🧙‍♀️מחזור כישור הזמן - The Wheel of Time 🧙‍♂️עונה 3 ☸️

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תכף עונה 3 עולה.

מי אמיץ ואביר מספיק כדי לצאת למסע ולמצוא את הדיונים שלנו על העונה הקודמת?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אמזון העלו לפני שבוע ריקאפ לשתי העונות הקודמות באורך של 23 דקות.
אני בטוח שאני אוכל למצוא נוספים.

לפני עונה 2 אני זוכר שבעצם צפיתי שוב בכל עונה 1. בעיקר כי ממש בקושי זכרתי משהו.
הפעם אני מרגיש שאני זוכר טוב יותר.
וגם ממש אין לי זמן.
אבל אני כן אצפה שוב לפחות בפרק סיום עונה 2.

didalf

Well-known member
מי אמיץ ואביר מספיק כדי לצאת למסע ולמצוא את הדיונים שלנו על העונה הקודמת?
מי זה כבר יכול להיות?:-P:

didalf

Well-known member
מי זה כבר יכול להיות?:-P:

אגב זה היה קל מסיבה עצובה - אני זוכרת שהפרק האחרון שודר ב6.10 ולא הספקתי לראות באותו יום ולקח לי איזה חודשיים עד שיכולתי לצפות בסדרה ככ מלחמתית להשלים אותו.

didalf

Well-known member
אמזון העלו לפני שבוע ריקאפ לשתי העונות הקודמות באורך של 23 דקות.
אני בטוח שאני אוכל למצוא נוספים.

לפני עונה 2 אני זוכר שבעצם צפיתי שוב בכל עונה 1. בעיקר כי ממש בקושי זכרתי משהו.
הפעם אני מרגיש שאני זוכר טוב יותר.
וגם ממש אין לי זמן.
אבל אני כן אצפה שוב לפחות בפרק סיום עונה 2.

אני מקווה שאני אצליח למצוא את הסבלנות לצפות כי כרגיל אני לא זוכרת כלום.
בכל מקרה אני אקרא את השרשור.

dilly snake

Active member
אני יכולה לחפש בפאנדום האמריקאי ריקאפים, אני מניחה שהם לא יכילו ספוילרים לספרים עצמם.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוי אני צריך עוד לראות את פרק סיום העונה הקודמת וריקאפ
וגם יש לי פרדייז
ועוד
בקיצור - תתאזרי בסבלנות איתי

didalf

Well-known member
מה בסוף אני ראשונה?

פרק 3X01

איזה פרק ארוך|מזיע|

ובכן מתחילים בטבח במגדל הלבן. ווי כמה בוגדות עוד יש שם מה זה8-*
ידעתי שהגמדה בוגדת גם|שפם|
אוי לא אחד משני העוצרים הגייז מת לא;-(
אז ליאנדרין מתה או לא? לא הבנתי מה קרה איתה.

ובכן עבר חודש מאירועי העונה הקודמת וכל החבורה חזרה לעיר. איזה כיף שכולם ביחד.
אה ווי הם חבורה גדולה חוץ מהחמישיה יש עוד 3 גינגיות, הנסיכה וה...יצור החמודי?
רנד קצת האריך שיער יופי. אגווין הסתפרה. ואיילין ממש יפה.

ובכן יש לכולם קצת זמן חופשי. איזה חמוד זה היה לראות אותם סתם מתנהגים כמו אנשים הולכים לבר וכו.
מאט חמוד ומצחיקול קצת מקלילי קצת את הכבדות של הסדרה הזאת.
רק לא הבנתי שניה לפני מוריין אמרה להם לשמור בסוד הכל ואז בבר מאט מקשקש לכל עבר שהוא תקע בשופר ושרנד הוא הדרקון וכו.

וואי איגאווין שבורה מסכנה, בצדק אחרי מה שעשו לה.
מה שגורם לזה שכלום לא מזיז לה יותר היא נהייתה קשוחה וקצת חסרת לב.
איך חפפו את המבחן שלה בסצנה אחת אחרי כמה שהקדישו לזה עם נייניב.
ובגלל שהיא ככ טראומתית וקשוחה כנראה שהיא הרגה את רנד במבחן בלי למצמץ בכלל. אוי.
אולסו בחזיון שלה היא המלכה הבאה של המגדל הלבן.יפה לה שואפת גבוה:-D
אהבתי את הבגדים שלהן במבחן.

