*משקנדה ולא משנקדה טוב, אני שמח שלפחות זה לא אייזק
א אמבריי לנצח New member 6/7/06 #97 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif שבוע הבא קין ושאקירה אחרת אלוקים לא יירחם יותר על שאקירה
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif שבוע הבא קין ושאקירה אחרת אלוקים לא יירחם יותר על שאקירה
א אות ומספר בלבד New member 6/7/06 #100 אהה...../images/Emo19.gif אבל תכלס, די נמאס לי מאותו מצעד קבוע. יופי!
ע עורוס New member 6/7/06 #105 ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif עברי לידר ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif חחחח יואו זה היה עניין של זמן עד שהשיר הגדול הזה יהיה מקום ראשון עכשיו כולם ביחד!!! כל הזמןןןןןןןן אני חושבבבב עליההההההה עליהההההההההה כל הכבוד!
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif עברי לידר ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif חחחח יואו זה היה עניין של זמן עד שהשיר הגדול הזה יהיה מקום ראשון עכשיו כולם ביחד!!! כל הזמןןןןןןןן אני חושבבבב עליההההההה עליהההההההההה כל הכבוד!
R RJlake New member 6/7/06 #119 חושב עליה?? הם צוחקים עליי?? בכל מקרה אני לא נותנת לשיר הזה הרבה זמן... שמתם לב מי לא במצעד וטוב שכך?? סקעת!!!!!!!!!!!!!!
חושב עליה?? הם צוחקים עליי?? בכל מקרה אני לא נותנת לשיר הזה הרבה זמן... שמתם לב מי לא במצעד וטוב שכך?? סקעת!!!!!!!!!!!!!!
A a b u y a New member 6/7/06 #94 בלאק אייד פיז../images/Emo99.gif מגיע להם באמת ... אבל שאקירה שאקירה לא בטופ 10
S ShukyD New member 6/7/06 #104 בשבילי היא תמיד נאמבר וואן ../images/Emo13.gif |שאקירה| |שאקירה| וגם יותר כיף שהיא לא בטופ 10 ככה נשמע גם את שאקירה וגם את הדר מרקס ביחד
בשבילי היא תמיד נאמבר וואן ../images/Emo13.gif |שאקירה| |שאקירה| וגם יותר כיף שהיא לא בטופ 10 ככה נשמע גם את שאקירה וגם את הדר מרקס ביחד
L limors2 Active member 6/7/06 #103 אני לא מאמינה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
S ShukyD New member 6/7/06 #109 חושב על שאקירה, כנראה ../images/Emo13.gif מנסה להתגבר על הנפילה.. סעמק אסור לתת לערסים האלו במה בגלגלצ הם עוזרים לפתח את דור הערסים והפקאצות שגם ככה כבר הגיעו למימדים עצומים
חושב על שאקירה, כנראה ../images/Emo13.gif מנסה להתגבר על הנפילה.. סעמק אסור לתת לערסים האלו במה בגלגלצ הם עוזרים לפתח את דור הערסים והפקאצות שגם ככה כבר הגיעו למימדים עצומים