כל כך דוחה אותי הרעיון שמזהה התהליכים יהיה בכנסת. תן לי כל אחד אחר ולא את האיש הזה.
כל כך דוחה אותי הרעיון שמזהה התהליכים יהיה בכנסת. תן לי כל אחד אחר ולא את האיש הזה.
אבל בן גביר שמוכיח שגולן צדק לא מפריע לך שהוא בכנסת.כל כך דוחה אותי הרעיון שמזהה התהליכים יהיה בכנסת. תן לי כל אחד אחר ולא את האיש הזה.
כלל וכלל לא. להיפך.אבל בן גביר שמוכיח שגולן צדק לא מפריע לך שהוא בכנסת.
מאוד כך.כלל וכלל לא. להיפך.
בכיינים עלובים. בבחירות הבאות בן גביר מגביר את כוחו הפוליטי. אני ממליץ לכם לברוח לברלין.מאוד כך.
אם נברח, זה לא בגלל שבן גביר עלה לגדולה, אלא בגלל ריבוי המטומטמים, שנתנו לו את קולם.בכיינים עלובים. בבחירות הבאות בן גביר מגביר את כוחו הפוליטי. אני ממליץ לכם לברוח לברלין.
זה ידוע שהשמאלנים מזלזלים בציבור שלא חושב כמוהם.אם נברח, זה לא בגלל שבן גביר עלה לגדולה, אלא בגלל ריבוי המטומטמים, שנתנו לו את קולם.
לא חושב כמותם, ר"ל לא מסוגל לחשוב, מציית לבעליו, כמו כלב נאמן.זה ידוע שהשמאלנים מזלזלים בציבור שלא חושב כמוהם.
עוד הצדקה למי שזיהה תהליכים.בכיינים עלובים. בבחירות הבאות בן גביר מגביר את כוחו הפוליטי. אני ממליץ לכם לברוח לברלין.
עדיף שתפסיקו להרוס את המדינה.עדיף שתזהו תהליכים בברלין.
השמאלנים כמיעוט הזוי חושבים שהם יכולים להחליט מה הורס את המדינה, או מה טוב למדינה. בגלל זה הם משתוללים כשעומדים לקחת להם את הכוח הלא דמוקרטי שנשאר להם במערכת המשפט.עדיף שתפסיקו להרוס את המדינה.
תלמד היסטוריה.השמאלנים כמיעוט הזוי חושבים שהם יכולים להחליט מה הורס את המדינה, או מה טוב למדינה. בגלל זה הם משתוללים כשעומדים לקחת להם את הכוח הלא דמוקרטי שנשאר להם במערכת המשפט.
תלמד היסטוריה אתה.תלמד היסטוריה.
שאלת לעמדתי. ובכן זה אולי יבוא לך כהלם והפתעה מוחלטת, אבל עמדתי היא דווקא כמו שאני ציינתי אותה למעלה ולא כמו שאתה ניסית להחליט עבורי.מאוד כך.
לא מבין איך אפשר לשיר בשני קולות
מי שלא בצבא זה סיפור אחר.לא מבין איך אפשר לשיר בשני קולות
מחד לתקוף סרבנות ומאידך להכשיר סרבנות חרדית ?
די עם השקר הגבלסי. אין ולא היו סרבנים.
די עם השקר הגבלסי. אין ולא היו סרבנים.
זה לא שקר.
ראו אותו אומר את זה. צרפתי את הפריים הרלוונטי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.