אפילו יש קצת זמן לרומנטיקה.
לאיילין יש קטע עם אביינדה, חמודות.
מאט מפלרטט עם שתי הגינגיות האחרות.
אייגאווין ורנד עדיין ביחד אבל מסנכה היא טראומתית.
ויאייייייייי לאן ונייניב עדיין ביחד|מאוהב| טיפה התמרמרתי לי שהראו לי מלא זוגות מתנשקים אבל אותם אמנם הראו במיטה מדברים על חרב אבל לא נשיקה. כי אני רומנטית לייק דאט. אבל בסדר כי אז למחרת הוא בייסקלי הציע לה נישואים|מאוהב| ואז גם קיבלתי את הנשיקה שלי|מאוהב|

אז אם הבנתי נכון לנפיר רוצה גם להגן על רנד אז היא סיכמה עם מורין שהיא תפחיד אותם כאילו הארורים מצאו אותם? דאממ שתי כלבות.
ובגלל זה מוריין ולאן ישבו שם בחדר הקשיבו ולא באו לעזור? כי זה עצבן אותי ממש הלווווו חברה שלך נרצחת תעזור לה!!!! עד שהיא קראה בשמו וזה משומה שבר אותו. תודה באמת.
רק אחרי שהם נפגשו איתה הבנתי כי זה ממש עצבן אותי שהם לא עוזרים.
אבל מסתבר שהמתנקש שניסה להרוג את נייניב לא שייך ללנפיר כי היא נבהלה ממש אז מישהו אחר מצא אותם. שאני מניחה זאת זאת עם העכבישים שראינו בסוף? בהתחלה לא הבנתי מי זה שהיא מענה שם ואם אני אמורה להכיר אותו אבל שעה היא אמרה לו "אתה רוצה להיות אפור?" אז אני מניחה שהוא סתם איש רנדומלי וככה היא מייצרת מתנקשים אפורים וכאילו הסצנה הזאת נועדה שנבין שזאת היא? כל הכבוד להם הם מתחילים להיות ברורים יותר בסדרה הוריי!

ולאאאאא מה כולם מתפצלים שוב?? ממש נהניתי שכל החבורה ביחד!! קיוויתי שהם כולם יצאו להרפתקה ביחד!
עכשיו יהיו מלא עלילות מפוצלות שוב? אוף.
הם הכי כיפים כשכולם ביחד ויש להם דינימיקה קבוצתית.

והכי גרוע מפרידים לי את נייניב ולאן שוב:-(

ולא הבנתי למה רנד לא יכול ללכת לקחת את החרב ההיא ואז לשממת האיילים? לך לשם עם חרב קסומה דוד מה הקטע?

dilly snake

Active member
חצי מהפרק הייתי ללא מילים.

אז כל הסצנה הפותחת זה משהו שרק מוזכר בספרים ולא רואים ו-ואו לעזאזל! זה פשוט פסיכי לגמרי!!

אחר כך הם מתפצלים ביניהם לחבורות קטנות זה חמוד, שלושת הבנים יחד ושלושת הבנות. כולל דיאלוגים וקטעים ממש מהספרים. גם השיחה של רנד ואליין משם ועוד כמה דברים.

הסצנה עם הקלפים, המראות והגרזן זה גם מהספר רק ששם זה ממקום אחר. וזה היה כזה הזוי שמוריין ולאן לא התערבו ואז בסוף זו לנפיר! כמעט תלשתי שיערות.

אליין ואביינדה, זה שינוי טוב מהספרים.

ואוף, שרנד ואגווין ישחררו אחד מהשנייה, זה פסיכי! חוץ מטראומה אין שם כלום.

ואגווין כזו באדאס שהיא אמרת לסיואן שהיא תעשה את המבחן ואז דופקת ברז אחרי שהיא מסיימת אותו. אני דווקא שמחה שלא הראו את הכול. ואני בטוחה שעוד יחזרו לזה בהמשך. אולי זה גם ישים סוף ליחסים ביניהם שגם ככה אין להם עתיד.

ואז הם נפרדים. פרין הולך הביתה עם לויאל ושתי האיאליות, מאט נשאר עם נאיניב ואליין במגדל ורנד הולך עם לאן מוריין אביינדה ואגווין לשממה.

