🥊👿 Daredevil: Born Again (או פשוט דרדוויל עונה 4) 👿🥊

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני מקווה שעדי אולי אהבה את זה יותר ממני,
אני ממש לא התרשמתי.

קודם כל אני לא אוהב סדרות עורכי דין. והאמת שהרבה זמן לא ראיתי, אבל הפרק הזה הזכיר לי למה.
אובג'קשן אוברולד בא טוב במנות קטנות.
וכל העלילה עם העד מפתח שמנסים למנוע ממנו להגיע אבל אז מגיע כי עשו תחבולה אבל אז לא מעיד כי הוא מפחד כשהוא רואה את כל השוטרים באולם... למה? פשוט למה?
זה כן מעניין באיך שזה מתחבר אל מאט ועניין הויג'ילנטים.
מאט לחלוטין מגזים בכמה הוא משוכנע שהוא עשה את הדבר הנכון בכך שהוא חשף את הזהות הסודית של איילה. הוא לא רק אומר לו שהוא עכשיו לא יוכל ללבוש את המסכה שוב, אלא אומר לו שבעצם הוא ירגיש עכשיו טוב יותר שהוא לא יעשה את זה עכשיו. לחלוטין נראה לי שמאט מנסה לשכנע את עצמו יותר מאשר את איילה.

ואז בסוף איילה נרצח... אני ציפיתי לסדרה קשה, אבל לא כאלו רמות של דיכאון. עד שאנחנו מחבבים את האיש.

אז השאלה האמיתית היא מי רצח אותו. למי שרצח אוות היה הסמל של המעניש על החולצה, אבל אני לא מאמין שזה באמת הוא.
אבל זה בטח קשור לקבוצה הזאת של שוטרים עם קעקועים כאלו.
מה הקטע עם זה?
האם בכלל פיסק קשור לרצח הזה?
אם כי אם הוא כן אז למה במקביל לצאת בראיון נגד השחרור שלו?

אני מניח שנגלה עוד על כל העניין בפרק הבא ואני מקווה שזה יהיה מעניין יותר.

במקביל העלילה של פיסק הייתה אפילו פחות מעניינת. אז יש קרב כנופיות עכשיו כי אין מישהו ששולט במשפחות הפשע. מסתבר שפיסק אפילו לא מסכים שונסה תעשה את זה.

וקצת מהצד גם ונסה ופיסק וגם מאט ממשיכים להפגש עם אותה אישה.
מה שהיה נחמד/מצער שם זה האיזכור של פוגי.

dilly snake

Active member
אני מקווה שעדי אולי אהבה את זה יותר ממני,
אני ממש לא התרשמתי.
גם אני לא, היה יום ארוך וחשבתי שיהיה נחמד לנוח ולראות את הסדרה והפרק פשוט היה משעמם.
קודם כל אני לא אוהב סדרות עורכי דין. והאמת שהרבה זמן לא ראיתי, אבל הפרק הזה הזכיר לי למה.
אובג'קשן אוברולד בא טוב במנות קטנות.
אני גם לא אוהבת, אלא אם זה מדור מיוחד.
מאט לחלוטין מגזים בכמה הוא משוכנע שהוא עשה את הדבר הנכון בכך שהוא חשף את הזהות הסודית של איילה. הוא לא רק אומר לו שהוא עכשיו לא יוכל ללבוש את המסכה שוב, אלא אומר לו שבעצם הוא ירגיש עכשיו טוב יותר שהוא לא יעשה את זה עכשיו. לחלוטין נראה לי שמאט מנסה לשכנע את עצמו יותר מאשר את איילה.
אני גם חשבתי שמאט מדבר על עצמו. וזה היה יותר מידי לתוך הפה בכוח.

ומה הקטע שמאט ישב בבית משפט לבד מחזיק את הקרן של דרדוויל? לרגע ציפיתי שהכומר יחזור מהמתים ויציע לו קפה.
ואז בסוף איילה נרצח... אני ציפיתי לסדרה קשה, אבל לא כאלו רמות של דיכאון. עד שאנחנו מחבבים את האיש.
זה היה רגע טהור של הולי פאק ואז הקטע עם הווסט של המעניש בכלל.
אז השאלה האמיתית היא מי רצח אותו. למי שרצח אוות היה הסמל של המעניש על החולצה, אבל אני לא מאמין שזה באמת הוא.
אבל זה בטח קשור לקבוצה הזאת של שוטרים עם קעקועים כאלו.
מה הקטע עם זה?
אני מניחה שאלו השוטרים הרעים, אבל אולי מאט ילך בפרק הבא לדבר עם פרנק ולהביא סוף לסיפור הזה?(הוא לא יכול לדעת על הקעקועים, אבל אולי יהיה תיעוד של האיש עם הווסט ואז הוא ילך להתעמת עם פרנק).
במקביל העלילה של פיסק הייתה אפילו פחות מעניינת. אז יש קרב כנופיות עכשיו כי אין מישהו ששולט במשפחות הפשע. מסתבר שפיסק אפילו לא מסכים שונסה תעשה את זה.
כמעט נרדמתי. הסצנות עם פיסק ו-ונסה כ"כ קרינג'יות שאני מרגישה כמו באופרת סבון מהאייטיז. במיוחד בשולחן אוכל, למה הם לא אוכלים אחד ליד השנייה כמו בני אדם נורמליים?

חוץ מזה גם תהיתי עם הפתיח ישתנה אחרי שמאט יחזור להיות דרדוויל.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
(הוא לא יכול לדעת על הקעקועים, אבל אולי יהיה תיעוד של האיש עם הווסט ואז הוא ילך להתעמת עם פרנק).
רציתי באמת לכתוב על כך שבעצם למרות כל החושי על של מאט הוא בטח לא יודע שלשוטר ההוא היה קעקוע של המעניש או שהיה עוד אחד על עוד שוטר באולם.
אנחנו כל כך רגילים שמאט מזהה הכל שאנחנו (או לפחות אני) שוכחים שיש דברים שהוא באמת לא יכול לראות.
כמעט נרדמתי. הסצנות עם פיסק ו-ונסה כ"כ קרינג'יות שאני מרגישה כמו באופרת סבון מהאייטיז. במיוחד בשולחן אוכל, למה הם לא אוכלים אחד ליד השנייה כמו בני אדם נורמליים?
טוב הם באמת לא בני אדם נורמליים בשום דרך.
ומאז העונה הראשונה קטעים שבהם פיסק אוכל היו הזויים.
אגב, עכשיו הכל בקטע של אוכל בריא. אפילו שותה מיץ.

dilly snake

Active member
רציתי באמת לכתוב על כך שבעצם למרות כל החושי על של מאט הוא בטח לא יודע שלשוטר ההוא היה קעקוע של המעניש או שהיה עוד אחד על עוד שוטר באולם.
אנחנו כל כך רגילים שמאט מזהה הכל שאנחנו (או לפחות אני) שוכחים שיש דברים שהוא באמת לא יכול לראות.
(y)
טוב הם באמת לא בני אדם נורמליים בשום דרך.
זה גם נראה כאילו ונסה מדברת עכשיו מוזר כמו פיסק. זה מוציא אותי מדעתי.
ומאז העונה הראשונה קטעים שבהם פיסק אוכל היו הזויים.
יואו כן:-D

dilly snake

Active member
ואו, לעזאזל!

