תכף עונה 3 עולה.
מי אמיץ ואביר מספיק כדי לצאת למסע ולמצוא את הדיונים שלנו על העונה הקודמת?
מי אמיץ ואביר מספיק כדי לצאת למסע ולמצוא את הדיונים שלנו על העונה הקודמת?
מי זה כבר יכול להיות?מי אמיץ ואביר מספיק כדי לצאת למסע ולמצוא את הדיונים שלנו על העונה הקודמת?
אגב זה היה קל מסיבה עצובה - אני זוכרת שהפרק האחרון שודר ב6.10 ולא הספקתי לראות באותו יום ולקח לי איזה חודשיים עד שיכולתי לצפות בסדרה ככ מלחמתית להשלים אותו.מי זה כבר יכול להיות?
![]()
⌛כישור הזמן עונה שנייה🐉🗡️🏹🐺
"כישור הזמן סובב לו, עידנים באים ועידנים חולפים ומשאירים אחריהם זיכרונות שהופכים לאגדה. האגדה נמוגה והופכת למיתוס ואף המיתוס נשכח בסופו של דבר, בזמן שהעידן שהפיח בו רוח חיים חוזר שוב..."(כול פרק ראשון של ספר בכישור הזמן). ריקאפ של העונה הראשונה מתוך ערוץ היוטיוב של פריים וידאו: (לא ראיתי, אבל...www.tapuz.co.il
אני מקווה שאני אצליח למצוא את הסבלנות לצפות כי כרגיל אני לא זוכרת כלום.אמזון העלו לפני שבוע ריקאפ לשתי העונות הקודמות באורך של 23 דקות.
אני בטוח שאני אוכל למצוא נוספים.
לפני עונה 2 אני זוכר שבעצם צפיתי שוב בכל עונה 1. בעיקר כי ממש בקושי זכרתי משהו.
הפעם אני מרגיש שאני זוכר טוב יותר.
וגם ממש אין לי זמן.
אבל אני כן אצפה שוב לפחות בפרק סיום עונה 2.
היא חיה, הם ריפאו אותה תוך כדי קרב.אז ליאנדרין מתה או לא? לא הבנתי מה קרה איתה.
אליין נראית כאילו היא יצאה משנות ה-70' רק חסר הגראס והפרחים בשיער והיא היפית מושלמת(ואולי הסמל הזה של השלום).ואיילין ממש יפה.
חלק מזה שזה פשוט לא מסתדר גאוגרפית. ודבר שני כולם יבואו לחפש אותו שם.ולא הבנתי למה רנד לא יכול ללכת לקחת את החרב ההיא ואז לשממת האיילים? לך לשם עם חרב קסומה דוד מה הקטע?
מה בספרים רק כתוב "שומעים אז ליאנדרין התגלתה וחבורות בוגדות חיסלה טבחה באס אדי סוף"?אז כל הסצנה הפותחת זה משהו שרק מוזכר בספרים ולא רואים ו-ואו לעזאזל! זה פשוט פסיכי לגמרי!!
כן זה היה חמוד.אחר כך הם מתפצלים ביניהם לחבורות קטנות זה חמוד, שלושת הבנים יחד ושלושת הבנות.
אה לא ידעת?הסצנה עם הקלפים, המראות והגרזן זה גם מהספר רק ששם זה ממקום אחר. וזה היה כזה הזוי שמוריין ולאן לא התערבו ואז בסוף זו לנפיר! כמעט תלשתי שיערות.
מה יש בספרים?אליין ואביינדה, זה שינוי טוב מהספרים.
אוף קצת כן. הם היו ממש חמודים פעם אבל בשלב זה קצת מרגיש שהם ביחד כי זה כל מה שהם מכיריםואוף, שרנד ואגווין ישחררו אחד מהשנייה, זה פסיכי! חוץ מטראומה אין שם כלום.
חחחחחח כן.ואגווין כזו באדאס שהיא אמרת לסיואן שהיא תעשה את המבחן ואז דופקת ברז אחרי שהיא מסיימת אותו.
אה, חבל.היא חיה, הם ריפאו אותה תוך כדי קרב.
כן תכלס. נגמר התקציב.*מה שכן, זה מטומטם שהאאס סדאי לא הלכו יחד בקבוצות גדולות יותר למנוע מהן לברוח.
