🥊👿 Daredevil: Born Again (או פשוט דרדוויל עונה 4) 👿🥊

didalf

Well-known member
למרות שדווקא עם סרטים איכשהו יוצא אצלנו בארץ (ובעוד כמה מדינות) לפני ארה"ב.
כן זה מדהים האמת.
זה כי הסופש אצלנו מתחיל בחמישי ואצלם בשישי.
ואז עם מארוול עוד נותנים לנו טרום בכורה בכלל מדהים.
ביום שישי כשכל הספוילרים של אנדגיים התחילו לזרום אני כבר הייתי יום וחצי אחרי צפיה.

רגע, מתי זה יוצא אצלנו?
אם אני אקום מספיק מוקדם בבוקר אני אוכל לראות פרק לפני העבודה?
7 בבוקר
1741114713999.png

dilly snake

Active member
FBI וכאלו יכולים לחכות לכל יום אחר.
חוץ מזה בעונה 3 של דרדוויל גילו שחלק גדול מסוכני הFBI בכלל עובדים עבור פיסק, אז איך את יכולה לצפות בזה?
ברור שזה יהיה בעדיפות ראשונה ואז כל השאר. ולמרבה המזל השבוע יש את נאום מצב האומה אז אין אף סדרה.

הבעיה היא שבוע הבא, כשיהיה כל הסדרות +דרדוויל + כישור הזמן(3 פרקים).

didalf

Well-known member
רגע, מתי זה יוצא אצלנו?
אם אני אקום מספיק מוקדם בבוקר אני אוכל לראות פרק לפני העבודה?
7 בבוקר
1741114713999.png
סליחה נתקלתי בפרסומת שלהם בפייסבוק וזה זה 9 שעון מזרחי (6 שעון מערבי) אז 4 בבוקר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סליחה נתקלתי בפרסומת שלהם בפייסבוק וזה זה 9 שעון מזרחי (6 שעון מערבי) אז 4 בבוקר.
טוב שבדקתי בכל זאת ובאמת ראיתי הבוקר לפני העבודה את הפרק הראשון.

אבל נראה לי שאני אראה עכשיו את העשר דקות האחרונות שלו שוב כדי לרענן את הזיכרון לפני שאני כותב עליו

didalf

Well-known member
טוב שבדקתי בכל זאת ובאמת ראיתי הבוקר לפני העבודה את הפרק הראשון.
אין שום סדרה בחיייייייייים שהייתי קמה בשבילה מוקדם יותר בבוקר.
הכי רחוק שהלכתי היה למחוק את האינסטגרם בימים של שיימלס והמאה כדי לא להתפתות להכנס ולגלות ספוילרים בטעות.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אין שום סדרה בחיייייייייים שהייתי קמה בשבילה מוקדם יותר בבוקר.
הכי רחוק שהלכתי היה למחוק את האינסטגרם בימים של שיימלס והמאה כדי לא להתפתות להכנס ולגלות ספוילרים בטעות.
לא קמתי מוקדם יותר. קמתי בשעה הרגילה שלי.
השעון מעורר שלי מכוון ל6:05 ואני יוצא מהבית ב7:45. זה כל יום. אני אוהב שיש לי זמן בבוקר. הבוקר פשוט ניצלתי חלק מהזמן הזה בשביל דרדוויל.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בסוף ראיתי חלק גדול מהפרק הראשון שוב
כל הרבע שעה הראשונה של הפרק הייתה מדהימה!!!!

הבעיה היחידה עם הפתיחה המעולה הזאת היא שכל שאר הפרק הרגיש דל.
אם כי השיחה של מאט ופיסק הייתה מעולה. פשוט חלק גדול ממנה ראיתי כבר בטיזרים.