כאילו מצד אחד הקטעים עם פיסק היו משעממים טיכו. למרות שהיה נחמד לראות אותו סובל :-D :-D :-D וממש אין לי כוח לטיפול הזוגי לעובדה שגם לפיסק וגם לונסה יש דאדי אישיוז.

מצד שני הקטעים עם מאט 10/10. פשוט רמה אחרת, וגם בלי הקראש שלי על צ'ארלי קוקס זה היה תענוג לראות אותן.

והסצנה עם פרנק?? כאילו, אלוהים סוף סוף! (וממתי פרנק יודע שמאט זה דרדוויל??)

הקטעים שמאט מקסים את תובעת כדי שתקטין ללקוח שלו את העונש:-D(y). אבל חשבתי שעכשיו כל הפרקליטות שונאת אותו.

ולמה השוטרים שמים את הלוגו של פרנק על הקליעים שלהם? ולמה פרנק לא עושה שום דבר כדי לעצור את הגרופים שלו?

ומאט מתאמן בחזרה להיות דרדוויל? הגיע הזמן!

ופיסק כלא את החבר של ונסה. חשבתי שהוא זרוק באיזה קבר לא מסומן או משהו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ואו, לעזאזל!

כאילו מצד אחד הקטעים עם פיסק היו משעממים טיכו. למרות שהיה נחמד לראות אותו סובל :-D :-D :-D וממש אין לי כוח לטיפול הזוגי לעובדה שגם לפיסק וגם לונסה יש דאדי אישיוז.
העניינים של העירייה די משעממים. אבל היה קצת נחמד איך שהוא צועק על כולם.
אני לא יודע מה לחשוב על הקטע עם הבחור הצעיר שהתוודה שהוא הדליף משהו אבל נשבע נאמנות ופיסק לא פיטר אותו. כאילו ברור שזה הולך לאנשהו אבל לא ברור לי לאן וכל עוד לא יודעים זה לא מעניין.
היה מצחיק לראות את פיסק נאלץ לסבול את מקהלת הילדים הלא מוכשרים שרים את we built this city.
ואז נמלט לשם ומוצא את עצמו במרכז קהילתי לטבי (לא להטבי) שבו שרים גרסה לטבית של אותו שיר. ראינו את פיסק עובר דברים קשים בסדרה הישנה, אבל אף פעם לא ראינו אותו בכזה סבל. :p
מצד שני הקטעים עם מאט 10/10. פשוט רמה אחרת, וגם בלי הקראש שלי על צ'ארלי קוקס זה היה תענוג לראות אותן.
זה באמת היה די כיף.
כאילו אני מתגעגע אל מאט באקשן, אבל הוא באמת מגניב גם בתור עורך דין. בפרק הקודם כל הקטע של משפט היה סנטדרטי ומשעמם מידי, אבל בפרק הזה אהבתי את זה שזה היה תיק קטן ופשוט איך הוא מתנהל עם אנשים, כאלו שמכירים ומעריכים אותו, כאלו שמזלזלים בו בגלל שהוא עיוור.
העניין עם הבחור ההוא שנעצר היה מעניין. בהתחלה ממש לא הבנתי את העניין ואיך לכל הרוחות הבחור חושב שמגיע לו משהו, אבל בסופו של דבר התחברתי עם מה שהוא אומר. כלומר זאת מערכת בעייתית מאוד וזה שהמערכת משקיעה כל כך הרבה יותר כסף כדי לעצור אותו לעומת הערך הכספי של מה שהוא גנב. ובאמת כשמישהו רעב, וגונב אוכל קשה להיות נגדו.
יחד עם זה גם באמת מה האופציה האחרת? כלומר פשוט לתת לאנשים לגנוב בלי עונש, אז מה ימנע מכולם לעשות את זה? נושאים מורכבים.
בכל מקרה זה קצת מתחבר לכל הבעייתיות של The System שזה מה שפרנק אחר כך דיבר עם מאט עליו.
והסצנה עם פרנק?? כאילו, אלוהים סוף סוף! (וממתי פרנק יודע שמאט זה דרדוויל??)
ולמה השוטרים שמים את הלוגו של פרנק על הקליעים שלהם? ולמה פרנק לא עושה שום דבר כדי לעצור את הגרופים שלו?
וואי זה היה מעולה וכל כך כיף וכל כך עצוב.
אני באמת לא זוכר אם פרנק אי פעם גילה שמאט הוא דרדוויל. אבל עברו שנים מאז המפגש האחרון שלהם אז לא מוזר כל כך שהוא גילה/
המפגש הזה היה מלא בהרבה דברים, אבל הדבר העיקרי שמעניין זה באמת למה מאט בכלל הלך אליו. הרי הקליע עם הלוגו של המעניש זה רק תירוץ. מאט לא חושב שפרנק עשה את זה והוא גם לא חושב שהוא תומך בשוטרים שאולי עשו את זה. הוא גם לא ממש מצפה שפרנק יעשה משהו לגבי זה. הרי מה פרנק יעשה? יצא למסע הרצאות בפני שוטרים שבהם הוא יסביר להם במה הוא תומך ובמה לא? פרנק פותר דברים באלימות מוגזמת ואלא אם כן הוא יידע על שוטר שהוא רוצח אז הוא לא יעשה משהו נגדו ומאט בכל מקרה לא רוצה שפרנק ילך וימצא שוטר שהרג את איילה ויהרוג אותו.
אז הגיוני שמאט הלך לשם באמת כי הוא מרגיש אשמה. אשמה על פוגי, אשמה על הטיגריס הלבן, אשמה על כך שהוא הפסיק להיות דרדוויל, אשמה על כך שהוא משרת מערכת שלא עובדת (כפי שהוא מרגיש מהתיק שהוא עסק בו בפרק). ואני חושב שהוא רצה משהו או מישהו שידחוף אותו חזרה להיות דרדוויל.
בכל מקרה זה היה כל כך עצוב כשפרנק מעמת אותו עם העניין עם פוגי ודוחף אותו עד אלימות ועד בכי.
אני ממש צריך לראות את כל הסצנה הזאת שוב.

