מה, אני מבטלת את הפה שפתחו
R RJlake New member 6/7/06 #58 ../images/Emo6.gif וואלה אם היא לא בטופ 10 זו תהיה הנפילה של שאקירה שאקירה
א אמבריי לנצח New member 6/7/06 #60 לא נורא היא בטח כן תהיה גבוה הנפילה הזאת תהיה יותר מדי מוגזמת מקסימום תהיה לי הוכחה שאתם צריכים להתגייס למען צ'פלין צ'פלין, אחרת דברים רעים קורים!
לא נורא היא בטח כן תהיה גבוה הנפילה הזאת תהיה יותר מדי מוגזמת מקסימום תהיה לי הוכחה שאתם צריכים להתגייס למען צ'פלין צ'פלין, אחרת דברים רעים קורים!
ע עורוס New member 6/7/06 #66 הוא לא מסכן! ../images/Emo46.gif../images/Emo97.gif זה עונש על זה שהוא דיבר לא יפה על הצרפתים "הכל מן אללה"
הוא לא מסכן! ../images/Emo46.gif../images/Emo97.gif זה עונש על זה שהוא דיבר לא יפה על הצרפתים "הכל מן אללה"
ע עורוס New member 6/7/06 #72 מהמצעד הבריטי! ../images/Emo96.gif../images/Emo97.gif מקום 2 Nelly Furtado- Maneater כבר שבוע שלישי ברציפות ששמים את זה! מעניין מתי זה יכנס למצעד
מהמצעד הבריטי! ../images/Emo96.gif../images/Emo97.gif מקום 2 Nelly Furtado- Maneater כבר שבוע שלישי ברציפות ששמים את זה! מעניין מתי זה יכנס למצעד
L limors2 Active member 6/7/06 #75 שאקירה שאקירה!!!!!!!! למי אכפת מהעברי! ומכלום! היא חזרה למקומה הטבעי!!!! אהה האושר הזה הוא יותר מידי בשבילי;(
שאקירה שאקירה!!!!!!!! למי אכפת מהעברי! ומכלום! היא חזרה למקומה הטבעי!!!! אהה האושר הזה הוא יותר מידי בשבילי;(
ע עורוס New member 6/7/06 #84 זה יכול להיות גם משקנדה!!! ../images/Emo97.gif שבוע שעבר הוא היה מקום 2...
א אמבריי לנצח New member 6/7/06 #82 ../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif יש לפורום הזה כוח שבוע הבא מכניסים את קין לטופ 20 פליז
ע עורוס New member 6/7/06 #90 ../images/Emo47.gif../images/Emo106.gifהזוג המלכותי../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif אם הייתי כותב למעלה אף אחד לא היה רואה, אז אני אכתוב את זה כאן..
../images/Emo47.gif../images/Emo106.gifהזוג המלכותי../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif אם הייתי כותב למעלה אף אחד לא היה רואה, אז אני אכתוב את זה כאן..
ע עורוס New member 6/7/06 #92 בינלאומי ../images/Emo9.gif ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo97.gif משנקדה!!!!!!!!!!! זהו, שאקירה רשמית בחיים לא תחזור לעצמה
בינלאומי ../images/Emo9.gif ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo97.gif משנקדה!!!!!!!!!!! זהו, שאקירה רשמית בחיים לא תחזור לעצמה