🎈🎀🎁🎉🥳שרשור ימי הולדת 2024🥳🎉🎁🎀🎈

LeAnnDylan

Well-known member
אוי איך פיספסתי שני ימי הולדת :-(
אור ויעל אני מקווה ששתיכן חגגתן כמו שצריך ושלמרות המצב הייתן מוקפות באנשים שאתן אוהבות ובמלא עוגות שוות!!
מאחלת לכן את כל הטוב שבעולם (בכל הטוב אני מתכוונת לזה שיהיה לכן זמן אלינו כי לאחרונה אתן מפקירות [במיוחד את יעל!] וזה פחות זורם לנו)
הלוואי והשנה הזאת תהיה הטובה ביותר עד כה שתזכו לחגוג עוד מלא ימי הולדת (איתנו!) וששנה הבאה נצחק כבר על ימי החוסר וודאות האלה ונסתכל לאחור ונגיד שזו הייתה שנה מלאה בחוויות חיוביות|הלוואי||לב||חיבוק||4U|

didalf

Well-known member
|בלון||שי||בלונים||חגיגה||גאווה||לב||לבצהוב||לבירוק||לבכחול||לבסגול|🤩🥳🥳🥳🎂🍰🎉🎊🎀🎁🎈❤️🧡💛💚💙💜|בלון||שי||בלונים||חגיגה||גאווה||לב||לבצהוב||לבירוק||לבכחול||לבסגול|🤩🥳🥳🥳🎂🍰🎉🎊🎀🎁🎈

היום יומולדתתת לאחת והיחידה (למרות שיש לה פיצול אישיות) @LeAnnDyIan @LeAnnDylan הדה דילן!!
(טכנית בארה"ב עוד לא התחלף היום, רק ב10 בבוקר אצלנו אבל אני לא אהיה זמינה לשלוח את זה בבוקר)

הדה דילן היקרה מלא מלא מזל טוב שיהיה לך ויומולדת שמח!
מקווה שאת חוגגת כמו שצריך (למרות שמשומה החלטת שבא לך באולינג) ושהשקיעו בך בעוגת גבינה איכותית וטעימה.🍰
מאחלת לך אושר ועושר (את צריכה את זה עם כל ההופעות האלה) והרבה בריאות, ושלעולם לא יגמרו לך סיפורי דילן ההזויים והמצחיקים.
לשנה עם מלא הופעות של ליאן וגם של כל הזמרות האחרות שלך ושכולם יוציאו אלבומים טובים שתאהבי.🎶
שדרו תזמין אותך כבר לתוכניתתתתת ותיתן לך חיבוק גדול!!
שכל הסדרות שלך יוציאו עונות משובחות!
ושאולי אולי נצליח למצוא סדרה משותפת לאהוב ואפילו להסכים על הדמויות בה:-D
בעבר הייתי מאחלת לך שהסיהוקס יזכו בסופרבול אבל מעכשיו זה בעיה... טוב יודעת מה ניצחנו שנתיים רצוף אז יאללה ניתן לך, שהסיהוקס יזכו בסופרבול!🏈💙💚
ושתזכי בכל המדליות הוירטואליות בעולם!!🥇

אוהבת מלא מלא ויומולדת שמח ופורח!!

dylan24_3.gif
dylan24_4.gif dylan24_2.gif
dylan24.gif dylan24_1.gif dylan24_6.gif dylan24_5.gif

|בלון||שי||בלונים||חגיגה||גאווה||לב||לבצהוב||לבירוק||לבכחול||לבסגול|🤩🥳🥳🥳🎂🍰🎉🎊🎀🎁🎈❤️🧡💛💚💙💜|בלון||שי||בלונים||חגיגה||גאווה||לב||לבצהוב||לבירוק||לבכחול||לבסגול|🤩🥳🥳🥳🎂🍰🎉🎊🎀🎁🎈

