אני מקווה שעדי אולי אהבה את זה יותר ממני,
אני ממש לא התרשמתי.
קודם כל אני לא אוהב סדרות עורכי דין. והאמת שהרבה זמן לא ראיתי, אבל הפרק הזה הזכיר לי למה.
אובג'קשן אוברולד בא טוב במנות קטנות.
וכל העלילה עם העד מפתח שמנסים למנוע ממנו להגיע אבל אז מגיע כי עשו תחבולה אבל אז לא מעיד כי הוא מפחד כשהוא רואה את כל השוטרים באולם... למה? פשוט למה?
זה כן מעניין באיך שזה מתחבר אל מאט ועניין הויג'ילנטים.
מאט לחלוטין מגזים בכמה הוא משוכנע שהוא עשה את הדבר הנכון בכך שהוא חשף את הזהות הסודית של איילה. הוא לא רק אומר לו שהוא עכשיו לא יוכל ללבוש את המסכה שוב, אלא אומר לו שבעצם הוא ירגיש עכשיו טוב יותר שהוא לא יעשה את זה עכשיו. לחלוטין נראה לי שמאט מנסה לשכנע את עצמו יותר מאשר את איילה.
ואז בסוף איילה נרצח... אני ציפיתי לסדרה קשה, אבל לא כאלו רמות של דיכאון. עד שאנחנו מחבבים את האיש.
אז השאלה האמיתית היא מי רצח אותו. למי שרצח אוות היה הסמל של המעניש על החולצה, אבל אני לא מאמין שזה באמת הוא.
אבל זה בטח קשור לקבוצה הזאת של שוטרים עם קעקועים כאלו.
מה הקטע עם זה?
האם בכלל פיסק קשור לרצח הזה?
אם כי אם הוא כן אז למה במקביל לצאת בראיון נגד השחרור שלו?
אני מניח שנגלה עוד על כל העניין בפרק הבא ואני מקווה שזה יהיה מעניין יותר.
במקביל העלילה של פיסק הייתה אפילו פחות מעניינת. אז יש קרב כנופיות עכשיו כי אין מישהו ששולט במשפחות הפשע. מסתבר שפיסק אפילו לא מסכים שונסה תעשה את זה.
וקצת מהצד גם ונסה ופיסק וגם מאט ממשיכים להפגש עם אותה אישה.
מה שהיה נחמד/מצער שם זה האיזכור של פוגי.
אני ממש לא התרשמתי.
קודם כל אני לא אוהב סדרות עורכי דין. והאמת שהרבה זמן לא ראיתי, אבל הפרק הזה הזכיר לי למה.
אובג'קשן אוברולד בא טוב במנות קטנות.
וכל העלילה עם העד מפתח שמנסים למנוע ממנו להגיע אבל אז מגיע כי עשו תחבולה אבל אז לא מעיד כי הוא מפחד כשהוא רואה את כל השוטרים באולם... למה? פשוט למה?
זה כן מעניין באיך שזה מתחבר אל מאט ועניין הויג'ילנטים.
מאט לחלוטין מגזים בכמה הוא משוכנע שהוא עשה את הדבר הנכון בכך שהוא חשף את הזהות הסודית של איילה. הוא לא רק אומר לו שהוא עכשיו לא יוכל ללבוש את המסכה שוב, אלא אומר לו שבעצם הוא ירגיש עכשיו טוב יותר שהוא לא יעשה את זה עכשיו. לחלוטין נראה לי שמאט מנסה לשכנע את עצמו יותר מאשר את איילה.
ואז בסוף איילה נרצח... אני ציפיתי לסדרה קשה, אבל לא כאלו רמות של דיכאון. עד שאנחנו מחבבים את האיש.
אז השאלה האמיתית היא מי רצח אותו. למי שרצח אוות היה הסמל של המעניש על החולצה, אבל אני לא מאמין שזה באמת הוא.
אבל זה בטח קשור לקבוצה הזאת של שוטרים עם קעקועים כאלו.
מה הקטע עם זה?
האם בכלל פיסק קשור לרצח הזה?
אם כי אם הוא כן אז למה במקביל לצאת בראיון נגד השחרור שלו?
אני מניח שנגלה עוד על כל העניין בפרק הבא ואני מקווה שזה יהיה מעניין יותר.
במקביל העלילה של פיסק הייתה אפילו פחות מעניינת. אז יש קרב כנופיות עכשיו כי אין מישהו ששולט במשפחות הפשע. מסתבר שפיסק אפילו לא מסכים שונסה תעשה את זה.
וקצת מהצד גם ונסה ופיסק וגם מאט ממשיכים להפגש עם אותה אישה.
מה שהיה נחמד/מצער שם זה האיזכור של פוגי.