חחח יא עמות. תעלו על זה.
ב בJדJה New member 2/4/06 #111 אוי נו מהההההה עוד לא קלטתם שזאת הייתה מתיחה לאחד באפריל?? אויי חחחחחח אין עלינו אין תודו שהאמנתם! תודוווו כפרה עליי איזה כישרון כתיבה אני יכולה להיות עיתונאית! תודה לדרינוש ותודה לדרע תיכננו את זה בצ'ט זה היה מצחיק חחחחח ואיי אתם עמות חחחחחחחחחחחחחחחח
אוי נו מהההההה עוד לא קלטתם שזאת הייתה מתיחה לאחד באפריל?? אויי חחחחחח אין עלינו אין תודו שהאמנתם! תודוווו כפרה עליי איזה כישרון כתיבה אני יכולה להיות עיתונאית! תודה לדרינוש ותודה לדרע תיכננו את זה בצ'ט זה היה מצחיק חחחחח ואיי אתם עמות חחחחחחחחחחחחחחחח
F Fergie7 New member 2/4/06 #113 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וכמובן תודה לדנע
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וכמובן תודה לדנע
F Fergie7 New member 1/4/06 #65 ../images/Emo26.gifיאללה להתעורר כולם!!!!../images/Emo36.gif יאללה כולם כנסו עכשיו לצ'ט! מי שלא נכנס טיפאני תיכנס עליו!
../images/Emo26.gifיאללה להתעורר כולם!!!!../images/Emo36.gif יאללה כולם כנסו עכשיו לצ'ט! מי שלא נכנס טיפאני תיכנס עליו!
X XDiotor New member 1/4/06 #48 הייתי פה בכינוי אחר, אבל יום אחד כשנכנסתי , זה יצא לי . והכינוי היה מסורבל ולא זכרתי אותו . אז נאלצתי להחליף!
הייתי פה בכינוי אחר, אבל יום אחד כשנכנסתי , זה יצא לי . והכינוי היה מסורבל ולא זכרתי אותו . אז נאלצתי להחליף!