אז ליאנדרין מתה או לא? לא הבנתי מה קרה איתה.
היא חיה, הם ריפאו אותה תוך כדי קרב.
*מה שכן, זה מטומטם שהאאס סדאי לא הלכו יחד בקבוצות גדולות יותר למנוע מהן לברוח.
ואיילין ממש יפה.
אליין נראית כאילו היא יצאה משנות ה-70' רק חסר הגראס והפרחים בשיער והיא היפית מושלמת(ואולי הסמל הזה של השלום).
ולא הבנתי למה רנד לא יכול ללכת לקחת את החרב ההיא ואז לשממת האיילים? לך לשם עם חרב קסומה דוד מה הקטע?
חלק מזה שזה פשוט לא מסתדר גאוגרפית. ודבר שני כולם יבואו לחפש אותו שם.

בצד המעשי העלילה של ספר 3 זה רנד הולך לבד לקחת את החרב כי הוא לא ממש האמין שהוא הדרקון. פרין לאן ומוריין רודפים אחריו, אגווין נאיניב ואליין עושות דברים אחרים וגם למאט יש עלילה משל עצמו וכולם נפגשים בטיר בסוף הפרק.
לדעתי הם עשו בחוכמה שהם ויתרו על זה, אני מניחה שהוא ייקח את החרב בשלב מאוחר יותר.

didalf

Well-known member
אז כל הסצנה הפותחת זה משהו שרק מוזכר בספרים ולא רואים ו-ואו לעזאזל! זה פשוט פסיכי לגמרי!!
מה בספרים רק כתוב "שומעים אז ליאנדרין התגלתה וחבורות בוגדות חיסלה טבחה באס אדי סוף"?:-0
את רוצה להגיד לי שכמה שהם ארוכים לא טרחו לפרט את זה?

אחר כך הם מתפצלים ביניהם לחבורות קטנות זה חמוד, שלושת הבנים יחד ושלושת הבנות.
כן זה היה חמוד.

הסצנה עם הקלפים, המראות והגרזן זה גם מהספר רק ששם זה ממקום אחר. וזה היה כזה הזוי שמוריין ולאן לא התערבו ואז בסוף זו לנפיר! כמעט תלשתי שיערות.
אה לא ידעת?:-0
יאוו זה שיגע אותי גם!!

אליין ואביינדה, זה שינוי טוב מהספרים.
מה יש בספרים?
ואוף, שרנד ואגווין ישחררו אחד מהשנייה, זה פסיכי! חוץ מטראומה אין שם כלום.
אוף קצת כן. הם היו ממש חמודים פעם אבל בשלב זה קצת מרגיש שהם ביחד כי זה כל מה שהם מכירים:-( אני רוצה שהם יתאהבו מחדש.

ואגווין כזו באדאס שהיא אמרת לסיואן שהיא תעשה את המבחן ואז דופקת ברז אחרי שהיא מסיימת אותו.
חחחחחח כן.
זהו אין לה יותר פחד זאתי.

היא חיה, הם ריפאו אותה תוך כדי קרב.
אה, חבל.
*מה שכן, זה מטומטם שהאאס סדאי לא הלכו יחד בקבוצות גדולות יותר למנוע מהן לברוח.
כן תכלס. נגמר התקציב.
אליין נראית כאילו היא יצאה משנות ה-70' רק חסר הגראס והפרחים בשיער והיא היפית מושלמת(ואולי הסמל הזה של השלום).
וואי לגמרי וזה לוק שאני מתה עליו זה זה מושלם.

חלק מזה שזה פשוט לא מסתדר גאוגרפית.
נו מתי יש להם דרקוני אקספרס כמו במשחקי הכס?
חוצמזה אין את הדרכים הקסומות האלה שמקצרות דרכים?
ודבר שני כולם יבואו לחפש אותו שם.
אה.
טוב עדיין אם תהיה לו את החרב הוא יוכל להרוג אותם אז שיבואו.

בצד המעשי העלילה של ספר 3 זה רנד הולך לבד לקחת את החרב כי הוא לא ממש האמין שהוא הדרקון.
ספר שלם הוא הולך לחפש חרב?
אבל לא היה להם זמן לכתוב על הטבח במגדל?

dilly snake

Active member
פרק קצת יותר רגוע ועם הרבה תככים.

אימא של אליין באה למגדל עם היועץ הקריפ שלה, האחים של אליין ואלאידה(פאן פאקט הפאנדום ממש עשה קמפיין שילהקו את השחקנית לגלם אאס סדאי אחרת שעדיין לא ראו וצריכה להופיע בעונות מאוחרות יותר אם יהיו).

האחים של אליין גורמים לכל החניכות להתחרפן.

פרין חוזר הביתה עם האיאליות ולויאל ומגלה שיש גלימות לבנות, אימא של אגווין עושה לנו תקציר מה הלך שם ועל הטרולוקים וכל מיני דברים. גם אלנה שם עם העוצר שלה.