אז הפתיחה במידה מסויימת ממשיכה ישירות מסיום עונה 3 של הסדרה הישנה. שם בסוף השלישיה מחליטים להקים משרד עורכי דין חדש: נלסון, מורדוק ופייג'.
וכאן הפרק מתחיל בכך שאנחנו רואים את השלושה יוצאים מהמשרד המשותף שלהם. והם מאושרים ומדברים על מה שקורה והכל כיף והם הולכים לבר האהוב של ג'וזי בשביל מסיבת פרישה של שוטר. ושם פוגי מתחיל עם עורכת דין ממשרד התובע המחוזי ואפילו אם לא ממש הולך לו כולם פשוט כל כך שמחים.
אז כמובן שהכל נהרס.
פוינטדקסטר (בולזאיי) תוקף ומתחיל ביריה קטלנית על פוגי.
אני בשוק. לחלוטין לא ציפיתי לזה. איך השחקן הזה מופיע בכל כך הרבה מהקידום של הסדרה כשהוא יודע שהוא מת על הרגע הראשון.
אומנם הוא לא מיד מת, אבל די מיד קלטתי שהוא הולך למות וזה ישבור את מאט.
ואיך שזה שובר אותו - כשהוא פשוט זורק את בולזאיי מהגג. ובולזאיי הזה מסרב למות המניאק.
ואיזו סצנת אקשן מעולה זאת. במיטב המסורת של דרדוויל (אפילו אם רק חלק קטן מזה מתרחש במסדרון) שזה אומר וואן-שוט ארוך ומדהים, קרב ארוך שבו גם מאט וגם היריב שלו מתעייפים יותר ויותר ככל שזה ממשיך. זה היה נהדר. ואיזה מסכן מאט, הוא היה כמו כרית סיכות בסוף עם כל הסכינים בולטים ממנו.
אבל מה שבאמת משמעותי זה ההשלכות. אם התחלנו עם השלישיה יחד שמחים אז בסוף לא רק שפוגי מת אלא קארן עזבה לסאן פרנסיסקו והקשר שלה ושל מאט נהרס די לחלוטין. נראה שהוא רוצה מאוד לשקם את הקשר הזה, אבל גם שהוא זה שהתרחק ראשון אחרי המוות של פוגי.
באופן מפתיע הוא הקים משרד עורכי דין עם עורכת הדין שאיתה פוגי פלרטט בהתחלה. שהיא אמרה שהיא רוצה להצטרף למשרד עורכי דין יוקרתי. מעניין אם המוות של פוגי השפיע על השינוי שלה.
חוץ מזה השוטר שזאת הייתה מסיבת הפרידה שלו בתחילת הפרק עכשיו עושה עבודות עבור מאט - שהוא גילה שהוא דרדוויל בסוף אותו קרב בהתחלה.
מעניין אם גם נראה את השוטרת מהמסיבה ההיא שנראה שהייתה שותפת של השוטר.

במקביל אנחנו רואים את פיסק אוכל בריא ומחליט לרוץ לראשות העיר של ניו-יורק.
ונסה היא דווקא זאת שמנהלת את הפשע בעיר ונראה שיש לה שליטה על משפחות הפשע השונות.
נאמר שפסק החלים במשך תקופה ארוכה מאיזו פציעה, אבל לא נאמר מה היא הייתה (מי שראה את הסדרות של הוקאיי ואקו יודע על זה יותר, אבל לא ממש חייבים את ההרחבה)
מהצד של פיסק לא נאמר כמעט כלום שמקשר לסוף עונה 3 של הסדרה הישנה. אם כי כן נאמר שונסה היא אשתו (הם התחתנו בפרק הסיום ההוא) וגם פיסק אומר למאט שהוא שמר על ההבטחה שלו של לא לפגוע בקארן או פוגי (אם כי לא נאמר שום דבר לגבי מה הייתה הסיבה שבולזאיי הרג את פוגי).
לא נאמר שום דבר לגבי כיצד פיסק הצליח לצאת חופשי מהכלא אחרי שהוא נאסר שוב בסוף עונה 3.