משהו מעניין שגיליתי בשבוע האחרון (דרך פודקאסט שהקשבתי לו): שוטרים שמעריצים את המעניש ולובשים את הלוגו שלו - זה דבר אמיתי במציאות. משהו שקורה בשנים האחרונות. זה כנראה קשור לתנועת הנגד לblack lives matter וכל הכעס על שוטרים שהם אלימים מידי. לא נכנסתי עמוק לזה אבל יש כתבו בנושא כמו כאן:
הקטעים שמאט מקסים את תובעת כדי שתקטין ללקוח שלו את העונש:-D(y). אבל חשבתי שעכשיו כל הפרקליטות שונאת אותו.
כן, שכחו מכך שהפרקליטות אמורה לשנוא אותו. אבל הגיוני שזה יותר עניין של הפרקליט המחוזי הראשי ולא באמת מעניין את כל אלו שעובדים עבורו.
בכל מקרה היה מקסים איך מאט פלירטט עם התובעת ההיא.
ומאט מתאמן בחזרה להיות דרדוויל? הגיע הזמן!
אני לא חושב שהוא הולך לצאת כבר בתור דרדוויל בפרק הבא, והוא בטח בשלב הזה אומר לעצמו שהוא רק מתאמן כדי להשאר בכושר. אבל ברור שזה צעד בדרך.
ופיסק כלא את החבר של ונסה. חשבתי שהוא זרוק באיזה קבר לא מסומן או משהו.
היה לי ברור שפיסק מחזיק אותו כלוא איפשהו ואני דמיינתי שנראה את זה בסוף הפרק. ההבדל העיקרי היה שאני חשבתי שנראה אותו מרביץ לו או מענה אותו בדרך אחרת.
היה דווקא משהו מגניב יותר בזה שהוא אוכל ארוחת שחיתות של נקניקיות לידו, אחרי שאנחנו רואים אותו אוכל בריא מאוד עד כה.
מה שאני תוהה זה האם ונסה יודעת או מניחה גם כן שפיסק מחזיק את אדם.
אגב אני תוהה אם הוא לא הרג אותו כי הוא מעדיף לענות אותו או כי הוא הבטיח לונסה שהוא לא יהרוג אותו.

עוד דברים:
לאיילה יש אחיינית שמאוד עצובה על מותו (לא זוכר שראינו אותה במשפט שלו, אבל לא משנה). אני יודע שבקומיקס גם הייתה בחורה בתור הטיגריס הלבן אז אני לא אתפלא אם היא תירש את התפקיד שלו.
אני לא בטוח אם היא תקבל עכשיו את הקמיע שלו. כלומר ראינו את קמיע נארז עם החפצים שלו ואמורים להחזיר את זה למשפחה, אבל מרגיש שצריך להיות תהליך מורכב יותר עם חפצים קסומים.

הקליינט של מאט מנסה למצוא תירוצים כדי לצאת מאשמת הגניבה והוא אומר שאולי זה היה סקרול (Skrull). סקרולים הם חייזרים עם יכולת לשנות את המראה שלהם לחלוטין ולהעמיד פנים שהם בני אדם. אז טכנית זה יכול להיות ואני מניח שאפשר להשתמש בזה כהגנה בעולם הזה שמקרה של עדות מצולמת. בכל מקרה זה סתם פרט קטן ומצחיק שמחבר לעולם הרחב של הMCU.
(הסקרולים היו בMCU בשני סרטי קפטן מארוול ובסדרה פלישה סודית)

אנחנו גם רואים לראשונה איזה בחור מסתורי עם מסכה לבנה שמסתובב בביוב/רכבת תחתית וכנראה חוטף אנשים כנראה רוצח אנשים. ראו טיפה ממנו בטריילר אז ידעתי שנראה אותו אבל אני לא יודע שום דבר מעבר לזה. אני מקווה שכבר פרק הבא נגלה עוד.

בעצם עברנו כבר כמעט חצי עונה - 4 מתוך 9 פרקים.
ושבוע הבא יצאו שוב שני פרקים ביחד.

את הפרק הזה בהחלט אהבתי יותר מהקודם, אבל מרגיש שמשהו יותר צריך בעצם לקרות בעונה הזאת אז אני מקווה ששבוע הבא ירגיש משמעותי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לחלוטין לא מה שציפיתי לו בשלב הזה.
פרק שלם על שוד בנק.
היה נחמד, אקשן, התחכמויות של מאט.
הוא אומנם לא לבש את חליפת דרדוויל שלו, אבל חוץ מזה די לח על עצמו את תפקיד הגיבור.

וחוץ מזה בתפקיד גדול בפרק - אבא של קאמלה קאן/מיס מארוול.
לא זיהיתי אותו בהתחלה אבל ברגע שהוא הזכיר בת בשם קאמלה הבנתי.
יכול להיות מגניב אם יהיה לנו בעתיד שיתוף פעולה בין דרדוויל ומיס מארוול

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פרק טוב

אוקי אני חשדתי שבוע שעבר שהרוצח המפחיד ההוא הוא גם זה שמצייר את הגרפיטי כי הייתה התייחסות די גדולה לעניין ציורי הגרפיטי עוד מתחילת העונה. ושכשראו שהוא שואב דם מאנשים אז חשבתי שאולי הוא משתמש בזה בתור צבע.
אז ממש חבל לי שלא כתבתי את זה.

בכל מקרה די מגעיל.
והוא כמעט הורג את האחיינית הקטנה הזאת. (למה היא לא מבקשת את קמע הטיגריס של דוד שלה?)
אבל הכי חשוב זה סוף סוף גורם למאט ללבוש חזרה את חליפת הדרדוויל שלו ולצאת להלחם.
אחרי שהוא כמעט מתקשר למשטרה ואז נזכר שהוא לא סומך על שוטרים.