וואי לגמרי וזה לוק שאני מתה עליו זה זה מושלם.אליין נראית כאילו היא יצאה משנות ה-70' רק חסר הגראס והפרחים בשיער והיא היפית מושלמת(ואולי הסמל הזה של השלום).
נו מתי יש להם דרקוני אקספרס כמו במשחקי הכס?חלק מזה שזה פשוט לא מסתדר גאוגרפית.
אה.ודבר שני כולם יבואו לחפש אותו שם.
ספר שלם הוא הולך לחפש חרב?בצד המעשי העלילה של ספר 3 זה רנד הולך לבד לקחת את החרב כי הוא לא ממש האמין שהוא הדרקון.
כן, זה כזה בתחילת ספר 3 הבנות חוזרות לבד למגדל אחרי מה שקרה בפאלם ואז הם מנסות להסביר שהן לא ברחו אלא נחטפו ע"י ליאנדרין. ואז הם כזה "ליאנדרין וכמה חברות שלה התחפפו וגנבו כמה חפצים יקרים תוך כדי שהן הרגו כמה אנשים".מה בספרים רק כתוב "שומעים אז ליאנדרין התגלתה וחבורות בוגדות חיסלה טבחה באס אדי סוף"?
את רוצה להגיד לי שכמה שהם ארוכים לא טרחו לפרט את זה?
הן סתם BFF.מה יש בספרים?
בת'כלס, היו להם בטח שיקולים של כמות זמן ומה שהם החליטו שחשוב יותר. והאיאלים חשובים יותר מהחרב(וספר 4 זה אחד הספרים היותר פופלרים בסדרה).חוצמזה אין את הדרכים הקסומות האלה שמקצרות דרכים?
הוא לא הלך לחפש את החרב, הוא הלך ישר לטיר פחות או יותר ברגל, בזמן שלאן ופרין ומוריין ואחר כך נוספו עוד דמויות הלכו לחפש אחריו. בקושי יש פרקים מנקודת המבט שלו. תוך כדי זה קורים עוד דברים: אגווין, נאיניב ואליין מחפשות את האג'ה השחורה וגם מגיעות לטיר. ואז מאט מגיע בנפרד.ספר שלם הוא הולך לחפש חרב?
חחחחחח דיכן, זה כזה בתחילת ספר 3 הבנות חוזרות לבד למגדל אחרי מה שקרה בפאלם ואז הם מנסות להסביר שהן לא ברחו אלא נחטפו ע"י ליאנדרין. ואז הם כזה "ליאנדרין וכמה חברות שלה התחפפו וגנבו כמה חפצים יקרים תוך כדי שהן הרגו כמה אנשים".
אה כמובן.הן סתם BFF.
כנראה בספר לא היה להם תקציב לסצנת אקשן כזאת גדולהכן, זה כזה בתחילת ספר 3 הבנות חוזרות לבד למגדל אחרי מה שקרה בפאלם ואז הם מנסות להסביר שהן לא ברחו אלא נחטפו ע"י ליאנדרין. ואז הם כזה "ליאנדרין וכמה חברות שלה התחפפו וגנבו כמה חפצים יקרים תוך כדי שהן הרגו כמה אנשים".
אוי זה היה ממש חמוד.אחר כך הם מתפצלים ביניהם לחבורות קטנות זה חמוד, שלושת הבנים יחד ושלושת הבנות. כולל דיאלוגים וקטעים ממש מהספרים. גם השיחה של רנד ואליין משם ועוד כמה דברים.
גם אני לא הבנתי את זה עד שמוריין ולאן נפגשו עם לנפיר.אז אם הבנתי נכון לנפיר רוצה גם להגן על רנד אז היא סיכמה עם מורין שהיא תפחיד אותם כאילו הארורים מצאו אותם? דאממ שתי כלבות.
ובגלל זה מוריין ולאן ישבו שם בחדר הקשיבו ולא באו לעזור? כי זה עצבן אותי ממש הלווווו חברה שלך נרצחת תעזור לה!!!! עד שהיא קראה בשמו וזה משומה שבר אותו. תודה באמת.
רק אחרי שהם נפגשו איתה הבנתי כי זה ממש עצבן אותי שהם לא עוזרים.
