1...2...3... להתפקד
(גם הסמויים)

ווינגז

New member
1...2...3... להתפקד../images/Emo150.gif../images/Emo124.gif (גם הסמויים)

כל חברי הפורום, אלו שקוראים פה כבר שנה בלי לכתוב, אלו שהיו פעילים ועברו למצב סמוי, אלו שכותבים פה מידי פעם וכמובן כמובן, הפעילים - מוזמנים [וכשאני אומרת מוזמנים אני מתכוונת למשהו בסגנון "שרשרו!!!
"] לשרשר לפה את הפרטים הבאים (הרוכבים לשעבר, מוזמנים להתייחס אל השאלון בזמן עבר
) שם: גיל: רוכב/ת ב: סגנון: מתחרה: כמה שנים רוכב/ת: סוס/ה פרטי/ת/פנסיון: תמונה: תודה מראש, צוות ההנהלה.

ToryMaster

New member
|מרימה כפפה|

שם: יעל
. רוכב/ת ב: הפסקה לתקופה בלתי מוגבלת
. סגנון: אינגליש
. מתחרה: לא, לא אוהבת. כמה שנים רוכב/ת: ארבע, עד שהפסקתי. סוס/ה פרטי/ת/פנסיון:
. תמונה: הייתה לי התלבטות בין תמונה מגיל שבוע בעירום, ותמונה מלפני ארבע - חמש שנים. למרות מה שנראה, העיניים שלי לא כחולות.

../images/Emo214.gif../images/Emo9.gif../images/Emo192.gif

שם: ענבר
סגנון: אינגליש- קפיצות
(וקצת דרסז'
) מתחרה:
כמה שנים רוכב/ת: 4 שנים
סוס/ה פרטי/ת/פנסיון: אוהיוו
תמונה:

מושית פ

New member
../images/Emo13.gif

שם:מושית גיל:17 ושלושה ימים
סגנון:ווסטרון מתחרה: הייתי אמורה...
בהתחלה ההורים לא נתנו לי ועד שהסכימו עברתי לחווה לא מתחרה. כמה שנים רוכבתשנתים ומשהו סוסה פרטית\פסיוןגלא

shanysnow

New member
../images/Emo6.gif

שם: שני גיל: 16 רוכב/ת ב: עין המפרץ סגנון: אינגליש מתחרה: עדיין לא כמה שנים רוכב/ת: 4 סוס/ה פרטי/ת/פנסיון:
תמונה:

TheSimpsons

New member
קורא ולא כותב =P

שם: פיני גיל: 16 וחצי רוכב ב: חוות הפעמון סגנון: ווסטרן מתחרה: עוד לא, כי... כמה שנים רוכב: שבוע =] סוס/ה פרטי/ת/פנסיון: nope

Ride Or Die

New member
אני

שם:ערן גיל:18 רוכב/ת ב:אודים סגנון:אינגליש מתחרה:100 כמה שנים רוכב/ת:5 בערך סוס/ה פרטי/ת/פנסיון:אדי תמונה:

fliperit

New member
אני אני אני

שם: נגה לוין גיל: 18 רוכב/ת ב: חוות גיא במושב סגולה סגנון:ווסטרן מתחרה: התחרתי פעם..כרגע אני מאמנת סוסה צעירה בתקווה להתחרות עוד קצת לפני הגיוס כמה שנים רוכב/ת: 7 סוס/ה פרטי/ת/פנסיון: כמובן...סוסה בחצי פנסיון... תמונה: (כשאני אחזור הביתה..)

שלוווום../images/Emo3.gif

שם: מתן..
רוכב/ת ב: חוות הרלב בכפר נטר..
סגנון: ווסטרן...
מתחרה: כןן..קאטינג ירוקי קאטינג נוער טרייל 15 ירוקי והורסמנשיפ 15 ירוקי..
כמה שנים רוכב/ת: בערך 7
סוס/ה פרטי/ת/פנסיון:כןן פולאריייס.. תמונה:אני ומושייית!!!
יש לי היום קטע חזק עם פרצופים..חחחחח...

cavallo

New member
אני

שם: יוחאי גיל: 17 וחצי רוכב/ת ב: פארק סגנון: אינגליש קפיצות מתחרה: לא כמה שנים רוכב/ת: שנתיים נראה לי סוס/ה פרטי/ת/פנסיון: עוד יהיה:) תמונה: לא רוצה

למעלה