תודה רבהמזל טוב דיקטטור שלנו (זו עוגה שעשויה משניצלים)
מאחלת לך שכל הסדרות ברשימת הסדרות שלך יצבעו באדום.
+אם לעדי מותר למחזר גיפים אז גם לי
ומחזור זה דבר מאוד חשוב לסביבה, אז כל הכבוד
תודה רבהמזל טוב דיקטטור שלנו (זו עוגה שעשויה משניצלים)
מאחלת לך שכל הסדרות ברשימת הסדרות שלך יצבעו באדום.
+אם לעדי מותר למחזר גיפים אז גם לי
מזל טוב ניק!
היום יומולדת לדיקקטור הגדול ומנהלינו היקר והאהוב שאנחנו בכלל בכלל לא רוצים לחבוט בו מידי פעם - ניק @טוני החתול !! שחוגג יומולדת עגול!
אז ניק מה אפשר לאחל לך? בתכלס הצלחת לגרור את הפורום לצפיה משותפת בבאפי אז לדעתי באמת שלא נשאר עוד מה לאחל לך. תתספק במה שהשגת עד כה!
טוב בכל זאת נאחל לך שטום הולנד יגיע לביקור בארץ, יתקל בך ברחוב ויגיע למסקנה שהוא גיי ותחיו באושר ועושר.
שתזכה (טוב שנזכה, זה גם אינטרס שלי) לעוד סדרות להטב"ית רבות וחמודות.
שתקבל ארוחה שווה ליומולדת שתכלול רק בשר.
שתקבל הארכה ליממה לראות את כל המליון סדרות שלך (או לחלופין שתלמד להיות קצת יותר בררן)
ותזכור שגיל זה רק מספר ואתה אולי בן 40 אבל בלב אתה כבר מזמן בן 80.
תודה לך על תרומתך לשגשוג הפורום ולזה שהוא עדיין חי וקיים
ועל זה שאתה מאד מצחיק אותי גם אם לפעמים בא לי להרביץ לך!
ועל זה שבתוך תוכך אתה כנראה אדם מקסים
אוהבת
תודהמזל טוב ניק!
שתיפגש עם טום הולנד השנה(והוא יעזוב את מה שמה לטובתך).
וכמו כולם, תודה על הפורום. למרות שאתה נודניק וקרצייה.
תודה
היום יומולדת לתינוקת של הפורום והנשמה הכי זקנה בו וגם האדם החמוד והטהור ביותר בפורום האנשים המרושעים שאנחנו - אהובתנו אור @It's Always Sunny
אור היקרה שיהיה לך המון המון המון מזל טוב ויומולדת שמח!!!!!
את באמת מקסימה במיוחד וטובת לב ואני מאחלת לך שתשארי כזאת! את התוספת הכי חדשה לחבורת הווירדוז שלנו ואני מאד שמחה שהצטרפת
מאחלת לך הרבה בריאות, שתצליחי להשיג את מה שאת רוצה, ושלא תאכלי את עצמך כשדברים לא הולכים טוב כי זה בסדר.
שתעשי דברים בקצב שלך ומה שמתאים לך ותהיי מאושרת מזה.
שתמשיכי להקשיב להמלצות הצפיה שלי ושלי בלבד ושלעולם לא תפסיקי להיות אובססיבית למאה כי זה תמיד משמח אותי לראות
מזל טוב
חמודיםהם כולם שמחים שיש לך יומולדת:
תודהמזל טוב אור, (ואח תאום של אור)
ובכל זה בנוסף לכל הברכות שעדי כתבה כי הכל נכון. הייתי יכול להכנס להודעה שלה, להעתיק אותם להודעה שלי ולמחוק אותה מההודעה שלה, אבל זה יקח יותר מידי זמן בשבילי הבוקר כי אני צריך לצאת לעבודה.
תודהHAPPY B-DAY!!!
תודהמזל טוב אור
את אישה מדהימה ומקסימה ואף פעם אל תשכחי את זה
את הבאת הרבה אור אלינו לפורום, לפעמים מרגיש שהוא היה גווע פה בלי השאלות והתהיות המענינות שאת מביאה אלינו
תמשיכי להיות מי שאת כי לפי מה שיצא לנו להכיר אותך את אדם מושלם
תמשיכי להיות אובססית לה-100 ובפעם הבא תבחרי סדרה שגם אני רואה כי אני רוצה להיות אובססית איתך
תודהמזל טוב אור!
תמשיכי להיות חמודה ומקסימה כמו שאת! מאחלת לך הרבה התמכרות לסדרות כיפיות שתאהבי! תמשיכי להיות נשמה זקנה בגוף צעיר. תמשיכי להיות חמודה ורגישה וחברתית. תמשיכי לשאול הרבה שאלות ולגרום לדיונים מעניינים! מאחלת לך המון אושר, שמחה, בריאות, שלא תיקחי ללב יותר מדי דברים, שתמיד יהיה לך כייף ותהני מכל דבר שאת עושה!
תודה רבהאור - השמש שתמיד זורחת
יום הולדת שמח!
אני מצטרפת לכל מילה שכבר נכתבה לך ונותר לי רק להגיד - ממש כיף לי שאת פה!!
מקווה רק שתמשיכי לשאול אותנו פה שאלות, לשתף אותנו ברגשותייך, וכמובן סתם לקשקש. וגם לצפות איתנו בסדרות פה ושם
שיהיה לך בהצלחה בכל דבר שתרצי לעשות בחייך, ותדעי שאת הרבה יותר מוכשרת והרבה יותר חכמה ממה שאת כנראה חושבת על עצמך! באחריות אני אומרת לך, ותאמיני לי כי אני
ומזל טוב!
חחח, אכן הייתה עוגה וגם גלידה תוצרת ביתמזל טוב אור!
מקווה שאת חוגגת כמו שצריך עם מלא עוגות שוות (אל תתפשרי על חצי עוגה יחד עם אח שלך! מגיעה לך עוגה משלך! למעשה, מגיעות לך 25 עוגות משלך! אחת לכל שנה! ואולי גם אחת לשנה הבאה!)
תודה!בכל מקרה, מקווה שהשנה הזאת תהיה הטובה ביותר בחייך עד כה מאחלת לך את כל הדברים הטובים בעולם! (וגם קצת דברים ממוצעים כאלה כדי שתדעי להעריך יותר את הטובים..)
(סורי שאין לי זמן לברכה יותר נורמלית עם גיפים ואימ׳וגים אני צריכה לעבור עכשיו למצב טיסה)
יאיייי תודההיום יומולדת ליקירתנו עם הכינוי הכי מוזר שקיים יעל @Aranel Nenharma שנולדה בשנה הכי חשובה שקיימת!!!!!
גם לך יש טעם לא רע בכלליש לך טעם טוב מאד בחתיכים, סדרות ומחזות זמר ולכן אני מאד אוהבת אותך
אהובישכריס אוונס ישלוף טבעת ובחתונה שלכם לין יעשה ראפ נישואים!
ואוו כן, ולפעמים אני מבואסת שיש שחקנים שרק משחקים בתיאטרון ואתם בטח לא מכירים אותם, יש כל כך הרבה חתיכים ותאימנו או לא יש גם סרייטיםשתזכי לראות את כל מחזות הזמר שתרצי בתקציב בלתי מוגבל!!!!
שכל חתיכי ברודווי יקדישו לך שיר מרגש!
חחחח זה המוטו שלי, לחיות כמו פיל שיכורותמשיכי לכתוב לנו סיפורים הזויים שנשמעים כמו חלום של פיל שיכור
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.