בכל מקרה הוא מחליט לעשות סוויץ' ללהיות ראש עיר. תכלס זה לא ממש רחוק ממנו - גם בעונה הראשונה הוא הציג את עצמו כדמות של מנהיג קהילתי.
*בעיקרון במצב רגיל הייתי אומר שזה דורש מאמץ להאמין שיבחרו מאפיונר לראש עיר ניו יורק, אבל זה בהחלט מרגיש יותר אמין כיום.
יש לו כמה עוזרים ראשיים בקמפיין הבחירות שלו, אבל יש מישהו משני שדי ברור שיהיה חושב, בחור צעיר שאני די בטוח שמשחק אותו הבן של ג'יימס גנדולפיני. אבל לא ברור מה הקטע שלו כרגע.
משהו נוסף - אחרי שהוא נבחר הוא מדבר עם ונסה והוא חושף בפניה שהוא "יודע על אדם". המחשבה הראשונה שלי הייתה שנולד לה בן שהיא הסתירה ממנו. אבל אז היא אומרת לו "אל תהרוג אותו" - אז אני מניח שהכוונה היא שיש לה מאהב בשם אדם. לא זכור לי דמות שראינו בפרק בשם הזה אבל אני לא בטוח. אבל אני גם מתקשה לדמיין את פיסק פשוט מקבל את זה שלאשתו יש מאהב בכזאת קלות, אז אולי בכל זאת לא הבנתי נכון.

במהלך הפרק מאט גם מתחיל לצאת עם פסיכולוגית שהשותפה שלו שידכה לו. זה נחמד. לא הכי מעניין, אבל אהבתי את הקטעים המצחיקים שמאט מעוצבן על השותפה שלו.

בסוף הפרק מאט מגלה שפיסק ניצח ומביט בדכאון קדימה בעוד שנראה שאישה בורחת מתוקף ברחוב מאחוריו והוא פשוט לא עושה כלום. מאוד מטריד.

חוץ מזה אנחנו רואים מישהו מצייר ציור רחוב על קיר. ומוקדם יותר בפרק דובר על כך שיש ציורי קיר מעוררי מחלוקת שמופיעים בעיר וגורמים לתגובות.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שכחתי לציין
הפתיח החדש מעולה.
משהו חדש, אבל הומאז' מעולה לפתיח הישן

dilly snake

Active member
אני אראה רק אחרי שמונה או אפילו רק תשע אם יהיה לי מזל. אחרת לא יתנו לי לראות בשקט.

אני צריכה להתארגן על בית לבד שהסדרה באוויר.

|בוכה|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תגידו, מה קצב יציאת הפרקים? ראיתי מקודם את הראשון
היום שני פרקים, אחרי זה פרק בשבוע(יש 9 סה"כ)
הבנתי שגם פרקים 5 ו6 יצאו יחד באותו יום (ה26 למרץ) אבל השאר באמת פרק אחד לשבוע.

אני אראה רק אחרי שמונה או אפילו רק תשע אם יהיה לי מזל. אחרת לא יתנו לי לראות בשקט.

אני צריכה להתארגן על בית לבד שהסדרה באוויר.

|בוכה|
אני יכול להבין.
אבל תשלחי את כל שאר הבית למסעדה או משהו

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקי

אהבתי פחות את הפרק הזה.

כאילו אני יודע שידענו שהוא החליט לא להיות דרדוויל, אבל באמת פרק שלם בלי שהוא אלים.
כלומר בלי לכלול את הרגע האחרון הזה. שבאמת היה מספק.

ופיסק בתור ראש עיר הוא פשוט... בחור מעצבן.
ואז חשבתי שהוא חזר מהר מאוד לדרך הישנה שלו של לאיים ברצח, אבל מסתבר שהוא מאיים בחשיפת ילד מחוץ לנישואים של מפקח המשטרה.
ואז ממשיכים עם העניין של בעיות הנישואים שלו עם ונסה.
והאם זה מקרי שהם הולכים ליועצת נישואים שבדיוק מתחילה קשר עם מאט?
זה צירוף מקרים גדול מאוד. בהתחלה חשבתי שפיסק שולח את העוזר שלו אליה בגלל שהוא עוקב אחרי מאט, אבל אם הוא בעצם הולך אליה עם ונסה אז קשה לי להאמין שזה חלק ממשהו נגד מאט.

