כדאי לדעת שהכפלת ה- יו"ד בעברית מייצרת צליל של אי . האם זה דה היטרס או דה הייטרס? הייט או היט? והכפלת הנו"ן, לשם מה?דה הייטרס גוננה הייט הייט הייט הייט הייט
בייבי איימ ג'אסט גוננה אופן אוף חדש כשהוא מלא לא לא
כן ראיתי שהיה דיבור בנושא בבוקר ואף אחד לא עשה מעשה ואז היה לי רעיון לכותרת אז פתחתיבדיוק עמדתי לפתוח כי ראיתי שאור נעלמה מהבוקר...
הבעיה היחידה שכמעט אין להם מה להציע, אלא אם כן אתה חובב קצרצרים כמוני, וב-פיקסאר ישנה סדרה ארוכה של קצרצרים, חלקם חמודים חלקם לא - אבל הם מקצועיים וקצרים, גג 9 דקות.אני אנצל את האוף החדש לשאול.
האם רק לי יש בעיה כבר איזה שבוע עם דיסני+?
הוא לא זוכר שום דבר שראיתי. כלומר בפרקים של באפי ואנג'ל הוא עדיין כל פעם אוטומטית מעלה לי פרק ישן יותר.
והיה איזה סרט שהפסקתי באמצע ואז כשחזרתי אליו לא הייתה לי אופציה לראות אותו מהנקודה שהפסקתי.
אז האם זה רק אני?
זה קרה לי לפני כמה זמן התלוננתי על זה בשרשורי באפי אפילו, אבל אחרי החודשיים הפסקה שעשינו זה הסתדר לבדאני אנצל את האוף החדש לשאול.
הוא לא זוכר שום דבר שראיתי. כלומר בפרקים של באפי ואנג'ל הוא עדיין כל פעם אוטומטית מעלה לי פרק ישן יותר.
והיה איזה סרט שהפסקתי באמצע ואז כשחזרתי אליו לא הייתה לי אופציה לראות אותו מהנקודה שהפסקתי.
אז האם זה רק אני?
אצלי בינתיים אין בעיה כזאת.אני אנצל את האוף החדש לשאול.
אז האם זה רק אני?
זה קרה לי לפני כמה זמן התלוננתי על זה בשרשורי באפי אפילו, אבל אחרי החודשיים הפסקה שעשינו זה הסתדר לבד
אוף, אז מה אני אמור לעשות?אצלי בינתיים אין בעיה כזאת.
להתפלל למיקי מאוס שהאפיליקציה תתאפס על עצמה.אוף, אז מה אני אמור לעשות?
(כלומר חוץ מהפסקה של חודשיים)
חחח. פשוט אף פעם לא פתחתי שרשור אוף בחיי ואני לא מוכנה למערכת יחסים כזו מחייבתבדיוק עמדתי לפתוח כי ראיתי שאור נעלמה מהבוקר...
יפה, אהבתי שהצלחתי לקשר בין זה לבין טיילור סוויפט, במיוחד שזה כל כך מתאים!כן ראיתי שהיה דיבור בנושא בבוקר ואף אחד לא עשה מעשה ואז היה לי רעיון לכותרת אז פתחתי
אוף, איזה באסה, בדיוק התלבטתי אם להירשם לדיסני פלוס או לא.האם רק לי יש בעיה כבר איזה שבוע עם דיסני+?
אגב טיילור הבלונדה, סוויפט עם מופע שלא מבייש את מדונה, ביונסה אבל לא מגיע לקרסוליים של ברברה סטרייסנד. צפיתי/הקשבתי למופע שלה באחד מהסטרימרים שלי. הצחיק אותי שהיא לבושה בבגד יש שלם לאורך ההופעה ועליו, מדי פעם, מין חלוק אמבטיה קצרצר. כלומר, טעם בלבוש אין לה מי יודע מה. הנוכחות הבימתית שלה לא מרגשת, אותי לפחות, סתם עוד אחת שמנענעת ת'תחת שלה בלי סיבה. השירים יפים, קליטים ונשכחים מהר אחרי סיומם, לא מעמסה על המוח. תוך כדי שיחקתי בסוליטר, פתרתי תשבצים. בהחלט מוזיקת רקע לא מפריעה.יפה, אהבתי שהצלחתי לקשר בין זה לבין טיילור סוויפט, במיוחד שזה כל כך מתאים!
חחח זה לא כזה מחוייבותחחח. פשוט אף פעם לא פתחתי שרשור אוף בחיי ואני לא מוכנה למערכת יחסים כזו מחייבת
הכל אצלי במוח קשור לטיילור סוויפט.יפה, אהבתי שהצלחתי לקשר בין זה לבין טיילור סוויפט, במיוחד שזה כל כך מתאים!
אם את רוצה לראות שם דברים תעשי, זה שזה מתנכל לניק לא אומר כלום. אולי מגיע לו.אוף, איזה באסה, בדיוק התלבטתי אם להירשם לדיסני פלוס או לא.
זה כולה לפתוח שרשור, לא ביקשו ממך להתחתן בטקס קתולי.חחח. פשוט אף פעם לא פתחתי שרשור אוף בחיי ואני לא מוכנה למערכת יחסים כזו מחייבת
הוא ליברטיאן קלאסי שהגיע לשורות השמאל האמריקאי [זכויות אדם] אבל לא השמאל המטורלל. התוכנית שלו שודרה במשך שנים בישראל, ואז הפסיקו.מי זה ביל מאהר? יכול להיות שהוא מאוד מוכר אבל אני גילתי אותו רק לפני חודש עם סרטון תמיכה בישראל
ואתמול יצא לו עוד סרטון והוא פשוט מלך, כל הכבוד!
הוא ממש מוכר.מי זה ביל מאהר? יכול להיות שהוא מאוד מוכר אבל אני גילתי אותו רק לפני חודש עם סרטון תמיכה בישראל
בטח שכדאי לך להרשם. אפילו עם הבעיה המעצבנת הזאת אני צופה שם בהרבה דברים.אוף, איזה באסה, בדיוק התלבטתי אם להירשם לדיסני פלוס או לא.
לשירותי סטרימינג אין ממש שירות לקוחות. בטח יש איזה אופציה של "צור קשר" אבל לא ממש אכפת להם לפתור בעיות למשתמשים בודדים.יש אפשרות ליצור קשר עם שירות לקוחות?
זה ממש לא מפתיע שהוא בעד ישראל,מי זה ביל מאהר? יכול להיות שהוא מאוד מוכר אבל אני גילתי אותו רק לפני חודש עם סרטון תמיכה בישראל
ביל מאהר לדעתי הוא בן אדם דוחה לחלוטין שלוקח את האנטי woke שלו לקיצוניות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.