אני גם חשבתי שאנחנו אמורים להכיר את זה שהיא מענה. היא קראה לו בשם ג'ייג'ים שנשמע לי קצת מוכר (אבל יכול להיות שזה פשוט בגלל שזה שם נורא נפוץבהתחלה לא הבנתי מי זה שהיא מענה שם ואם אני אמורה להכיר אותו אבל שעה היא אמרה לו "אתה רוצה להיות אפור?" אז אני מניחה שהוא סתם איש רנדומלי וככה היא מייצרת מתנקשים אפורים וכאילו הסצנה הזאת נועדה שנבין שזאת היא? כל הכבוד להם הם מתחילים להיות ברורים יותר בסדרה הוריי!
אם רנד היה בא הן היו מנסות לתפוס אותו ולכלוא אותו במגדל.אני תהיתי אם ראנד יופיע ויעזור בשלב מסוים וכשהוא לא אז חשבתי שהוא בטח בכלל לא בעיר. אבל אז גילינו שהוא כן היה בעיר.
כן, הוא יודע שזו לנפיר. אבל אני אישית לא הייתי מספרת לחבר'ה שאני שוכבת עם ארורה ובאופן כללי עם אישה בת 3000 שנראית ממש טוב לגילה.בשתי החבורות מדברים על ראנד ואגוויין. זה היה חמוד כשהבחורים מבינים שלראנד הייתה עוד מישהי, אבל מצחיק שהוא מספר על זה ולא מציין שהיא אחת מהפורסייקן (הוא יודע את זה נכון?)
קאר'א'קן. והוא יודעות בגלל שהוא הכריז על עצמו. אבל כמו שאביינדה הסבירה, יש לאיאלים נבואות אחרות שקשורות לרנד.אז שלושת הג'ינגיות בקטע של לעקוב אחרי ראנד. אני לא זוכר בעצם מתי הן הבינו שהוא הקארקול שלהם (אני יודע שזאת מילה אחרת אבל לא זוכר בדיוק). האם זה פשוט היה כשהוא "הכריז" על עצמו בתור הדרקון?
מוריין שיתפה פעולה עם לנפיר כדי להבריח את רנד מקייריהן.אבל אם כבר לסביות אז מוריין וסואן נראה לי בכלל לא תיקשרו חוץ מזה שמוריין הצילה אותה. הבנתי מהריקאפ שהיה משהו רע בינהם בעונה 2 אבל אני לא זוכר מה.
בספר אמרו במפורש שזה כדי ללמוד על מנת'רן וכאלה וכי פרין יצטרך עזרה בדרכים ולויאל הסכים לעזור לו.ואני מבין שהשתי ג'ינג'יות האחרות באות איתו כי אחת צריכה להגן על לויאל, אבל למה לויאל הולך איתו?
האם לא הגיוני יותר לכולם ללוות את ראנד ולנסות להציל את כל העולם? (גם ככה הם בטח יתאחדו שוב בסוף העונה)
יש לה מין מחסום מנטלי שמונע ממנה לתעל.חוץ מזה מה הקטע עם זה שנייניב לא יכולה להשתמש בכוח למרות שהיא כבר התקבלה כאיי סדאי? זכור לי שהיה משהו עם זה אבל חשבתי שזה עבר לה.
הוא באמת מאד יעיל ויחד עם קריאת השרשור הקודם נראה לי שאני בסדר.ממש לא היה לי זמן אז בסוף הסתפקתי רק בצפייה בריקאפ (שהיא באמת מאוד ממצה) ולא ראיתי את פרק סיום עונה 2.
נכון? שתמות כבר אוףואוף פעמיים נראה שליאנדרין כבר מתה וכל פעם מרפאים אותה.
כנראה בספר לא היה להם תקציב לסצנת אקשן כזאת גדולה![]()
נראה לי שהוא יודע.בשתי החבורות מדברים על ראנד ואגוויין. זה היה חמוד כשהבחורים מבינים שלראנד הייתה עוד מישהי, אבל מצחיק שהוא מספר על זה ולא מציין שהיא אחת מהפורסייקן (הוא יודע את זה נכון?)