LeAnnDyIan

Well-known member

היום יומולדתתת לאחת והיחידה (למרות שיש לה פיצול אישיות) @LeAnnDyIan @LeAnnDylan הדה דילן!!
😍😍😍😍😍😍😍😍
(טכנית בארה"ב עוד לא התחלף היום, רק ב10 בבוקר אצלנו אבל אני לא אהיה זמינה לשלוח את זה בבוקר)
בסדר היום זה התאריך העברי שלי אז גם תופס:-D
הדה דילן היקרה מלא מלא מזל טוב שיהיה לך ויומולדת שמח!
מקווה שאת חוגגת כמו שצריך (למרות שמשומה החלטת שבא לך באולינג)
חח לא, הבאולינג זה רק עם האנשים מהעבודה כי אני לא באמת רוצה לבלות איתם אבל הבוסים רוצים לחגוג לי אז במקום ארוחת שישי אנחנו נלך לבאולינג.
ושהשקיעו בך בעוגת גבינה איכותית וטעימה.🍰
חח בדיוק מישהי מהעבודה הביאה לי עוגה מהצ׳יזקייק פקטורי וגיפט קארד לשם למקרה ״שלא תאהבי את העוגה שהבאתי לך״ (אחרי שהיא שאלה אותי אתמול מה העוגה שאני הכי אוהבת שם😂)
מאחלת לך אושר ועושר (את צריכה את זה עם כל ההופעות האלה) והרבה בריאות, ושלעולם לא יגמרו לך סיפורי דילן ההזויים והמצחיקים.
אני באמת צריכה עושר כי אני ענייה עכשיו ויש מלא דברים שאני רוצה ללכת אליהם😩
ואל תדאגי, סיפורים תמיד יש😂
לשנה עם מלא הופעות של ליאן
יש ליאן שבוע הבא😍🥳
וגם של כל הזמרות האחרות שלך ושכולם יוציאו אלבומים טובים שתאהבי.🎶
אמן כן יהי רצון|חרדי|
שדרו תזמין אותך כבר לתוכניתתתתת ותיתן לך חיבוק גדול!!
חברה שלי בדיוק אמרה אתמול (על סלב אחרת שהיא אוהבת) ״אני רוצה להיות כל כך קרובה אליה שהיא תיתן לי קוביד״😂 אז פחות בא לי קורונה אבל כן😂
שכל הסדרות שלך יוציאו עונות משובחות!
וואי כן
ושאולי אולי נצליח למצוא סדרה משותפת לאהוב ואפילו להסכים על הדמויות בה:-D
זה לא אשמתי שאת מסרבת לראות מבוקש לחקירה😂
בעבר הייתי מאחלת לך שהסיהוקס יזכו בסופרבול אבל מעכשיו זה בעיה... טוב יודעת מה ניצחנו שנתיים רצוף אז יאללה ניתן לך, שהסיהוקס יזכו בסופרבול!🏈💙💚
אני מוכנה להתפשר על להיות במשחק בית שלהם🙏
ושתזכי בכל המדליות הוירטואליות בעולם!!🥇
כן!!!!!😍😍😍😍😍
אוהבת מלא מלא ויומולדת שמח ופורח!!
אצלי הכל מת אבל תודה😘😘😘😘
כל האהובים שלי😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
תודה פליימקיפה שלי😘🥰😘🥰

Lhuna3

Well-known member
דילן היקרה מזל טוב!!
🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

איזה כיף לנו שאת פה!!
אמנם לא בגופך אבל באינטרנטיותך (ולכן את עלולה להיות היחידה בפורום שתשרוד את המלחמה הזאת, ואם זה יקרה אנחנו מצפים ממך לפתוח כל חודש שרשור סיכום לזיכרנו + שאלון כי המסורת חייבת להשמר!)

שיהיה לך יומולדת כיפי + באולינג + עוגות + ארוחה מעולה,
ושתשברי את שיא העולם בלהספיק הכי הרבה הופעות מוזיקה בחיים (אם עוד לא שברת אותו)!
שתפגשי את כל הסלבריטיז החמודים שאת אוהבת ושהם יאהבו אותך בחזרה (כי מה יש לא לאהוב?! 🥰)
שיהיו לך תמיד הבוסים הכי חמודים ונדיבים בעולם! :-D
והמון סיפורים מוצלחים לספר לנו!
והמון כלבים מתוקים בבית שאת מעמידה פנים שאת לא אוהבת |יעני|

ושעונה 4 של תוכנית הבוקר תהיה מעולה ומרגשת ויהיה בה הרבה רגעים כמו זה:
1727352852741.jpeg
(אני יודעת שכבר לא יהיה אבל מותר לחלום...)