מאט הולך לשיחה עם האמירלין וזה דיי משעשע, הוא מסכים להשאיר אצלה את הקרן.

אליין עומדת מול אימא שלה ומחליטה לא לחזור הביתה אלא להישאר במגדל.

סוואן מטילה על נאיניב ואליין לחפש את האג'ה השחורה(בפועל בספרים זה היה אגווין ונאיניב ואליין נדחפת).

מוריין נראית כמו מורה לתנ"כ בטיול שנתי עם הכובע זה.

מוריין, לאן, רנד אגווין ואביינדה הולכים ברגל. רנד ולאן משחקים בחרבות(סוף סוף!! שנים אני מחכה לסצנות האלו) אביינדה מספרת על הנבואות שיש לאיאלים בקשר לרנד.

האם לנפיר עושה לאגווין סיוטים בכוונה? היא מצליחה לברוח מהסיוט ומוצאת את עצמה מול אישה איאלית ושאנחנו שוב רואים בסוף הפרק.

זהו נראה לי.

dilly snake

Active member
מה בספרים רק כתוב "שומעים אז ליאנדרין התגלתה וחבורות בוגדות חיסלה טבחה באס אדי סוף"?:-0
את רוצה להגיד לי שכמה שהם ארוכים לא טרחו לפרט את זה?
כן, זה כזה בתחילת ספר 3 הבנות חוזרות לבד למגדל אחרי מה שקרה בפאלם ואז הם מנסות להסביר שהן לא ברחו אלא נחטפו ע"י ליאנדרין. ואז הם כזה "ליאנדרין וכמה חברות שלה התחפפו וגנבו כמה חפצים יקרים תוך כדי שהן הרגו כמה אנשים".

מה יש בספרים?
הן סתם BFF.
חוצמזה אין את הדרכים הקסומות האלה שמקצרות דרכים?
בת'כלס, היו להם בטח שיקולים של כמות זמן ומה שהם החליטו שחשוב יותר. והאיאלים חשובים יותר מהחרב(וספר 4 זה אחד הספרים היותר פופלרים בסדרה).
ספר שלם הוא הולך לחפש חרב?
הוא לא הלך לחפש את החרב, הוא הלך ישר לטיר פחות או יותר ברגל, בזמן שלאן ופרין ומוריין ואחר כך נוספו עוד דמויות הלכו לחפש אחריו. בקושי יש פרקים מנקודת המבט שלו. תוך כדי זה קורים עוד דברים: אגווין, נאיניב ואליין מחפשות את האג'ה השחורה וגם מגיעות לטיר. ואז מאט מגיע בנפרד.
אני לא יודעת כמה עוד לומר כי יכול להיות שהם יכניסו בסופו של דברים קטעים מספר 3 בדרכים אחרות.

didalf

Well-known member
כן, זה כזה בתחילת ספר 3 הבנות חוזרות לבד למגדל אחרי מה שקרה בפאלם ואז הם מנסות להסביר שהן לא ברחו אלא נחטפו ע"י ליאנדרין. ואז הם כזה "ליאנדרין וכמה חברות שלה התחפפו וגנבו כמה חפצים יקרים תוך כדי שהן הרגו כמה אנשים".
חחחחחח די:-D
אה כמובן.
אז בטח אנשים מתעצבנים עכשיו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סוף סוף ראיתי
ממש לא היה לי זמן אז בסוף הסתפקתי רק בצפייה בריקאפ (שהיא באמת מאוד ממצה) ולא ראיתי את פרק סיום עונה 2.

הולי שיט הולי שיט איזו פתיחה מטורפת לעונה.
זה היה מדהים.
ציפיתי שיהיו עוד חברות האג'ה השחורה, אבל היו המון.
ואוף פעמיים נראה שליאנדרין כבר מתה וכל פעם מרפאים אותה.
כן זה היה קצת טיפשי ללכת להגן על החפצים הקסומים שהיו חבויים כשבעצם ככה אחת מהאג'ה השחורה גילתה אותן.
ידעתי שהשיר צודק ולא צריך לבטוח באנשים נמוכים.
אני תהיתי אם ראנד יופיע ויעזור בשלב מסוים וכשהוא לא אז חשבתי שהוא בטח בכלל לא בעיר. אבל אז גילינו שהוא כן היה בעיר.
כנראה בספר לא היה להם תקציב לסצנת אקשן כזאת גדולה :p

