🧙‍♀️מחזור כישור הזמן - The Wheel of Time 🧙‍♂️עונה 3 ☸️

didalf

Well-known member
פרק 3X02
אז מתחילים באמא של אליין בעבר בסצנה משחקי הכס משהו.

טוב עכשיו שוב כולם מפוזרים בכמה עלילות שונות.

רנד ושות' מטיילים להם בדרך לשממת האיילים.
חח מורין הביאה כובע לטיול כל הכבוד לה חכמה בשמש. רנד לעומת זאת לא חכם בשמש למרות שהוא לבן וג'ינג'י. חבל אתה תשרף לא נעים.
לאן ורנד מתאמנים סצנה מאד יפה כירואגרפית.
יאוו מסכנה איגוואין עם הסיוטים האלה. לנפיר הנבלה גורמת אותם? ביץ':-[
בעוד היא במקביל גם בחלומות של רנד מפתה אותו. למה הטמבל מספר לה לאן הוא הולך?
ובסוף הם מגיעים לשממת האייאלים והם מצטטים את הנבואה שמתאימה לו.

וואי איזה נופים יפים יש שם.
פרין והחבורה מגיעים הביתה אבל אופס, גלימות לבנות מחפשות אותו.
אולסו איכשהו אלאנה והעוצר שלה הגיעו לשם8-*
והוא כמובן מאד דרמטי ומחליט להסגיר את עצמו.

ובמגדל תככים ומזימות כל השקרים וכל הסודות.
אמא של אליין באה לביקור דרמטי. הקטע המגוחך הוא שהיא עמדה וחיכתה מלא זמן שיציגו אותה:-D
מעניין שעדיין אפשר לסמוך על חלק מהאדומות לא כולן בוגדות.
אוו לאיילין יש אחים חתיכים. אוהוו ממש חתיכים הערכתי מאד את הדואל שלהם תודה רבה:-P:
וגם כל שאר החניכות העריכו:-D מאט פחות התחבר.
חחח אפילו נייניב גברת רצינות מעוניינת "חשבתי שכולם בקטע מאט"
אבל אליין מזכירה לי שהיא "אשכרה שוכבת עם מלך" חחחחחחח הפרצוף של נייניב:-D וגם תכלס. למרות שאני מבינה אותה זה סתם הנאה לעיניים.
מאט מתמרמר, חשב שהגיע למגדל שבו הוא הגבר היחיד בין מלא בחורות צעירות והם גנבו לו אותן:-D
עכשיו אולי די לשטויות ושמאט יהיה עם אחד האחים החתיכים? תודה.

לא הבנתי מי זה הגבריל הזה. זה לא אבא שלה8-* אז מה הוא?
אבל היו להם שיחות חמודות כאלה הוא נראה אחלה.

האמריליין אומרת למאט שיסתום עם הקרן, כי תכלס. ולוקחת אותה "למשמר". אנחנו סומכים עליה?

והיא גם שולחת את נייניב ואליין לרגל אחרי בלאק אג'ות כי אי אפשר לסמוך על אף אחד פה.

ואליין די מלכה באיך שהיא עמדה בפני אמא שלה ואמרה לה למה היא תשאר במגדל|כתר|

ואלאידה(פאן פאקט הפאנדום ממש עשה קמפיין שילהקו את השחקנית לגלם אאס סדאי אחרת שעדיין לא ראו וצריכה להופיע בעונות מאוחרות יותר אם יהיו).
למה מי זאת השחקנית הזאת?

האחים של אליין גורמים לכל החניכות להתחרפן.
שמעי....:-P:

מוריין נראית כמו מורה לתנ"כ בטיול שנתי עם הכובע זה.
חחחחחחחחחחחחח ממש:-D
אבל הערכתי כי היא חכמה בשמש.

didalf

Well-known member
פרק 3X03

אוי מסתבר שהנסיך הנחמד גבריל הוא בכלל אחד הארורים:-(
ויש לו קטע עם אשת העכביש?

רנד והחבורה מטיילים עם האיילאים שאספו אותם.
גם לאגווין יש מטפחת על הראש עכשיו. רק רנד הלבקן לא חכם בשמש. מה יהיה?
חחחחח הצחיק אותי שלאן ומורין מבולבלים מהקונספט של סאונה:-D
ואיך הם ווינג מן אחד לשניה חחח "היא רוצה אותך" "לא היא רוצה אותך" לול:-D
לרגע נבהלתי שלאן הולך לבגוד בנייניב:-0 אבל לא פשוט הוא זיהה את הקעקוע של ההיא ממלכת ילדותו. והיא רוצה שהוא יקים אותה מחדש? לא הבנתי. אניוואי ביץ' זוזי את לא תהיי המלכה גם אם כן.
חוצמזה מסתבר שההיא מהחלום של אגווין מטיילת חלומות או משהו והיא תעזור לאגווין המסכנה. יופי. יאוו מסכנה עכשיו היא חושבת שרנה חיה;-( מהר לגלות שזאת לנפיר משחקת בה!
מצד שני לנפיר נראה לי ממש מאוהבת ברנד מה שהופך אותה לדי רכרוכית בקשר אליו.

