חבל שבאמת אין מפלגת סרבנים...
חבל שבאמת אין מפלגת סרבנים...
אז אתה אומר שמי שרוצה להגן מהבית הוא משוגע וחייזר?
נכון. במיוחד אחרי מה שקרה, מי שחושב שבהגנה בלבד אפשר לנצח, הוא משוגע.אז אתה אומר שמי שרוצה להגן מהבית הוא משוגע וחייזר?
מוזר חשבתי שזה צבא הגנה לישראל.
ביבי לא הגן לא מחיזבאלה ולא מחמאס - שנים על שנים.נכון. במיוחד אחרי מה שקרה, מי שחושב שבהגנה בלבד אפשר לנצח, הוא משוגע.
ביבי לא הגן לא מחיזבאלה ולא מחמאס - שנים על שנים.
זה היה התרגיל,לבנות את הביטחון העצמי שלהם ואז לתת להם הזדמנות לפעול
שיהיה לנו תירוץ להיכנס ולהחריב אותם.
נניח שהיו אומרים לעם יש תוכניות לחיזבאלה ולחמאס לפלוש אלינו קרקעית,
נניח שהיו אומרים לעם יש תוכניות לחיזבאלה ולחמאס לפלוש אלינו קרקעית,
השמאל היה אומר לו - "תחזק את הגדר" בהשאלה.
תגן יותר טוב.
לא נכנסים פנימה.
תן להם מדינה - עזוב אותם בשקט וכן הלאה.
וזה באמת מה שאמרו שנים שיש תוכניות של החיזבאלה ושל החמאס להיכנס,שהם יכולים ועוד.
אבל העם לא הסכים כי השמאל מעוניין במגננה ולא בכיבוש שטח והחלפת מנהיגות.
כמו הימין לא הסכים לפשרה בשטחים.
אז הדרך היחידה לאחד את העם סביב רעיון היה לבצע את 7/10 - לתת להם להיכנס בכוונה.
האמת קשה,אני מבין אותך.
האמת קשה,אני מבין אותך.
תאר לך שאתה מאמין לזה.
מה תעשה בפורום,איזה חדשות תראה?
תהיה בבעיה.
תצטרך לשנות את כל הסדר יום.
השקרים וההמצאות שלך הם הבעיההאמת קשה,אני מבין אותך.
תאר לך שאתה מאמין לזה.
מה תעשה בפורום,איזה חדשות תראה?
תהיה בבעיה.
תצטרך לשנות את כל הסדר יום.
אחי הכל אמת,אם נניח לרגע שאתה כותב הודעה אמיתית ולא רק בשביל להקפיץ/משיעמום,השקרים וההמצאות שלך הם הבעיה
מה שמפחיד שאתה מאמין בשטוויות שאתה כותב. על דברים פחות הזויים יש אנשים שמאושפזים כבר שנים במוסדות לחולי נפש.נניח שהיו אומרים לעם יש תוכניות לחיזבאלה ולחמאס לפלוש אלינו קרקעית,
השמאל היה אומר לו - "תחזק את הגדר" בהשאלה.
תגן יותר טוב.
לא נכנסים פנימה.
תן להם מדינה - עזוב אותם בשקט וכן הלאה.
וזה באמת מה שאמרו שנים שיש תוכניות של החיזבאלה ושל החמאס להיכנס,שהם יכולים ועוד.
אבל העם לא הסכים כי השמאל מעוניין במגננה ולא בכיבוש שטח והחלפת מנהיגות.
כמו הימין לא הסכים לפשרה בשטחים.
אז הדרך היחידה לאחד את העם סביב רעיון היה לבצע את 7/10 - לתת להם להיכנס בכוונה.
הרבה מאמינים לא רק אני.מה שמפחיד שאתה מאמין בשטוויות שאתה כותב. על דברים פחות הזויים יש אנשים שמאושפזים כבר שנים במוסדות לחולי נפש.
להגן מבית זה לספוג טילים בלי סוף עד שאפילו כיפת ברזל לא תוכל ליירט כל כך הרבה.אז אתה אומר שמי שרוצה להגן מהבית הוא משוגע וחייזר?
מוזר חשבתי שזה צבא הגנה לישראל.
מה פתאום,יורים עד שהטילים מפסיקים:להגן מבית זה לספוג טילים בלי סוף עד שאפילו כיפת ברזל לא תוכל ליירט כל כך הרבה.
אווו... יש כמה וכמה מפלגות סרבנים, אבל סרבנים כאלה, שמסרבים עוד לפני שלב הגיוס...חבל שבאמת אין מפלגת סרבנים...
סרבנות לפני גיוס היא לא הבעיה. בתור אחד שהוא לא פשיסט, אתה הרי יודע שמי שלא רוצה ללכת לצבא אז לא צריך לגייס אותו בכוח.אווו... יש כמה וכמה מפלגות סרבנים, אבל סרבנים כאלה, שמסרבים עוד לפני שלב הגיוס...
סרבנות לפני גיוס, היא בדיוק הבעיה. והסיבה שהבעיה הזאת מתקיימת, היא מפני שממשלות הימין לדורותיהן, קנו, פשוטו כמשמעו, את השלטון, בשיחוד אותם "סרבנים שלפני גיוס". ואל תשתמש במושג פשיסט כלפי.סרבנות לפני גיוס היא לא הבעיה. בתור אחד שהוא לא פשיסט, אתה הרי יודע שמי שלא רוצה ללכת לצבא אז לא צריך לגייס אותו בכוח.
הבעיה היא עם כאלה שרצו, ופתאום בגלל שלא נראה להם מה הממשלה עושה, קוראים לסרבנות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.