אחר כך הם מתפצלים ביניהם לחבורות קטנות זה חמוד, שלושת הבנים יחד ושלושת הבנות. כולל דיאלוגים וקטעים ממש מהספרים. גם השיחה של רנד ואליין משם ועוד כמה דברים.
אוי זה היה ממש חמוד.
בשתי החבורות מדברים על ראנד ואגוויין. זה היה חמוד כשהבחורים מבינים שלראנד הייתה עוד מישהי, אבל מצחיק שהוא מספר על זה ולא מציין שהיא אחת מהפורסייקן (הוא יודע את זה נכון?)
גם היה חמוד הקטע עם מאט והציור.
וכשראנד רואה פאנארט שלו מפרק סיום עונה 2.

אז שלושת הג'ינגיות בקטע של לעקוב אחרי ראנד. אני לא זוכר בעצם מתי הן הבינו שהוא הקארקול שלהם (אני יודע שזאת מילה אחרת אבל לא זוכר בדיוק). האם זה פשוט היה כשהוא "הכריז" על עצמו בתור הדרקון?

ואני לא זוכר אם בעצם התייחסו לכך שאליין היא גם ג'ינג'ית בעונה הקודמת. בכל מקרה עכשיו מסתבר שהיא גם יודעת על תרבות איילית ונרמז שיש לה קשר אליהם. אז מה הקטע?
בכל מקרה מאוד חמוד שיש משהו בינה ובין אביינדה. אני בכלל לא זוכר אם היה רמז למשהו בינהן בעונה הקודמת.
זכור לי שהרגיש שיש משהו בין אביינדה ופרין.

אבל אם כבר לסביות אז מוריין וסואן נראה לי בכלל לא תיקשרו חוץ מזה שמוריין הצילה אותה. הבנתי מהריקאפ שהיה משהו רע בינהם בעונה 2 אבל אני לא זוכר מה.

ומה לגבי קצת גייז?

מאט אולי מתאמץ יותר מידי כדי להבהיר שהוא סטרייט. האם כל הזכרונות הקודמים והשפה הישנה במוח שלו שמטריפים אותו בעצם מרמזים לו שהוא בי?
בכל מקרה לפחות משהו מעניין איתו.
אבל זה תירוץ עלוב לכך שהוא צריך להשאר עם נייניב במגדל. הוא צריך ללכת עם ראנד כדי לממש את המתח המיני בינהם שיוכל לתקוע בשופר ולעזור לו עם צבא של רוחו כשצריך.

חוץ מזה מה הקטע עם זה שנייניב לא יכולה להשתמש בכוח למרות שהיא כבר התקבלה כאיי סדאי? זכור לי שהיה משהו עם זה אבל חשבתי שזה עבר לה.

ומה הקטע שפרין הולך הביתה. אני לא יודע אם הוא יגיע לשתי-הנהרות אבל אם הוא יגיע אז בטח זה יגרום להם לצרות.
ואני מבין שהשתי ג'ינג'יות האחרות באות איתו כי אחת צריכה להגן על לויאל, אבל למה לויאל הולך איתו?
האם לא הגיוני יותר לכולם ללוות את ראנד ולנסות להציל את כל העולם? (גם ככה הם בטח יתאחדו שוב בסוף העונה)

בכל מקרה הייתה המתקפה הזאת ומסתבר שאגוויין לא יודעת להעריך את זה שיש הרבה ראנדים. ומאט קופא בצפייה בקלפים (שמסתבר שזה היה חלק מהתוכנית של לנפיר אבל לא זה שנייניב תותקף, אז למה זה נועד?). והגרזן של פרין מחליט שהוא רוצה להמשיך לחתוך אנשים.

