דיברגנט חדש
Well-known member
חידה
מי יודע מה המשמעות של רולודקס (לואו לואו) והיכן זה הופיע?
והיום גם החתולה שלי הורדמה
תנחומי
מה קרה? בת כמה היא הייתה?
תנחומי לשתיכן
תודה לכם!
אני מבינה אותך לגמרי. אני מיום שישי לא מפסיקה לחפש את הכלבה, למרות שאני יודעת שהיא איננה .אבל אני עוד לא ממש מפנימה שהיא כבר איננה איתי. זה מוזר מידי.
אני מכירה כ"כ את ההרגשהתודה לכם!
היתה בת כ-18, איתי 18 שנה.
ביומיים האחרונים ראיתי שסופה קרב, הפסיקה לאכול ולשתות והנשימה שלה הפכה קשה ולא ישנה בכלל. אז הכנתי את עצמי.
אבל אני עוד לא ממש מפנימה שהיא כבר איננה איתי. זה מוזר מידי.
תנחומיוהיום גם החתולה שלי הורדמה
תנחומי!10 וחצי.
היה לה סרטן בבלוטות הלימפה, תוך שבועיים היא הדרדרה ונאלצו להרדים אותה.
תודה.
כן, מכיר את ההרגשה..תודה לכם!
היתה בת כ-18, איתי 18 שנה.
ביומיים האחרונים ראיתי שסופה קרב, הפסיקה לאכול ולשתות והנשימה שלה הפכה קשה ולא ישנה בכלל. אז הכנתי את עצמי.
אבל אני עוד לא ממש מפנימה שהיא כבר איננה איתי. זה מוזר מידי.
תודה!תנחומי
אוי, משתתפת בצערך ושולחת חיבוקוהיום גם החתולה שלי הורדמה
תודה!אוי, משתתפת בצערך ושולחת חיבוק
לואו לואו?חידה
דיי אוי ויי מה קרה?? הכל בסדר??כמה אתם כשלון מ1 ועד לעשות תאונה עם האוטו החדש חדש שלכם רבע שעה אחרי שקיבלתם אותו?
זחלתי בפקק בנסיון לא לעצור לחלוטין, ולאדעת הגז והברקס יותר רגישים וחזקים ממה שאני רגילה. פתאום שכחתי על מה הרגל שלי נמצאת וראיתי שאני מתקרבת מידי לאוטו לפני ורציתי לעצור ולחצתי חזק רק שהרגל הייתה על הגז מסתבר ונכנסתי ברכב לפנידיי אוי ויי מה קרה?? הכל בסדר??
יואו איזה באסה! אבל העיקר שאת בסדר, מה שיפה בפדיחות זה שממרחק של זמן הן הופכות לסיפורים משעשעים אז הרווחת ביושר אנקדוטה טובה!זחלתי בפקק בנסיון לא לעצור לחלוטין, ולאדעת הגז והברקס יותר רגישים וחזקים ממה שאני רגילה. פתאום שכחתי על מה הרגל שלי נמצאת וראיתי שאני מתקרבת מידי לאוטו לפני ורציתי לעצור ולחצתי חזק רק שהרגל הייתה על הגז מסתבר ונכנסתי ברכב לפני
התבלבלתי בין ברקס לגז כאילו התחלתי ללמוד נהיגה אתמול
האוטו החדש חדש נדפק יפה ודפקתי את הרדיאטור ואי אפשר לנסוע בו (הוא דימם נוזל ורוד כזה) ונגרר למוסך.
אני בסדר. פלוס השתתפות עצמית לאדעת כמה, התייקרות הביטוח לעתיד, תסכול מעצמי, שוב אני בלי אוטו, פחד מזה שאני לא יודעת לנהוג ואעשה את זה שוב ופדיחת על אחרי שסיפרתי לכולם שאני מביאה את האוטו החדש היום.
כמו שאמר בעלי:אני בסדר. פלוס השתתפות עצמית לאדעת כמה, התייקרות הביטוח לעתיד, תסכול מעצמי, שוב אני בלי אוטו, פחד מזה שאני לא יודעת לנהוג ואעשה את זה שוב ופדיחת על אחרי שסיפרתי לכולם שאני מביאה את האוטו החדש היום.
זחלתי בפקק בנסיון לא לעצור לחלוטין, ולאדעת הגז והברקס יותר רגישים וחזקים ממה שאני רגילה. פתאום שכחתי על מה הרגל שלי נמצאת וראיתי שאני מתקרבת מידי לאוטו לפני ורציתי לעצור ולחצתי חזק רק שהרגל הייתה על הגז מסתבר ונכנסתי ברכב לפני
התבלבלתי בין ברקס לגז כאילו התחלתי ללמוד נהיגה אתמול
האוטו החדש חדש נדפק יפה ודפקתי את הרדיאטור ואי אפשר לנסוע בו (הוא דימם נוזל ורוד כזה) ונגרר למוסך.
אני בסדר. פלוס השתתפות עצמית לאדעת כמה, התייקרות הביטוח לעתיד, תסכול מעצמי, שוב אני בלי אוטו, פחד מזה שאני לא יודעת לנהוג ואעשה את זה שוב ופדיחת על אחרי שסיפרתי לכולם שאני מביאה את האוטו החדש היום.
כן אה?יואו איזה באסה! אבל העיקר שאת בסדר, מה שיפה בפדיחות זה שממרחק של זמן הן הופכות לסיפורים משעשעים אז הרווחת ביושר אנקדוטה טובה!
חחחחח
ולא נורא!! זה באמת יכול לקרות וקורה לכל אחד. קרה לי כבר שנתתי גז ברברס במקום קדימה או הפוך, רק שבמזל זה היה ביציאה מחניה ולא נתקעתי בכלום... אבל מתבלבלים, והכי חשוב שנגמר בלי פגיעה פיזית!
לגמרי לא מנער חח. לא בינתיים לפחות.כמו שלונה אמרה טעויות קורות. אני מניחה שזה לא ממש מנחם (ממני לפחות זה לא היה מנער את תחושת הכישלון, לא יודעת איך זה אצלך)
כן.זה קרה היום?
אגב החלק המצחיק באמת זה הנפילה שבאה לפני זה:כמו שאמר בעלי:
וואי איזה נפילה אפית!אגב החלק המצחיק באמת זה הנפילה שבאה לפני זה:
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.