ובקיצור תמשיכי להיות המלאך שאת על פני האדמה (אני יודעת שתכחישי אבל זה לא יעזור לך) |לב|
ולבדר אותנו ואת שאר העולם שמסביבך!
|חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק|

didalf

Well-known member
בסדר היום זה התאריך העברי שלי אז גם תופס:-D
אה יופי!
אה כן את בגיל הזה שכל 19 שנה זה מתאחד:-D

חח לא, הבאולינג זה רק עם האנשים מהעבודה כי אני לא באמת רוצה לבלות איתם אבל הבוסים רוצים לחגוג לי אז במקום ארוחת שישי אנחנו נלך לבאולינג.
טוב תהני (תנצחי)

חח בדיוק מישהי מהעבודה הביאה לי עוגה מהצ׳יזקייק פקטורי וגיפט קארד לשם למקרה ״שלא תאהבי את העוגה שהבאתי לך״ (אחרי שהיא שאלה אותי אתמול מה העוגה שאני הכי אוהבת שם😂)
טוב מאד
אני באמת צריכה עושר כי אני ענייה עכשיו ויש מלא דברים שאני רוצה ללכת אליהם😩
אני יודעת, הברכות שלי לעניין
ואל תדאגי, סיפורים תמיד יש😂
הכי חשוב:-D
יש ליאן שבוע הבא😍🥳
ייאאא יאייייי

חברה שלי בדיוק אמרה אתמול (על סלב אחרת שהיא אוהבת) ״אני רוצה להיות כל כך קרובה אליה שהיא תיתן לי קוביד״😂 אז פחות בא לי קורונה אבל כן😂
יאא אני מאמצת את זה אני גם רוצה להיות קרובה ככה לטיילור והארי:-D מוכנה לספוג קורונה בשבילם.

זה לא אשמתי שאת מסרבת לראות מבוקש לחקירה😂
וואי דווקא הייתה לי ממש כן כוונה לראות זה לא אשמתי שאין בשומקום!!
אני מוכנה להתפשר על להיות במשחק בית שלהם🙏
טוב אז שתהיי במשחק בית של הסיהוקס אמן💚💙

אצלי הכל מת אבל תודה😘😘😘😘
:-D

אמנם לא בגופך אבל באינטרנטיותך (ולכן את עלולה להיות היחידה בפורום שתשרוד את המלחמה הזאת, ואם זה יקרה אנחנו מצפים ממך לפתוח כל חודש שרשור סיכום לזיכרנו + שאלון כי המסורת חייבת להשמר!)
חחחחחחחחחח היא תצטרך לענות על השאלון כמה פעמים בסגנון של כל אחד מאיתנו:-D

LeAnnDyIan

Well-known member
דילן היקרה מזל טוב!!
🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

איזה כיף לנו שאת פה!!
חח תודה רבה ואני מאוד מקווה שזה לא יקרה כי אני לא בטוחה שאני אוכל לענות על השאלון בתור ליון או להמציא מספיק שמות של ספרים כדי לענות בשם עדי חו״ס.
במקסימום אני יכולה לענות בשם עדימון😂
שיהיה לך יומולדת כיפי + באולינג + עוגות + ארוחה מעולה,
ושתשברי את שיא העולם בלהספיק הכי הרבה הופעות מוזיקה בחיים (אם עוד לא שברת אותו)!
אכן היה יומולדת כיפי. באולינג זה מחר, אבל היום היו עוגות, ארוחות וטיולים בטבע.
לא חושבת שאני קרובה לשבור את השיא הזה אבל זו בהחלט מדליה וירטואלית שאשמח להשיג😅
שתפגשי את כל הסלבריטיז החמודים שאת אוהבת ושהם יאהבו אותך בחזרה (כי מה יש לא לאהוב?! 🥰)
😭😍♥️
שיהיו לך תמיד הבוסים הכי חמודים ונדיבים בעולם! :-D
חשוב😂
והמון סיפורים מוצלחים לספר לנו!
והמון כלבים מתוקים בבית שאת מעמידה פנים שאת לא אוהבת |יעני|
די נו, אני מוכנה לתרום לך כמה😂
למעשה היום בבוקר בת דודה שלי עשתה לי פייסטיים והראתי לבן שלה (בן 5) את כל הכלבים שהיו לי בבית באותו זמן (בקטנה, רק 7) ואמרתי לו שיבחר איזה מהם שהוא רוצה. שאני אשלח לו במתנה😂😂😂 (הוא בחר את דייזי אם זה מענין מישהו😂)