אז אם הבנתי נכון לנפיר רוצה גם להגן על רנד אז היא סיכמה עם מורין שהיא תפחיד אותם כאילו הארורים מצאו אותם? דאממ שתי כלבות.
ובגלל זה מוריין ולאן ישבו שם בחדר הקשיבו ולא באו לעזור? כי זה עצבן אותי ממש הלווווו חברה שלך נרצחת תעזור לה!!!! עד שהיא קראה בשמו וזה משומה שבר אותו. תודה באמת.
רק אחרי שהם נפגשו איתה הבנתי כי זה ממש עצבן אותי שהם לא עוזרים.
גם אני לא הבנתי את זה עד שמוריין ולאן נפגשו עם לנפיר.
למרות שתכלס היינו צריכים להבין כי אחרי הפגישה הקודמת מוריין אמרה שהם יכולים לסמוך עליה הלילה. כלומר אני חשבתי שהיא מדברת מטאפורית וכללית, אבל היא בעצם התכוונה לתוכנית שהם החליטו עליה.
בהתחלה לא הבנתי מי זה שהיא מענה שם ואם אני אמורה להכיר אותו אבל שעה היא אמרה לו "אתה רוצה להיות אפור?" אז אני מניחה שהוא סתם איש רנדומלי וככה היא מייצרת מתנקשים אפורים וכאילו הסצנה הזאת נועדה שנבין שזאת היא? כל הכבוד להם הם מתחילים להיות ברורים יותר בסדרה הוריי!
אני גם חשבתי שאנחנו אמורים להכיר את זה שהיא מענה. היא קראה לו בשם ג'ייג'ים שנשמע לי קצת מוכר (אבל יכול להיות שזה פשוט בגלל שזה שם נורא נפוץ :rolleyes:).
עלתה לי מחשבה שאולי זה הבלונדיני מהגלימות הלבנות שפרין הרג את אבא שלו.

באמת מרגיש שהמון דברים קרו בפרק אחד. למרות שתכלס הם כולם היו במקום אחד והכל התרחש במסגרת של יום בערך.

dilly snake

Active member
חשבתי שהם ימשכו את זה יותר זמן עד שיגלו שגבריאל הוא אחד הארורים.

נאיניב ואליין משחקות בבלשים, הם חוקרות שתיים מהנשים שהיו באג'ה השחורה ומגלות שליאנדרין בדרך למקום בשם טנצ'יקו.

אלאידה עושה תככים בין האדומות. היא אומרת למין שהיא יודעת מי היא ואומרת לה שגם היא יכולה לגלות את העתיד.(אגב ניק שמת לב שאחת האדומות זו הזאתי מkin?ׂ).

ליאנדרין מגיעה למקום שבו הזן שלה נולד, מגלה שיש שם חתונה שמעורבת בה קטינה ואז הן הורגות את כל מי שבחדר.

במקביל רנד ממשיך לנדוד המדבר, הם מגלים קראוונים שרופים וגופות של פחחים או אבודים כמו שהאיאלים קוראים להם. האיאלים טוענים שזה שבט אחר של איאלים שעשה את זה.
האישה(לא קלטתי את השם, בספר היה 3 אבל הם הורידו אחת ואני לא זוכרת מי זאת) שאגווין ראתה בחלום אומרת לה שיש לה כוח ללכת בחלומות ושהפצעים שיש לה מהחלומות זה כי מישהי שמתחזה לרנה תוקפת אותה.
מוריין ולאן הולכים לסאונה, ושם לאן מגלה שיש שם מישהי מהארץ שלו והיא מציעה שהם ילכו יחד להקים את מלקייר מחדש.
לנפיר מציעה לרנד שהם יהרגו יחד את אדון האופל.

פרין הולך הביתה, הוא הולך לקבר של אישתו ומדבר עם אלנה על אובדן. הגלימות הלבנות כולל הקריפ מהעונות הקודמות חוטפים את המשפחה של מאט, והם מנסים להחליט מה לעשות. לפרין יש גרופית שקוראת לעצמה מנדרב ואז פאיל.(בספרים, הפאיל הזאתי פוגשת את פרין בדרך לטיר בספר 3 שהם רודפים אחרי רנד ומצטרפת אליהם. לוק הוא דמות מספר 4).

מאט מרביץ עם מקל לאחים המעצבנים של אליין, בסצנה שנחשבת לאייקונית מספר 3. רק ששם הוא משפיל אותם מול מלא חניכות.

והוא הולך עם אליין ונאיניב וכנראה גם מין תצטרף אליהם לטנצ'יקו. שם ליאנדרין מצאה א'דאם לגבר.

