🎈🎀🎁🎉שרשור ימי הולדת 2023🎉🎁🎀🎈

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מזל טוב דיקטטור שלנו|עוגה| (זו עוגה שעשויה משניצלים)
מאחלת לך שכל הסדרות ברשימת הסדרות שלך יצבעו באדום.

+אם לעדי מותר למחזר גיפים אז גם לי
תודה רבה
ומחזור זה דבר מאוד חשוב לסביבה, אז כל הכבוד

dilia snake

Well-known member
|בלון||שי||בלונים||חגיגה||גאווה||לב||לבצהוב||לבירוק||לבכחול||לבסגול|🤩🥳🥳🥳🎂🍰🎉🎊🎀🎁🎈❤️🧡💛💚💙💜🎂
היום יומולדת לדיקקטור הגדול ומנהלינו היקר והאהוב שאנחנו בכלל בכלל לא רוצים לחבוט בו מידי פעם - ניק @טוני החתול !! שחוגג יומולדת עגול!
אז ניק מה אפשר לאחל לך? בתכלס הצלחת לגרור את הפורום לצפיה משותפת בבאפי אז לדעתי באמת שלא נשאר עוד מה לאחל לך. תתספק במה שהשגת עד כה!
טוב בכל זאת נאחל לך שטום הולנד יגיע לביקור בארץ, יתקל בך ברחוב ויגיע למסקנה שהוא גיי ותחיו באושר ועושר.
שתזכה (טוב שנזכה, זה גם אינטרס שלי) לעוד סדרות להטב"ית רבות וחמודות.
שתקבל ארוחה שווה ליומולדת שתכלול רק בשר.
שתקבל הארכה ליממה לראות את כל המליון סדרות שלך (או לחלופין שתלמד להיות קצת יותר בררן)
ותזכור שגיל זה רק מספר ואתה אולי בן 40 אבל בלב אתה כבר מזמן בן 80.

תודה לך על תרומתך לשגשוג הפורום ולזה שהוא עדיין חי וקיים|חיבוק|
ועל זה שאתה מאד מצחיק אותי גם אם לפעמים בא לי להרביץ לך!
ועל זה שבתוך תוכך אתה כנראה אדם מקסים|לב|

אוהבת|חיבוק||לב|

|בלון||שי||בלונים||חגיגה||גאווה||לב||לבצהוב||לבירוק||לבכחול||לבסגול|🤩🥳🥳🥳🎂🍰🎉🎊🎀🎁🎈❤️🧡💛💚💙💜🎂
מזל טוב ניק!

שתיפגש עם טום הולנד השנה(והוא יעזוב את מה שמה לטובתך|מובך|).

וכמו כולם, תודה על הפורום. למרות שאתה נודניק וקרצייה.

|חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |לב||לב||לב||לב||לב||לב||לב||לב||לב||לב||לב||לב|

didalf

Well-known member
היום יומולדת לתינוקת של הפורום והנשמה הכי זקנה בו וגם האדם החמוד והטהור ביותר בפורום האנשים המרושעים שאנחנו - אהובתנו אור @It's Always Sunny
אור היקרה שיהיה לך המון המון המון מזל טוב ויומולדת שמח!!!!!|חיבוק|
את באמת מקסימה במיוחד וטובת לב ואני מאחלת לך שתשארי כזאת! את התוספת הכי חדשה לחבורת הווירדוז שלנו ואני מאד שמחה שהצטרפת|לב|
מאחלת לך הרבה בריאות, שתצליחי להשיג את מה שאת רוצה, ושלא תאכלי את עצמך כשדברים לא הולכים טוב כי זה בסדר.
שתעשי דברים בקצב שלך ומה שמתאים לך ותהיי מאושרת מזה.
שתמשיכי להקשיב להמלצות הצפיה שלי ושלי בלבד ושלעולם לא תפסיקי להיות אובססיבית למאה כי זה תמיד משמח אותי לראות:-D
מזל טוב|חיבוק||לב|

הם כולם שמחים שיש לך יומולדת:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מזל טוב אור, (ואח תאום של אור)
שתהיה לך שנה מצויינת, עם בריאות ובריאות נפשית ונחיתה על כדור הארץ לאחר שהוא היה נטוש למאה שנה.