ושעונה 4 של תוכנית הבוקר תהיה מעולה ומרגשת ויהיה בה הרבה רגעים כמו זה:
צפה בקובץ המצורף 117445
(אני יודעת שכבר לא יהיה אבל מותר לחלום...)
אמן כן יהי רצון|חרדי|
ובקיצור תמשיכי להיות המלאך שאת על פני האדמה (אני יודעת שתכחישי אבל זה לא יעזור לך) |לב|
ולבדר אותנו ואת שאר העולם שמסביבך!
|חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק|
תודה😘😍♥️

LeAnnDyIan

Well-known member
אה יופי!
אה כן את בגיל הזה שכל 19 שנה זה מתאחד:-D
כן אבל זה התפספס ביום משום מה😂
יואו שנה שעברה העברי יצא לי ב-8 לספטמבר וכפיתי על חברה שלי שתיקח אותי לאיזה בר להשתכר לכבוד היומולדת העברי שלי. והיא אמריקאית אז היא לא כל כך מבינה את הקונספט של תאריך עברי אז השנה ב-8 לספטמבר היא שולחת לי הודעה ״יום הולדת יהודי שמח״ עכשיו לכי תסבירי לה שהשנה זה בתאריך אחר…🙈
טוב תהני (תנצחי)
ברור שאנצח! גם אם אצטרך ללכת ולבעוט בפינים בעצמי😂 אני לא מפחדת לרמות!!😂😂
יאא אני מאמצת את זה אני גם רוצה להיות קרובה ככה לטיילור והארי:-D מוכנה לספוג קורונה בשבילם.
:-D:-D
וואי דווקא הייתה לי ממש כן כוונה לראות זה לא אשמתי שאין בשומקום!!
הצעתי לך את שירותי הפריים שלי וסירבת😤
טוב אז שתהיי במשחק בית של הסיהוקס אמן💚💙
אאאאאאאאאאאאאאמן!!! |הלוואי||הלוואי||הלוואי|
(זו השאיפה הכי גדולה שלי כרגע. יותר מלראות את דרו בתוכנית שלה)
חחחחחחחחחח היא תצטרך לענות על השאלון כמה פעמים בסגנון של כל אחד מאיתנו:-D
טוב, אנחנו כבר יודעת שאני מאוד טובה בלדבר עם עצמי כי זה בונה אישיות.
אולי זו תהיה ההזדמנות שלי לבנות גם לחלק מכם אישיות שתמצא חן בעיניי😂😂

didalf

Well-known member
במקסימום אני יכולה לענות בשם עדימון😂
חחחחחח "טיילור הארי טיילור טיילור הארי" סוף:-D

אכן היה יומולדת כיפי. באולינג זה מחר, אבל היום היו עוגות, ארוחות וטיולים בטבע.
אוו נשמע נחמד.
טיולים בטבע? מה את אני?
עריכה: ראיתי באינסטוש. יפה מאד, נראה כיף, את אכן אני.

יואו שנה שעברה העברי יצא לי ב-8 לספטמבר וכפיתי על חברה שלי שתיקח אותי לאיזה בר להשתכר לכבוד היומולדת העברי שלי. והיא אמריקאית אז היא לא כל כך מבינה את הקונספט של תאריך עברי אז השנה ב-8 לספטמבר היא שולחת לי הודעה ״יום הולדת יהודי שמח״ עכשיו לכי תסבירי לה שהשנה זה בתאריך אחר…🙈
:-D:-D:-D

ברור שאנצח! גם אם אצטרך ללכת ולבעוט בפינים בעצמי😂 אני לא מפחדת לרמות!!😂😂
כמובן

הצעתי לך את שירותי הפריים שלי וסירבת😤
אוף כי אני רוצה שזה יהיה אצלי!