במקביל פיסק יוצר צוות פעולה של שוטרים מושחתים או אלימים מידי בשביל לתפוס את הרוצח הסדרתי הזה (מיוז). או בעצם להלחם בויג'ילנטים.
ואחר מהם זה השוטר המגעיל שמאט כבר נלחם בו (ושיודע שמאט יודע להלחם ויש לו עכשיו סיבה ללכת נגדו)

חוץ מזה פיסק נאלץ ללכת למסיבה עם עשירי ניו-יורק ולבקש מהם כסף בשביל פרויקט הנמל שלו ונאלץ לעמוד בכך שהם די מזלזלים בו.
ולפני כן אחד המאפיונרים בא למשרד שלו וזלזל בו.
אז כל הזמן חיכיתי שפיסק יוציא את העצבים שלו. לא שחשבתי שהוא יתחיל להרביץ למיליונרים, אבל שיעשה משהו לגבי המאפיונר ההוא.
במקום זה הוא הולך להרביץ לאדם. וכדי שזה יהיה טיפה יותר מעניין הוא נותן לו גרזן. לא שזה ממש משווה דברים. אולי אם הוא היה נותן לו חליפת איירון מן זה היה משווה דברים.

אה, ואחד המיליונרים זה ז'אק דוקיין, דמות שהכרנו בסדרה הוקאיי, שם גם גילינו שהוא מומחה סיף ולכן סביר להניח שהוא הויג'ילנטי שראינו בסרטון נלחם באנשים עם חרב.

dilly snake

Active member
לחלוטין לא מה שציפיתי לו בשלב הזה.
פרק שלם על שוד בנק.
היה נחמד, אקשן, התחכמויות של מאט.
הוא אומנם לא לבש את חליפת דרדוויל שלו, אבל חוץ מזה די לח על עצמו את תפקיד הגיבור.

וחוץ מזה בתפקיד גדול בפרק - אבא של קאמלה קאן/מיס מארוול.
לא זיהיתי אותו בהתחלה אבל ברגע שהוא הזכיר בת בשם קאמלה הבנתי.
יכול להיות מגניב אם יהיה לנו בעתיד שיתוף פעולה בין דרדוויל ומיס מארוול
כאילו מצד אחד פרק חמוד, צ'ארלי קוקס מעולה וכל הפרק התפוצץ מהכריזמה שלו.

מצד שי זה ברור שמדובר בפרק בקבוק שנועד לחסוך כסף(בהתחלה הלכתי לבדוק אם הדודים רימו אותי כי הפרק כ"כ קצר, בלי קולד אופן).

לא פרק רע, מצד שני פרק 9 פרקים וכבר אמצע העונה, זה קצת מבאס(ומזל שיש עוד פרק, אחרת הייתי בבאסה רצינית שזה כל מה שאנחנו מקבלים השבוע.

לא יודעת אם אראה גם את 6, יש לי שוב דלקת ריאות ואני לא בטוחה שאני אוכל לעומד בעוד פרק.

dilly snake

Active member
קצת קשה לומר אבל חצי מהסדרה בלתי נסבלת לצפייה ובחצי השני צ'ארלי קוקס מופיע. אני עם טלפון ביחד גולשת בפייסבוק כל פעם שפיסק על המסך, זה קרינג'י ומשעמם.

פיסק מודע לזה שכל השוטרים המושחתים מעריצים את המעניש? ומסתובבים עם הסמל שלו? כי זה ממש מגוחך.

לפחות סוף סוף מאט לבש את החליפה ויצא להילחם. זה טירוף שלקח להראות את דרדוויל כמעט שישה פרקים.

הקטע בסוף? זה אמור לגרום לנו לחשוב שפיסק ומאט לא כאלה שונים? כאילו הם אשכרה עשו השוואה בין מאט שהלך להציל נערה מרוצח סדרתי לפיסק שהשתמש במאהב של אישתו בתור שק איגרוף והרג אותו במכות? מה נסגר עם הכותבים של הסדרה???

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כאילו מצד אחד פרק חמוד, צ'ארלי קוקס מעולה וכל הפרק התפוצץ מהכריזמה שלו.

מצד שי זה ברור שמדובר בפרק בקבוק שנועד לחסוך כסף(בהתחלה הלכתי לבדוק אם הדודים רימו אותי כי הפרק כ"כ קצר, בלי קולד אופן).
לא ידעתי שהוא היה קצר יותר, אבל באמת הגיוני, קרה בו יחסית מעט והכל היה רק עלילה אחת.

האמת שכשראיתי שמשחררים השבוע שני פרקים חשבתי שזה בגלל שהם יהיו קשורים יחד חזק כך שלא רוצים שאנשים יצטרכו לחכות. עכשיו אני מבין שהם בטח פחדו שאנשים יתעצבנו שהם קיבלו רק פרק קצר השבוע. ופרק שבאמת לא קורה בו הרבה.

לא חשבתי על זה בתור ניסיון לחסוך בכסף, אם כי יכול להיות.
דווקא ככל שאני חושב עליו יותר אני אוהב אותו יותר. כי זה סיפור בודד שעומד בפני עצמו על מה מאט עושה אם הוא במצב כזה. וזה יחסית נדיר כיום שעושים פרק שעומד בפני עצמו בסדרה מהסוג הזה.
וכן, הפרק מתפוצץ מהכריזמה שלו.
לא פרק רע, מצד שני פרק 9 פרקים וכבר אמצע העונה, זה קצת מבאס(ומזל שיש עוד פרק, אחרת הייתי בבאסה רצינית שזה כל מה שאנחנו מקבלים השבוע.
זה גם מה שאמרתי שבוע שעבר, שמרגיש שחייבים כבר להכנס לעניינים כי זה אמצע עונה.
וגם בקושי עושים את זה בפרק הבא.
אבל נזכרתי שזה במקור תוכנן בתור עונה של 18 פרקים. בסדרות של 18 פרקים לעונה פרק 6 הוא עדיין תחילת עונה ולא נכנסים עמוק לעניינים.