אז יש ויג'לנטי נוסף בשם הטיגריס הלבן והוא מסתבך עם שוטרים מושחתים, אבל לא כשהוא עם החליפה.
הצחיק אותי שאחרי שגם מאט וגם התובע המחוזי מגלים שהוא ויג'ילנטי הם מתייחסים לזה קצת באדישות כזאת. כלומר לא עניין גדול. אפילו כשמאט מציין שבמהלך האירוע המדובר האדם לא לבש את *הקמע הקסום שלו* אף אחד לא מתייחס לזה כאל משהו מוזר לציין. למי אין קמיע קסום בימים אלו?

ואם כבר ויג'ילנטים אז בתחילת הפרק פיסק מזכיר בנאום שלו שני ויג'ילנטים אחרים - המעניש וספיידרמן. ספיידרמן!!!!
אם יהיה קמאו של ספיידרמן (אפילו רק בחליפה לשבריר שניה) אני אהיה כל כך מאושר.
אבל אני גם פשוט שמח לאיזכור של זה. כי כמובן שאם פיסק לא רוצה ויג'ילנטים אז ברור שספיידרמן הוא חלק מזה. והבהירו שזה אותו יקום.

אז יש את הכתבת הזאת שעושה ראיונות שטח מהרחובות - מסתבר שהיא אחיינית של בן יוריק, העיתונאי מהעונה הראשונה שהיה סוג של מנטור בשביל קארן.
האמת שזיהיתי את השם כבר בפרק הקודם והנחתי שהיא הבת שלו.
היה מעניין שהיא נפגשה עם פיסק כי מי שזוכר (למשל כי הוא ראה ריקאפ) יודע שפיסק רצח את הדוד שלה במו ידיו.
אני תוהה אם היא יודעת. כלומר אם היא מודעת לכך שזה אפשרי, כי אני מניח שאין הוכחות.

היה עוד משהו ששכחתי?

dilly snake

Active member
אני לא לגמרי בטוחה שאהבתי את הפרק :oops: .

חלק ממנו היה מאכזב, חלק ממנו היה מוזר, ופשוט יחסית לפרק ראשון בסדרה שהיא חצי חדשה-חצי המשך ציפיתי לקצת יותר ופחות קטעים מתים.

יחסית לכמות הרעש שהם עשו סביב החזרה של קארן ופוגי לא ציפיתי שהם יהרגו את פוגי עשר דק' לתוך הפרק(ידעתי שהוא ימות כי עשיתי לעצמי ספוילר בטעות שבוע שעבר) אבל חשבתי שזה יהיה קליפאנגר בסוף הפרק הראשון. ואת קארן הם שולחים לסן פרנסיסקו. והקטעים עם שלושתם ואח"כ רק של מאט וקארן היו מוזרים, וכאילו לא היה שום כימיה הוא משהו שיגיד לנו שהאנשים האלו מכירים כ"כ הרבה שנים.

הסצנה של המכות בין מאט לבולזאיי הייתה טובה אבל.

אחרי זה הפרק הפסיק להיות מעניין.

הסצנה של מאט ופיסק קודמה כ"כ הרבה בכל טיזר אפשרי שזה פשוט איבד את האפקט שלה. כי כאילו זה אמור להיות מיוחד שמאט ופיסק מדברים פנים אל פנים אז למה לבזבז משהו שרוב הסיכויים שעברו עוד כמה פרקים עד שיקרה שוב? עדיף שהסצנה הזאת הייתה נשמרת בסוד. וגם לא נאמר בה משהו חשוב, אולי חוץ מזה שפיסק אמר שהוא לא שלח את בולזאיי נגד קארן ופוגי.

היו הרבה מידי קטעים עם החברה החדשה שלו(שהולכת לבגוד בו, הינה אמרתי ראשונה) וקטעים לא קשורים בתוך המשרד עורכי דין שהיו חסרי מטרה. ועוד קטעים שכאילו ניסו להראות את הכוח של מאט ומה שהם עשו היו בעיקר לגרום לי לאבד ריכוז.