ובכל זה בנוסף לכל הברכות שעדי כתבה כי הכל נכון. הייתי יכול להכנס להודעה שלה, להעתיק אותם להודעה שלי ולמחוק אותה מההודעה שלה, אבל זה יקח יותר מידי זמן בשבילי הבוקר כי אני צריך לצאת לעבודה.

It's Always Sunny

Well-known member
היום יומולדת לתינוקת של הפורום והנשמה הכי זקנה בו וגם האדם החמוד והטהור ביותר בפורום האנשים המרושעים שאנחנו - אהובתנו אור @It's Always Sunny
אור היקרה שיהיה לך המון המון המון מזל טוב ויומולדת שמח!!!!!|חיבוק|
את באמת מקסימה במיוחד וטובת לב ואני מאחלת לך שתשארי כזאת! את התוספת הכי חדשה לחבורת הווירדוז שלנו ואני מאד שמחה שהצטרפת|לב|
מאחלת לך הרבה בריאות, שתצליחי להשיג את מה שאת רוצה, ושלא תאכלי את עצמך כשדברים לא הולכים טוב כי זה בסדר.
שתעשי דברים בקצב שלך ומה שמתאים לך ותהיי מאושרת מזה.
שתמשיכי להקשיב להמלצות הצפיה שלי ושלי בלבד ושלעולם לא תפסיקי להיות אובססיבית למאה כי זה תמיד משמח אותי לראות:-D
מזל טוב|חיבוק||לב|

תודה |מאוהב||מאוהב|
הם כולם שמחים שיש לך יומולדת:

חמודים :-]

מזל טוב אור, (ואח תאום של אור)
תודה |חיבוק|
ומסרתי לו :-)::-D

ובכל זה בנוסף לכל הברכות שעדי כתבה כי הכל נכון. הייתי יכול להכנס להודעה שלה, להעתיק אותם להודעה שלי ולמחוק אותה מההודעה שלה, אבל זה יקח יותר מידי זמן בשבילי הבוקר כי אני צריך לצאת לעבודה.
:-D:-D:-D

תודה :-):

Aranel Nenharma

Well-known member
מזל טוב אור|בלון|
את אישה מדהימה ומקסימה ואף פעם אל תשכחי את זה
את הבאת הרבה אור אלינו לפורום, לפעמים מרגיש שהוא היה גווע פה בלי השאלות והתהיות המענינות שאת מביאה אלינו
תמשיכי להיות מי שאת כי לפי מה שיצא לנו להכיר אותך את אדם מושלם
תמשיכי להיות אובססית לה-100 ובפעם הבא תבחרי סדרה שגם אני רואה כי אני רוצה להיות אובססית איתך:-D

It's Always Sunny

Well-known member
מזל טוב אור|בלון|
את אישה מדהימה ומקסימה ואף פעם אל תשכחי את זה
את הבאת הרבה אור אלינו לפורום, לפעמים מרגיש שהוא היה גווע פה בלי השאלות והתהיות המענינות שאת מביאה אלינו
תמשיכי להיות מי שאת כי לפי מה שיצא לנו להכיר אותך את אדם מושלם
תמשיכי להיות אובססית לה-100 ובפעם הבא תבחרי סדרה שגם אני רואה כי אני רוצה להיות אובססית איתך:-D
תודה :-]:-):
אם יש סדרה שאת אוהבת, מוזמנת לומר, אני לא צופה בהרבה דברים כרגע.