קצת קשה לומר אבל חצי מהסדרה בלתי נסבלת לצפייה ובחצי השני צ'ארלי קוקס מופיע. אני עם טלפון ביחד גולשת בפייסבוק כל פעם שפיסק על המסך, זה קרינג'י ומשעמם.
טוב, בזה אני לא מסכים.
ואני חושב שצריך לעצור אותך מלגלוש בזמן הסדרה. וגם באופן כללי מלגלוש בפייסבוק.
פיסק מודע לזה שכל השוטרים המושחתים מעריצים את המעניש? ומסתובבים עם הסמל שלו? כי זה ממש מגוחך.
כמו שאמרתי שבוע שעבר - הקטע של שוטרים עם הסמל של המעניש זה משהו שקיים גם בעולם האמיתי.
ולא נראה לי שממש אכפת לו מה הם מעריצים, הרי ברור לו שהוא מנצל אותם. מהבחינה הזאת הוא פוליטיקאי מעולה (במובן השלילי)
זה כן מצחיק שהוא מלהיט אותם להלחם בויג'לנטים כשהם מעריצים את המעניש.
לפחות סוף סוף מאט לבש את החליפה ויצא להילחם. זה טירוף שלקח להראות את דרדוויל כמעט שישה פרקים.
לפי מה שהבנתי במקור לפני שעשו שינויים בסדרה זה לקח אפילו יותר זמן. ולפחות היה לנו אותו ממש בהתחלה.
הקטע בסוף? זה אמור לגרום לנו לחשוב שפיסק ומאט לא כאלה שונים? כאילו הם אשכרה עשו השוואה בין מאט שהלך להציל נערה מרוצח סדרתי לפיסק שהשתמש במאהב של אישתו בתור שק איגרוף והרג אותו במכות? מה נסגר עם הכותבים של הסדרה???
לא הרגיש לי שזה מראה לנו שהם לא שונים, אבל זה כן עושה הקבלה ברורה שהייתה מתחילת העונה שכל אחד מהם מתרחק מהפרסונה הישנה שלהם - פיסק מקינגפין המאפיונר ומאט מדרדוויל הויג'לנטי. ושניהם כמובן בכיוון של לחזור למה שהם היו. וזה כמובן יוביל להתנגשות בינהם.
מה שיותר כאילו לא נכון בזה זה שפיסק כבר החזיק את הבחור הזה בתוך כלוב כמה זמן.

אני נהנה מהעונה הזאת בנתיים. היא פחות טובה מהעונות של הסדרה בנטפליקס, אבל היא באמת הייתה אחת מסדרות הקומיקס הכי טובות שהיו.

dilly snake

Active member
לא ידעתי שהוא היה קצר יותר, אבל באמת הגיוני, קרה בו יחסית מעט והכל היה רק עלילה אחת.
הוא היה בנטו איזה 35 דק' ובקרדיטים רק השם של צ'ארלי הופיע מהשחקנים.
האמת שכשראיתי שמשחררים השבוע שני פרקים חשבתי שזה בגלל שהם יהיו קשורים יחד חזק כך שלא רוצים שאנשים יצטרכו לחכות. עכשיו אני מבין שהם בטח פחדו שאנשים יתעצבנו שהם קיבלו רק פרק קצר השבוע. ופרק שבאמת לא קורה בו הרבה.
גם אני, חשבתי שזה למעשה סרט שחולק ל-2 חלקים ונגמור את העלילה של השוטרים המושחתים.
ולא נראה לי שממש אכפת לו מה הם מעריצים, הרי ברור לו שהוא מנצל אותם. מהבחינה הזאת הוא פוליטיקאי מעולה (במובן השלילי)
(y)
ברור שזה ייגמר רע עבורם. גם המפכ"ל אמר שזה כל השוטרים הבעייתיים. מעניין אם חלק מהעלילה יהיה לנקות את המשטרה אחרי שפיסק יפסיק להיות ראש העיר או שהשוטרים הרעים יהיו חלק תמיד מהעלילה של הסדרה.
לא הרגיש לי שזה מראה לנו שהם לא שונים, אבל זה כן עושה הקבלה ברורה שהייתה מתחילת העונה שכל אחד מהם מתרחק מהפרסונה הישנה שלהם - פיסק מקינגפין המאפיונר ומאט מדרדוויל הויג'לנטי. ושניהם כמובן בכיוון של לחזור למה שהם היו. וזה כמובן יוביל להתנגשות בינהם.
כן, כמובן. אבל זה פשוט הזוי. ואני לא אומרת שמאט לא מושלם, הוא גם צבוע ויש לו צדדים בעייתיים. אבל ההקבלות האלו הן יותר מידי לתוך הפרצוף בכוח. והם עושים את זה כמעט כל פרק, וזה מעצבן המונטז'ים האלו בעיקר כשמאט עושה משהו מעניין.

dilly snake

Active member
זהו? כבר נגמר? הם עשו כזה רעש עם מוזה ובסוף זהו? תוך פרק וחצי גומרים הולכים?

הפרקים קצרים(הפרק היה 40 דק', אבל עם בפרקים הקודמים, פתיח ואז קרדיטים בסוף זה בטח 38 דק' או טיפה פחות) ועדיין זה מרגיש כאילו הכול נמרח כמו מסטיק.

אז מאט פצוע, הת'ר מפריעה לו להתקלח ורואה את החבורות שלו(וגם את הצלקת בגב מעונה 1) היא מנסה להתעמת איתו והוא כזה "להיות עיוור זה מבאס" היא גם אומרת שיש לו מלא טראומה לא פתורה. מעניין איך היא הבינה.

בעבודה צ'רי לא מוכן לעזור למאט למצוא את מוזה, מאט גם לא מצליח לעשות את העבודה שלו במשרד.

פיסק מילל כמו כלבה קטנה על זה שמאט חזר להיות דרדוויל. והיו עוד כמה דברים אבל הפסקתי להקשיב, יותר עניין אותי להסתכל על הכלבות עושות נזקים בחדר.

הווירדו מהפרק 1 שכולם חשדו שהוא מוזה באמת הולך לטיפול אצל הת'ר ומתברר שהוא פסייכו עם תעודות שלמרבה הנוחות גם ממש טוב בטאקוונדו(מה שמסביר בצורה מאוד נוחה איך הוא מצליח לעמוד בקצב של מאט).

בלה בלה בלה.

מאט מגלה שהוא אחרי הת'ר. הוא הולך לריב עם מוזה מכות במשרד של הת'ר, הם רבים קצת והת'ר יורה והורגת אותו.

ונסה מסדרת יחד עם פיסק שהם יהרגו את המאפיונר שחייב שלהם כסף.

השוטרים המושחתים לוקחים את כל הקרדיט על המוות של מוזה.

וזהו בגדול.

אני מניחה ששני הפרקים הבאים יהיו השוטרים המושחתים ועימות נוסף בין מאט לפיסק🥱

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זהו? כבר נגמר? הם עשו כזה רעש עם מוזה ובסוף זהו? תוך פרק וחצי גומרים הולכים?
כן, היה לי נורא מוזר שהוא מת.
גם היה לי נורא מוזר שפשוט גילינו שזה הוא בלי שהיה עניין שנמתח על איזה כמה פרקים לגבי מי זה.
כלומר מהרגע שהוא הופיע בדלת שלה בפרק הזה הנחתי שזה הוא. זה הרגיש כל כך ברור שהנחתי שזאת הטעיה. אז היה לי מוזר שזה היה נכון.

