את צריכה לקרוא את החוקים כדי לדעת אם את עוברת משהו מהםאבל כדי שניק לא יתעצבן שעוברים על החוקים- היא גם שחקנית.
3. דבר שלישי - כמו פעם קודמת אני ארשה לשים גם אנשים שהם לא שחקנים/ות (אבל עדיין הדגש הוא על שחקנים/ות
לא ידעתי שלסטיבן ספילברג יש בת שחקניתג'סיקה קאפשו
אריזונה מהאנטומיה של גריי. האישה והגלגליות והבת של סטיבן ספילברג.
בהחלט איזון חשובאני אתרום כמה מנשותיי כדי לאזן את כל הטסטוסטרון.
טכנית היא בת מנישואים. אבל הוא גידל אותה כמו הבת שלו אז מבחינתי הוא אבא שלה.לא ידעתי שלסטיבן ספילברג יש בת שחקנית
בתאכלס לא קראתי אבל זה היה נשמע כמו איזה חוק שמתאים לך לקבוע.את צריכה לקרוא את החוקים כדי לדעת אם את עוברת משהו מהם
נכון, אבל יצא לי לראות את אחד הסרטונים שלה השבוע והפסקתי אחרי כמה שניות כי היא נשמעה כמו מורה זועפת ולא בקטע מגניב. המימיקה כולה היתה לא נעימה אפילו לי כישראלית.בל מה שאפילו יותר סקסי בה מאשר המראה שלה, זו האהבה שלה למדינת ישראל וההסברה שלה בעולם שאין שניה לה
אבל נראה לי שאפשר. ההתמקדות היא באנשי טלוויזיה אבל נראה לי שאפשר לחרוג(ראיתם איך מצאתי דרך לעקוף את החוקים ולשים גם את ליאן)
אני לא ידעתי שאריזונה היא הבת שלולא ידעתי שלסטיבן ספילברג יש בת שחקנית
כן, שמעתי עליה לא מזמן...יש לו עוד בת (מאומצת) שגם היא שחקנית (אם אתה מחשיב סרטי מבוגרים בלי עלילה למשחק,
כן, הוא חתיך. הם כבר המון זמן ביחד חמסה חמסה.טוב, נשים גם תמונה שלה עם אדי סיבריאן. גם כי הם זוג יפה, וגם כי הוא חתיך בפני עצמו ומגיע לו להיות בשרשור הזה.
כן, אני יודעת לאיזה סרטון את מתכוונת, ואת צודקת היא בהחלט נשמעה זועפת. מסכנה, עיצבנו לה את החיים כל הטרולים האינטרנטיים. האמת שאני גם נתקלת בכל השקרים ותיאוריות קונספירציה שטרולים מעלים באינטרנט ולמרות שלרוב אני טובה בלא לתת לזה להוציא אותי מדעתי, באותו שבוע זה באמת כבר היה בלתי נסבל, וגם אני מצאתי את עצמי רבה עם לא מעט אידיוטים. אבל גם מאז שהיא שיחררה את הספר שלה בחודש שעבר, בכלל נפלו עליה מיליוני טרולים אז זה היה נשמע קצת עצבני אבל בתאכלס כל מילה שלה בסלע. ובאופן כללי היא תמיד מדברת לענין והסרטונים שהיא מעלה או הנאומים שהיא נושאת מאוד אינפומטיביים ונוגעים בשורש הבעיה. כלומר, היא לא משננת את המנטרה הקבועה של ישראלים ברשת של "הם התחילו אנחנו יותר מסכנים כי אנחנו חיים במקלטים" שלא משנה כמה היא נכונה, ברגע שהם מעלים יותר תמונות מזויפות של ילדים סורים מדממים, תמיד יצדדו בהם יותר. והיא גם לא היפית סטייל גל גדות או בר רפאלי של "שלום שמחה ואהבה לכולם", שזה אחד הדברים שאני הכי אוהבת בה. אני אומנם לא מסכימה עם הדעות הפוליטיות שלה אבל אני בהחלט מכבדת את הדעות שלה ואת השירות ההסברתי שלה למדינת ישראל.נכון, אבל יצא לי לראות את אחד הסרטונים שלה השבוע והפסקתי אחרי כמה שניות כי היא נשמעה כמו מורה זועפת ולא בקטע מגניב. המימיקה כולה היתה לא נעימה אפילו לי כישראלית.
מותר להגיב, אני חושבת שניק רק התכוון שלא להעלות תמונות נוספות של מישהו בתגובה למישהו אחר, אלא בתגובה חדשה (כי בפורום הישן היה כאילו תת-שרשור לכל שחקן/ית ופה אי אפשר.
כמובן שמותר להגיב. אני בעצמי הגבתי. אבל באמת כמו שאנחנו עושים כאן זה הכי טוב.
בקיצור המסקנה היא שאני צריכה לעבוד על הבנת הנקרא שלילא צריך רק חדשים, אמרתי גם שחשוב לשים ישנים כי התמונות מהשרשורים הישנים נמחקו (לפחות נראה לי)
מה עוצר בעדך?תכלס לא שמתי מספיק תמונות חדשות של טום
גם אני לא! מזל שתיקנתי את המצב, צַדֶּקֶת שכמותיאני לא יודע איך הוא עלה רק בעמוד 4
[future man] העונה האחרונה היתה ממש גרועה, וגם זו שלפניה כבר התחילה לאבד את זה. אבל טייגר ו-וולף נשארו מעוליםדי ירד לי מהסדרה בעקבות העונה האחרונה והבעייתית
עכשיו זה תמונות של גבר שמותר לפנטז עליוהחופש הקצר עומד להגמר
אז הנה עוד קצת טום הולנד
כמו עם דילן אני צריך לכוון אותך לקרוא את כללי השרשור בשתי ההודעות הראשונות.אניווי הוא שחקן ומותר לי לשים תמונות שלו
כלומר את לא צריכה להמציא קריירת משחק לניק קרטר (או לתת לו קריירת משחק עצובה) בשביל לשים תמונות שלו כאן.3. דבר שלישי - כמו פעם קודמת אני ארשה לשים גם אנשים שהם לא שחקנים/ות (אבל עדיין הדגש הוא על שחקנים/ות)
בראד פיט באמת חתיך עולמי, אם כי אף פעם לא במיוחד התלהבתי ממנו.אתם הולכים על קראשים רק מה-5 שנים האחרונות אני מבינה כי אחרת אין תירוץ למה בראד פיט הגבר הכי סקסי חתיך ויפה שקיים בכל היקום (כולל יקומים מקבילים) לא הופיע עד עכשיו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.