בגזרת פרין... אממ לך תסגיר את עצמך מה אתה צריך אישור מכולם? לא הבנתי.
פחות מעניין שם.
הדבר הכי מעניין שם זה שהעוצר השני ממש אבל על החבר שלו אוח;-( אני רוצה ספינאוף רק עליהם. סיפור אהבה גיי-אפי בעולם פנטזיה.
אז הסימנים שיש לאלנה על הפרצוף זה מה שהיא אמרה שהם עושים עם האפר? אוקי.

ובמגדל מלא תככים ופוליטיקה עדיין.
דאממ לזאתי שהמלכה השאירה יש חוש פוליטי מפותח איזה משחק מתוחכם היא שיחקה כדי להגיע למועצה, מרשים. אבל מה יש לה? פרקניסון?

נייניב ואליין דווקא חכמות ומצליחות לגלות לאן ליאנדין הלכה באמת. אהבתי קודם שהם שיחקו בדילמת האסיר עם שתי האג'ות השחורות.
ומאט מצטרף אליהן אחרי קרב עם האחים החתיכים. אבל הדבע הזה לא סותם את הפה|פנים|

ליאנדרין הלכה לעשות קיל ביל בחתונה בעיר הולדתה.
איפה שהיא מסתבר חותנה בכוח לאיזה סוטה וילדה בגיל 13. גיזס איכס.
אז היא טובחת בנין של הסוטה שגם כן מתחתן עם ילדה כי זאת המסורת המשפחתית הדוחה שלהם.
אהבתי את הלבוש והשיער הדרמטי שלה.
והיא זוממת למצוא קולר תואם לצמיד ולכלוא את הדרקון. ואשת העכביש שומעת אותה.

חשבתי שהם ימשכו את זה יותר זמן עד שיגלו שגבריאל הוא אחד הארורים.
חחחח ככה ישבת לך בפרק הקודם כשהוא היה חמודי נחמדי וידעת את זה הא?:-D

נאיניב ואליין משחקות בבלשים, הם חוקרות שתיים מהנשים שהיו באג'ה השחורה ומגלות שליאנדרין בדרך למקום בשם טנצ'יקו.
הן דווקא לא רעות במשחק שלהן.

במקביל רנד ממשיך לנדוד המדבר, הם מגלים קראוונים שרופים וגופות של פחחים או אבודים כמו שהאיאלים קוראים להם. האיאלים טוענים שזה שבט אחר של איאלים שעשה את זה.
כן תמיד יש שבט בעייתי.

לנפיר מציעה לרנד שהם יהרגו יחד את אדון האופל.
מעניין אם נפגוש אותו מתישהו באמת.

מאט מרביץ עם מקל לאחים המעצבנים של אליין, בסצנה שנחשבת לאייקונית מספר 3. רק ששם הוא משפיל אותם מול מלא חניכות.
אה חבל באמת שלא היו שם עוד חניכות הוא היה נהנה אפילו יותר חח

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פרק קצת יותר רגוע ועם הרבה תככים.
יותר רגוע, יותר משעמם.
לא שרע, אבל אחרי הפרק הראשון המלהיב הייתה ירידה דרמטית בפעילות.

אם כי באופן מדהים מסעות הושלמו.
אני לחלוטין הייתי מוכן לכך שעכשיו יקח חצי עונה עד שראנד וכו יגיעו לארץ האייולים ופרין וכו יגיעו לשתי הנהרות.
זה די מדהים שזה פשוט קרה בלי דברים בדרך.
אימא של אליין באה למגדל עם היועץ הקריפ שלה, האחים של אליין ואלאידה(פאן פאקט הפאנדום ממש עשה קמפיין שילהקו את השחקנית לגלם אאס סדאי אחרת שעדיין לא ראו וצריכה להופיע בעונות מאוחרות יותר אם יהיו).
אוקי אני לא זוכר את השמות של הדמויות אבל אני מניח שאת מדברת על היועצת של המלכה שהיא גם איי-סדאי אדומה - השחקנית הזאת מעולה ואני מת עליה (שווה לראות את ההמשך אפילו אם רק בשבילה). אני מאוד מקווה שהתפקיד שלה יהיה גדול בהמשך.
ויש את הקונסורט שלה. האם לזה התכוונת בתור יועץ? הוא דווקא לא עשה רושם קריפי אזאני חושב שאת משליכה ידע שלך עליו.