קצת מצחיק שהכל סובב את הפסיכולוגית הזאת. היא במקרה גם החברה של מאט וגם הפסיכולוגית של פיסק ואשתו וגם הרוצח הסדרתי הוא פציינט שלה (אם כי הוא בחר בה בכוונה)
הפרקים קצרים(הפרק היה 40 דק', אבל עם בפרקים הקודמים, פתיח ואז קרדיטים בסוף זה בטח 38 דק' או טיפה פחות) ועדיין זה מרגיש כאילו הכול נמרח כמו מסטיק.
מעניין שזה פרקים קצרים באמת.
אז מאט פצוע, הת'ר מפריעה לו להתקלח ורואה את החבורות שלו(וגם את הצלקת בגב מעונה 1) היא מנסה להתעמת איתו והוא כזה "להיות עיוור זה מבאס" היא גם אומרת שיש לו מלא טראומה לא פתורה. מעניין איך היא הבינה.
מאט במקלחת זה לפחות תמיד טוב.

העניין הוא שהם אומרים זה לזה שהם אוהבים אחד את השני ונראה שיש שם קשר מיוחד. אבל תכלס בקושי ראינו אותם יחד עד כה אז מרגיש כאילו זה בא מכלום.
גם ממש לא היה מפריע לי אם היא הייתה מתה.
(שמעתי תיאוריה בשבוע האחרון שמיוז יהרוג אותה ואז גם מאט וגם פיסק ירצו במיוחד למצוא את מיוז כי היה להם קשר מיוחד איתה)
(יש גם תיאוריה שפיסק יהרוג אותה בגלל שהיא תגלה משהו שהיא לא אמורה בטיפולים שלו וונסה)
בעבודה צ'רי לא מוכן לעזור למאט למצוא את מוזה, מאט גם לא מצליח לעשות את העבודה שלו במשרד.
צ'רי הזה... אה גם אותו אנחנו לא ממש מכירים אז זה לא אומר ממש משהו.
פיסק מילל כמו כלבה קטנה על זה שמאט חזר להיות דרדוויל. והיו עוד כמה דברים אבל הפסקתי להקשיב, יותר עניין אותי להסתכל על הכלבות עושות נזקים בחדר.
מה שמעניין אותי זה עד כמה פיסק באמת מאמין בסיפור שהא מספר - שדרדוויל בצדקנות שלו הרס עסק משמעותי שפירנס הרבה מאוד אנשים טובים. כלומר כן, בטוח הרבה אנשים הרוויח מהעסק שמאט הרס בעונה 1 (ואז שוב בעונה 3) ואני בטוח שגם חלק מהם היו בעצם אנשים טובים שלא היו מעורבים בפשעים. אבל בבסיס זה היה קשור לפשעים, גנבה של כסף מאנשים שצריכים אותו. שלא לדבר על די הרבה רציחות. וכאילו סחר באנשים.
אבל נראה לי שפיסק באמת מרגיש שזה עדיין היה עסק משמעותי שהיה טוב לקהילה הרחבה.
הווירדו מהפרק 1 שכולם חשדו שהוא מוזה באמת הולך לטיפול אצל הת'ר ומתברר שהוא פסייכו עם תעודות שלמרבה הנוחות גם ממש טוב בטאקוונדו(מה שמסביר בצורה מאוד נוחה איך הוא מצליח לעמוד בקצב של מאט).
כן, זה היה די מצחיק שהבהירו שהוא התחרה בטאיקוונדו אפילו שזה לחלוטין לא עניין אותו.
מאט מגלה שהוא אחרי הת'ר.
הקטע הזה היה הכי הזוי ולא הגיוני. וכאילו יש דברים לא הגיוניים לגבי היכולות של מאט, אבל זה כבר מעבר.
הוא הצליח לזהות את תוי הפנים של החברה שלו לפי הציור שהוא לא יכול לראות אלא רק להרגיש. היה נראה לי הרבה יותר הגיוני שדווקא העובדה שזה ציור יגרום לכך שהוא לא יצליח לזהות, אבל שהוא ישמע שהמשטרה זיהתה את הפרצוף לפי הציור וככה הוא יבין.
הוא הולך לריב עם מוזה מכות במשרד של הת'ר, הם רבים קצת והת'ר יורה והורגת אותו.
כנראה לה אין את רגשות האשם הקתוליים של מאט שמונעים ממנו להרוג.
ונסה מסדרת יחד עם פיסק שהם יהרגו את המאפיונר שחייב שלהם כסף.
זה היה ברור שהיא לא באמת תבגוד בפיסק. בין היתר אני לא מאמין שהיא כל כך טיפשה.
השוטרים המושחתים לוקחים את כל הקרדיט על המוות של מוזה.
מראים את זה כאילו זה עניין. אבל זה לא שמאט רוצה שיתנו את הקרדיט לדרדוויל.
אני מניחה ששני הפרקים הבאים יהיו השוטרים המושחתים ועימות נוסף בין מאט לפיסק🥱
עימותים בין מאט ופיסק בעבר היו מעולים.
עונה 3 התפארה בסיום מדהים בינהם.
אני פשוט לא חושב שזה יכול להגיע לשם כאן. אני מקווה שאני טועה.

פחות אהבתי את הפרק הזה.

dilly snake

Active member
הוא הצליח לזהות את תוי הפנים של החברה שלו לפי הציור שהוא לא יכול לראות אלא רק להרגיש. היה נראה לי הרבה יותר הגיוני שדווקא העובדה שזה ציור יגרום לכך שהוא לא יצליח לזהות, אבל שהוא ישמע שהמשטרה זיהתה את הפרצוף לפי הציור וככה הוא יבין.
למה, אם זה כמו תבליט כזה. אז אולי הוא מצליח אפילו לזהות תווים כלליים.
כנראה לה אין את רגשות האשם הקתוליים של מאט שמונעים ממנו להרוג.
זה היה הגנה עצמית.
מה שמעניין אותי זה עד כמה פיסק באמת מאמין בסיפור שהא מספר - שדרדוויל בצדקנות שלו הרס עסק משמעותי שפירנס הרבה מאוד אנשים טובים. כלומר כן, בטוח הרבה אנשים הרוויח מהעסק שמאט הרס בעונה 1 (ואז שוב בעונה 3) ואני בטוח שגם חלק מהם היו בעצם אנשים טובים שלא היו מעורבים בפשעים. אבל בבסיס זה היה קשור לפשעים, גנבה של כסף מאנשים שצריכים אותו. שלא לדבר על די הרבה רציחות. וכאילו סחר באנשים.
אבל נראה לי שפיסק באמת מרגיש שזה עדיין היה עסק משמעותי שהיה טוב לקהילה הרחבה.
פיסק גדול ומפחיד, אבל ת'כלס הוא ילד בן 4 בטנטרום חצי מהזמן.
עימותים בין מאט ופיסק בעבר היו מעולים.
עונה 3 התפארה בסיום מדהים בינהם.
אני פשוט לא חושב שזה יכול להגיע לשם כאן. אני מקווה שאני טועה.
אני חושבת שהם יעשו עוד סצנה אחת ביניהם לפחות בפרק האחרון.

