didalf
Well-known member
חחחח מזל טובפתחתי אינסטגרם
מוזמנים לשתף אחרי אילו חשבונות/עמודים/או איך שלא קוראים לזה אתם עוקבים.
מחפשת קצת השראה
אני עוקבת בעיקר אחרי סלבס שאני אוהבת וקצת חברים ומשפחה.
חחחח מזל טובפתחתי אינסטגרם
מוזמנים לשתף אחרי אילו חשבונות/עמודים/או איך שלא קוראים לזה אתם עוקבים.
מחפשת קצת השראה
הקלדתי את שמך וטקיבלתי המלצות על הכרס.חחחח מזל טוב
אני עוקבת בעיקר אחרי סלבס שאני אוהבת וקצת חברים ומשפחה.
חחח ראיתי, סתומים כרגיל.@didalf נתקלתי בכתבה הזאת וכמובן שחשבתי עלייך ישר
טרוויס קלסי, שים לב: הנשים החשובות בחייה של טיילור סוויפט
לאורך השנים כולם דיברו על הגברים בחייה של טיילור סוויפט, ועכשיו הגיע הזמן לעשות מקום דווקא לנשים. הכוכבת מתהדרת בסקוואד נשי מרשים, עם כמה מהשמות הכי מפורסמים בהוליווד - ששומרות לה אמונים לאורך שנים. אז במי מדובר, היכן הן הכירו ולמה היו שמועות שמדובר ביותר מחברות?pplus.ynet.co.il
למה?חחח ראיתי, סתומים כרגיל.
כי הם מביאים מידע ידוע לחלוטין וגם טועים בכל מיני עובדות.למה?
חמודה אתלא קראתי אבל ראיתי טיילור סוויפט וישר התלהבתי בשבילך
חחח ובדיוק בהמשך חניתי בחנייה אחרת אבל בטעות עליתי על חנייה נוספת אז רציתי לתקן ולצאת ברוורס אבל אז מישהו רצה להיכנס לחנייה לידי ולא נתן לי בכלל לתקן את החנייהיום שישי בבוקר התחיל לי טוב, הצלחתי למצוא חנייה באזור שתמיד עמוס, מי היה מאמין
פיי כל הכבוד!!יום שישי בבוקר התחיל לי טוב, הצלחתי למצוא חנייה באזור שתמיד עמוס, מי היה מאמין
ואז את מרגישה לא נעים ורוצה לשים שלט "ההוא לידי חנה כמו מניאק זה לא אשמתי!!"חחח ובדיוק בהמשך חניתי בחנייה אחרת אבל בטעות עליתי על חנייה נוספת אז רציתי לתקן ולצאת ברוורס אבל אז מישהו רצה להיכנס לחנייה לידי ולא נתן לי בכלל לתקן את החנייה
תודהפיי כל הכבוד!!
הצלחתי לתקן בסוף, פשוט הוא לא נתן לי לצאת ברוורס והייתי צריכה לחכות שהוא יזוז.ואז את מרגישה לא נעים ורוצה לשים שלט "ההוא לידי חנה כמו מניאק זה לא אשמתי!!"
יואו אני הכי שונאת לעשות סידורים בשישי כי העומס הוא סיוט.יום שישי בבוקר התחיל לי טוב, הצלחתי למצוא חנייה באזור שתמיד עמוס, מי היה מאמין
חחח ובדיוק בהמשך חניתי בחנייה אחרת אבל בטעות עליתי על חנייה נוספת אז רציתי לתקן ולצאת ברוורס אבל אז מישהו רצה להיכנס לחנייה לידי ולא נתן לי בכלל לתקן את החנייה
כן!ואז את מרגישה לא נעים ורוצה לשים שלט "ההוא לידי חנה כמו מניאק זה לא אשמתי!!"
האמת שזה היה בהמון מזל ואני ממש שמחה כי אני לא יודעת מה איתכם אבל אם אני לא מוצאת חנייה מבחינתי אני מוכנה להסתובב ולחזור הביתה, גם אם זה לוותר על בדיקה.יואו אני הכי שונאת לעשות סידורים בשישי כי העומס הוא סיוט.
כל הכבוד שמצאת חניה!
חחחח לפעמים גם אני ככה.אני לא יודעת מה איתכם אבל אם אני לא מוצאת חנייה מבחינתי אני מוכנה להסתובב ולחזור הביתה, גם אם זה לוותר על בדיקה.
האמת שזה היה בהמון מזל ואני ממש שמחה כי אני לא יודעת מה איתכם אבל אם אני לא מוצאת חנייה מבחינתי אני מוכנה להסתובב ולחזור הביתה, גם אם זה לוותר על בדיקה.
לאדעת אם לחזור הביתה אבל אולי לחנות רחוק מאד או מראש לבוא באוטובוס.חחחח לפעמים גם אני ככה.