היה מגניב בתחילת הפרק איך שהאמא עלתה לשלטון ורצחה את כל המתנגדים שלה.
וכנראה הקטע בממלכת אנדור הוא שנשים שולטות ולכן אפילו שלאליין יש שני אחים גדולים זה ברור שהיא תהיה מלכה.
האחים של אליין גורמים לכל החניכות להתחרפן.
חחחחח
ואיך שמאט מתעצבן שהם גונבים את כל תשומת הלב של הצעירות במגדל.
אבל כמובן שקיוויתי שגם הוא יתרשם מהנסיכים.
פרין חוזר הביתה עם האיאליות ולויאל
(הרבה א' ול')
ומגלה שיש גלימות לבנות, אימא של אגווין עושה לנו תקציר מה הלך שם ועל הטרולוקים וכל מיני דברים. גם אלנה שם עם העוצר שלה.
הצליחו להפתיע, אני חשבתי שההגעה של פרין תביא צרות לכפר. מסתבר שהצרות הצליחו להגיע לפניו. אפילו אם כן די באשמתו.
מאלנה והעוצר שלה עושים שם? ולמה הם נעלמו מהמגדל כל כך מהר אחרי הקרב שהאחרות לא ידעו איפה הם...
מאט הולך לשיחה עם האמירלין וזה דיי משעשע, הוא מסכים להשאיר אצלה את הקרן.
חחחחח אפילו עם ידע של שפה ישנה וכל מיני זכרונות ישנים, הוא עדיין טמבל קטן.
לפחות כבר לא מרגיש שהוא כל הזמן מתנדנד בין טוב ורע
אליין עומדת מול אימא שלה ומחליטה לא לחזור הביתה אלא להישאר במגדל.
יאייי
סוואן מטילה על נאיניב ואליין לחפש את האג'ה השחורה(בפועל בספרים זה היה אגווין ונאיניב ואליין נדחפת).
אהבתי שהיא עודדה אותם לא לבטוח אפילו בה
מוריין נראית כמו מורה לתנ"כ בטיול שנתי עם הכובע זה.
חחחחחח לאבדיוק הדימוי שחשבתי עליו, אבל משהו דומה
מוריין, לאן, רנד אגווין ואביינדה הולכים ברגל. רנד ולאן משחקים בחרבות(סוף סוף!! שנים אני מחכה לסצנות האלו) אביינדה מספרת על הנבואות שיש לאיאלים בקשר לרנד.
מעניין מאוד שהנבואה של האייולים היא שרנד ישמיד אותם. סוג של פאטליסטים מוזרים.
האם לנפיר עושה לאגווין סיוטים בכוונה? היא מצליחה לברוח מהסיוט ומוצאת את עצמה מול אישה איאלית ושאנחנו שוב רואים בסוף הפרק.
נראה די ברור שלנפיר עושה לאגווין סיוטים בכוונה. אני פשוט לא יודע אם המטרה שלה היא יותר מלהכאיב לה בתוך נקמנות כי רנד אוהב אותה.
והאם אגוויין רואה קצת את העתיד, או שלנפיר עשתה את זה?

אז מתחילים באמא של אליין בעבר בסצנה משחקי הכס משהו.
כאילו ראית באמת משחקי הכס...
טוב עכשיו שוב כולם מפוזרים בכמה עלילות שונות.
כן, זה קצת מעצבן.
רנד ושות' מטיילים להם בדרך לשממת האיילים.
חח מורין הביאה כובע לטיול כל הכבוד לה חכמה בשמש. רנד לעומת זאת לא חכם בשמש למרות שהוא לבן וג'ינג'י. חבל אתה תשרף לא נעים.
אבל רנד הוא אייולי בדם. אני מניח שהוא מותאם לשמש.
לאן ורנד מתאמנים סצנה מאד יפה כירואגרפית.
רק אני לא במיוחד התרשמתי מזה? גם מאוד קצר.
אני חושב שבכל מקרה מוריין סיפרה לה כבר. אבל הוא לא יודע את זה.
וואי איזה נופים יפים יש שם.
פרין והחבורה מגיעים הביתה אבל אופס, גלימות לבנות מחפשות אותו.
אולסו איכשהו אלאנה והעוצר שלה הגיעו לשם8-*
והוא כמובן מאד דרמטי ומחליט להסגיר את עצמו.
מאוד דרמטי, אבל תכלס כן משהו שבטח יעזור.

