררן)
ותזכור שגיל זה רק מספר ואתה אולי בן 40 אבל בלב אתה כבר מזמן בן 80.
תודה לך על תרומתך לשגשוג הפורום ולזה שהוא עדיין חי וקיים
ועל זה שאתה מאד מצחיק אותי גם אם לפעמים בא לי להרביץ לך!
ועל זה שבתוך תוכך אתה כנראה אדם מקסים
אוהבת
אני מרגיש שאני כן נעשה יותר בררן. פשוט ממש לא מספיק.שתקבל הארכה ליממה לראות את כל המליון סדרות שלך (או לחלופין שתלמד להיות קצת יותר בררן)
תודה תודה תודה תודה
על הברכות, המחמאות, הירידות והתמונות
הסר דאגה מליבך מיחזרתי אותה מהשרשור של שנה שעברה(אם כי מטריד אותי המחשבה שחיפשת תמונה של באפי שקשורה ליום הולדת כי זה סכנת ספויילרים)
צודקת!היום יומולדת לדיקקטור הגדול ומנהלינו היקר והאהוב שאנחנו בכלל בכלל לא רוצים לחבוט בו מידי פעם - ניק @טוני החתול !! שחוגג יומולדת עגול!
אז ניק מה אפשר לאחל לך? בתכלס הצלחת לגרור את הפורום לצפיה משותפת בבאפי אז לדעתי באמת שלא נשאר עוד מה לאחל לך. תתספק במה שהשגת עד כה!
טוב בכל זאת נאחל לך שטום הולנד יגיע לביקור בארץ, יתקל בך ברחוב ויגיע למסקנה שהוא גיי ותחיו באושר ועושר.
שתזכה (טוב שנזכה, זה גם אינטרס שלי) לעוד סדרות להטב"ית רבות וחמודות.
שתקבל ארוחה שווה ליומולדת שתכלול רק בשר.
שתקבל הארכה ליממה לראות את כל המליון סדרות שלך (או לחלופין שתלמד להיות קצת יותר בררן)
MAZALTOV!!!תודה תודה תודה תודה
על הברכות, המחמאות, הירידות והתמונות
(אם כי מטריד אותי המחשבה שחיפשת תמונה של באפי שקשורה ליום הולדת כי זה סכנת ספויילרים)
אני מרגיש שאני כן נעשה יותר בררן. פשוט ממש לא מספיק.
(מצחיק כי זה כל כך נכון)
תודה רבה@טוני החתול מזל טוב
תמשיך לכתוב תגובות מושקעות ולהיות המעריץ הכי גדול של באפי
תודה רבהמזל טוב ניק היקר!
מה עוד נשאר להוסיף?
שאנשים יקשיבו לכל ההמלצות שלך ויצפו/יקראו בהן!
כן, זה בהתקדמות איטית.(ותענה כבר על שאלון החודש או שניקח את היומולדת שלך בחזרה (אבל הגיל עדיין יעלה))
תודהרבהMAZALTOV!!!
תודה רבהניק היקר!
מה אפשר לאחל לאדם שיש לו הכל בעולם? אני לא יודעת, אז מזל שאני לא צריכה לעשות את זה (אין לך הכל בעולם נכון?)
שיהיה המון מזל טוב. הרבה סדרות טובות והרבה חפירות משותפת. הרבה אחיינים ונכדנים (אבל בלי ילדים בכלל!).
הרבה סצנות של אנג'ל בלי חולצה!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.