הרביעית.
S SummerNightCity New member 30/3/06 #7 נצל"ש חשוב. ../images/Emo11.gif [טוב לא כל כך. ] הסתפרתי! תגידו תתחדשי.
A archer girl New member 30/3/06 #10 איכס../images/Emo5.gif מה?!../images/Emo218.gif הסתפרת? אני פשוט לא מאמינה האמת, גם ככה השער שלך זוועה סתם תתחדשי כפרע .
איכס../images/Emo5.gif מה?!../images/Emo218.gif הסתפרת? אני פשוט לא מאמינה האמת, גם ככה השער שלך זוועה סתם תתחדשי כפרע .
S SummerNightCity New member 31/3/06 #29 אמ. תזכרי, לא ראית כלום. http://img2.tapuz.co.il/forums/74872895.jpg
F Fergie7 New member 31/3/06 #30 ../images/Emo12.gif את יפה!!!! תתחדשי על התספורת זה ממש ממש ממש יפה אל תדאגי, לא ראיתי כלום.
T ThE LiTTle LaDy New member 1/4/06 #34 וכרגיל הבלגן חוגג לו בחדר. ../images/Emo25.gif יפה,כמכו שכבר אמרתי לך .
J JULI4561 New member 1/4/06 #35 חח ראסמי.. סדרי ת'חדר! ../images/Emo6.gif והתספורתת ממש יפה וגם אתתת|! ולמה את אף פעם לא מצטלמת עם הפנים ממש לתמונה? כל תמונה שראיתי אותך את עם פרופיל או שהפנים למטה או משהו כזה ..
חח ראסמי.. סדרי ת'חדר! ../images/Emo6.gif והתספורתת ממש יפה וגם אתתת|! ולמה את אף פעם לא מצטלמת עם הפנים ממש לתמונה? כל תמונה שראיתי אותך את עם פרופיל או שהפנים למטה או משהו כזה ..
S SummerNightCity New member 1/4/06 #38 תודה. ../images/Emo25.gif זה באמת עניין מוזר, שכבר אמרו לי לפני מלא זמן, שאני לא צריכה בכח לנסות לדפוק פוזות סקסיות, אבל מסתבר, שזה רפלקסיה, וככה זה נשאר.
תודה. ../images/Emo25.gif זה באמת עניין מוזר, שכבר אמרו לי לפני מלא זמן, שאני לא צריכה בכח לנסות לדפוק פוזות סקסיות, אבל מסתבר, שזה רפלקסיה, וככה זה נשאר.
S SummerNightCity New member 1/4/06 #37 איכסה נראלך. זה החדר של אחותי. ../images/Emo5.gif ששלי לא יהיה מסודר? [ ]
T ThE LiTTle LaDy New member 2/4/06 #99 אממ לאדעת...תמיד ראיתי את החדר של אחותך [כבייכול ] יאללה פסח,סופסוף ניפגש. [ ]