אגב, אני מתגעגע לזה שיש לו זאב לצידו.
ובמגדל תככים ומזימות כל השקרים וכל הסודות.
אמא של אליין באה לביקור דרמטי. הקטע המגוחך הוא שהיא עמדה וחיכתה מלא זמן שיציגו אותה:-D
חחחח משחקי כוח. סוואן דואגת להראות שהיא יכולה לגרום למלכה לחכות לה.
מעניין שעדיין אפשר לסמוך על חלק מהאדומות לא כולן בוגדות.
זה הגיוני שזה לא כולן. גם ראינו בסצנת הפתיחה של עונה שעברה שכמה מהן נלחמו נגד האג'ה השחורה.
אוו לאיילין יש אחים חתיכים. אוהוו ממש חתיכים הערכתי מאד את הדואל שלהם תודה רבה:-P:
או שהוא מסתיר את זה טוב
חחח אפילו נייניב גברת רצינות מעוניינת "חשבתי שכולם בקטע מאט"
אבל אליין מזכירה לי שהיא "אשכרה שוכבת עם מלך" חחחחחחח הפרצוף של נייניב:-D וגם תכלס.
חחחחחח
למרות שהוא לא באמת מלך של שום דבר.
עכשיו אולי די לשטויות ושמאט יהיה עם אחד האחים החתיכים? תודה.
בדברים החשובים אנחנו באותו ראש
לא הבנתי מי זה הגבריל הזה. זה לא אבא שלה8-* אז מה הוא?
אולי הוא הקמילה של בית המלוכה
האמריליין אומרת למאט שיסתום עם הקרן, כי תכלס. ולוקחת אותה "למשמר". אנחנו סומכים עליה?
אני לא סומך עליה באופן מלא. אבל אני לא חושב שהיא תפגע במאט.

didalf

Well-known member
אם כי באופן מדהים מסעות הושלמו.
אני לחלוטין הייתי מוכן לכך שעכשיו יקח חצי עונה עד שראנד וכו יגיעו לארץ האייולים ופרין וכו יגיעו לשתי הנהרות.
וואי כן האמת שכן

אוקי אני לא זוכר את השמות של הדמויות אבל אני מניח שאת מדברת על היועצת של המלכה שהיא גם איי-סדאי אדומה - השחקנית הזאת מעולה ואני מת עליה (שווה לראות את ההמשך אפילו אם רק בשבילה). אני מאוד מקווה שהתפקיד שלה יהיה גדול בהמשך.
למה מי זאת???

וכנראה הקטע בממלכת אנדור הוא שנשים שולטות ולכן אפילו שלאליין יש שני אחים גדולים זה ברור שהיא תהיה מלכה.
אה כן רציתי לציין את זה גם שזה נחמד שזה כאילו כמו שבדכ צריך בן זכר בתור יורש אז כאן צריך בת נקבה בתור יורשת.

אבל כמובן שקיוויתי שגם הוא יתרשם מהנסיכים.
סיימ:-D

אבל רנד הוא אייולי בדם. אני מניח שהוא מותאם לשמש.
הם לא מותאמים לשמש ראית איך הם מכוסים?

אגב, אני מתגעגע לזה שיש לו זאב לצידו.
אוי הזאב היה כזה חמודיייייייייייי

למרות שהוא לא באמת מלך של שום דבר.
הוא מלך. של ממלכה לא קיימת. אבל מלך.

בדברים החשובים אנחנו באותו ראש
בהחלט:-D
אה יותר בקטע של מה היא תעשה עם הקרן, אם יש לה אג'נדה נסתרת כלפיה.

dilly snake

Active member
אני חושבת שהיא הייתה יודעת גם בלי זה.
כן, זה כאילו היא וסוואן עשו תחרות למי יש גדול יותר.
והם גם עשו את זה בלי חולצה! המין הנשי כולו הודה על זה.
למה מי זאת השחקנית הזאת?
הפאנדום דחף שהיא תגלם מישהי אחרת, ואז היוצר אמר שהוא בכלל חשב עליה למישהי אחרת ואז השחקנית יצרה קשר כי זה כזה "מי זאת ה-X שהם רוצים שאני אגלם??" ואז היו המון שמועות שהיא הולכת אלאידה ולא הזאתי. אבל נראה לי כולם מרוצים מזה.
כי יש דברים יותר חשובים שצריך להגיע אליהם, וזה מפגר למתוח מסעות על זמן מסך יקר אם לא ממש חייב שיקרה שם דברים חשובים.
(y)
באנדור יש רק מלכות.
אולי הוא הקמילה של בית המלוכה
:-D:-D:-D:-D
אני גם חושבת שיותר חכם שמאט לא יסתובב עם זה כמו ילד עם צעצוע ולשים את זה במגדל תחת שמירה.
אה יותר בקטע של מה היא תעשה עם הקרן, אם יש לה אג'נדה נסתרת כלפיה.
כל עוד מאט חי, רק הוא יכול להשתמש בזה. חוץ מלשים בבוידעם אין לה מה לעשות עם זה.