dilly snake

Active member
אני תהיתי אם ראנד יופיע ויעזור בשלב מסוים וכשהוא לא אז חשבתי שהוא בטח בכלל לא בעיר. אבל אז גילינו שהוא כן היה בעיר.
אם רנד היה בא הן היו מנסות לתפוס אותו ולכלוא אותו במגדל.
בשתי החבורות מדברים על ראנד ואגוויין. זה היה חמוד כשהבחורים מבינים שלראנד הייתה עוד מישהי, אבל מצחיק שהוא מספר על זה ולא מציין שהיא אחת מהפורסייקן (הוא יודע את זה נכון?)
כן, הוא יודע שזו לנפיר. אבל אני אישית לא הייתי מספרת לחבר'ה שאני שוכבת עם ארורה ובאופן כללי עם אישה בת 3000 שנראית ממש טוב לגילה.
אז שלושת הג'ינגיות בקטע של לעקוב אחרי ראנד. אני לא זוכר בעצם מתי הן הבינו שהוא הקארקול שלהם (אני יודע שזאת מילה אחרת אבל לא זוכר בדיוק). האם זה פשוט היה כשהוא "הכריז" על עצמו בתור הדרקון?
קאר'א'קן. והוא יודעות בגלל שהוא הכריז על עצמו. אבל כמו שאביינדה הסבירה, יש לאיאלים נבואות אחרות שקשורות לרנד.
אבל אם כבר לסביות אז מוריין וסואן נראה לי בכלל לא תיקשרו חוץ מזה שמוריין הצילה אותה. הבנתי מהריקאפ שהיה משהו רע בינהם בעונה 2 אבל אני לא זוכר מה.
מוריין שיתפה פעולה עם לנפיר כדי להבריח את רנד מקייריהן.
ואני מבין שהשתי ג'ינג'יות האחרות באות איתו כי אחת צריכה להגן על לויאל, אבל למה לויאל הולך איתו?
האם לא הגיוני יותר לכולם ללוות את ראנד ולנסות להציל את כל העולם? (גם ככה הם בטח יתאחדו שוב בסוף העונה)
בספר אמרו במפורש שזה כדי ללמוד על מנת'רן וכאלה וכי פרין יצטרך עזרה בדרכים ולויאל הסכים לעזור לו.
חוץ מזה מה הקטע עם זה שנייניב לא יכולה להשתמש בכוח למרות שהיא כבר התקבלה כאיי סדאי? זכור לי שהיה משהו עם זה אבל חשבתי שזה עבר לה.
יש לה מין מחסום מנטלי שמונע ממנה לתעל.

didalf

Well-known member
ממש לא היה לי זמן אז בסוף הסתפקתי רק בצפייה בריקאפ (שהיא באמת מאוד ממצה) ולא ראיתי את פרק סיום עונה 2.
הוא באמת מאד יעיל ויחד עם קריאת השרשור הקודם נראה לי שאני בסדר.

ואוף פעמיים נראה שליאנדרין כבר מתה וכל פעם מרפאים אותה.
נכון? שתמות כבר אוף

כנראה בספר לא היה להם תקציב לסצנת אקשן כזאת גדולה :p
:-D

נראה לי שהוא יודע.
ונו מה הוא יגיד להם את זה? פדיחות.

אמרו בתקציר אבל שכחתי שוב. משהו סוואן ביקשה ממנה לא ללכת עם רנד אבל היא הלכה בכל זאת ואולי גם פגעה בה פיזית בשביל זה על הדרך.
ומה לגבי קצת גייז?
חחחחח אני גם חשבתי.
העיקר היחידים שיש בשוליים של השולים הרגו|שפם|

מאט אולי מתאמץ יותר מידי כדי להבהיר שהוא סטרייט.
לגמרי:-D
האם כל הזכרונות הקודמים והשפה הישנה במוח שלו שמטריפים אותו בעצם מרמזים לו שהוא בי?
אמן:-P:
אני נשבעת שהיה איזה בחור בבר שבחן אותו קיוויתי שיקרה משהו.
בכל מקרה לפחות משהו מעניין איתו.
אבל זה תירוץ עלוב לכך שהוא צריך להשאר עם נייניב במגדל. הוא צריך ללכת עם ראנד כדי לממש את המתח המיני בינהם שיוכל לתקוע בשופר ולעזור לו עם צבא של רוחו כשצריך.
:-D:-D:-D

היא לא מצליחה לתעל. זה בא רק מתי שזה רוצה. מצד שני כשזה כן בא היא מאד מאד חזקה.

ומה הקטע שפרין הולך הביתה. אני לא יודע אם הוא יגיע לשתי-הנהרות אבל אם הוא יגיע אז בטח זה יגרום להם לצרות.
תכלס. בטוח הוא יביא צרות איתו. איזה דביל.

בכל מקרה הייתה המתקפה הזאת ומסתבר שאגוויין לא יודעת להעריך את זה שיש הרבה ראנדים.
אבל רצחניים.

