🥊👿 Daredevil: Born Again (או פשוט דרדוויל עונה 4) 👿🥊

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עוד כמה ימים, ב4 למרץ, עולה העונה החדשה (או סדרה חדשה)
ואני לא יכול לעמוד בציפיה אז אני כבר פותח את השרשור המיועד.

אני גם מתכוון לראות כמה פרקים מהסדרה הישנה כהכנה אז אולי אני אכתוב עליהם כאן.

1740859150258.png

טוני החתול

Well-known member
מנהל
למרות שזה התחיל להפחיד אותי שזה יותר אלים מהסדרה המקורית.
אני בעד אלימות :D (בסדרות)

חשבתי שגם כדאי לראות ריקאפ אז אני אנסה את זה:

יש לא מעט שונים כאלו אבל בחרתי בזה כי הוא הכי... אוקי סתם בחרתי בו ברנדומליות בעיקר כי הוא הופיע במקום גבוה ברשימה שיו טיוב נתן לי.

עוד כמה ימים, ב4 למרץ, עולה העונה החדשה (או סדרה חדשה)
ואני לא יכול לעמוד בציפיה אז אני כבר פותח את השרשור המיועד.

אני גם מתכוון לראות כמה פרקים מהסדרה הישנה כהכנה אז אולי אני אכתמ
אני בדיוק מתכוון היום לסיים את לוק קייג' (בפעם ה...)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני בדיוק מתכוון היום לסיים את לוק קייג' (בפעם ה...)
את לוק קייג' ואיירון פיסט לא ממש מתחשק לי לראות שוב. אבל את דרדוויל כן. וגם את העונות הראשונות של ג'סיקה ג'ונס והמעניש.
כל הזמן צצים לי ראיונות עם הצוות:-D וגם הוידאו הזה צץ לי, אולי אני אראה אותו גם.
אני החלטתי להפסיק לראות טיזרים וראיונות עם השחקנים כדי להקטין ספוילרים שאני יודע.
אני כרגע בעיקר שמחה שתהיה לי אספקה של גיפים ותמונות חדשות בתמורה לאספקת התשחצים! :-D
אני חושב שבמקום גיפים הדרך הנאותה לכבד את עדי|נחש| על זה שהיא מספקת לך תשחצים היא לראות את הסדרה.

אגב, את יכולה להתחיל את הסדרה החדשה ומה שלא תביני פשוט נסביר לך.

dilly snake

Active member
אני החלטתי להפסיק לראות טיזרים וראיונות עם השחקנים כדי להקטין ספוילרים שאני יודע.
אני לא רואה ביקורות כי כבר גיליתי ספוילר דיי משמעותי. אבל ממה שראיתי בראיונות עם צ'ארלי קוקס ו-וינסנט דינופריו(הם בד"כ מתראיינים יחד) זה בעיקר שהם מספרים איך זה לחזור ואם הם יופיעו בעוד דברים ואיך זה לעבוד יחד ובלה בלה בלה. זה ראיונות של חמש-עשר דק' הם לא אומרים משהו חשוב.
אני חושב שבמקום גיפים הדרך הנאותה לכבד את עדי|נחש| על זה שהיא מספקת לך תשחצים היא לראות את הסדרה.

אגב, את יכולה להתחיל את הסדרה החדשה ומה שלא תביני פשוט נסביר לך.
היא לא חייבת לראות בשבילי אם היא לא רוצה. מספיק להסתכל על צ'ארלי קוקס ולהכיר בזה שהוא היצור הכי מושלם שמתהלך כרגע על כדור הארץ.

למעלה