didalf

Well-known member
והם גם עשו את זה בלי חולצה! המין הנשי כולו הודה על זה.
המין הנשי פלוס ניק:-D

הפאנדום דחף שהיא תגלם מישהי אחרת, ואז היוצר אמר שהוא בכלל חשב עליה למישהי אחרת ואז השחקנית יצרה קשר כי זה כזה "מי זאת ה-X שהם רוצים שאני אגלם??" ואז היו המון שמועות שהיא הולכת אלאידה ולא הזאתי. אבל נראה לי כולם מרוצים מזה.
אוקי... גם ניק התלהב ממנה אבל עדיין אין לי מושג מי היא.

כן, זה כאילו היא וסוואן עשו תחרות למי יש גדול יותר.
כן אבל מה שהצחיק אותי במיוחד זה שגם אחרי שפתחו לה את הדלת אז הציגו את כל המשלחת שלה אחד אחד והיא בסוף כמובן. אבל בגלל שהיא עמדה מחוץ לדלת אז ראו אותה פשוט עומדת ומחכה לכל ההצגה הזאת וזה היה מגוחך.
כאילו במקום לכבד אותה יצא שיבשו אותה עוד יותר אפילו.

כי יש דברים יותר חשובים שצריך להגיע אליהם, וזה מפגר למתוח מסעות על זמן מסך יקר אם לא ממש חייב שיקרה שם דברים חשובים.
כן.. אבל זה לא לא אופייני לסדרה הזאת לבזבז זמן על מסעות.
כל העונה הראשונה הייתה מסע כזה לא?

אני גם חושבת שיותר חכם שמאט לא יסתובב עם זה כמו ילד עם צעצוע ולשים את זה במגדל תחת שמירה.
לגמרי הוא ממש דביל איך שהוא מסתובב עם זה ומשוויץ בכל מקום.
כל עוד מאט חי, רק הוא יכול להשתמש בזה. חוץ מלשים בבוידעם אין לה מה לעשות עם זה.
אז עדיין אני לא יודעת אם אנחנו סומכים עליה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חשבתי שהם ימשכו את זה יותר זמן עד שיגלו שגבריאל הוא אחד הארורים.
זה היה גילוי מגניב.
ואני כזה מנסה מהר לחשוב איך זה הגיוני, האם יכול להיות שאחד הארורים היה משוחרר כבר הרבה זמן...
ואז מסתבר שהוא ממש חדש שם פשוט יש לו יכולת לגרום לכולם לחשוב שהוא שם כבר הרבה זמן. מאוד מגניב.
כנראה לאיי סדאי אין יכולת לראות שזה לא אמיתי כי אחרת האדומה ההיא (אליידה?) הייתה עולה על זה. אבל אולי מין תראה.

וכנראה כל הארורים האלו נוטים למלחמות פנימיות אז זה טוב לנו.
נאיניב ואליין משחקות בבלשים, הם חוקרות שתיים מהנשים שהיו באג'ה השחורה ומגלות שליאנדרין בדרך למקום בשם טנצ'יקו.
הן לא ממש גילו שהיא בדרך לטנצ'יקו, הן מצאו שני רמזים שאומרים שיש סיכוי שלשם נשות האג'ה השחורה הלכו.
תכלס ליאנדרין ידעה שנאיניב יודעת על הבן שלה אז היא יכלה לשים את הסימן הזה כהטעיה.
אבל הן מאוד בטוחות בזה ואנחנו יודעים שהן צודקות אז מילא.
אלאידה עושה תככים בין האדומות. היא אומרת למין שהיא יודעת מי היא ואומרת לה שגם היא יכולה לגלות את העתיד.
תככי תככים. וכנראה זה יעבוד והיא תחזור להיות במועצת הבייביסיטריות (מצחיק אותי שאומרים sitters)
(אגב ניק שמת לב שאחת האדומות זו הזאתי מkin?ׂ).
כן שמתי לב, איזה מגניב.
כמובן ששמתי לב בגלל הסימן הזה שיש לה מתחת לעין, אבל היא גם מדברת עם אותו מבטא.
ליאנדרין מגיעה למקום שבו הבן שלה נולד, מגלה שיש שם חתונה שמעורבת בה קטינה ואז הן הורגות את כל מי שבחדר.
קצת קטלני להרוג כל מי שבחדר, אבל הן צריכות להצדיק את האופל שלהן.
במקביל רנד ממשיך לנדוד המדבר, הם מגלים קראוונים שרופים וגופות של פחחים או אבודים כמו שהאיאלים קוראים להם.
מאוד התגעתי בעצמי שזכרתי מי העם הזה וזיהיתי שזה הם לפי הכרכרות והבגדים
האיאלים טוענים שזה שבט אחר של איאלים שעשה את זה.
וזה חצי דקה אחרי שאביינדה מסבירה שאף איאלי לא היה הורג מישהו מהטינקרז כי זה מעשה ללא כבוד להרוג אנשים שלא מגינים על עצמם בכוח.
האישה(לא קלטתי את השם, בספר היה 3 אבל הם הורידו אחת ואני לא זוכרת מי זאת) שאגווין ראתה בחלום אומרת לה שיש לה כוח ללכת בחלומות ושהפצעים שיש לה מהחלומות זה כי מישהי שמתחזה לרנה תוקפת אותה.
אני הבנתי שהיא אמרה לה שאם היא נפצעת אז זה אומר שרנה עדיין בחיים.
מוריין ולאן הולכים לסאונה, ושם לאן מגלה שיש שם מישהי מהארץ שלו והיא מציעה שהם ילכו יחד להקים את מלקייר מחדש.
זה תמיד נחמד כשאתה בחול ואתה פוגש מישהו מהמדינה שלך. (במיוחד אם זאת מדינה שהושמדה וכמעט אף אחד לא שרד ואתה במקרה המלך שלה)