נאמר שפסק החלים במשך תקופה ארוכה מאיזו פציעה, אבל לא נאמר מה היא הייתה (מי שראה את הסדרות של הוקאיי ואקו יודע על זה יותר, אבל לא ממש חייבים את ההרחבה)
ואחר כך מאט צחק עליו שמישהי, בת טיפוחים שלו ירתה לו בפרצוף.
שאני די בטוח שמשחק אותו הבן של ג'יימס גנדולפיני
כן, זה מייקל גנדולפיני.

dilly snake

Active member
דווקא אהבתי יותר, כי זה הרגיש שמשהו קורה סוף סוף ולא היו הרבה קטעים מתים.

אז מישהו מנסה להפריד בקטטה או משהו כזה ברכבת ואז אחד התוקפים נופל לרציף ורכבת דורסת אותו ואז אחד התוקפים מזדהה בתור שוטר.

יש תככים וכל מיני דברים שקשורים במשטרה, המפכל לא סובל את פיסק כי הוא זוכר שהוא מגה פושע ואחראי למוות של המון שוטרים(נראה לי זה היה בעונה הראשונה?) והוא מאיים להתפטר ופיסק סוחט אותו להישאר.

הקטע עם החור בכביש היה מטומטם.

מאט מגיע לתחנה שומע את השיחה ומחליט לייצג את הבחור מהקטטה, אחר כך מתברר שהוא פורע חוק אבל הוא לא היה בתפקיד בקטטה בתחנת רכבת אז זה פחות נחשב, לא היו לו כוחות בגלל קמע?

דווקא יהיה נחמד לראות את מאט גם עושה דברים בתור עו"ד.

יש עיתונאית שהיא האחיינית של בן יוריק והקטעים של הראיונות תוך כדי הפרק הם מטופשים ומיותרים.

בסוף הפרק מאט מרביץ לשוטרים מושחטים מכות(לאחד מהם יש קעקוע שנראה כמו הסמל של פאנישר.

והזכירו הפרק גם את ספיידרמן.

ופיסק וונסה הולכים לטיפול אצל החברה של מאט.

כאילו אני יודע שידענו שהוא החליט לא להיות דרדוויל, אבל באמת פרק שלם בלי שהוא אלים.
ציפיתי לראות אותו נלחם בעצמו יותר.

והוא גם לא הלך עדיין לכנסייה לבכות לאיזה כומר כול השני פרקים. איפה האשמה והרחמים הקתוליים של מאט?
ופיסק בתור ראש עיר הוא פשוט... בחור מעצבן.
פיסק מעצבן כל הזמן.
האמת שזיהיתי את השם כבר בפרק הקודם והנחתי שהיא הבת שלו.
לא היו לבן ואשתו ילדים!

אני עוד לא בטוחה מה דעתי על הפתיח ואני מתגעגעת לפתיח והמוזיקה מהסדרה הקודמת.

*מאט מסתובב בכיס עם חלק מהקסדה של דרדוויל שקארן הביאה לו בפרק הקודם.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עדיין לא הגבתי?!?
אני לא לגמרי בטוחה שאהבתי את הפרק :oops: .

חלק ממנו היה מאכזב, חלק ממנו היה מוזר, ופשוט יחסית לפרק ראשון בסדרה שהיא חצי חדשה-חצי המשך ציפיתי לקצת יותר ופחות קטעים מתים.
מסתבר שיש לא מעט אנשים שמרגישים כמוך. אני ממש ממש אהבתי אותו.
יחסית לכמות הרעש שהם עשו סביב החזרה של קארן ופוגי לא ציפיתי שהם יהרגו את פוגי עשר דק' לתוך הפרק(ידעתי שהוא ימות כי עשיתי לעצמי ספוילר בטעות שבוע שעבר) אבל חשבתי שזה יהיה קליפאנגר בסוף הפרק הראשון. ואת קארן הם שולחים לסן פרנסיסקו. והקטעים עם שלושתם ואח"כ רק של מאט וקארן היו מוזרים, וכאילו לא היה שום כימיה הוא משהו שיגיד לנו שהאנשים האלו מכירים כ"כ הרבה שנים.
מה?!?
לא הרגשת כימיה בין מאט ופוגי וקארן? אני ממש לא מבין על מה את מדברת. הקטעים האלו היו מושלמים מבחינתי. זה הרגיש כאילו הם קפצו ישירות מפרק הסיום של עונה 3 לכאן בלי להפסיד רגע.
הסצנה של המכות בין מאט לבולזאיי הייתה טובה אבל.

