הודעה שאני לא רואה
זכור לי באמת שהייתה לו איזה סדרה לא חשובה שבכלל אולי לא הייתה אף פעםמת'יו פוקס ששיחק את צ'ארלי סלינג'ר בשולחן לחמישה וגם שיחק בעוד סדרה לא חשובה.
בגלל זה הזמנתי את עדי נחש ודילן. חשבתי שאחת מהן תביא את הגאולה... אבל עדי נחש נגד החפצה ודילן נעלמת לנוטום אליס
דילן ידועה כאדם שמרני שלא מחפיצה אנשים ורק רואה את היופי הפנימי של האדם, לא?בגלל זה הזמנתי את עדי נחש ודילן. חשבתי שאחת מהן תביא את הגאולה... אבל עדי נחש נגד החפצה ודילן נעלמת לנו
מאוהבת בה!! אשתידילן ידועה כאדם שמרני שלא מחפיצה אנשים ורק רואה את היופי הפנימי של האדם, לא?
את האמת? השרשור הזה צילק אותי נפשית עם כמות האנשים ה.. איך נאמר את זה בצורה לא מעליבה - לא נעימים לי בעין, אז אפילו לא עברתי על רובו וכשפירסמתי את נשותיי הלכתי על כאלה שאני יודעת שאחרים לא יפרסמו. הייתי בטוחה שטום אליס כבר פורסם בשלב ההוא. אבל זה בהחלט ביזיון שהיינו צריכים להגיע עד לעמוד 9 בשביל שזה יקרה.בגלל זה הזמנתי את עדי נחש ודילן. חשבתי שאחת מהן תביא את הגאולה... אבל עדי נחש נגד החפצה ודילן נעלמת לנו
מאוהבת בה!! אשתי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.