*יש קטע נחמד שבו מוריין ולאן מדברים על כך שהאישה הזאת מסתכלת על אחד מהם ולאן חושב שהיא מסתכלת על מוריין ומציע לה ליהנות. ואיכשהו לקח לי רגע להזכר שמוריין בעניין נשים.
לנפיר מציעה לרנד שהם יהרגו יחד את אדון האופל.
תמיד נחמד כשלזוג יש מטרות משותפות.
פרין הולך הביתה, הוא הולך לקבר של אישתו ומדבר עם אלנה על אובדן. הגלימות הלבנות כולל הקריפ מהעונות הקודמות חוטפים את המשפחה של מאט, והם מנסים להחליט מה לעשות.
אוף הקריפ הזה עדיין לא מת? חשבתי שהוא מת בעונה הקודמת. הוא האדם הכי נוראי בעולם. כאילו אני יכול לדמיין את אדון האופל רואה אותו וחושב "אוי לא, הבן אדם הזה קצת רע מידי בשבילי".
הכי הזוי כשבן אדם כזה שם את עצמו בתור נציג של האור והטוב. (זה כמובן הכי דבר שקיים בעולם שלנו)
לפחות האחר קצת חוסם אותו.
לפרין יש גרופית שקוראת לעצמה מנדרב ואז פאיל.(בספרים, הפאיל הזאתי פוגשת את פרין בדרך לטיר בספר 3 שהם רודפים אחרי רנד ומצטרפת אליהם. לוק הוא דמות מספר 4).
עוד אינטרס רומנטי לפרין שבסוף תשכב עם הנסיכה? :-P:
מאט מרביץ עם מקל לאחים המעצבנים של אליין, בסצנה שנחשבת לאייקונית מספר 3. רק ששם הוא משפיל אותם מול מלא חניכות.
חחחחח זה היה טוב.
אבל באמת היה יכול להיות יותר טוב מול חניכות.
והוא הולך עם אליין ונאיניב וכנראה גם מין תצטרף אליהם לטנצ'יקו.
שזה טוב כי לפחות אז לא תהיה לו עלילה נפרדת משלהן. יש לנו מספיק עלילות נפרדות.
שם ליאנדרין מצאה א'דאם לגבר.
ראשית הן לא מצאו שום דבר בטצ'ינקו בנתיים.
יש להן את הצמיד שהיה אחד החפצים הקסומים שנעמי גנבה מהמגדל. הן הבינו שזה כמו הצמיד שהאלו מעונה 2 השתמשו בהם כדי לשלוט בנשים עם כוח. אבל הוא שונה והן מבינות שזה נועד לשלוט בגבר. ועכשיו הן מחפשות את הקולר בטנצ'יקו כי משם במקור הגיעו האלו מעונה 2.
והן כמובן רוצות להשתמש בזה כדי לשלוט ברנד.

תכלס זה גם מה שהאדומות הטובות רוצות.

עוד כמה דברים:
*סלין רוצה לעשות ברית בין הארורים נגד הארורה העכבישית (מוגדיין).
אבל אז מתברר שזה שמתחזה לבן זוג של המלכה הוא בעצם בברית עם מוגדיין.

*בסוף רואים שמוגדיין נמצאת במבנה עם נשות האג'ה השחורה. לאור זה שהן לא מתייחסות אליה אז אני מניח שהן לא מבינות שהיא שם. אולי לא שמות לב אליה כי זה חלק מהכוח שלה.