כן, היה לי נורא מוזר שהוא מת.
גם היה לי נורא מוזר שפשוט גילינו שזה הוא בלי שהיה עניין שנמתח על איזה כמה פרקים לגבי מי זה.
כלומר מהרגע שהוא הופיע בדלת שלה בפרק הזה הנחתי שזה הוא. זה הרגיש כל כך ברור שהנחתי שזאת הטעיה. אז היה לי מוזר שזה היה נכון.
אולי זה היה משהו מלפני השכתוב של הסדרה והם היו חייבים להשתמש. עדיין זה מרגיז, הייתה תחושה שזו עלילה עם פוטנציאל ובסוף לא יצא כלום.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הולי שיט!
זה היה פרק מפוצץ.

ואני לא יכול להתחיל לדבר עליו בלי לכתוב קודם כל על הסוף.
צרחתי על מאט. למה לכל הרוחות הוא קופץ לעצור כדור שמיועד לפיסק.
חזרתי אחורה כדי לראות אם אולי לא הבנתי והוא ניסה להציל את החברה שלו, אבל לא. היא הייתה ממש לא בטווח של הכדור. ומאט ידע טוב מאוד איפה הכל אחד מהם נמצא. אפשר לטעון שהוא לא יכל לדעת לאן הכדור מכוון, אבל הוא בפירוש קפץ מול פיסק.
ואז נזכרתי את מה שפוינטדקסטר אמר מוקדם יותר בפרק אל מאט: שזה מה שעושה אדם טוב - שהוא מגן גם על האויב הגדול שלו.
זה עדיין מכעיס אותי.
כלומר אני מבין את הסיבה ואיך זה מתאים לאופיו של מאט, אבל זה עדיין מעצבן.

קצת אחורה...
אז פיסק כנראה ידע כל הזמן הזה שהת'ר היא חברה של מאט. תכלס זה הגיוני.
הת'ר נורא נורא מעצבנת אותי שהיא בקלות משווה את דרדוויל ומיוז. כאילו איך זה קשור? ואפילו כשמאט אומר לה שדרדוויל היה שם להגן עליה היא אומרת "אני הגנתי על עצמי". אני מצטער אבל תסתמי את הפה מיוז היה הורג אותה והיא בחיים לא הייתה מגיעה לאקדח אם דרדוויל לא היה נלחם בו. אני לא רואה איך אפשר להגן על כזאת אמירה. כלומר גם לא ברור איך היא בוטחת בפיסק כל כך, אבל זה מילא, הקטע של ההשוואה של מיוז ודרדוויל זה ממש בלתי נסלח. "הם שניהם היו שם בשביל עצמם" - לא, דרדוויל היה שם רק כדי להציל אותך וסיכן את החיים שלו בכך.

אז מבחינתי אני מקווה שמאט יפרד ממנה ואני גם אהיה בסדר אם היא תמות. רק שאז יעצבן אותי שמאט יתאבל עליה.

פיסק מראה לונסה שהוא כלא את אדם, אבל עמד במילה שלו ולא הרג אותו. היה ברור לי שונסה תהרוג אותו.
לפחות הדרמה בינהם (וגם הטיפול) נגמר.

פיסק מעביר את פוינטדקסטר לאוכלוסיה כללית של הכלא ששם הרבה מהאסירים ירצו להרוג אותו. ציפיתי שנראה אותו קצת חבול כשמאט פוגש אותו אבל כנראה הוא היה בסדר. אני לא בטוח למה פיסק עשה את זה אם לא היה לו משהו להסתיר. אבל עכשיו דקס כנראה רוצה לנקום בו בגלל זה. נראה לי שמתעלמים מכך שדקס רצה להרוג את פיסק גם בסוף עונה 3 של הסדרה הישנה.
דקס רוצה לדבר עם מאט ואומר לו שהוא יספר לו את האמת על הרצח של פוגי אם הוא יעזור לו.
זה די הגיע משום מקום שיש בכלל שאלה לגבי למה דקס רצח את פוגי. זה מרגיש כאילו הוציאו את זה משום מקום. יכלו לפחות להתייחס לזה באיזשהו שלב ב7 הפרקים הקודמים שמאט לא בטוח אם הייתה לזה סיבה מעבר לזה שדקס מטורף וכועס.
אז כנראה ונסה הורתה על המוות של פוגי כי הוא היה רע לעסקים שלה (זה היה כנראה בתקופה שהיא ניהלה את אמפריית הפשע של פיסק).
מעניין אם יתייחסו לכך שבעצם פיסק התחייב לא לפגוע בפוגי או קארן רק כי מאט אמר שהוא יוכל להוכיח שונסה הורתה על הרצח של סוכן הFBI בעונה 3. הכל חוזר חלילה. סוג של.

מאט מתעמת עם דקס בבית כלא וזאת הייתה סצנה די מגניבה.
אבל מהתגובה של דקס לכך שמאט הטיח את הראש שלו הרגיש ברור מידי שדקס קיבל מה שהוא רצה. אני כמעט חשבתי שמאט תיכנן לבוא להוציא את דקס מהכלא כשהוא בטיפול אצל רופא בית הסוהר. אבל ברגע שדקס התחיל להרוג שם אנשים אז היה ברור שזה לא המצב.
אגב, משהו שם מאוד דפוק כי בתחילת הפרק ראו שבשביל להוציא אותו מהתא אז אוזקים אותו באזיקים מיוחדים שלא נותנים לו להחזיק שום דבר בידיים בכלל. וגם היו כמה סוהרים.
הוא גם ענד את האזיקים המיוחדים האלו כשהוא נפגש עם מאט. אבל אז משום מה בחדר הרופא היו לו אזיקים רגילים. וגם כנראה היה רק סוהר אחד ולא היה מישהו שיקרא לאבטחה ברגע שמשהו קורה. גם לא עושים שום בדיקה שאסיר חוזר לתא שלו או שום דבר כזה.
נצטרך לסספנד את זה חזק, אבל זה שווה את זה בשביל דקס בנשף בסוף הפרק.