אמרו בתקציר אבל שכחתי שוב. משהו סוואן ביקשה ממנה לא ללכת עם רנד אבל היא הלכה בכל זאת ואולי גם פגעה בה פיזית בשביל זה על הדרך.אבל אם כבר לסביות אז מוריין וסואן נראה לי בכלל לא תיקשרו חוץ מזה שמוריין הצילה אותה. הבנתי מהריקאפ שהיה משהו רע בינהם בעונה 2 אבל אני לא זוכר מה.
חחחחח אני גם חשבתי.ומה לגבי קצת גייז?
לגמרימאט אולי מתאמץ יותר מידי כדי להבהיר שהוא סטרייט.
אמןהאם כל הזכרונות הקודמים והשפה הישנה במוח שלו שמטריפים אותו בעצם מרמזים לו שהוא בי?
בכל מקרה לפחות משהו מעניין איתו.
אבל זה תירוץ עלוב לכך שהוא צריך להשאר עם נייניב במגדל. הוא צריך ללכת עם ראנד כדילממש את המתח המיני בינהםשיוכל לתקוע בשופר ולעזור לו עם צבא של רוחו כשצריך.
היא לא מצליחה לתעל. זה בא רק מתי שזה רוצה. מצד שני כשזה כן בא היא מאד מאד חזקה.חוץ מזה מה הקטע עם זה שנייניב לא יכולה להשתמש בכוח למרות שהיא כבר התקבלה כאיי סדאי? זכור לי שהיה משהו עם זה אבל חשבתי שזה עבר לה.
תכלס. בטוח הוא יביא צרות איתו. איזה דביל.ומה הקטע שפרין הולך הביתה. אני לא יודע אם הוא יגיע לשתי-הנהרות אבל אם הוא יגיע אז בטח זה יגרום להם לצרות.
אבל רצחניים.בכל מקרה הייתה המתקפה הזאת ומסתבר שאגוויין לא יודעת להעריך את זה שיש הרבה ראנדים.
כנל בדיוק חחחחחחלמרות שתכלס היינו צריכים להבין כי אחרי הפגישה הקודמת מוריין אמרה שהם יכולים לסמוך עליה הלילה. כלומר אני חשבתי שהיא מדברת מטאפורית וכללית, אבל היא בעצם התכוונה לתוכנית שהם החליטו עליה.
כן, הן נורא נודניקיותאם רנד היה בא הן היו מנסות לתפוס אותו ולכלוא אותו במגדל.
אני דווקא חושב שזה סמל סטטוסכן, הוא יודע שזו לנפיר. אבל אני אישית לא הייתי מספרת לחבר'ה שאני שוכבת עם ארורה ובאופן כללי עם אישה בת 3000 שנראית ממש טוב לגילה.
אבל הוא הכריז על עצמו בתור הדרקון, לא בתור הקאראקן.קאר'א'קן. והוא יודעות בגלל שהוא הכריז על עצמו. אבל כמו שאביינדה הסבירה, יש לאיאלים נבואות אחרות שקשורות לרנד.
זה ממש לא זכרתי.מוריין שיתפה פעולה עם לנפיר כדי להבריח את רנד מקייריהן.
יש לה מין מחסום מנטלי שמונע ממנה לתעל.
נשמע כמו מחסום עלילתי.היא לא מצליחה לתעל. זה בא רק מתי שזה רוצה. מצד שני כשזה כן בא היא מאד מאד חזקה.
לא נראה לי שיש לי סבלנות לקרוא את השרשור ההוא.הוא באמת מאד יעיל ויחד עם קריאת השרשור הקודם נראה לי שאני בסדר.
מצד אחד כן.נכון? שתמות כבר אוף
אויהעיקר היחידים שיש בשוליים של השולים הרגו![]()
חלק מזה יסבירו בהמשך, כשהם יגיעו לשממה ולאיאלים.אבל הוא הכריז על עצמו בתור הדרקון, לא בתור הקאראקן.
או שלפי הנבואה שלהן הן יודעות שהקרארקן שלהן הוא הדרקון?
בעצם בכלל הם (כלומר דמויות בסדרה) יודעים שהוא נולד לאישה אייולית? כולמר אנחנו ראינו את כל העניין הזה בפלאשבק, אבל היחיד שידע את זה זה אבא שלו. רגע אבא שלו בכלל חי עדיין?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.