*אחרי שאיש אפור מנסה להרוג את אליין, ורין אומרת לאליין ונאיניב שאחת היכולות של איש אפור היא שלא שמים לב אליו.

*במקביל יש את התעלומה של מי הרג את האיש האפור הזה עם סכין. הן חושדות בורין כי היא לא אמרה שום דבר על כך שהוא נדקר בסכין. אבל אם ורין אפלה אז שיט.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
רנד והחבורה מטיילים עם האיילאים שאספו אותם.
גם לאגווין יש מטפחת על הראש עכשיו. רק רנד הלבקן לא חכם בשמש. מה יהיה?
אני חושב שאחד הכוחות של הדרקון זה שהוא לא נשרף בשמש
חחחחח הצחיק אותי שלאן ומורין מבולבלים מהקונספט של סאונה:-D
כן. העיקר שהם הסתובבו בכל העולם עשרים שנה. אבל איכשהו אל סאונה הם לא הגיעו.
ואיך הם ווינג מן אחד לשניה חחח "היא רוצה אותך" "לא היא רוצה אותך" לול:-D
כן חחחחח
לרגע נבהלתי שלאן הולך לבגוד בנייניב:-0 אבל לא פשוט הוא זיהה את הקעקוע של ההיא ממלכת ילדותו. והיא רוצה שהוא יקים אותה מחדש? לא הבנתי. אניוואי ביץ' זוזי את לא תהיי המלכה גם אם כן.
גם אני נבהלתי שהוא ככה הולך לבגוד. (כלומר האם הם ממש ביחד?)
חוצמזה מסתבר שההיא מהחלום של אגווין מטיילת חלומות או משהו והיא תעזור לאגווין המסכנה. יופי. יאוו מסכנה עכשיו היא חושבת שרנה חיה;-(
זה גם מה שאני חשבתי שההיא אומרת לה (שרנה חיה)
בכל מקרה ממה שהבנתי היא אמרה שגם לאגוויין יש יכולת לטייל בחלומות. אולי בשלב מסוים היא תטייל בחלומות של רנד ותגלה את לנפיר שם.
מצד שני לנפיר נראה לי ממש מאוהבת ברנד מה שהופך אותה לדי רכרוכית בקשר אליו.
אבל זה חמוד
בגזרת פרין... אממ לך תסגיר את עצמך מה אתה צריך אישור מכולם? לא הבנתי.
כן. אבל היה מצחיק שהאישה ההיא אומרת שהיא אף פעם לא ראתה מישהו נכשל בלהקריב את עצמו.
פחות מעניין שם.
כי יש שם מחסור ניכר בזאבים.
הדבר הכי מעניין שם זה שהעוצר השני ממש אבל על החבר שלו אוח;-( אני רוצה ספינאוף רק עליהם. סיפור אהבה גיי-אפי בעולם פנטזיה.
נראה לי שיש מספיק חומר לפלאשבק ארוך בקושי.
אז הסימנים שיש לאלנה על הפרצוף זה מה שהיא אמרה שהם עושים עם האפר? אוקי.
אוי. זה האפר שלו... איכס.
ואנחנו עדיין לא יודעים מה הם עושים בשתי הנהרות
ובמגדל מלא תככים ופוליטיקה עדיין.
דאממ לזאתי שהמלכה השאירה יש חוש פוליטי מפותח איזה משחק מתוחכם היא שיחקה כדי להגיע למועצה, מרשים. אבל מה יש לה? פרקניסון?
אה נכון, היה לה משהו שהיא רעדה.
נייניב ואליין דווקא חכמות ומצליחות לגלות לאן ליאנדין הלכה באמת. אהבתי קודם שהם שיחקו בדילמת האסיר עם שתי האג'ות השחורות.
כן זה היה נחמד. הזכיר לי קטע מצחיק מהסדרה קומיוניטי.
ומאט מצטרף אליהן אחרי קרב עם האחים החתיכים. אבל הדבע הזה לא סותם את הפה|פנים|
הם פחות חתיכים בפרק הזה
ליאנדרין הלכה לעשות קיל ביל בחתונה בעיר הולדתה.
גם אני חשבתי על קיל ביל.
איפה שהיא מסתבר חותנה בכוח לאיזה סוטה וילדה בגיל 13. גיזס איכס.
אז היא טובחת בנין של הסוטה שגם כן מתחתן עם ילדה כי זאת המסורת המשפחתית הדוחה שלהם.
אהבתי את הלבוש והשיער הדרמטי שלה.
כן.
בכלל כל נשות האג'ה השחורה לקחו זמן למייקאובר שיבהיר לאנשים שהן מורדות.
והיא זוממת למצוא קולר תואם לצמיד ולכלוא את הדרקון. ואשת העכביש שומעת אותה.
אבל מעניין אם הן יצטרכו מישהו זכר עם כוח לשלוט ברנד.
אולי לזה יהיה שימושי העוד טוען לדרקוניות שדיברו עליו בפרק.