למרות שתכלס היינו צריכים להבין כי אחרי הפגישה הקודמת מוריין אמרה שהם יכולים לסמוך עליה הלילה. כלומר אני חשבתי שהיא מדברת מטאפורית וכללית, אבל היא בעצם התכוונה לתוכנית שהם החליטו עליה.
כנל בדיוק חחחחחח
לך תבין אותה זאתי תמיד מדברת בחידות.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אם רנד היה בא הן היו מנסות לתפוס אותו ולכלוא אותו במגדל.
כן, הן נורא נודניקיות
כן, הוא יודע שזו לנפיר. אבל אני אישית לא הייתי מספרת לחבר'ה שאני שוכבת עם ארורה ובאופן כללי עם אישה בת 3000 שנראית ממש טוב לגילה.
אני דווקא חושב שזה סמל סטטוס
קאר'א'קן. והוא יודעות בגלל שהוא הכריז על עצמו. אבל כמו שאביינדה הסבירה, יש לאיאלים נבואות אחרות שקשורות לרנד.
אבל הוא הכריז על עצמו בתור הדרקון, לא בתור הקאראקן.
או שלפי הנבואה שלהן הן יודעות שהקרארקן שלהן הוא הדרקון?
בעצם בכלל הם (כלומר דמויות בסדרה) יודעים שהוא נולד לאישה אייולית? כולמר אנחנו ראינו את כל העניין הזה בפלאשבק, אבל היחיד שידע את זה זה אבא שלו. רגע אבא שלו בכלל חי עדיין?
מוריין שיתפה פעולה עם לנפיר כדי להבריח את רנד מקייריהן.
זה ממש לא זכרתי.
כלומר ראיתי בריקאפ שלנפיר שלחה אותם מקייריהן אל פאלם (זה השם?) אבל לא זכרתי שזה היה בקטע של שיתוף פעולה.

*אוי עכשיו אני נזכר באחותה של מוריין והבן שלה. מה קרה איתם בסוף?
יש לה מין מחסום מנטלי שמונע ממנה לתעל.
היא לא מצליחה לתעל. זה בא רק מתי שזה רוצה. מצד שני כשזה כן בא היא מאד מאד חזקה.
נשמע כמו מחסום עלילתי.
הוא באמת מאד יעיל ויחד עם קריאת השרשור הקודם נראה לי שאני בסדר.
לא נראה לי שיש לי סבלנות לקרוא את השרשור ההוא.
מעניין אם אני יכול להשתמש באיזה תוכנה AI או משהו כדי להפוך את זה לקובץ אודיו שאני אוכל להקשיב לו בנהיגה
נכון? שתמות כבר אוף
מצד אחד כן.
מצד שני היא נבלה מעולה.
העיקר היחידים שיש בשוליים של השולים הרגו|שפם|
אוי 🤦‍♂️ שכחתי מהם כשכתבתי על זה.
בכלל כשראו אותם התפלאתי כי זכרתי שאחד מהם מת. אבל אז נזכרתי שזה היה חבר שלהם שהתאבל על כך שהאייסדאי שלו מתה ואז אולי התאבד.
עכשיו שאני חושב על זה חבל שלא ראינו את השורד מתאבל על הבן זוג שלו בהמשך הפרק (לא שזה ממש מעניין)

אני חייב לומר שזה היה פתיחת עונה מפוצצת.
לפעמים קשה להתחבר כשסדרה חוזרת אחרי הפסקה, אבל כאן הרגשתי ישר מחובר להכל והיה מגניב וכיף.
הדבר היחיד שהיה לי ממש קשה איתו זה השמות. לכן תוך כדי שכתבתי על הפרק הייתי צריך שוב ושוב לגלול להודעות שלכן כדי לגלות את השמות של הדמויות.

dilly snake

Active member
אבל הוא הכריז על עצמו בתור הדרקון, לא בתור הקאראקן.
או שלפי הנבואה שלהן הן יודעות שהקרארקן שלהן הוא הדרקון?
בעצם בכלל הם (כלומר דמויות בסדרה) יודעים שהוא נולד לאישה אייולית? כולמר אנחנו ראינו את כל העניין הזה בפלאשבק, אבל היחיד שידע את זה זה אבא שלו. רגע אבא שלו בכלל חי עדיין?
חלק מזה יסבירו בהמשך, כשהם יגיעו לשממה ולאיאלים.

אבל כן, הן יודעות שזה אותו אחד(וזה קאראקרן, טעיתי באיות :oops: ) ואני חושבת שבשלב הזה אפילו רנד עוד לא יודע. והאבא שלו שרד, בטח נראה אותו כשפרין יגיע הבייתה.

למעלה