אחרי זה הפרק הפסיק להיות מעניין.
אני מסכים שזה היה בעייתי שהפרק היה עם התחלה מפוצצת ואז כאילו ריק כזה. צריך יותר איזון.
הסצנה של מאט ופיסק קודמה כ"כ הרבה בכל טיזר אפשרי שזה פשוט איבד את האפקט שלה. כי כאילו זה אמור להיות מיוחד שמאט ופיסק מדברים פנים אל פנים אז למה לבזבז משהו שרוב הסיכויים שעברו עוד כמה פרקים עד שיקרה שוב? עדיף שהסצנה הזאת הייתה נשמרת בסוד. וגם לא נאמר בה משהו חשוב, אולי חוץ מזה שפיסק אמר שהוא לא שלח את בולזאיי נגד קארן ופוגי.
כן, זה היה יותר טוב אם לא הייתי רואה כבר כמעט את כל הסצנה הזאת קודם.
אבל זה לא פייר לשפוט את הפרק על זה

דווקא אהבתי יותר, כי זה הרגיש שמשהו קורה סוף סוף ולא היו הרבה קטעים מתים.
ראיתי באמת שיש אנשים שאהבו יותר את הפרק השני וקיוויתי שאת גם תרגישי ככה. אז אני שמח.
הקטע עם החור בכביש היה מטומטם.
לחלוטין. אבל אם הייתי תקוע בפקק ופושע רצחני היה מגיע ופותר את הפקק אז ייתכן שזה היה גורם לי להצביע לו למשרה פוליטית :p
דווקא יהיה נחמד לראות את מאט גם עושה דברים בתור עו"ד.
זה יכול להיות מעניין כל עוד זה לא יהיה יותר מידי.
בסוף הפרק מאט מרביץ לשוטרים מושחטים מכות(לאחד מהם יש קעקוע שנראה כמו הסמל של פאנישר.
נכון, גם שמתי לב לזה.
הקשבתי לפודקאסט שדיברו על הפרק והמנחים תהו אם זה היה של הפאנישר או משהו אחר.
למה שלשוטרים מושחתים יהיה סמל של הפאנישר?

בכל מקרה אהבתי את הסצנת מכות הזאת. מאט ממש התכוון לתת להם להרביץ לו בלי להגיב, אבל אז הם הוציאו אקדח.
מה שאהבתי במיוחד היה איך בסוף אחרי שהוא עילף את שניהם הוא צועק בעצבים. מאט הוא הכי מגניב כשהוא צועק מכעס.
והזכירו הפרק גם את ספיידרמן.
יאיייי
והוא גם לא הלך עדיין לכנסייה לבכות לאיזה כומר כול השני פרקים. איפה האשמה והרחמים הקתוליים של מאט?
אבל הוא עמד ליד כנסייה והקשיב לשירה בפנים.
אבל זה הזכיר לי שהכומר שתמיד הוא היה מדבר איתו מת בעונה 3. אבל הוא גילה שאחות בכנסייה היא בעצם אמא שלו ואמר שהוא ישמח מידי פעם לבוא ולהתייעץ איתה. אני ממש מקווה שנראה אותה.
אני עוד לא בטוחה מה דעתי על הפתיח ואני מתגעגעת לפתיח והמוזיקה מהסדרה הקודמת.
אני ממש אהבתי.
אני לא זוכר יותר מידי את המוזיקה בסדרה הישנה, אבל אהבתי את השיר שהביאו כאן לסיום הפרק הראשון:
*מאט מסתובב בכיס עם חלק מהקסדה של דרדוויל שקארן הביאה לו בפרק הקודם.
מעניין אם יש לו את שאר הקסדה או שהשוטרים לקחו את הקסדה שהוא הפיל אז.

dilly snake

Active member
נחמד מצדך להגיב, זה לא שישבתי פה ונעלבתי לי לבד בחושך.