ובעניין הנשף - אז פיסק עושה את הנשף הגדול הזה עם אבטחה מטורפת של השוטרים המושחתים שלו. ושם הוא לוחץ על כל אחד מעשירי העיר האלו על מנת שיתמכו בפרויקט העירוני שלו. עושה רושם שאחת הנשים מוטרדת שבעלה נעלם. אני הנחתי שחלק מהקטע שהם סופר עשירים הוא שיש להם אבטחה מטורפת ויכולת להפעיל לחץ פוליטי ענק גם מעבר לראש עיר ניו-יורק. אבל בסדר.
גם פגשנו את האמן החרבות שוב. קיוויתי שבסוף הפרק גם נראה אותו עם חרב שוב.

אז חלק מהתוכנית של פיסק לנשף הזה הייתה זה שהוא הזמין את מאט והת'ר. ונראה שמאט חושד שהוא מתכנן משהו ממש רע כי הוא מזהיר את הת'ר שתברח כשיתחילו הבעיות. מאט לא מתכוון לחכות למהלך של פיסק והולך להתעמת איתו.
אבל שניהם לא מצפים לכך שדקס ברח מהכלא. ופיסק כנראה לא ידע שונסה הייתה אחראית למוות של פוגי (אם כי אולי הוא ידע והיא לא יודעת שהוא ידע).
אז אם פיסק תכנן משהו מעבר למהלכי ריקוד (וחשיפת הזהות של מאט להת'ר) זה לא יכל להתממש בגלל דקס.
יש לי קצת תקווה שפיסק יכיר תודה למאט על כך שהוא הציל את חייו. אני לא בטוח אם זה יעזור במשהו. בכל מקרה הוא לא יתן למאט לפגוע בונסה או לשלוח אותה לכלא ומאט לא יוותר עכשיו שהוא יודע שהיא אחראית למוות של פוגי, אז ההתנגשות הגדולה קרובה.

באופן כללי מעבר לאקשן, מה שבאמת הפך את הפרק הזה לטוב במיוחד זה שלראשונה מאז הפרק הראשון העלילות של מאט ופיסק באמת נפגשות. אני בשוק שגרמו לנו לחכות כל כך הרבה זמן. (אולי גם בנטפליקס משהו כזה לקח זמן, אבל אז לא נאלצנו לחכות שבוע בין פרקים)

חוץ מזה ראינו עד כמה השוטרים של פיסק מטורפים.
ראינו שמפקח המשטרה די חסר אונים נגדם.
וגילינו שביבי יוריק, למרות השם הפרטי הבעייתי שלה, שואפת להפיל את The Man.

מה שממש מוזר לי זה שזה כבר פרק 8 ועדיין ממש אין לי מושג מה הקטע עם הדניאל הזה (גנדולפיני). עכשיו הוא מונה לסוג של סגן ראש עיר. אבל לאן כל הסיפור הזה איתו הולך?

dilly snake

Active member
האמת שמתחיל להימאס לי מזה. באמת, זה כואב לי לומר אבל כבר אין לי חשק לסדרה הזאת. כאילו אני מניחה שהפרק היה טוב, אבל אין לי סבלנות לכל השטויות האלו. כאילו הכול היה צפוי מקילומטרים. פעסק וונסה, מאט הורס לעצמו את החיים, מאט ובלוזאיי ומאט בסוף עם הקתוליות שקופצת לו והולך להציל את פיסק. זה פשוט מייאש.

הם שניהם היו שם בשביל עצמם" - לא, דרדוויל היה שם רק כדי להציל אותך וסיכן את החיים שלו בכך.
אני לא מבינה איך מאט לא סיים את הקשר שלהם באותו הרגע. כאילו לרגע אחד, אחד!! אין התייחסות לעובדה שאחד מהם היה פסיכופת ורוצח סדרתי שהרג עשרות בני אדם(כמה הספירה הייתה, 60 ומשהו שהם יודעים עליהם?) והשני יוצא כל לילה כדי להציל אנשים שהוא לא מכיר. ברצינות? איך מאט היה מסוגל להישאר איתה אחרי זה באותו החדר.
פיסק מראה לונסה שהוא כלא את אדם, אבל עמד במילה שלו ולא הרג אותו. היה ברור לי שונסה תהרוג אותו.
🥱
אבל מהתגובה של דקס לכך שמאט הטיח את הראש שלו הרגיש ברור מידי שדקס קיבל מה שהוא רצה. אני כמעט חשבתי שמאט תיכנן לבוא להוציא את דקס מהכלא כשהוא בטיפול אצל רופא בית הסוהר. אבל ברגע שדקס התחיל להרוג שם אנשים אז היה ברור שזה לא המצב.
זה היה ברור שמאט יעשה משהו מטופש שיעזור לו בסופו של דבר לברוח.
אבל שניהם לא מצפים לכך שדקס ברח מהכלא. ופיסק כנראה לא ידע שונסה הייתה אחראית למוות של פוגי (אם כי אולי הוא ידע והיא לא יודעת שהוא ידע).
אז אם פיסק תכנן משהו מעבר למהלכי ריקוד (וחשיפת הזהות של מאט להת'ר) זה לא יכל להתממש בגלל דקס.
יש לי קצת תקווה שפיסק יכיר תודה למאט על כך שהוא הציל את חייו. אני לא בטוח אם זה יעזור במשהו. בכל מקרה הוא לא יתן למאט לפגוע בונסה או לשלוח אותה לכלא ומאט לא יוותר עכשיו שהוא יודע שהיא אחראית למוות של פוגי, אז ההתנגשות הגדולה קרובה.
זה היה מהלך ממש מטומטם מצד מאט, הוא היה צריך לחשוב על זה ולמצוא דרך להתעמת עם שניהם בדרך קצת יותר חכמה והרבה פחות אימפולסיבית.

שלא נדבר על איך אנשים יגיבו שהם יקלטו שהוא קפץ להגן על פיסק למרות שהוא עיוור.

מה שממש מוזר לי זה שזה כבר פרק 8 ועדיין ממש אין לי מושג מה הקטע עם הדניאל הזה (גנדולפיני). עכשיו הוא מונה לסוג של סגן ראש עיר. אבל לאן כל הסיפור הזה איתו הולך?
נראה לי הוא רק דובר או משהו כזה.

למעלה