אוח. לחנות is the worst! מבחינתי אם הצלחת לחנות ולא לדפוק אף אחד ולא למות, זה ניצחון.
זה משפט נכון, אני צריכה לזכור אותו להמשך. כמו שאני כל הזמן מתבאסת שאני עושה טעויות על הכביש אבל אז נזכרת שעדיף להרגיש את התחושה של המבוכה (שכולם ראו שעשיתי טעות) מאשר לעשות תאונה.
לצערי אני יכולה להדהות עם זה, לא יודעת אם זה קרה לי פעם, אבל הרגשתי ככה מלא פעמים
ובהחלט קרה לי הרבה פעמים שמצאתי חניה טובה (טובה = קרובה), אבל אולי בגלל שזה היה במקביל ויש הרבה תנועה, או שאני פוחדת שאני לא אצליח להיכנס טוב, אני הרבה פעמים מוותרת ומחפשת משהו אחר ומפספסת המון חניות שכן הייתי יכולה לחנות בהם, אבל זה גרם לי לחרדה מדי.
וואי לגמרי אם אני מתחילה להסתבך אני בורחת או מרגישה מראש שאני לא אצליח.
יכולה להזדהות עם כל מה שכתבתן.
במיוחד כשיש מאחורייך עוד מכוניות ואז את חוסמת את התנועה
אה, נכון. אם יש לך תו נכה (יש לך?) באמת לא חשבתי על האפשרות לחנות באדום לב. זה מותר?
כן, יש לי תו נכה. ומותר לחנות באדום לבן בתנאי שזה מפריע לתנועה.
כשגרתי בת"א תקופה, עברתי בלי אוטו. לא היה סיכוי שהיה לי כוח להסתבך עם חניה בעיר הזאת
אז איך התניידת בעיר?
זה אפילו דיל ממש טוב. אני הייתי לוקחת בשניה. לחפש אוטו זה כאב ראש שממש אין לי כוח אליו.
נכון???
מסכימה, אפילו שאני יכולה מאוד להזדהות בפחד למצוא חניה, זה באמת חבל מאוד לפספס בדיקות, במיוחד אם כבר יצאת מהבית ונסעת לשם. אני כמעט לא נוסעת במוניות, ודווקא מונית זה יותר נוח בעיני מאוטובוס כי היא באה עד אליך ולוקחת אותך עד הבית.. ובכלל עם האפליקציה של gett שאפשר לשלם באשראי זה הופך את זה לסופר נוח בשבילי כי יש לי בעיה שאין עלי תמיד מזומן. ואם מאוד מפריע לדבר עם נהג מונית, הטריק זה להגיד לו ישר את הכתובת ואז לשים מהר אוזניות (עם שיר או אפילו בלי, העיקר שיראה שאני מקשיבה למשהו), ואז לא לשמוע אותו/להעמיד פנים שלא שומעים אותו.
החיסרון הגדול בעיני במונית זה שזה יחסית יקר לעומת אוטובוס.
אז בימים האלה, את נוסעת במוניות כשאת מרגישה שאת לא מסוגלת לנהוג?
אני זוכרת שפעם אמרת שהיום את מעדיפה לנהוג כשאת יוצאת מהבית, תהיתי אם זה נשאר אותו הדבר.
אה נכון. שחכתי מזה בכלל. דפוקה שכמותי. אור, את מוצאת את עצמך הרבה פעמים מגיעה למקומות ושחניית נכים תפוסה בהם? מי שלא נכה וחונה בחניית נכים הוא כזה חרא של בן אדם.
כן, אבל לאנשים שחונים שם יש תו נכה אז אני יוצאת מנקודת הנחה שמדובר באנשים שזקוקים לחנייה כמוני.
אה, איזה יופי שכבר קנית! מניסיון גם לי האוטו מת וזה היה ממש מזמן ואני עצלנית לקנות חדש ובגלל זה אני הרבה זמן עכשיו בלי אוטו וזה ממש לא טוב לי המצב הזה.
את עדיין משתמשת באוטו של ההורים?
האמת היא שהייתה תקופה שאחותי הייתה משתמשת באוטו של סבתא שלי ז"ל שהיה עליו תו נכה, אבל רק כדי לחנות בכחול לבן בלי לשלם, אף פעם לא בחניית נכים (כשהיא הייתה נוסעת בשביל עצמה ואין לה בעיית נגישות), אבל היא אף פעם לא ניצלה את זה כדי לחנות בחניית נכים. מה דעתכם על העניין הזה? או זה גם קצת לא יפה להשתמש בזה לחנות בכחול לבן? בכל מקרה זה משהו שהיה ממש מזמן לפני שסבתא שלי נפטרה, וזה לא משהו שהיא עושה עכשיו.
נראה לי בסדר.
עד לפני כמה שנים בכלל לא ידעתי שצריך לשלם בשביל חניות
(איפה שאני גרה לא צריך פנגו, בינתיים לפחות) אבל בלי קשר בחיים לא שילמנו בגלל התו והייתי בשוק לגלות שחנייה זה לא דבר חינמי מחוץ לחניונים.
וואו. טוב שהזכרת לי! זה גם משהו שהוא לגמרי גיים צ'יינג'ר. לא היה לי אף פעם כי המכונית שלי הייתה מגה ישנה. אני מרגישה שזה לגמרי משהו ששווה להשקיע בו.
כן! מצד אחד זה אולי גורם לכישורי החנייה להיות קצת חלודים (אחרי שמסתמכים על המצלמה כל הזמן) אבל זה ממש נוח.
אגב, אני מנסה ליישב ויכוח ביני לבין עצמי לגבי חיישני רוורס, רשום בגוגל שהם הופצו בשיווק המוני ב-2003, מתי בערך הם התחילו להיות נפוצים בארץ?