חחחח ככה ישבת לך בפרק הקודם כשהוא היה חמודי נחמדי וידעת את זה הא?:-D
לא הפתיע אותי שיש בו משהו רע כי היא אמרה עליו אז שהוא קריפ.
כן תמיד יש שבט בעייתי.
ראובן
we were all thinking it
מעניין אם נפגוש אותו [אדון האופל] מתישהו באמת.
זוכרת שחשבנו שפגשנו אותו בעונה 1.
ואז התברר שזה רק היה ישמעאל.
איזה ילדים תמימים היינו.

פתאום חשבתי על משהו.
אמרנו שאבא של רנד עדיין בחיים.
אז למה אנחנו לא רואים אותו בשתי הנהרות?
ראינו את המשפחה של מאט ואמא של אגוויין. ונאמר שהמשפחה של פרין הוברחה משם.
אבל איפה אבא של רנד? למה לא מזכירים אותו לפחות?

didalf

Well-known member
אוף הקריפ הזה עדיין לא מת? חשבתי שהוא מת בעונה הקודמת. הוא האדם הכי נוראי בעולם. כאילו אני יכול לדמיין את אדון האופל רואה אותו וחושב "אוי לא, הבן אדם הזה קצת רע מידי בשבילי".
הכי הזוי כשבן אדם כזה שם את עצמו בתור נציג של האור והטוב. (זה כמובן הכי דבר שקיים בעולם שלנו)
חחחחחח וואי לגמרי בדיוק

*במקביל יש את התעלומה של מי הרג את האיש האפור הזה עם סכין. הן חושדות בורין כי היא לא אמרה שום דבר על כך שהוא נדקר בסכין. אבל אם ורין אפלה אז שיט.
לגמרי שיט
אני חושב שאחד הכוחות של הדרקון זה שהוא לא נשרף בשמש
אני לא מקבלת את זה.

גם אני נבהלתי שהוא ככה הולך לבגוד. (כלומר האם הם ממש ביחד?)
הוא ליטרלי הציע לה נישואים פרק שעבר!!
(הוא הביא לה טבעת שעוברת במשפחה שלו דורות ואמר שהוא רוצה שהיא תהיה המלכה שלו!)

זה גם מה שאני חשבתי שההיא אומרת לה (שרנה חיה)
כן כי האייאלית לא יודעת בדיוק מה הסיפור של איגוואין היא לא מכירה אותה. היא רק אומרת לה שבכללי אם מישהו פוגע בך בחלום זה אומר שהוא חי.
ואיגאווין המסכנה עכשיו נבהלת שרנה חיה;-(
בכל מקרה ממה שהבנתי היא אמרה שגם לאגוויין יש יכולת לטייל בחלומות. אולי בשלב מסוים היא תטייל בחלומות של רנד ותגלה את לנפיר שם.
אוי זה יהיה לא נעים. אבל לפחות שתגלה שלנפיר מתחזה לרנה והיא לא באמת חיה.

אבל זה חמוד
קצת כן.
וגם יעיל לנו.

נראה לי שיש מספיק חומר לפלאשבק ארוך בקושי.
אני בטוחה שאפשר לייצר לי סרט לכל הפחות. תמציאו קצת מה יש.

כן זה היה נחמד. הזכיר לי קטע מצחיק מהסדרה קומיוניטי.
חחחחחחחח איזה סדרה גאונית:-D

גם אני חשבתי על קיל ביל.
כל הכבוד.
כן.
בכלל כל נשות האג'ה השחורה לקחו זמן למייקאובר שיבהיר לאנשים שהן מורדות.
אולי היה להן הרבה זמן להתארגן בדרך.

לא הפתיע אותי שיש בו משהו רע כי היא אמרה עליו אז שהוא קריפ.
האמת שפספסתי את זה שהיא כתבה את זה אז הופתעתי לרעה כי הוא היה כזה חמודי.

ראובן
we were all thinking it
:-D
אני חשבתי על אזגדה אבל בסדר.
פתאום חשבתי על משהו.
אמרנו שאבא של רנד עדיין בחיים.
אז למה אנחנו לא רואים אותו בשתי הנהרות?
ראינו את המשפחה של מאט ואמא של אגוויין. ונאמר שהמשפחה של פרין הוברחה משם.
אבל איפה אבא של רנד? למה לא מזכירים אותו לפחות?
אמרנו את זה? אני לא זוכרת כבר.

למעלה