באמת? לא חשבתי שאת נוסעת באוטובוס בכלל (כלומר אמרת פעם שאת נוסעת באוטובוסים פשוט חשבתי שזה פעם ב.. הייתי בטוחה שאת נוסעת לרוב באוטו).אני בכלל לא משתמשת באוטו בתוך העיר רק באוטובוס.
אם זה בסדר לשאול, את עובדת מחוץ לעיר?האוטו הוא כדי לנסוע לעבודה או להורים או מידי פעם לטיולים.
(אגב אין אוטו הוא מת בשעה טובה. אני צריכה לנסוע באוטובוס גם לעבודה ולהורים עד שיגיע החדש)
את צודקת אבל באופן אישי לי יש שתי בעיות עם זה:לאדעת אם לחזור הביתה אבל אולי לחנות רחוק מאד או מראש לבוא באוטובוס.
מת ממש? כלומר שאי אפשר למכור אותו אפילו?(אגב אין אוטו הוא מת בשעה טובה. אני צריכה לנסוע באוטובוס גם לעבודה ולהורים עד שיגיע החדש)
השתגעתי לנסוע בת"א באוטו? הכל פקקים ואין חניה ובתוך העיר התחבצ עובדת די טוב. הבעיה מתחילה אם את רוצה לצאת מהעיר.באמת? לא חשבתי שאת נוסעת באוטובוס בכלל (כלומר אמרת פעם שאת נוסעת באוטובוסים פשוט חשבתי שזה פעם ב.. הייתי בטוחה שאת נוסעת לרוב באוטו).
כן.אם זה בסדר לשאול, את עובדת מחוץ לעיר?
עד סוף ינואר אבל מקווה שלפני.
מתי הוא אמור להגיע? ואת תסתדרי עם הנסיעות בעבודה באוטובוס?
לא, דבילאגב, זכור לי שפעם אמרת שחשבת אולי למכור לאח שלך את האוטו שלך. מן הסתם זה לא יקרה כבר, מעניין אותי אם בסוף הוא קנה לעצמו אוטו.
במקרה שלך זה נכון. יש אפשרות שיסיעו אותך אז? או מונית? למרות שמונית זה גם מאד לא נוח. אני מעדיפה אוטובוס מאשר לדבר עם נהג מונית. פשוט חבל לי שאת מפספסת בדיקות זה נשמע חשוב.את צודקת אבל באופן אישי לי יש שתי בעיות עם זה:
לבוא באוטובוס אומר שאצטרך לבזבז הרבה אנרגיה נפשית כדי להתכונן לנסיעה.
לחנות רחוק זה קשה לי מאוד פיזית, יצא לי לעשות את זה אבל באותה מידה אני יכולה ללכת ברגל (אם המרחק מאפשר) ותהיה אותה תוצאה (אני אתנשף ואהיה חסרת נשימה).
כל הכבוד. למרות שתלוי עד כמה זה באמת מפריע וחוסם את התנועה.טכנית, אם זה לא מפריע לתנועה אני יכולה לחנות באדום לבן אבל אף פעם לא נעים לי לעשות את זה.
חחח ממש ממש התפגרה המסכנה הייתה כבר בת 200 (באמת אבל היא מ2005!!) לקחו אותה לפירוק כאב לימת ממש? כלומר שאי אפשר למכור אותו אפילו?
ואני מבינה שקנית כבר חדש? (איזה, אם אפשר להתעניין?) שיגיע מהר!
אוקיי כל הכבוד אז שניצלת אותה עד הסוף!חחח ממש ממש התפגרה המסכנה הייתה כבר בת 200 (באמת אבל היא מ2005!!) לקחו אותה לפירוק כאב לי
ייאי שיהיה במזל טוב! איזה כיף יהיה לך אוטו חדש, וגם אני עכשיו עם אוטו קטן, שזה מה שרציתי במיוחד בשביל שיהיה לי קל יותר בחניות!וכן קיה פיקנטו (סוףסוף אוטו קטן!!!! אולי אני אצליח לחנות עכשיו)
אבא שכנע אותי לקנות חדש ולא יד שניה. צריך להגיע עד סוף ינואר מקווה שקודם.
כן תמיד אמרתי שאני מחכה שהיא תתפגר, אני לא אוהבת להחליף.אוקיי כל הכבוד אז שניצלת אותה עד הסוף!
יאיי טוב לשמוע זאת המטרהייאי שיהיה במזל טוב! איזה כיף יהיה לך אוטו חדש, וגם אני עכשיו עם אוטו קטן, שזה מה שרציתי במיוחד בשביל שיהיה לי קל יותר בחניות!
אני חונה עכשיו בקלות במקומות שעם הרכב הקודם לא הייתי מעיזה לנסות אפילו, ויש בזה באמת כיף!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.