(זו השאיפה הכי גדולה שלי כרגע. יותר מלראות את דרו בתוכנית שלה)
:-0
אולי זו תהיה ההזדמנות שלי לבנות גם לחלק מכם אישיות שתמצא חן בעיניי😂😂
יאללה את את מתה עלינו:-D

נערך לאחרונה ב:

keren or5

Well-known member

@LeAnnDyIan

המון מזל טוב! יום הולדת שמח! |עוגה||חגיגה||בלונים||בלון||נרות||שי|
סליחה על האיחור |מובך|
הנה כמה גיפים כפיצוי

didalf

Well-known member

יומולדת יומולדת יומולדת הנה בא והיום עדי|נחש| @dilia snake @dilly snake גדלה בשנה (ופיתחה פיצול אישיות על הדרך).
עדי מלכת הספרים של הפורום שגורמת לכולנו להראות טיפשים שיהיה לך מלא מלא מזל טוב|חיבוק|
אמנם הטיול שלך התבטל אבל אני מקווה שעדיין תמצאי דרך לחגוג אולי ביקב מקומי עם הרבה יין שישמח לבב אנוש|יין|
שתצליחי לקרוא את כל הספרים בעולם|ספר|
שכל סדרות המשטרה יהיו או ממש טובות או ממש מפגרות שיהיה ראנט יפה לכתוב עליהן|שוטר|
שהסדרה שעושים לדרדוויל תהיה טובה והוא לא תמיד יהיה לבוש בה:-P:

מזל טוב|חיבוק||חיבוק|

dilly snake

Active member
יומולדת יומולדת יומולדת הנה בא והיום עדי|נחש| @dilia snake @dilly snake גדלה בשנה (ופיתחה פיצול אישיות על הדרך).
תודה!!|לב|
אמנם הטיול שלך התבטל אבל אני מקווה שעדיין תמצאי דרך לחגוג אולי ביקב מקומי עם הרבה יין שישמח לבב אנוש|יין|
הייתי אמורה להיות עכשיו בסיור של שמן זית ואז להמשיך ליקב!! ואם לא מספיק שבת זה יום כיפור!
אבל כן, לא חסר פה יין טוב ונלך לחגוג כמו שצריך שיירגע קצת|זר|
שכל סדרות המשטרה יהיו או ממש טובות או ממש מפגרות שיהיה ראנט יפה לכתוב עליהן|שוטר|
אני יכולה לכתוב ראנט גם על יצירות מופת. רק תני לי להכנס למצב רוח המתאים:-D.
שהסדרה שעושים לדרדוויל תהיה טובה והוא לא תמיד יהיה לבוש בה:-P:
אמן!!!!!!!!

|לב||לב||לב||לב||לב||לב||לב||לב||לב||לב||לב||לב||לב||לב|

Lhuna3

Well-known member
מזל טוב לעדי|נחש| שלנו, ה|נחש| הכי חמוד בעולם!
🥳 🥳 🥳 🥳 🥳

איזה כיף לנו שאת פה, וכמה חששנו כשנעלמת פתאום בגלל השיגעונות של תפוזבל!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

מאחלת לך גם אני עוד הרבה טיולים וטיסות שלא יתבטלו, אינסוף ספרים לקרוא, והכי חשוב הרבה יין טוב!

וכמובן כמובן סדרות בכיכובו של הבעל (שפתאום אני מסתכלת על הגיפים שעדי|חזיר| הביאה ומבינה למה התחתנת איתו!)
הו וואו |מאוהב|
1728554313713.png

dilly snake

Active member
איזה כיף לנו שאת פה, וכמה חששנו כשנעלמת פתאום בגלל השיגעונות של תפוזבל!
איזה כיף שאני פה!! אני כ"כ אוהבת את כולכם.
וכמובן כמובן סדרות בכיכובו של הבעל (שפתאום אני מסתכלת על הגיפים שעדי|חזיר| הביאה ומבינה למה התחתנת איתו!)
התחתנו כי ראיתי ראיונות איתו והאיש היה גולדן רטיבר בגלגול הקודם |לב| |לב| ומי לא רוצה לבלות את שארית חייה עם גולדן רטיבר?

תודה|לב||לב||לב||לב||לב||לב||לב||לב||לב||לב|

didalf

Well-known member
הייתי אמורה להיות עכשיו בסיור של שמן זית ואז להמשיך ליקב!! ואם לא מספיק שבת זה יום כיפור!
באסוש:-( לאן היית אמורה לטוס?
אבל כן, לא חסר פה יין טוב ונלך לחגוג כמו שצריך שיירגע קצת|זר|
יופי

אני יכולה לכתוב ראנט גם על יצירות מופת. רק תני לי להכנס למצב רוח המתאים:-D.
כל עוד זה לא משהו שאני אוהבת תתפרעי:-D

מקווה שנצליח לנסוע בנובמבר.
|הלוואי||הלוואי||הלוואי|
:-D:-D

dilly snake

Active member
למעלה