keren or5

Well-known member
מזל טוב אור!
|ליצן||חיבוק||omg||עוגה||סוכריה||תו||בלון||בלונים||חגיגה||גביע||כתר||נרות||שי|🥳🤡💥🌹🌷🎂🧁🥧🍾🏆🏖️🎁🎊🎉💗💞💝
תמשיכי להיות חמודה ומקסימה כמו שאת! מאחלת לך הרבה התמכרות לסדרות כיפיות שתאהבי! תמשיכי להיות נשמה זקנה בגוף צעיר. תמשיכי להיות חמודה ורגישה וחברתית. תמשיכי לשאול הרבה שאלות ולגרום לדיונים מעניינים! מאחלת לך המון אושר, שמחה, בריאות, שלא תיקחי ללב יותר מדי דברים, שתמיד יהיה לך כייף ותהני מכל דבר שאת עושה! |חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק|

It's Always Sunny

Well-known member
מזל טוב אור!
|ליצן||חיבוק||omg||עוגה||סוכריה||תו||בלון||בלונים||חגיגה||גביע||כתר||נרות||שי|🥳🤡💥🌹🌷🎂🧁🥧🍾🏆🏖️🎁🎊🎉💗💞💝
תמשיכי להיות חמודה ומקסימה כמו שאת! מאחלת לך הרבה התמכרות לסדרות כיפיות שתאהבי! תמשיכי להיות נשמה זקנה בגוף צעיר. תמשיכי להיות חמודה ורגישה וחברתית. תמשיכי לשאול הרבה שאלות ולגרום לדיונים מעניינים! מאחלת לך המון אושר, שמחה, בריאות, שלא תיקחי ללב יותר מדי דברים, שתמיד יהיה לך כייף ותהני מכל דבר שאת עושה! |חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק|
תודה |4U|

Lhuna3

Well-known member
אור - השמש שתמיד זורחת |חיבוק|
יום הולדת שמח!
אני מצטרפת לכל מילה שכבר נכתבה לך ונותר לי רק להגיד - ממש כיף לי שאת פה!! :D :D :D
מקווה רק שתמשיכי לשאול אותנו פה שאלות, לשתף אותנו ברגשותייך, וכמובן סתם לקשקש. וגם לצפות איתנו בסדרות פה ושם :p
שיהיה לך בהצלחה בכל דבר שתרצי לעשות בחייך, ותדעי שאת הרבה יותר מוכשרת והרבה יותר חכמה ממה שאת כנראה חושבת על עצמך! |פטיש| באחריות אני אומרת לך, ותאמיני לי כי אני |אליהו|

ומזל טוב!
:love:🌈🥳🥳🥳🥳🥳🥳🤩

LeAnnDyIan

Well-known member
מזל טוב אור!|בלון|
מקווה שאת חוגגת כמו שצריך עם מלא עוגות שוות (אל תתפשרי על חצי עוגה יחד עם אח שלך! מגיעה לך עוגה משלך! למעשה, מגיעות לך 25 עוגות משלך! אחת לכל שנה! ואולי גם אחת לשנה הבאה!)
בכל מקרה, מקווה שהשנה הזאת תהיה הטובה ביותר בחייך עד כה🙏 מאחלת לך את כל הדברים הטובים בעולם! (וגם קצת דברים ממוצעים כאלה כדי שתדעי להעריך יותר את הטובים..)
(סורי שאין לי זמן לברכה יותר נורמלית עם גיפים ואימ׳וגים אני צריכה לעבור עכשיו למצב טיסה)

It's Always Sunny

Well-known member
אור - השמש שתמיד זורחת |חיבוק|
יום הולדת שמח!
אני מצטרפת לכל מילה שכבר נכתבה לך ונותר לי רק להגיד - ממש כיף לי שאת פה!! :D :D :D
מקווה רק שתמשיכי לשאול אותנו פה שאלות, לשתף אותנו ברגשותייך, וכמובן סתם לקשקש. וגם לצפות איתנו בסדרות פה ושם :p
שיהיה לך בהצלחה בכל דבר שתרצי לעשות בחייך, ותדעי שאת הרבה יותר מוכשרת והרבה יותר חכמה ממה שאת כנראה חושבת על עצמך! |פטיש| באחריות אני אומרת לך, ותאמיני לי כי אני |אליהו|