מה הכוונה? סליחה אם הסברת את זה כבר ופיספסתי.
התכוונתי שזה מאוד מתאים לתנועת הקיימות (sustainability). מן הסתם זה לא מתאים ממש לתנועה הזאת שדוגלת רק בקניית דברים שיש בהם צורך. פשוט חשבתי שזה מצחיק שעדי
השתמשה באוטו עד לרגע שכבר אי אפשר היה להשתמש בו ועכשיו קונה אוטו חדש כי הקודם כבר לא שמיש.
מצטערת לשמוע
תודה
בצד החיובי, אמרו שהלב שלו [של הכלב] מאוד בריא אז אני מקווה שהוא ימשיך ככה עד להרבה שנים
סרטים וסדרות שכבר ראית, או כאלה שעדיין לא?
בעיקר כאלה שראיתי.
יצא לך לראות את תכני מארוול? אני זוכרת שאמרת שראית חלק מסוכני שילד, אבל חוץ מזה?
נכון, אבל זה כל כך נוגד את כל מה שמלמדים אותנו, לשים את האחר לפני. שזה מרגיש לא טבעי ולפעמים קצת אפילו אנוכי.
אני יודעת שזה לא אנוכי ושכולם חייבים לשים את הבריאות שלהם במקום ראשון אבל זה מרגיש מוזר.
חחחח... אני אגיד לך את האמת, אני ראיתי את זה בכל מיני מקומות ואני גם לא ידעתי מאיפה זה בא. אז פשוט גיגלתי והגעתי לכתבה במאקו שמסבירה מה זה-
הקלטת וואטסאפ ביזארית של פועל שמתלונן "נחש אותי נחש" הפכה ללהיט ברשת - ואז מישהו חיבר אותה משום מה עם Sound of Silence, הלהיט של סיימון וגרפונקל משנות השישים. את התוצאה כל הטיקטוק לא מפסיק לשיר כבר שבוע
www.mako.co.il
איך הגעת לשיר הזה?
אחיינית שלי כל הזמן שרה את זה, בזכותה גם הכרתי את אבא שלי הוא דני קושמרו
(מכירה את השיר הזה?)
בדכ הם מחזירים בלי בעיה.
עריכה: אה הסתכלתי עכשיו באפליקציה כבר בצהריים כתבו שיזכו אותי.
יופי! לפחות השירות שלהם סבבה.
אבל עדיין צריכים לעבוד על מה שזה לא יהיה שקשור לקורקינטים.
מממ מספיק כי קיוויתי להספיק אחד לפניו
אבל חששתי שגם אותו אני אפספס.
מזל שהגעת בזמן לאוטובוס והצלחת להגיע להורים לפני כניסת שבת.
נחש במיוחד זה מזעזע אני שונאת נחשים.
חוץ מהנחש שמסמל את טיילור סוויפט אני מניחה?
אבא שלי מת על חתולים הוא רוצה לאמץ חתול ואמא לא מרשה לו.
אמא שלי די אדישה לחיות. היא אהבה את הכלב כי בכל זאת הוא היה בן בית אבל אין לה רצון לאמץ שוב או התרגשות מחיות אחרות.
ואת אוהבת חיות כמו אבא שלך. את היית רוצה חתול בבית? (אם התנאים היו מאפשרים, אני מבינה שאת גרה בדירה קטנה)
בוודאי, getaway car
מהשירים האהובים עלי בכל הדיסקוגרפיה שלה והוא לא סינגל אז לא משמיעים אותו ברדיו.
אבל בגלגלצ יש תמיד בחמישה לשש בערב פינת השרשרת שכל יום בשעה הזאת משמיעים שיר שקשור לשיר הקודם בפינה והשיר יום קודם היה פאסט קאר, אז מישהו הציעו גטאווי קאר ולשמחתי הם בחרו בזה.
חחח, ידעתי שתזכרי.
אני אוהבת שהנושאים של השירים שציינת הם על מכוניות
תמיד כשאני שומעת מה היה השיר הקודם אני צועקת על הרדיו שיר של טיילור שמתאים ולשם שינוי הצליח לי
אוי איזה כריכות יפות.
מזכיר לי בפורטו יש חנות מאד מפורסמת של ספרים שמה שיש בה בתכלס זה כל מיני קלאסיקות מוכרות בכריכות יפות יחודיות להם. האם התפתתי לקנות? כן.
ומה בסוף עצר אותך מלקנות?
כי ממה שאני יודעת, ספרים זה דבר די כבד לסחוב במזוודה
למרות שבתכלס כעבור חצי שנה האוטו מת במילא אז הוא לא פספס הרבה
אבל בזמנו הוא לא ידע את זה.
וואי זה יקר בטירוף זה מעצבן ממש!!!
יש מועדון שיש בו מסיבות טיילור ובחזור כבר אין אוטובוס ואני תמיד צריכה לקחת מונית וזה איזה 80-100 שח לעשר דקות!!!!!!!!
אבל לאדעת נהגי מונית גורמים לי להרגיש סופר לא נוח אני תמיד אעדיף אוטובוס אם אפשר.
אבל כן זה שאפשר לשלם באפליקציה זה הקלה.
אז רגע, את תמיד חוזרת במוניות מהמסיבות האלה?
את זוכרת איך הרגשת כשקלטת שתהיי חייבת לקחת מונית כי אין אופציה אחרת?
בהחלט! זה גם היה הכי חשוב לי. קטן ובלי טוסיק (כאילו בגז' גדול)
אני אוהבת שאת אומרת טוסיק על הבגאז'.