מסתבר שיש לא מעט אנשים שמרגישים כמוך. אני ממש ממש אהבתי אותו.
כן, ראיתי. כבר חשבתי שמשהו אצלי לא בסדר.
לא הרגשת כימיה בין מאט ופוגי וקארן? אני ממש לא מבין על מה את מדברת
זה היה ממש קרינג'י, בעיקר מאט וקארן.
כן, זה היה יותר טוב אם לא הייתי רואה כבר כמעט את כל הסצנה הזאת קודם.
אבל זה לא פייר לשפוט את הפרק על זה
למה לא להעיר על זה? הם עשו כזה הייפ על הסצנה (שהייתה טובה, כי השחקנים מעולים) אבל בפועל זה פגע בהנאה מהפרק והיה עדיף אם לא היו מראים ממנה לפני כן כ"כ הרבה חלקים.
לחלוטין. אבל אם הייתי תקוע בפקק ופושע רצחני היה מגיע ופותר את הפקק אז ייתכן שזה היה גורם לי להצביע לו למשרה פוליטית :p
ואם היה צריך לחכות לאישור שלא התקבל ממהנדס ותיקנו את החור בלי לבדוק שאין בעיה רצינית בתשתית? אז אני מקווה שיהיה לך מזל ותהיה לך קלפי בבית חולים אחרי שתיפול לבולען (או שזה היה גשר?).
למה שלשוטרים מושחתים יהיה סמל של הפאנישר?
ראיתי תיאוריה שאולי השוטרים המושחטים פועלים מתוך האידיאולוגיה של פרנק והם הורגים פושעים.
אבל זה הזכיר לי שהכומר שתמיד הוא היה מדבר איתו מת בעונה 3. אבל הוא גילה שאחות בכנסייה היא בעצם אמא שלו ואמר שהוא ישמח מידי פעם לבוא ולהתייעץ איתה. אני ממש מקווה שנראה אותה.
(y)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נחמד מצדך להגיב, זה לא שישבתי פה ונעלבתי לי לבד בחושך.
חשוב מאוד כשאת יושבת לבד ונעלבת - תדליקי את האור. 💡 :D
למה לא להעיר על זה? הם עשו כזה הייפ על הסצנה (שהייתה טובה, כי השחקנים מעולים) אבל בפועל זה פגע בהנאה מהפרק והיה עדיף אם לא היו מראים ממנה לפני כן כ"כ הרבה חלקים.
צודקת שהגיוני להעיר על זה.
אבל זאת הייתה טעות של הצוות השיווקי, לא של יוצרי הפרק.
אני חושב שאם לא הייתי מצפה לזה אז הייתי נופל מהכיסא מהעניין הזה.
ואם היה צריך לחכות לאישור שלא התקבל ממהנדס ותיקנו את החור בלי לבדוק שאין בעיה רצינית בתשתית? אז אני מקווה שיהיה לך מזל ותהיה לך קלפי בבית חולים אחרי שתיפול לבולען (או שזה היה גשר?).
כשאתה עומד בפקק לא אכפת לך מלוגיקה
ראיתי תיאוריה שאולי השוטרים המושחטים פועלים מתוך האידיאולוגיה של פרנק והם הורגים פושעים.
תהיתי אם זה משהו כזה.
אבל פרנק לא היה הורג את העורך דין של בחור שאתה מחשיב כפושע.
הם גם לא ניסו להרוג את הבחור בתחנת רכבת, היה נראה שסחטו אותו.
לא שזה לא עדיין יכול להיות העניין - אידיאולוגיה שמעוותת על ידי האנשים זה משהו רגיל.

למעלה