ומזל טוב!
:love:🌈🥳🥳🥳🥳🥳🥳🤩
תודה רבה ☺️

מזל טוב אור!|בלון|
מקווה שאת חוגגת כמו שצריך עם מלא עוגות שוות (אל תתפשרי על חצי עוגה יחד עם אח שלך! מגיעה לך עוגה משלך! למעשה, מגיעות לך 25 עוגות משלך! אחת לכל שנה! ואולי גם אחת לשנה הבאה!)
חחח, אכן הייתה עוגה וגם גלידה תוצרת בית :-):

בכל מקרה, מקווה שהשנה הזאת תהיה הטובה ביותר בחייך עד כה🙏 מאחלת לך את כל הדברים הטובים בעולם! (וגם קצת דברים ממוצעים כאלה כדי שתדעי להעריך יותר את הטובים..)
(סורי שאין לי זמן לברכה יותר נורמלית עם גיפים ואימ׳וגים אני צריכה לעבור עכשיו למצב טיסה)
תודה! 🤗

didalf

Well-known member
מה זה עוד יומולדת??:-0 כן!!!
היום יומולדת ליקירתנו עם הכינוי הכי מוזר שקיים יעל @Aranel Nenharma שנולדה בשנה הכי חשובה שקיימת!!!!!
מלא מלא מלא מזל טוב שיהיה לך!!!!|חיבוק||לב|
יש לך טעם טוב מאד בחתיכים, סדרות ומחזות זמר ולכן אני מאד אוהבת אותך:-P:
מאחלת לך המון מזל טוב ושמחה וכו' וכ'ו
שכריס אוונס ישלוף טבעת ובחתונה שלכם לין יעשה ראפ נישואים!
שתזכי לראות את כל מחזות הזמר שתרצי בתקציב בלתי מוגבל!!!!
שכל חתיכי ברודווי יקדישו לך שיר מרגש!
ותמשיכי לכתוב לנו סיפורים הזויים שנשמעים כמו חלום של פיל שיכור|לב|
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!|מאוהב|

tumblr_lgqp5lIwgM1qgbabho1_500.gif

keren or5

Well-known member
יעל היקרה!

שיהיה המון מזל טוב! מאחלת לך אושר, בריאות נחת והרבה סדרות כיפיות וטובות! שכל משאלותיך יתגשמו ושלא יהיו יותר דושים מעצבנים בסדרות (ובעולם!)

|חיבוק| 💗|מזלט||עוגה||לבירוק||לבכחול||לבסגול||לבצהוב|💖💘💞💕

1691637497807.jpeg

Aranel Nenharma

Well-known member
היום יומולדת ליקירתנו עם הכינוי הכי מוזר שקיים יעל @Aranel Nenharma שנולדה בשנה הכי חשובה שקיימת!!!!!
יאיייי תודה
חחחח אפילו אני לא זוכרת את מקור הכינוי, כל כך ישן
1989 RULE!!!!
יש לך טעם טוב מאד בחתיכים, סדרות ומחזות זמר ולכן אני מאד אוהבת אותך:-P:
:love: גם לך יש טעם לא רע בכלל
שכריס אוונס ישלוף טבעת ובחתונה שלכם לין יעשה ראפ נישואים!
אהובי|מאוהב|
שתזכי לראות את כל מחזות הזמר שתרצי בתקציב בלתי מוגבל!!!!
שכל חתיכי ברודווי יקדישו לך שיר מרגש!
ואוו כן, ולפעמים אני מבואסת שיש שחקנים שרק משחקים בתיאטרון ואתם בטח לא מכירים אותם, יש כל כך הרבה חתיכים ותאימנו או לא יש גם סרייטים
ותמשיכי לכתוב לנו סיפורים הזויים שנשמעים כמו חלום של פיל שיכור|לב|
חחחח זה המוטו שלי, לחיות כמו פיל שיכור

למעלה